- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
canım benim sporun hayırlşı olsunslm kızlar bugün yoğundum toplantı falan vardı kafam kazan gibi oldu.
sabah kahvaltım
1 kase nesfit
200ml light süt
ara öğün
kiraz sapı form çayı
kivi
öğlen yemeğim
kıymalı kabak 5yk
cacık
domates
salatalık
yeşil biber
ara öğün
yeşil elma
bu arada kıslar dün spora başladım. Hoca cok şeker bi bayan güler yüzlü ama canım cıktı. eve gelince duş aldım uyuyup kalmışım.sabah bi uyandım sırtım belim nasıl ağrıyor.kas gevşetici içtimde şimdi daha iyiyim.
15 dakka oldu. her yerimden ter akıyo:S 150 kalori gösteriyo göstergede. cok hızlı cevirdim ama... bi 15 dakka daha hadi gayret:S
her ne kadar görulmesemde geldiğimi belirtmek isterim
kendımı görunmez gibi hissediyorum artık
slm kızlar bugün yoğundum toplantı falan vardı kafam kazan gibi oldu.
sabah kahvaltım
1 kase nesfit
200ml light süt
ara öğün
kiraz sapı form çayı
kivi
öğlen yemeğim
kıymalı kabak 5yk
cacık
domates
salatalık
yeşil biber
ara öğün
yeşil elma
bu arada kıslar dün spora başladım. Hoca cok şeker bi bayan güler yüzlü ama canım cıktı. eve gelince duş aldım uyuyup kalmışım.sabah bi uyandım sırtım belim nasıl ağrıyor.kas gevşetici içtimde şimdi daha iyiyim.
canım benim sporun hayırlşı olsun2-3 güne ağrıların geçer merak etme spor yaptıkça alışıyor bir daha ağrımıyor.
canım sorma valla son hareketleri yapıyoz artık yoruldum gülme krizine girdim
perşembe yine gitcem haftada 3 gün
kızın biri 1 senedir geliyomuş 400 şnav çekti şaşırdım
vallahaaaa bende otları tarifini tutmaktan katibeye döndüm hangini nezaman içecezzzzz aktarda satılmayanı biri çıkıp söylüyor hadi hücuuuuuuuuuuuuuuum gerçekten bitki zehirlenmeside oluyormuş allah yardımcımız olsun
canım sorma valla son hareketleri yapıyoz artık yoruldum gülme krizine girdim
perşembe yine gitcem haftada 3 gün
kızın biri 1 senedir geliyomuş 400 şnav çekti şaşırdım
meraba famir senin kızınmı var hastalık devam ediyormu:94::94::94::94::94::94:kendinize iyibakın yanlız kadın diyette ise evde olanların hali iyi olmuyor daha cok bize göre oluyor arada sizdende isyan sesleri çıkıyormu bende oluyor:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
400 şınav mı aaaa maşşallah kas durumu neydi peki.
kız 70kg gecen seneden beri geliyomuş 51kg düşmüş karın kası yapmış sırf
tatlım slim in 6 cok güzel bi egzersiz programı. 3parcadan oluşuyor. özellikle türk kadının ortak sorunu olan kalca basen bacak bilmem ne için ideal. ilk 1 hafta 1.parca- 2hafta 2.parca-son 2 hafta 3.parcayı yapıyosun. haftanın 6günü yapılıyor 1 gün dinleniliyor. netten biraz bakabilirsin ayrıntı için. cok ama cok faydalı. ben yazın 1 hafta yaptım taş gibi popom oldu söylemesi ayıp
yooolii sen cvp yazmadın ammma ben neruşdan öğrendimmm işte hııhhh
şimdik sizlerden kısa bir süre ayrı kaliciiiim yerler,i s,l,p akşama hazırlık yapiciğiiiiimm öptüm hepiciğiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?