kuzucuuuuuuuum yerim ben seni yerim
çok düşüncelisin ya Şeniz
bebeğim baktım ellerin dert görmesin öperim ellerinden gözlerinden a.s.
ilanda malesef avrupa yakasında oturan istiyor, ben pendikte oturuyorum senağlama
kızlar bir buçuk-2 saat önce resmen bir mucize yaşadım. evde çokokrem yapayım dedim. borcamın içinde hepsini yaptım. son kez ocakta azcık ısıtayım dedim kısık ateşte. borcamda hediyeydi. ocağın üstüne koydum ve bir dakika geçti geçmedi koca borcam bomba gibi üzerime patladı kızlar. her yere tavana duvara yerlere ocağa tezgaha heryere koca koca borcam parçalarıyla çokokrem yayıldı. ama üzerimde bir damla bile çokokrem yada cam yoktu. inanılmaz ve çok tehlikeliydi kızlar. ocağın başındaydım. suratımı dağıtabilirdi o borcam ama üstüm bile kirlenmedi. bugünde yaşlı bir amcadan sattığı küçük bir duayı aldım. kuzenim almamak lazım aaslında dedi. bende "ya haklısın ama bir an için içime belki hızır aleyhisselamdır diye doğdu alayım dedim" dedim. verilmiş sadakam varmış kızlar. ucuz yırttım.
buyuk gecmıs olsun..
sen gene de cok dıkkatlı ol bı dahakıne..aman aman...
Afiyet olsun fiume yarın için :) Ben kendimle mücadele veriyorum yaklaşık üç saattir dolaptaki pastadan bir dilim yememek için ama yemicem işte. :dilcikar:
ay herkes uykuda.) aysım sen de calısmıyorsun sanırım cnm.
Hatunlar yatmadan önce bir bardak sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ekleyin için, yapamazsanız sıcak su için o da olmazsa normal su için ama mutlaka bir bardak için ve öyle yatın. kaydirigubbakcemile5 fiume ve aysim_u iyi geceler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?