60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya çok acıkmıştım knorr çabuk çorba alayım dedim bisküviden iidr diye acılı domates aldım midemi bulandırdı yaa çok kötüymüş. ay bugün çok sevinçliyim yolda kiminle karşılaşsam çok zayıflamışsın diyo yeter daha fazla verme diyenler bile var ama durmak yok tabi. marketteki kıs bilem dedi çok zayıflamışsın diyekaydirigubbakcemile3 yarın görcez bakalım dijital ne dicek senağlama

Ecemim ve Author, lahana cayı bıldıgmız atma çaylar gıbı..ben aktardan aldım ayrıca eczanelerdede bulunuyormuş.....5 i bır yerde yıde ben kullandım ama sımdıkı gıbı hızlı kılo hıc vermemıstm yıllardr her baharda dıyete baslarım..ilk kez bole oldu onu da lahana cayına bagladım ben ,bılmıyorum artık ondanmı neyden.....
bu CALLAN10İN10 ne ya?

içe içe bi haal olduk valla elma sirkeli su, yeşil çay,formçayı,su,içimiz dışımız su bide lahana çayı içelim bakalım günde kaç kere açmı tokmu cnm bu çaykafamçokkarıştı

Ay ne mutlu sana..Bana da dün oğlumun öğretmeni dedi.Ne yaptın da bu kadar güzel kilo verdin diye.(Verdiğim sadece 3,5 kilo ama farkediliyor demek ki) Daha bir motive oldum vallahi..

şekerim markası nedir bu çayın pahalı mı?
bide günde kaç kere içiliyo aç tok farkediyor mu?
çok sorduk dimi?sırnaşık şey

sorun deıl cnm ..çayın markası garden life...gunde ıkı kere yemeklerden yarım saat evvel ıcıyorum ben...fıyatı da 10lira.

canım amerikaner: karamelli kek parçası gibi bişey
buttergeback: tereyağından yapılmış kurabiye
butterkeks: tereyağı ile yapılmış kurabiye
Doppelkeks mit schokoladenfüllüng: tutku, biskrem gibi (prinzenrolle)

bende erkek arkadaşımla girdim iddiaya ama o bir gün dayandı benim nerdeyse bir ay olacak :))))) ve kötü olan tarafı ben kilo verdikçe o alıyor sanki :mymeka:

ya ben acılı domates çorbasını çok seviyorum sen beğenmemişsin. ( insan daha bir motive oluyor çevresindekiler farkedince valla. :))

Ay ne mutlu sana..Bana da dün oğlumun öğretmeni dedi.Ne yaptın da bu kadar güzel kilo verdin diye.(Verdiğim sadece 3,5 kilo ama farkediliyor demek ki) Daha bir motive oldum vallahi..

motive olmamak eldemi ki.a.s. 3,5 kilo azmı. onu vermek için nekadar uğraşıyorum ben.

[

merhaba kızlar,bizim topiğe ne zaman geliyorsunuz , sabırsızlıkla bekliyoruz sizleride , hep beraber 50-59 topiğinde olmamız dileklerimle

50-59 musenağlama:1shok:bana uzak geliyyy:1no2:

ayy şekerim benim için de 60 kg olmak bile hayaıdi ama çok şükür 58 im. önemli olan paylaşım,devamlılık ve azim.sabuncuğum bugün yok sanırım ,hep beraber bu kilocuklardan kurtulalımkaydirigubbakcemile5

sorun deıl cnm ..çayın markası garden life...gunde ıkı kere yemeklerden yarım saat evvel ıcıyorum ben...fıyatı da 10lira.

Teşekkürler canım..a.s.

merhaba kızlar,bizim topiğe ne zaman geliyorsunuz , sabırsızlıkla bekliyoruz sizleride , hep beraber 50-59 topiğinde olmamız dileklerimle

Şu an 60,5'im ..Az kaldı galiba size katılmaya ama burayı nasıl
bırakırımmmm...senağlamasenağlama

Canım callenetics kısa sürede sıkılaşmayı sağlayan pilatese benzeri bir egzersiz programı.Benim bildiğim kadarıyla 6 gün düzenli yapılıp 1 gün ara veriyorsun...:enbuyukkk:

lunapiena o egzersız programını nerden edınebılrım..kızlar delırcem ya netten bır egzersız programı edınemedım ya kafama gore yapıyorum evde....
authorcum evet aynı kılodayız ......olculerımı almadm henuz ıkı hafta olunca alıcam yanı onumuzdekı salı bakacam fark varmı dıye..

SELAM CANLARIMMMMM a.s.
yaaa ben hep size diyodumya kilo vermeniz durunca panik yok diye...
kızlarrr cumadan bu yana baskül 58 de takıldı kaldııııııııııııı((((((deli olucam yaaaaa(((((bir haftadır bigram bile veremiyorummmoysa kaçamak falan da yaptığım yok!
bugün direkten döndüm,azkalsın diyeti miyeti bi kenara bırakacaktım..valla zor tutuyom kendimi
bide nasıl şiş hissediyorum kendimi;balon gibi...sanki 100 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…