60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çayıdamı çıktı iğrenç ya öğğğ
tebrik ederim am yinede
biz genelde sporla wermeye çalışıyoruz yoksa geri alınıyor ve verdiğin kilo sporsuz belli olmuyor istersen 10 kilo wer

hoşgeldin canım.nasıl bişeymiş o lahana çayı?? bide boyunu kilonu ve ulaşmak istediğin kiloyu yaz senide listemize dahil edelim a.s.

bıldıgımz lahananın atma cayı cıkmıs.aktardan aldımm.....tavsıye edıyorum..
kilo çizelgem var aslında goremıomsunuz.....
boyum 1.61
hedefim 55
suan ki kılom 62

süzme peynir ne olaki sabınım??? :uhm: dene bakalım sonra bana haber ver bende deneyim kaydirigubbakcemile3 ben bugün biraz önce paylaştığım ekmek tarifini deniycem bakalım nasıl olcek CADIARZU

çayıdamı çıktı iğrenç ya öğğğ
tebrik ederim am yinede
biz genelde sporla wermeye çalışıyoruz yoksa geri alınıyor ve verdiğin kilo sporsuz belli olmuyor istersen 10 kilo wer

ıgenc deıl hıc ya,evde yapılan gıbı deıl sanrsam cok kolay ıcılıyo yanı.. spor kısmında hemfikiriz her gun 40 dk yuruyus ve evde hareket yapıyorum....lahana yagını vücuduma surup kendımı paketledıkten sora :)

ya niye cvp yazmıyosunuz bana okumuyomusunuz yazdıklarımı küstümsenağlamazaten regl oldum bugün bunalım takılıom kg fazla cıktı :1no2:niye böyle oldu ya hiç bişey yemiyomda kalorili salatalık yemekten içimde hıyar tarlası oldu nerde yanlış yapıyomkiiibenneyaptımki

vucut bellı bır sure sora duruyo bılıosun..hızlandrmak ıcın ehr zmnkınden daha fazla kalorılı seyelr tuket bence bır kac gun

fiume 1.72m. 65 kg 58kg
sara 1.74 cm 64 kg 58 kg
dil_nur 1.60m 64.00kg 50kg
aysim_u 1,61m 60kg 52 kg
ayça81 1,65 m 65,80 kg 60 kg
author 1.55cm 62.0kg 52kg
AttaQue 1,72 cm 68 kg 65 kg
BERRABERKAY 1,60 cm 65 kg 55 kg
mavibenek1 1,65 cm 58 kg 55 kg
lunapiena 1,64cm 60,5kg 56kg
Sabun 1,68 cm 61,5 kg 58 kg
evlibarkli 1,68 cm 56,6 kg 50 kg
duyguege 1,68 cm 63 kg 59 kg
ayse&serkan 1,66 cm 59 kg 50 kg
durcheinander 1,68 cm 62,4 kg 57 kg
nisaaa 1,65 cm 62,3kg 57 kg
flyyy 1,68 cm 61 kg 54 kg
fibula 1,60 cm 64 kg 54 kg
iipekk 1,65 cm 68 kg 60 kg
pirlanta_a 1,65 cm 63,5 kg 55 kg
latinsugar 1,65 cm 65,5 kg 55 kg
_birtane_ 1,73 cm 64,1 kg 59 kg
CASMİN 1,68 cm 68,5 kg 62 kg
ecemim 160 cm 66 kg 58 kg
mermaid 1,61 cm 62 kg 55 kg

a.s.a.s.

latin şekerim neden yasdıklarımın puyanlarını sölemiyon bana?? küstünmü bana yeden yeden yeden senağlama bugün herkes alınganya ondan böle yapiim dedim kaydirigubbakcemile3

mermaid teşekkürler cnm canlarım tekrar soruyorumne kadar zaman diyet ne kadar ara bunu ögrenmek istiyorum bi yönteminiz varmı ben 1 aydır diyetteyim 4.50 verdim şimdi ne yapim ????diyete devammı ara lazımmı???lüüütfeeeennnn cvplayın.şimdiden teşekkürler.:1rolleyes:

latin şekerim neden yasdıklarımın puyanlarını sölemiyon bana?? küstünmü bana yeden yeden yeden senağlama bugün herkes alınganya ondan böle yapiim dedim kaydirigubbakcemile3

canım biraz işim var dı, yoksa okudum canım
senin yediklerin benim puan tabloma göre 10 puan ama emin değilim canım :sm_confused:
bu listenin türkcesini bulmazsam çatlarım,

haklısnnn..aynı syeın cevabını dogru cevabını daha dogrusu bende merake dıyorum

CANIM ARA VERMEK YERİNE 1-2 GÜN ALDIĞIN KALORİYİ ARTTIR VE SONRASINDA DEVAM ET.KALORİ ARTTIRMA OLAYINIDA ABARTMA SAKIN EN FAZLA 300 CAL ARTTIR CANIMCIM EK OLARAK MESELA 2 GÜN KORNET YİYEBİLİRSİN cokacimcoook :lepi:
senin yediklerin benim puan tabloma göre 10 puan ama emin değilim canım :sm_confused:

EVET YAA BENDE ÇATLARIM HADİ BULDA VER BAKALIM BİZDE GERÇEĞİ NEYMİŞ NASILMIŞ?? MERAK ETTİM BU DİYETİ YAWW CADIARZU

selamlar kızlar,
dun aksamdan beri girmemisim ama çoşmuşsunuz valla .okuyamadım her entry'i. ama göz attım biraz.
cok az yiyenlere çemkiricem azıcık. kızlar cok az yiyerek zayıflanmaz.. hic olmadı yanı en az 1000cal. gunde almalısınız. cok az yiyerek bır haftada 2-3 kılo atarsınız ılk etapta ve daha sonra o vucut direnir bu sacmalıga cunku organizma hayatta kalmak ister. kılo veremessiniz.

ben denedım bu yolu bızzat. basarısız oldum. diyetisyenler dooru söyluyor kızlar. ekmek meselesıne gelınce gunde 2-3 dilim tam tahıllı yemelısınız bence. mesela aksam yemegı tabagınızda bır tabak kabak yemegı var. içine yarım fıncan bulgur atmıssınızdır pişirirken. o zaman yemeyın ama yoksa yemelısınız. yanında da mutlaka protein almalısınız .. 3 kasık light yogurt mesela.bu sekılde beslenmenızı tavsıye ederım hem işkence cekmessınız hem saglıklı kılo verırsınız..ayırma diyetleri coktan çürütülmüştür! her ögunde tabagınızda mutlaka hem karbonhidrat hem protein hem de cesıtlı vitamin ve minerallerden zengın olan sebzelerden olmalı... aralarda da cok fazla karbonhidrata yuklenmemeye gayret edın.. light bisküvi,kraker falan(bu hatayı ben de yapıyorum maalesef)

saglıklı olmak herseyden daha güzel fistıklar unutmayın

canım almanca listeyi copy paste yapabılır mısın?

olmadı bölüşüp cevırelım.

kızlar melekvemucizesi internete giremiyormuş .şekercik zaten 58 kiloya ulaşmış. benim gibi merak eden arkadaşlar varsa haber veriyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…