60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

walla bende hergün bugün yarın bugün yarın evde tek başıma yapamıyordum ama kurs daha iyi oldu artık düzenli haftada 3 gün istemesemde yapmak zorunda olucam ve uzun bi süre bırakmayı düşünmüyorum.
gidebilcek olan bence spora gitsin daha iyi oluyor.

yok rejim yapıyorsun diye değil ucuzladı kilosu diye bir kasa alıp gelmiştir.erkekler o kadar düşünceli değil hayatım...afiyet olsun sana

bu ne herkesin kedi sevdasııı,kedi avatarlarııı,tazmanya canavarları vs vs. noluyoruz yaaaaaaaaaaaa,

kız afferin valla bugün seni takdir ettim.
yaptın kız sporunuuuu
süper olan sensin dadlumm benim

arkadaşım dün bisiklete binmiş koltuğu çok kötüymüş şimdi de oturamıyomuş bugun poposunun üstüne hahahahaha

benim totiş te çok acıyo otobüste minibüste filan kuyruk sokumum agriyiiii
acaba ondan mükü

tatlım geç gördüm be kusura bakma
bu arada size iyi gezmeler artıkın nerde buluşursanız.

ehheemm ehhheeemmmm ses kontrolll se see

beşiktaş iskelede buluşicizz öncee, soooraaa artık bilemiyorum gezerizzz kanyona gideriiizzzzzz öğlen bişeyler yeriiizzzzzbakıciiiz artıkkkkk hava şartlarına göreee

ehheemm ehhheeemmmm ses kontrolll se see

beşiktaş iskelede buluşicizz öncee, soooraaa artık bilemiyorum gezerizzz kanyona gideriiizzzzzz öğlen bişeyler yeriiizzzzzbakıciiiz artıkkkkk hava şartlarına göreee
ouww sakın kanyonda kaçamak filan yapmayın hee
kichenette 'nin brownilerinden filan yimeyin bensiz oyarım

hevesinizi kırmak istemem ama o 400-500 mekik çeken ablanın kiloproblemi yoktur ondan rahat çekiyordur.sevgili diyetisyenimden bu diyete başlarken ilk öğrendiğim şey spor konusunda dikkatli olmam gerektiğidir.çünkü yağlar tamam kasa dönüşüyor ne mutlu amaaaa kaslarda kilo vermeyi yavaşlatıyor.yani buna dikkat ederek yapın bence sporu.mesela ben belimdeki fıtıktan dolayı aktif spor yapamıyorum.o zaman sadece yürüyüş dedi hocam..
ideal kilonuzu bulmaya yakın sporu ağırlaştırıp,vücudu toparlama işine girmekte fayda var derim ben.
tecrübe ile sabitttt...
fırsat bulamamak gibi durumlar ortaya çıkınca bende aldım sauna eşofmanımı yanıma.ofiste küçük bi bölüme koydum eşyalarımı.iş çıkışına 10 dakika kala giyinip dikiliyorum kenara ofisten evime kadar yürüyorum tempolu şekilde.ortalama 40-45 dakikalık bir yürüyüş oluyor.son zamanlarda bu 30 dakikaya düştü sanırım biraz tempo sorunum var.ayaklarım yola alıştı birde o var
benim eşofmanları çekmem tek başına değil ,ofis arkadaşlarımda takılıyor.tekmili birden spordayız yani..

ouww sakın kanyonda kaçamak filan yapmayın hee
kichenette 'nin brownilerinden filan yimeyin bensiz oyarım

yok hacııı yimeyikkkkk merak etmeee hattaaaa

ne seninleeeeee ne sensiiizzzzzzzzzz

KAHVALTI SAAT : 07.30
1 kk peynir bie yumurta 1 çk
zeytinyagı ile omlet
bir salatalık bi domates ve
taze nane ile salata
1 dilim ekmek

ARA - SAAT: 09.45
1 yeşilçay 1 hurma
5 badem
ARA - SAAT: 12:00
2 kk tramisu 1 fincan şekersiz nescafe

ÖGLE SAAT : 12.35
1 haşlama tavuk but derisiz
içinde 4 kk büyüklüğünde patates ve
1 kk havuç haşlaması vardı
5 kaşık makarna
bol salata
ARA - SAAT: 14.25
1 hurma 1 şekersiz türk kahvesi

ARA - SAAT: 16:00
1 adet portakal
2 adet malta erigi

ARA SAAT : 16.50
1 adet portakal

AKŞAM YEMEGİ : 17.30
2 kepçe mercimek çorbası
5-6 yk yagsız kıymasız kapuska

SU: 2 LİTRE
YEŞİLÇAY: 3 FİNCAN
TÜRK KAHVESİ: 1 ADET ŞEKERSİZ

SPOR: 30 -40 DK ELİPTİK BİSİKLET
100 TWİST
30 AR DAMBIL İLE İÇ DIŞ BACAK ÇALIŞMA
12 DK SLIM IN 6 PACK KARIN HAREKETLERİ VİDEOSU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…