selam kıslar,
günah cıkarmaya geldım.hemen konuya gelıyorum.
sabah 1 cevız,1 kuru kayısı
kahvaltı 1dl k.ekmk 1 kasık lor p. domates,salatalık,biber
öglen yarım tabak barbunya pilakı
aksam 1 tabak karpuz,1 dl peynır,1 dl ekmek
sımdı gelelım en can alıcı noktaya. ben aksam 10da 1 adet antepfıstıklı cornette yedım.. üstüne vıcdan azabıyla kanlıca sahılınde 3 tur gttım geldım:) 30dk kdar etti. ama bokboğazlıgımız tuttu bır paket cıps aldık yedık üstüne bir de...
utanıyorum valla
kızlar bir buçuk-2 saat önce resmen bir mucize yaşadım. evde çokokrem yapayım dedim. borcamın içinde hepsini yaptım. son kez ocakta azcık ısıtayım dedim kısık ateşte. borcamda hediyeydi. ocağın üstüne koydum ve bir dakika geçti geçmedi koca borcam bomba gibi üzerime patladı kızlar. her yere tavana duvara yerlere ocağa tezgaha heryere koca koca borcam parçalarıyla çokokrem yayıldı. ama üzerimde bir damla bile çokokrem yada cam yoktu. inanılmaz ve çok tehlikeliydi kızlar. ocağın başındaydım. suratımı dağıtabilirdi o borcam ama üstüm bile kirlenmedi. bugünde yaşlı bir amcadan sattığı küçük bir duayı aldım. kuzenim almamak lazım aaslında dedi. bende "ya haklısın ama bir an için içime belki hızır aleyhisselamdır diye doğdu alayım dedim" dedim. verilmiş sadakam varmış kızlar. ucuz yırttım.
canım bence gene de bır dene.. netıcede evınden memnun deılsın.belkı esının de ısıne uygun olmak kosulu ıle tasınma ıhtımlınız olur.ya da ne kadar sürer yol hesap edersın belkı de ıs ortamı ve ucret öyle tatmnkar olur kı o yol gozunde büyümez..azıcık fedakarlık yapasın gelır...
bnm iş tanımı hosuma gıttı..güzel sorumluluklar bence..yoksa ısrarcı olmazdım
bir de karbonhidrat yükü olduklarından mıdır nedır benım yedıkce yiyesım gelıyor onlardan ya.. sonrada kılo vermeyı engellıyor elbet.. ben gecenlerde hepsını paketleyıp dolabın en üst rafına koydum. bir süre hayatımdan cıkardım yaramazları -tatlicadiarzu-
Ben birkaç gündür süren bağırsak tembelliğimi bugün annemin yemeklerini yiyerek atlattım
Zaten verdiğim kilo yeter bana
Elbiseye girdim ya gerisi hikaye :roflol:
kızlar bir buçuk-2 saat önce resmen bir mucize yaşadım. evde çokokrem yapayım dedim. borcamın içinde hepsini yaptım. son kez ocakta azcık ısıtayım dedim kısık ateşte. borcamda hediyeydi. ocağın üstüne koydum ve bir dakika geçti geçmedi koca borcam bomba gibi üzerime patladı kızlar. her yere tavana duvara yerlere ocağa tezgaha heryere koca koca borcam parçalarıyla çokokrem yayıldı. ama üzerimde bir damla bile çokokrem yada cam yoktu. inanılmaz ve çok tehlikeliydi kızlar. ocağın başındaydım. suratımı dağıtabilirdi o borcam ama üstüm bile kirlenmedi. bugünde yaşlı bir amcadan sattığı küçük bir duayı aldım. kuzenim almamak lazım aaslında dedi. bende "ya haklısın ama bir an için içime belki hızır aleyhisselamdır diye doğdu alayım dedim" dedim. verilmiş sadakam varmış kızlar. ucuz yırttım.
