60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım geçmiş olsun sanada.. Valla kızlar dikkat edin ya.. Bi nazar boncuu takın oranıza buranıza...

Süper tebrikle canımcıım:hooray:

Saracım aynen öle bugün dikkat etme günü..
Elme yiyince çok acıkıyorum demişsin ya. Sana tavsiye elma yerken yanında biraz yoğurt ye. Ozaman inan bana bırak acıktırmayı baya baya doyuruyo.

ya kıslar bişey sorucam genelde öğlen yemeğini geciştiriyo herkes kraker meyve falan
ben beceremiyorum bir değişiklik olsun diye ille çıkıyorum iş yerinden gerçi hafif yiyorum ama salata ya da sebze yemeği ama hata mı yapıyorum

canım bence öğlen yemeğinde iyi yemek lazım akşam yemeğine yüklenmemek için

günaydın arkadaşlar benide alın aranıza

Hoşgeldin canım..

Canım senin pilav günü Beşiktaş Anadolunun ki diil dimi?!?

arkadaşlar ben geçen ay tam 5 kilo verdim 72 kilodan 67 ye düştüm çokmu abartmışım 1 ayda

canım bence iyi ya ayda 4 kilo idealmiş sen 1 kilo daha fazla vermişsin nolucak ya bence böyle devam et alkisalkisalkis

kilom 67 boyum 1,65
60 kiloya kadar düşmek istiyorum

pürüssüz yüzlü saracima duyurulur. saracim gün gün çoğalıyoruz ne güzel ya kaydirigubbakcemile2

Yok canım bence en doğrusunu yapıyosun.. Fırsatın varsa öğlen düzgün yiyip akşam hafif geçiştirmen en mantıklısı.. Ben de genelde öyle yapmaya çalışıyorum canım..

arkadaşlar ben geçen ay tam 5 kilo verdim 72 kilodan 67 ye düştüm çokmu abartmışım 1 ayda

Maşallah.. Sırrın nedir bebiş..

canım bence öğlen yemeğinde iyi yemek lazım akşam yemeğine yüklenmemek için

Katılıyorum..kaydirigubbakcemile3

günaydın en güzel topiğin en güzel hatunları

nasılsınız bakeen??
bugün 5 yıl önce içine girebildiğim ve beden kısmında 36,8 yazan bir pantolonumu giydimm yabancı bi marka kıbrıstan almıştım 36,8 ne demek bilmiyorum ama öyle yazıyo işte süprizzzzz dün öğlenki şiliğimden sonra akşama kadar hiç bişey yiyemedim akşamda 2 dilim karpuz 1 kk dan biraz büyük light peynir ve yarım dilim uno light yedim yerimseniben
sabahta 1 simit ve biraz light krem peynirle acı sos yedim her zamanki gibi.biliyorum 2 gündür simit olayını abarttım ama bugün sondu yarın yine eski düzenime geri döncem.
hoş bir simit 200 cal. o yüzdende çok suçlu hissetmiyorum kendimi şakkıdı

dün akşam 2 ayrı yemek denedim yine en light tarafından ve ikiside harika oldu.hemen tarif veriyorum.

mantar sote
1 paket mantarı iyiiice yıkıyoruz sonra 1 soğan ve 1 patatesi orta boyda doğruyoruz.2 yemek kaşığı kadar yağda soğanları kavuruyoruz sonra üzerine pataesleri atıp azıcık çeviriyoruz.sonra mantarları atıyoruz ve kesinlikle kapağını kapatmıyoruz.isteğe bağlı olarak bol pul biber ve karabiberle (karabiber mantara çok yakışıyo) karıştıryoruz ve azcık suyu kalana kadar pişiriyoruz ve afiyetle yiyoruz. gerçekten harika oldu kızlar dün bi kaşık tadına baktım bugün öğlen menümdede o var cokacimcoook

sonra aklıma dolapta lahanam olduğu aklıma geldi
lahanaları minik minik doğradım.sonra bollca tuzla ovdumki biraz yumuşasın.sonraa bolca suyla yıkadım onları ki tuzundan arınsın.sonra içine isteğe bağlı kadar havuç sarımsak ve maydonoz koydum.havuçları rendeledim.sonra bolca yoğurtla (tabiiki light) ve pulbiberle harmanladım hepsini valla çok değişik ve güzel oldu. şiddetle tavsiye olunuz cokacimcoook

bugün biraz çok işim var kasa defteriyle başım belada bankalarla tutturamıyorum :1no2: ve sırf bu para hesapları yüzünden mesleğimden nefret ediyorum bazen.
arada sırada okurum yine yazdıklarınızı.
çoook seviyorum hepinizi canlarımmm Şeniz Şeniz :asigim: Şeniz Şeniz

hb flyyy

arkadaşlar ben geçen ay 5 kilo verdim dedimya hiç zorlanmadan sadece porsiyonları küçülterek abur cuburdan vazgeçerek ve akşam 7 den sonra bişey yemeyerek bide tatlı yemeyerek verdim ilk başlarda her dakika tartılıyordum nerdeyse çok çabuk vermeye başladım sonra dan yavaşladı kilo kaybım şu an sabit duruyor ama şu an tatlı kaçamaklarına başladım çok dikkat etmiyorum yani ama hep birlikte vermeye çalışırsak kiloları bu beni ateşler belki çünkü çok iradeliyim ve yemicem deyince yemiyorum bide kızlar ben bebek sahibi olmak istiyorum o yüzden de ilerisini düşününce daha çok kilo vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…