- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
kızlar akşam yemeği olarak eşim dün bir kasa çilek almış.çilek çabuk bozuluyor neden okadar çok aldıysa ..acaba rejimdeyim diyemi.:26::26:konuşmadığım içinde sormuyorum.ama neyse yiyebildiğimiz kadar artık.işte çilek doğrarım yeni yaptığım yoğurttanda koyarım ohhhhhhhhh misler gibi yerim.
bu ne herkesin kedi sevdasııı,kedi avatarlarııı,tazmanya canavarları vs vs. noluyoruz yaaaaaaaaaaaa,
sizi göründe acaip azimleniyorum ben de canlarım yaaa.. süpersiniz süper! ben de yarın spor salonuna başlıyorum. en azından para verdim diye giderim hiç olmazsa. tembelliğimi atarım üzerimden. az önce tango hocam aradı nerdesin kız aylardır sen bekliyoruz seni artık diye.. 1ay sonra filan da tangoya geri dönüş
arkadaşım dün bisiklete binmiş koltuğu çok kötüymüşşimdi de oturamıyomuş bugun poposunun üstüne hahahahaha
yok rejim yapıyorsun diye değil ucuzladı kilosu diye bir kasa alıp gelmiştir.erkekler o kadar düşünceli değil hayatım...afiyet olsun sana
tatlım geç gördüm be kusura bakma
bu arada size iyi gezmeler artıkın nerde buluşursanız.
ouww sakın kanyonda kaçamak filan yapmayın heeehheemm ehhheeemmmm ses kontrolll se see
beşiktaş iskelede buluşicizz öncee, soooraaa artık bilemiyorum gezerizzz kanyona gideriiizzzzzz öğlen bişeyler yeriiizzzzzbakıciiiz artıkkkkk hava şartlarına göreee
aşkolsunnn
tatlı sert takılıyoruz amaaaa:26:
yüregiminizin içiii yumuşacıktır
iyiliğini istediğimiz için böle sen biliin yoksa
hadi gel kız küsme gel gel
yolandaaaaaaaaaaam nası gaz veriyosun bana yaaa yerim senii
ouww sakın kanyonda kaçamak filan yapmayın hee
kichenette 'nin brownilerinden filan yimeyin bensiz oyarım
yok hacııı yimeyikkkkk merak etmeee hattaaaa
ne seninleeeeee ne sensiiizzzzzzzzzz
hee iyiii
çok güzel olurlar da kendileri :26::26:
kacamağın dibine vurdummmmm:84::84::84::84::84:
Bendeeeeeeeekacamağın dibine vurdummmmm:84::84::84::84::84:
Bendeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?