günaydın kıslar,
ben dün akşam 100 gr. tavuklu yeşil salata yedim. ama canım cok tatlı istiodu dayanamadım 1 tatlı kaşı nutella yedimklava: öyle mutlu oldum öyle mutlu oldum ki anlatamam
bu sabah da light tost yedim (kepek ekmeği, beyaz peynir domates)
tatlı krizsiz ve tok bir gün diliorum
gunaydın kızlar..sabah tartıda 61 ıı gordumm yrn adet gorme gunum olmasına rağmenkaydirigubbakcemile2
gunaydın kızlar..sabah tartıda 61 ıı gordumm yrn adet gorme gunum olmasına rağmenkaydirigubbakcemile2
çok geçmiş olsun canım dün ben de bir kaza atlattım kimyacı olduğumdan tehlikeli maddelerle haşır neşirim tabi o maddelerden bir kaçı birden yüzüme gözüme sıçradı kör olabilirdim ama allah korudu canım çok korktum valla gözümü nasıl yıkadığımı hatırlamıyorum bile bi panik
neyse şükürki bişey olmadı alaah hepimizi korusun
bu arada herkese günaydın
hayatımda ilk defa bu kadar azimliyim bunu size borçluyum teşekkürler desteğiniz için
ben akşam salata 2 tane sarma yedim incecik
10 tane falan da çilek yedim saat 9 gibi
yatarken de sirkeli su ve 1 bardak light süt içtim
ayrıca azcık kendi kendime aerobik yaptım 9km bisiklete bindim
sabah sirkeli su ile başladım güne küçücük bir dilim çavdar ekmeği üzerine beyaz peynir yedim midem kazınıyodu valla
şimdi de 1 muz yedim
ayrıca sabah 4km kadar bisiklete bindim
nasılım
ha bi de bende regl olduğum halde tartılmadan edemiyorum ama sanki sabah 61i gördüm
Ya pasta yedim..senağlama
Ofiste bi arkadasın doomgünü vardı. Yemicektim güyya.. Ufak bi parça dayanamadım yedim.
Bu günkü menüme bakarmısınız ya. Ne fena..
Sabah: 1 tost
Ara: 1 simit sandöviç senağlama
Öğlen: Şef salata + Ayran
Ara: Pastasenağlamasenağlamasenağlama
akşam ya yoğurt yerim yada süt içerim artık.. 1 seans da callanetics yaparım.. Bugün böyle kötü oldu. Artık yarın yine normal düzenime giricem, napalım..
1 aydır tatlı yemiyordum. Bugün bünyeyi baaaayaaaaaa bi şaşırttım...
canım sorma ben hala kendime çok şişko geliyorum ben 72den 66ya düştüm gerçi bu hafta daha tartılmadım inş. 65 olmuşumdur haftalardır 66da kaldım çünküama yine farkediliyo olmasına çok sevindim 44 bedenle 42 beden giiyordum 42 beden bile bol gelmeye başladı hala alışveriş yapmıyorum inş. 40bedene düşebilirim asıl hedefim tabiki 38 :1hug:
canım ne bilim ben domates çorbasını hiç beğenmedim yarım kupa içtim gerisini döktüm ezogelin denicem artık. onu döküncede mavi yeşil elmalı yedim iki tane ama napim yaa yolda gören müşeterilerimden biri sana yemek ısmarlıyım dedi yok tokum diye yalan söledim senağlama ya eminmisin tok olduğuna dedi burdakilere anlattım çok güldüler çok aç duruyorum diye aldım çorbayıda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bide bişi sorcam bu bisküviler gerçekten lightmı acep güvenemiyorum ben :1no2:
evlibarklıcım yok galiba bugün dersmi çalışıyosunn kısss:1hug:
tabiki tatlım özeline yazarım ben senin:)
esracığım ben o diet bisküvilere filan inanmıyorum. bir kase çorbadan daha fazla yahu bitanesinin kalorisi. birde arkasına minicik yazıyorlar zor okunuyor. bisküvi yerine elma daha iyi.
yeni gelenler,hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.
bugün yazılanları okurken dikkatimi çektide bazı arkadaşlar alınmışlar cevap alamayınca..
kızlar valla hiçkimsenin bi ard niyeti yoktur,sadece biz uzun süredir biraradayızya artık diyetdaşlığı geçti duygusal bi bağ oluştu aramızda..farkettiyseniz 60 ın altına düşen arkadaşlar var ama bırakıpta gidemiyoruz bu topiği..zaten hepimiz istediğimiz kiloya inince toptan psikoloji bölümüne geçicez:duygusal bağımlılıktan kurtulma topiğine:roflol: :roflol: :roflol:
sizler de bisüre sonra bağımlı olacaksınız zaten..tekrar hoşgeldiniz aramızaaa...
kızlar,
kabızlık cekenler mavibenek1 ve sabun kesınlıkle haklı.. lipton seftali out! dogadan kayısı in!
