günaydın arkadaşlar benide alın aranıza
çok geçmiş olsun canım dün ben de bir kaza atlattım kimyacı olduğumdan tehlikeli maddelerle haşır neşirim tabi o maddelerden bir kaçı birden yüzüme gözüme sıçradı kör olabilirdim ama allah korudu canım çok korktum valla gözümü nasıl yıkadığımı hatırlamıyorum bile bi panik
neyse şükürki bişey olmadı alaah hepimizi korusun
bu arada herkese günaydın
hayatımda ilk defa bu kadar azimliyim bunu size borçluyum teşekkürler desteğiniz için
ben akşam salata 2 tane sarma yedim incecik
10 tane falan da çilek yedim saat 9 gibi
yatarken de sirkeli su ve 1 bardak light süt içtim
ayrıca azcık kendi kendime aerobik yaptım 9km bisiklete bindim
sabah sirkeli su ile başladım güne küçücük bir dilim çavdar ekmeği üzerine beyaz peynir yedim midem kazınıyodu valla
şimdi de 1 muz yedim
ayrıca sabah 4km kadar bisiklete bindim
nasılım
ha bi de bende regl olduğum halde tartılmadan edemiyorum ama sanki sabah 61i gördüm
kaydirigubbakcemile3 :roflol: :1hug: bugün çok fena dikkat etme günü dimiii :jeyyar:
canımcım valla ben o bisküvileri çok seviyorum en fazla kalorili olanı çikolatalısı o bile 200 cal.günde 1 paket yiyorum ce gerçekten tok tutuyo yaa kaydirigubbakcemile2
benekim benimde özelime yaaaz lüffeeennn :Saruboceq:
ya ben elma yiyince karnım acıkıyo sanki 3 gün bişey yememişim gibi midem kazınıyo bisküvilerimden memnunum yerimseniben
bırakmıcaz topiğimizi gerekirse 2. bi 50-59 açarız ama ekip değişmeyecek :enbuyukkk:
ben buldum ben buldum kayısılı doğadanı ben buldum :roflol:
geçmiş olsun canım aynı sorun bendede var ama ilk başlarda çok zorlanıyordum şimdi öyle rahatımki hatta belim ağrıyorsa bile spordan sonra geçiyor.çok zorlamadan devam etmeye çalış canımcım.bide ben spora başlamadan önce thermogel tarzı ısıtıcı şeyler sürüyorum belime ve kalçama çok daha iyi oluyo canımm.
ekliyorum hacerimmmm Şeniz
senağlama ama biz seni çok özlicezzz senağlama çok özletme kendini taammmıııı :asigim:
harikasın hacerimmm bende dün giydim elbise çok zevkli yaaa kaydirigubbakcemile3
onlarda kim bizim yanımızda hıhhhh şakkıdı
hadi yedin dondurmayı dur biraz cipste neymiş naniknanik bu ara kaçamak yapmayan bi ben varım galiba kaydirigubbakcemile3
canımmm allah korumuş verilmiş sadakan varmış güzelimmm.
tepriiikk tepriiikkkk alkisalkisalkis alkisalkisalkis darısı başımızaaa... :Saruboceq:
aman ben pek güvenmiyorum dur bakalım regl bitince kaç çıkacak stres falan etkiliyor regl olayını malum canın sıkkındıya ondan gecikmiştir relax
ya kıslar bişey sorucam genelde öğlen yemeğini geciştiriyo herkes kraker meyve falan
ben beceremiyorum bir değişiklik olsun diye ille çıkıyorum iş yerinden gerçi hafif yiyorum ama salata ya da sebze yemeği ama hata mı yapıyorum
haklısın sanırım relax olamıyorum ya vücudum bile hep kendini kasıyor sinirden kaskatıyım resmen gevşemem lazım
günaydın arkadaşlar benide alın aranıza
kızlar bu arada dün pilav günü için bişeyler baktım 38 beden bol geldi 36 bedenlere oldum hep etekte elbisede o kadar mutlu oldumki
hedefime ulaştığımda 34 beden olucam sanırım düşüncesi bile güzel
bi tek kilo verdiğimi düşünmek beni mutlu ediyor zaten, başka mutlu olmaya değicek bişey görmüyorum etrafımda
neyse cicişler ben bu arada pilav günü için kıyafet beğenemedim bugün pazara gitcem inşallah bulurum ya pilav günü yarın 11 de ve merterde olucak yani bana çoooook uzak.yarın erkenden evden çıkcağım için bugün bişeyler bulmam lazım
arkadaşlar ben geçen ay tam 5 kilo verdim 72 kilodan 67 ye düştüm çokmu abartmışım 1 ayda
kilom 67 boyum 1,65
60 kiloya kadar düşmek istiyorum
Hoşgeldin canım..
Canım senin pilav günü Beşiktaş Anadolunun ki diil dimi?!?
ya kıslar bişey sorucam genelde öğlen yemeğini geciştiriyo herkes kraker meyve falan
ben beceremiyorum bir değişiklik olsun diye ille çıkıyorum iş yerinden gerçi hafif yiyorum ama salata ya da sebze yemeği ama hata mı yapıyorum
arkadaşlar ben geçen ay tam 5 kilo verdim 72 kilodan 67 ye düştüm çokmu abartmışım 1 ayda
canım bence öğlen yemeğinde iyi yemek lazım akşam yemeğine yüklenmemek için
kilom 67 boyum 1,65
60 kiloya kadar düşmek istiyorum
benımgıbı basenlı olan arkadslar var mıııııııııııııı???????
yok canım bahçelievler kemal hasoğlu lisesi
canım bence basen çok seksi duruyor yaaaaaaa
benim göbişten yana sıkıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?