aaa nisacım yeni fark ettim kilomuz aynı sayılır hedefimizde aynı inş 57 olcaz dimi nisa ya ben çok istiyorum
ya niye cvp yazmıyosunuz bana okumuyomusunuz yazdıklarımı küstümsenağlamazaten regl oldum bugün bunalım takılıom kg fazla cıktı :1no2:niye böyle oldu ya hiç bişey yemiyomda kalorili salatalık yemekten içimde hıyar tarlası oldu nerde yanlış yapıyomkiiibenneyaptımki
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.gerçi hergün sizin mesajları okuyorum.boyum 1.60 kilom 72
idi 1 buçuk ayda 66 ya indim ama 2 haftadır takıldım veremiyorum.benide alırmısınız aranıza hedefim 58 sizce verebilirmiyim 8 kilo daha senağlama ve acayip bir bağırsak problemim başladı 2 haftadırda neyse çok konuştum heralde
hihoyyyt çok teşekkürler.bende aranızdayım.artık daha fazla motive olacağım.inşl bu 8 kiloyuda vericeğim.sinamike çayı içsem acep faydası olurmu dersiniz?
hoşbulduk latinsugar..hayır bir limon değil.bir su bardağı ılık suyun içine yarım çay kaşığı kadar bal ve tahmini çeyrek limon ve bir kaç damla sirke koyup içiyorum.elma da olur üzüm de. ebru şallı dan duymuştum metabolizmayı hızlndırıyor diye.ve dört gündür zayıflamak adına çok da birşey yapmamama rağmen kilomda azalma oldualkisalkisalkis bence etkili...
işte misafir falan olmasa insan kendine göre bir yeme düzeni oluşturuyor..ama malesef(yani malesef sadece bu anlamda yoksa çok severim misafiri) haftasonu da misafirlerim olacak hem de iki gün üst üste yemeğe..malum birsürü kalorili şey yapıcam
selam kıslar nasılsınız bakalım bugün benm canım hiiiiiç bişey istemiyo ya regl oldum ondanmı acep:bbo:bide diyete ara vermek lazımmı sizce ben 1 aydır devam ediyorum 4.50 kg vermişim tavsiyelerinizi bekliyorum.
kızlar yoğurdun karın kaslarındaki yağları erittiğini duymustum doğrumu acaba
selam kızlar zor kılo veren bırısıyım gecen hafta dıyete basladım ve 1 haftada 2 kılo verdım..neye mı borcluyum bana sorarsanız ılk kez denemıs oldugum lahana cayına borcluyummmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canımcım ben de regliyim okuduğum kadarıyla regl iken vücut su depoladığından kilo versen de fazla çıkarmış tartıda bu yüzden regl döneminde tartılamamk gerekirmiş regl bittikten 48 saat sonra tartılmalıymışız bozma moralini
ıgenc deıl hıc ya,evde yapılan gıbı deıl sanrsam cok kolay ıcılıyo yanı.. spor kısmında hemfikiriz her gun 40 dk yuruyus ve evde hareket yapıyorum....lahana yagını vücuduma surup kendımı paketledıkten sora :)
Fiume belki okuyamamışsındır geçmişten.Ben Callan10in10 videosunu senin sayende oynatabildim.Çook teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?