Bilemiyorum flyyycım,omur bağlarımda sorun var benim bi de belimde düzleşme.Yer hareketlerini asla yapamıyorum.Kalçama bıçak girip çıkıyor sanki.senağlamasenağlama
Yazıyorum bulun beni
Hacer DEMİR - Siyah beyaz fotoğraflı olan benim :lepi:
Canım arkadaşlarım . . .
:asigim:
Pazartesiye kadar aranızdan çok çok çok kısa süreliğine ayrılmak durumunda kalıyorum . . . :çok üzgünüm:
Ofisimde olamayacağım pazartesi sabahına kadar . . . :çok üzgünüm:
Paylaşımlarınızdan uzak kalacağım için çok üzgünüm fakat sizi özlemek bile kavuşacağımı bildiğim için güzel . . .
:asigim:
Herkese sağlıklı, az kaçamaklı ve keyifli zamanlar diliyorum . . .
Ben birkaç gündür süren bağırsak tembelliğimi bugün annemin yemeklerini yiyerek atlattım
Zaten verdiğim kilo yeter bana
Elbiseye girdim ya gerisi hikaye :roflol:
Çok sevindim canım , hepimiz bu topicten baştan yaratılmış gibin sanki bi adriama lima gibi sanki bi viktorya sikrıt defilesi mankeni gibi çıkıcaz :)
selam kıslar,
günah cıkarmaya geldım.hemen konuya gelıyorum.
sabah 1 cevız,1 kuru kayısı
kahvaltı 1dl k.ekmk 1 kasık lor p. domates,salatalık,biber
öglen yarım tabak barbunya pilakı
aksam 1 tabak karpuz,1 dl peynır,1 dl ekmek
sımdı gelelım en can alıcı noktaya. ben aksam 10da 1 adet antepfıstıklı cornette yedım.. üstüne vıcdan azabıyla kanlıca sahılınde 3 tur gttım geldım:) 30dk kdar etti. ama bokboğazlıgımız tuttu bır paket cıps aldık yedık üstüne bir de...
utanıyorum valla
çok geçmiş olsun canım dün ben de bir kaza atlattım kimyacı olduğumdan tehlikeli maddelerle haşır neşirim tabi o maddelerden bir kaçı birden yüzüme gözüme sıçradı kör olabilirdim ama allah korudu canım çok korktum valla gözümü nasıl yıkadığımı hatırlamıyorum bile bi panik
neyse şükürki bişey olmadı alaah hepimizi korusun
bu arada herkese günaydın
hayatımda ilk defa bu kadar azimliyim bunu size borçluyum teşekkürler desteğiniz için
ben akşam salata 2 tane sarma yedim incecik
10 tane falan da çilek yedim saat 9 gibi
yatarken de sirkeli su ve 1 bardak light süt içtim
ayrıca azcık kendi kendime aerobik yaptım 9km bisiklete bindim
sabah sirkeli su ile başladım güne küçücük bir dilim çavdar ekmeği üzerine beyaz peynir yedim midem kazınıyodu valla
şimdi de 1 muz yedim
ayrıca sabah 4km kadar bisiklete bindim
nasılım
ha bi de bende regl olduğum halde tartılmadan edemiyorum ama sanki sabah 61i gördüm
çok geçmiş olsun canım bunların hepsi nazardan oluyor nazar boncuğu taşımamız lazım
canım dijital tartı kullanmıyorsun galiba diğer tartıda ben kilomu görmüyorum ya siz nasıl görüyorsunuz benim gözüm bozuk galiba kaydirigubbakcemile3
reglken 61 gördüysen 60 falan varsındır bence canım tebrikler alkisalkisalkis
bende regl olamadım bi türlü çıldırcam kilomda takıldı kaldı o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?