60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo çizelgene baktım harika umarım kilonu korursun senin de başarı hikayen yok mu okumak isterdim

canım almanca listeyi copy paste yapabılır mısın?

olmadı bölüşüp cevırelım.

Bende yardımcı olabilirim.. Nekadar kim çevirdi ne çevirdi bilemedim ama şimdi..:sm_confused:

Benim söliceklerimi latin şekerim sölemiş zati..kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,bizim topiğe ne zaman geliyorsunuz , sabırsızlıkla bekliyoruz sizleride , hep beraber 50-59 topiğinde olmamız dileklerimle

AMİİİİNNNN:...:Saruboceq:

Bana özelden mailini gönder canım. Göndereyim sana programı..

Benekli aplam canım benim.. Bugün bende öyleyim hiç sorma... Bide deli gibi kaçamak yaptım...
Çok üzgünüm..senağlama

sara ve fiume görev tamamlanmıştır kaydirigubbakcemile3
ben 1.sayfayı çeviriyorum. bazı şeyler türkiyede yok onları boş bırakırız artık
hadi bakalım gazamız mübarek ola

canımcım verdim benim arkadaşa boş zamanıda çok bu akşam hepsini çevirip göndercek bana yarın paylaşcam burda alkisalkisalkis

anacım bu nasıl bi puanlama sistemi yaww herkes sınırsız sebze derken bundaki sebzelerin puanına bak.yok annem yok ben bunu dikkate alırsam kafayı yerim ben offf bu ne yaa kötükedihüso

buldum güzelim almanyadan gelen hatta alman dili edebiyatı okuyanından kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,bizim topiğe ne zaman geliyorsunuz , sabırsızlıkla bekliyoruz sizleride , hep beraber 50-59 topiğinde olmamız dileklerimle

gelirmiyizki kızlaaarrr yerimseniben CADIARZU
bide şu lahana yağını denesek ay zayıflama uğruna lahanakolik oldukkaydirigubbakcemile3

valla ne desen haklısın kaydirigubbakcemile3

Ya pasta yedim..senağlama
Ofiste bi arkadasın doomgünü vardı. Yemicektim güyya.. Ufak bi parça dayanamadım yedim.

Bu günkü menüme bakarmısınız ya. Ne fena..
Sabah: 1 tost
Ara: 1 simit sandöviç senağlama
Öğlen: Şef salata + Ayran
Ara: Pastasenağlamasenağlamasenağlama

akşam ya yoğurt yerim yada süt içerim artık.. 1 seans da callanetics yaparım.. Bugün böyle kötü oldu. Artık yarın yine normal düzenime giricem, napalım..
1 aydır tatlı yemiyordum. Bugün bünyeyi baaaayaaaaaa bi şaşırttım...

Ay ne mutlu sana..Bana da dün oğlumun öğretmeni dedi.Ne yaptın da bu kadar güzel kilo verdin diye.(Verdiğim sadece 3,5 kilo ama farkediliyor demek ki) Daha bir motive oldum vallahi..
canım sorma ben hala kendime çok şişko geliyorum ben 72den 66ya düştüm gerçi bu hafta daha tartılmadım inş. 65 olmuşumdur haftalardır 66da kaldım çünkü ama yine farkediliyo olmasına çok sevindim 44 bedenle 42 beden giiyordum 42 beden bile bol gelmeye başladı hala alışveriş yapmıyorum inş. 40bedene düşebilirim asıl hedefim tabiki 38 :1hug:

canım ne bilim ben domates çorbasını hiç beğenmedim yarım kupa içtim gerisini döktüm ezogelin denicem artık. onu döküncede mavi yeşil elmalı yedim iki tane ama napim yaa yolda gören müşeterilerimden biri sana yemek ısmarlıyım dedi yok tokum diye yalan söledim senağlama ya eminmisin tok olduğuna dedi burdakilere anlattım çok güldüler çok aç duruyorum diye aldım çorbayıda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bide bişi sorcam bu bisküviler gerçekten lightmı acep güvenemiyorum ben :1no2:

evlibarklıcım yok galiba bugün dersmi çalışıyosunn kısss:1hug:

arada olur sunun surasında kac kılo fazlan var ki..

canım ben almanyada yasamadıgım ıcın.. besinler konusunda kötüyüm.. bılmıyorum cogunu..bazılarını da bilesık kelımeyı parcalayıp cevırdım ama yanlıs olmus. latin sekeri duzeltmıs.taa ortaokul-lisede 6 sene gördum ıkıncı yabancı dil olarak. üni de secmedim anca orta seviye falan. benım kusuruma bakmasınlar . artık siz ilgileniverin.. öpüyorum seni..

canın sağolsun bitanecim bigüncük kaçamaktan bişey olmaz..
ama yarın kaçamak yaparsan ablandan sana klava:

Bana da flyyy yollamıştı...

Çok kötü değil yaa..Bence pasta lafı direk beynimize kilo yapıyor.Az yemişsen bence hiççç sorun yok flyyycım..

Ben de 1,5 aydır dondurma dışında tatlı yemiyorum.Krom hapımda bitti kaç gündür ama onsuz da idare edebiliyorum artık,en azından eskisi gibi tatlı krizlerim yok..

Offf ben callenetics yapmaya kalktım,yerde kaldım.Malum belim izin vermedi.Ya isteyip de yapamamak daha fena birşey..

Son düzenleme:
Lahana yağını kullanan arkadaşlar.Nasıl kullanıyorsunuz,bazı yerde sürdükten sonra bol suyla yıkanacak,bazı yerlerdede yıkanmıyacak yazıyo,kullanan arkadaşlar acep nasıl kullanıyor?kafamçokkarıştı

Lahana yağını kullanan arkadaşlar.Nasıl kullanıyorsunuz,bazı yerde sürdükten sonra bol suyla yıkanacak,bazı yerlerdede yıkanmıyacak yazıyo,kullanan arkadaşlar acep nasıl kullanıyor?kafamçokkarıştı

şimdi eşime dedimki lahana yağı lacam o ne ya dedi zararlı olmasın zayıflıcam diye kendine zarar verme dedi

vermem dimi bişeycik olmaz heralde

walla hiç kullanmadım ama terlettiğine göre acayip koku yapıyodur bence mutlaka nerene sürersen sür yıkakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…