60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar bugün yoğundum toplantı falan vardı kafam kazan gibi oldu.
sabah kahvaltım
1 kase nesfit
200ml light süt

ara öğün
kiraz sapı form çayı
kivi

öğlen yemeğim
kıymalı kabak 5yk
cacık
domates
salatalık
yeşil biber

ara öğün
yeşil elma

bu arada kıslar dün spora başladım. Hoca cok şeker bi bayan güler yüzlü ama canım cıktı. eve gelince duş aldım uyuyup kalmışım.sabah bi uyandım sırtım belim nasıl ağrıyor.kas gevşetici içtimde şimdi daha iyiyim.

canım benim sporun hayırlşı olsun2-3 güne ağrıların geçer merak etme spor yaptıkça alışıyor bir daha ağrımıyor.

15 dakka oldu. her yerimden ter akıyo:S 150 kalori gösteriyo göstergede. cok hızlı cevirdim ama... bi 15 dakka daha hadi gayret:S

ne güzel spor yapmak çok özendim valla

her ne kadar görulmesemde geldiğimi belirtmek isterim
kendımı görunmez gibi hissediyorum artık

sen de bendensin, sabah ben de öyle hiisettim gerçi bugün ilk günüm topikte ama alışıcaz heralde

spor süper bişey ama ilk gün çok yüklenmeseydin 2-3 gün gitmiyo o kas ağrıları valla

arkadaşım dün bisiklete binmiş koltuğu çok kötüymüş şimdi de oturamıyomuş bugun poposunun üstüne hahahahaha

kızlar ayşe özyılmazel'i bilirsiniz heralde o geçen sene köşesinden taylan kümeli'ye gittiğini ve 3 adet tonik tükettiğini yazmıştı. geçen gün aklıma geldi kadın dal gibi oldu bir senede toniklerin tarifini aşağıya yazıyorum bir bakın deneyeniniz oldu mu ya denemek isteyen olur mu?

Taylan Kümeli'nin mucize toniği NO 1: 5 bardak su 4 orta boy yeşil elma (kabuklarıyla 4'e ya da 8'e bölünecek) 2 orta boy limon (kabuklarıyla 4'e ya da 8'e bölünecek) 2 parça kabuk tarçın 2 adet karanfil 5-6 adet tane karabiber 3 poşet yeşil çay Hepsini karıştırıp tencerede bir taşım kaynatın, süzün. Soğuyunca süzüp, bir termosa koyun, bütün gün istediğiniz sıklıkta için!

Taylan Kümeli'den süper tonik no 2: 5 bardak su 1 çay kaşığı toz zencefil (marketlerde var) Dörde bölünmüş 1 orta boy limon 1 poşet ısırgan otu çayı (marketlerde çay reyonunda var) 2 poşet yeşil çay 1 tutam kiraz sapı (aktarlarda bulunuyor) 1 poşet böğürtlen çayı 3 yemek kaşığı dondurulmuş vişne (böğürtlen de olabilir, marketlerde kutularda satılıyor) Malzemeler hazır mı? Süper! Hepsini tencereye koyup bir taşım kaynatın, soğutun, sonra termosa koyup gün içinde tüketin.

Gelelim tonik no 3'e: 5 bardak su 1 poşet yeşil çay 2 poşet Alman çayı (eczanelerde bulunuyor) artı 1 poşet phythoslim çayı artı 1 poşet phytholax çayı 1 poşet papatya çayı 2-3 adet avokado yaprağı (aktardan) 1 orta boy elma artı 2 kuru kaysı ve 1 yemek kaşığı dondurulmuş vişne Yine hepsini tencerede bir taşım kaynatın, soğutun ve gün içinde bol bol için.

ne dersiniz

canım benim sporun hayırlşı olsun2-3 güne ağrıların geçer merak etme spor yaptıkça alışıyor bir daha ağrımıyor.

canım sorma valla son hareketleri yapıyoz artık yoruldum gülme krizine girdim
perşembe yine gitcem haftada 3 gün
kızın biri 1 senedir geliyomuş 400 şnav çekti şaşırdım

babam isyan bayraklarını çekiyor eeeveeetttt kıyamam anneciğime

kızlar akşam yemeği olarak eşim dün bir kasa çilek almış.çilek çabuk bozuluyor neden okadar çok aldıysa ..acaba rejimdeyim diyemi.:26::26:konuşmadığım içinde sormuyorum.ama neyse yiyebildiğimiz kadar artık.işte çilek doğrarım yeni yaptığım yoğurttanda koyarım ohhhhhhhhh misler gibi yerim.

kız 70kg gecen seneden beri geliyomuş 51kg düşmüş karın kası yapmış sırf

bende bir pilatese başlasam bakalım kas yapmam lazım karın dümdüz olmalı...ayyyyyy evlenmeden önceki günlerimi özledim.48 -52 kilo arasındaydım.kilo alsamda çok çabuk veriyordum.ama şimdi veremiyorum.yapıştı bu yağlar bana gitmiyor..üfffffffff vereceğim işte.

bende onun 1 nisandan beri karın hareketleri vidyosunu yapıyorum karnımda bi sıkılaşma var mı bilmem ama kaslarım daha güçlü onu biliyorum
17 nisan da ölçülerimi aldım 17 mayısta bakacam bide 3 ay sonra karın hareketleri vidyom ne işe yaramış görcem

Kısa bir süre ayrı kaldım sizden, geçmişi de okuyamadım yahu..
Beni çıkma vaktim yaklaşmış..
Hadi görüşürüz kızlar mucu mucu

Famir sana da başarılar canım akşamki sunumunda..
Saçları su dalgalı güzel kadın..
Kızının da inşalah bişeyi yoktur..
Yazdın mı arada gözden kaçırdım mı acaba.
Sonuçları almadın herhalde...

Son düzenleme:
yooolii sen cvp yazmadın ammma ben neruşdan öğrendimmm işte hııhhh

şimdik sizlerden kısa bir süre ayrı kaliciiiim yerler,i s,l,p akşama hazırlık yapiciğiiiiimm öptüm hepiciğiniziii

yooolii sen cvp yazmadın ammma ben neruşdan öğrendimmm işte hııhhh

şimdik sizlerden kısa bir süre ayrı kaliciiiim yerler,i s,l,p akşama hazırlık yapiciğiiiiimm öptüm hepiciğiniziii

tatlım geç gördüm be kusura bakma
bu arada size iyi gezmeler artıkın nerde buluşursanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…