60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sevindim canım , hepimiz bu topicten baştan yaratılmış gibin sanki bi adriama lima gibi sanki bi viktorya sikrıt defilesi mankeni gibi çıkıcaz :)

Hıııh doğru hepsi sümüklü pakize bizim yanımızda
Çok öperim canım , hepinize Allah rahatlık versin yarın görüşmek üzre..

selam kıslar,
günah cıkarmaya geldım.hemen konuya gelıyorum.

sabah 1 cevız,1 kuru kayısı
kahvaltı 1dl k.ekmk 1 kasık lor p. domates,salatalık,biber
öglen yarım tabak barbunya pilakı
aksam 1 tabak karpuz,1 dl peynır,1 dl ekmek

sımdı gelelım en can alıcı noktaya. ben aksam 10da 1 adet antepfıstıklı cornette yedım.. üstüne vıcdan azabıyla kanlıca sahılınde 3 tur gttım geldım:) 30dk kdar etti. ama bokboğazlıgımız tuttu bır paket cıps aldık yedık üstüne bir de...
utanıyorum valla

kızlar bir buçuk-2 saat önce resmen bir mucize yaşadım. evde çokokrem yapayım dedim. borcamın içinde hepsini yaptım. son kez ocakta azcık ısıtayım dedim kısık ateşte. borcamda hediyeydi. ocağın üstüne koydum ve bir dakika geçti geçmedi koca borcam bomba gibi üzerime patladı kızlar. her yere tavana duvara yerlere ocağa tezgaha heryere koca koca borcam parçalarıyla çokokrem yayıldı. ama üzerimde bir damla bile çokokrem yada cam yoktu. inanılmaz ve çok tehlikeliydi kızlar. ocağın başındaydım. suratımı dağıtabilirdi o borcam ama üstüm bile kirlenmedi. bugünde yaşlı bir amcadan sattığı küçük bir duayı aldım. kuzenim almamak lazım aaslında dedi. bende "ya haklısın ama bir an için içime belki hızır aleyhisselamdır diye doğdu alayım dedim" dedim. verilmiş sadakam varmış kızlar. ucuz yırttım.

canım bence gene de bır dene.. netıcede evınden memnun deılsın.belkı esının de ısıne uygun olmak kosulu ıle tasınma ıhtımlınız olur.ya da ne kadar sürer yol hesap edersın belkı de ıs ortamı ve ucret öyle tatmnkar olur kı o yol gozunde büyümez..azıcık fedakarlık yapasın gelır...

buyuk gecmıs olsun..
sen gene de cok dıkkatlı ol bı dahakıne..aman aman...

yarın yıyeceklerımı sımdıden yazıyorum.ve dısına cıkmıyorum.

sabah 1 cevız,1 kayısı
kahvaltı 1 dl ekmek,1 kasık lor,1bıber,dom-salta.

ögle : 1 kase çilek ve bir kivi

saat 16.30da aksam yemegı: bol yesıllıklı ve 100gr tavuk gögsuyle yapılmıs bol salata

aksama en fazla nescafe..

yarın aksam kuzenle yemek yıycektık dısarda ama şansımı kaybettım yemıycem ıste. umarım buna dayanırım.bugunu telafı ıcın.

Afiyet olsun fiume yarın için :) Ben kendimle mücadele veriyorum yaklaşık üç saattir dolaptaki pastadan bir dilim yememek için ama yemicem işte. :dilcikar:

Afiyet olsun fiume yarın için :) Ben kendimle mücadele veriyorum yaklaşık üç saattir dolaptaki pastadan bir dilim yememek için ama yemicem işte. :dilcikar:

bosver yeme:) ben yaptım bir hata sen yapma.. kendıme bır taroh aldım.. bır daha hazıranın 20sıne kadar dondurma yok.. kaydirigubbakcemile5

Hatunlar yatmadan önce bir bardak sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ekleyin için, yapamazsanız sıcak su için o da olmazsa normal su için ama mutlaka bir bardak için ve öyle yatın. kaydirigubbakcemile5 fiume ve aysim_u iyi geceler a.s.

ooo ben çoktan yaptım elma sirkemi üstünede bitki çayı içiyorum. birazdanda yatıyorum iyi geceler canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…