selam kızlar zor kılo veren bırısıyım gecen hafta dıyete basladım ve 1 haftada 2 kılo verdım..neye mı borcluyum bana sorarsanız ılk kez denemıs oldugum lahana cayına borcluyummmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bende bir ara lahana suyu iciyordm etkisi oluyo zayflamak için ama benm hep karnım sisiyodu
hoşgeldin canım.nasıl bişeymiş o lahana çayı?? bide boyunu kilonu ve ulaşmak istediğin kiloyu yaz senide listemize dahil edelim a.s.
Canım dietle yağsız yoğurt bu biçimde bi etkiye sahip . . .
annaem yapıyodu benim canım mmmm ezme gibi oluyordu bol acılı ama o kadar zaman geçti ki şimdi o da hatırlamaz nasıl yapıldığını ama ben domat ve biber salçasını cin biberle pişiririm soğuduktan sonra süzme peynir ve ceviz biraz tane karabiber ekler bol zeytinyağı ile harmanlar 1-2 gün buz dolabında bekletirim . . . bakalım nasıl olur . . ?
cokacimcoook
çayıdamı çıktı iğrenç ya öğğğ
tebrik ederim am yinede
biz genelde sporla wermeye çalışıyoruz yoksa geri alınıyor ve verdiğin kilo sporsuz belli olmuyor istersen 10 kilo wer
ya niye cvp yazmıyosunuz bana okumuyomusunuz yazdıklarımı küstümsenağlamazaten regl oldum bugün bunalım takılıom kg fazla cıktı :1no2:niye böyle oldu ya hiç bişey yemiyomda kalorili salatalık yemekten içimde hıyar tarlası oldu nerde yanlış yapıyomkiiibenneyaptımki
latin şekerim neden yasdıklarımın puyanlarını sölemiyon bana?? küstünmü bana yeden yeden yeden senağlama bugün herkes alınganya ondan böle yapiim dedim kaydirigubbakcemile3
mermaid teşekkürler cnm canlarım tekrar soruyorumne kadar zaman diyet ne kadar ara bunu ögrenmek istiyorum bi yönteminiz varmı ben 1 aydır diyetteyim 4.50 verdim şimdi ne yapim ????diyete devammı ara lazımmı???lüüütfeeeennnn cvplayın.şimdiden teşekkürler.:1rolleyes:
mermaid teşekkürler cnm canlarım tekrar soruyorumne kadar zaman diyet ne kadar ara bunu ögrenmek istiyorum bi yönteminiz varmı ben 1 aydır diyetteyim 4.50 verdim şimdi ne yapim ????diyete devammı ara lazımmı???lüüütfeeeennnn cvplayın.şimdiden teşekkürler.:1rolleyes:
canım biraz işim var dı, yoksa okudum canım
senin yediklerin benim puan tabloma göre 10 puan ama emin değilim canım :sm_confused:
bu listenin türkcesini bulmazsam çatlarım,
haklısnnn..aynı syeın cevabını dogru cevabını daha dogrusu bende merake dıyorum
canım biraz işim var dı, yoksa okudum canım
senin yediklerin benim puan tabloma göre 10 puan ama emin değilim canım :sm_confused:
bu listenin türkcesini bulmazsam çatlarım,
canım almanca listeyi copy paste yapabılır mısın?
olmadı bölüşüp cevırelım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?