Bahsettiğiniz lahana çayı nasıl bişey evde hazırlanan değil heralde.Hazır alıyorsanız nerden temin edebilirim:içelim:lütfen bende almak istiyorum....
ya çok acıkmıştım knorr çabuk çorba alayım dedim bisküviden iidr diye acılı domates aldım midemi bulandırdı yaa çok kötüymüş. ay bugün çok sevinçliyim yolda kiminle karşılaşsam çok zayıflamışsın diyo yeter daha fazla verme diyenler bile var ama durmak yok tabi. marketteki kıs bilem dedi çok zayıflamışsın diyekaydirigubbakcemile3 yarın görcez bakalım dijital ne dicek senağlama
Ecemim ve Author, lahana cayı bıldıgmız atma çaylar gıbı..ben aktardan aldım ayrıca eczanelerdede bulunuyormuş.....5 i bır yerde yıde ben kullandım ama sımdıkı gıbı hızlı kılo hıc vermemıstm yıllardr her baharda dıyete baslarım..ilk kez bole oldu onu da lahana cayına bagladım ben ,bılmıyorum artık ondanmı neyden.....
bu CALLAN10İN10 ne ya?
Amerikaner, 1 St., 100g 4,5 amerikalı ,sanırım Amerikalı sandvic var ya o. İcinde Amerikan salatası olan.
Apfelkuchen, gedeckt, Mürbeteig, 1 St., 150g 7 elmalı gevrek menüsü
Apfelstrudel aus Blätterteig, 1 St., 150g 8,5
Apfelstrudel aus Strudelteig, 1 St., 150g 5
Baiser, 1 St., 25g 1,5 beze
Berliner Ballen/Pfannkuchen, 1 St., 60g 4
Bienenstich, 1 St., 25g 1,5 bal
biskuit-Obstboden ohne Belag, 1 St., 25g 1,5 bisküvi
Biskuitplätzchen, 2 St., 10g 0,5
Biskuitrolle, 1 St., 100g 5
Blätterteig-Plunderteilchen, 1 St., 70g 5,5
Buttergebäck, 1 St., 10g 1 tereyağın bir türü
Butterkekse, 3 St., 15g 1 tereyağın bir türü
Christstollen, 1 St., 100g 9 noel keki
Donut, 1 St., 50g 3 bildiğiniz donut
Doppelkeks mit Schokoladenfüllung, 1 St., 25g 2,5 duble kek ile cikolatalı pudding
Frankfurter Kranz, 1 St., 70g 6 franfurt sosisi.
Früchtebrot, 1 St., 70g 5 meyveli ekmek
canım saol yaa valla moralim bozuldu sabah sabah bide eşimle iddaya girdik kim önce vercek kiloları diye fazla dayanamaz sandım ama 1 haftadır cook az yiyobide üstüne kg fazla gösterince cıldırdım işte p.tesi ye kadar tartılmıycam diyete devam:enbuyukkk:
ya çok acıkmıştım knorr çabuk çorba alayım dedim bisküviden iidr diye acılı domates aldım midemi bulandırdı yaa çok kötüymüş. ay bugün çok sevinçliyim yolda kiminle karşılaşsam çok zayıflamışsın diyo yeter daha fazla verme diyenler bile var ama durmak yok tabi. marketteki kıs bilem dedi çok zayıflamışsın diyekaydirigubbakcemile3 yarın görcez bakalım dijital ne dicek senağlama
Ay ne mutlu sana..Bana da dün oğlumun öğretmeni dedi.Ne yaptın da bu kadar güzel kilo verdin diye.(Verdiğim sadece 3,5 kilo ama farkediliyor demek ki) Daha bir motive oldum vallahi..
sorun deıl cnm ..çayın markası garden life...gunde ıkı kere yemeklerden yarım saat evvel ıcıyorum ben...fıyatı da 10lira.
merhaba kızlar,bizim topiğe ne zaman geliyorsunuz , sabırsızlıkla bekliyoruz sizleride , hep beraber 50-59 topiğinde olmamız dileklerimle
bide şu lahana yağını denesek ay zayıflama uğruna lahanakolik oldukkaydirigubbakcemile3
author ben kullanıyorum yagını da...
50-59 musenağlama:1shok:bana uzak geliyyy:1no2:
sorun deıl cnm ..çayın markası garden life...gunde ıkı kere yemeklerden yarım saat evvel ıcıyorum ben...fıyatı da 10lira.
merhaba kızlar,bizim topiğe ne zaman geliyorsunuz , sabırsızlıkla bekliyoruz sizleride , hep beraber 50-59 topiğinde olmamız dileklerimle
Ecemim ve Author, lahana cayı bıldıgmız atma çaylar gıbı..ben aktardan aldım ayrıca eczanelerdede bulunuyormuş.....5 i bır yerde yıde ben kullandım ama sımdıkı gıbı hızlı kılo hıc vermemıstm yıllardr her baharda dıyete baslarım..ilk kez bole oldu onu da lahana cayına bagladım ben ,bılmıyorum artık ondanmı neyden.....
bu CALLAN10İN10 ne ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?