60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın çıtırcıklar..

Evet, bugün herşey daha güzel... Sabah kalktım tartıldım kilo almamışım..:sm_cool:

sabah sabah 2 tane kayısı yedim bol suyla, çok azıcık kepekli simitle (1/10 falan) beyaz peynir ve domates yedim..

Şimdi ofise geldim. Yeşil çay içerim falan.. Neyse bugün aynen böle devam..

Öpüldünüz.. Herkese güzel bir gün diliyorum bayanlar..

günaydın kıslar,
ben dün akşam 100 gr. tavuklu yeşil salata yedim. ama canım cok tatlı istiodu dayanamadım 1 tatlı kaşı nutella yedim klava: öyle mutlu oldum öyle mutlu oldum ki anlatamam
bu sabah da light tost yedim (kepek ekmeği, beyaz peynir domates)
tatlı krizsiz ve tok bir gün diliorum

afiyet olsun canım, banada aynen öyle oluyor yerken çok iyi sanki ben bile değilim yedikten sonra dank ediyor. sanırım patlama noktamıza geliyor ben bazen nasıl alıp yediğimi bile hatırlamıyorum.sadece sonrasındaki pişmanlığı hatırlıyorum
bugün telafi edersin sakın canını sıkma Şeniz

gerçekten verilmiş sadakan varmış büyük geçmiş olsun

bnm iş tanımı hosuma gıttı..güzel sorumluluklar bence..yoksa ısrarcı olmazdım

cicişim hemen ilana başvurdum başvurmazmıyım.belki ararlar diye çok hevesliyim inşallah :Saruboceq:

bende çıkardım hayatımdan. zaten normal bisküvilerle filan aralarında pek bir fark yok. en güzelini yapmışsın sende.

Ben birkaç gündür süren bağırsak tembelliğimi bugün annemin yemeklerini yiyerek atlattım
Zaten verdiğim kilo yeter bana
Elbiseye girdim ya gerisi hikaye :roflol:

:lepi::lepi::lepi:

Valla ucuz atlatmışsın geçmiş olsun.:Saruboceq: Verilmiş sadakan varmış derler ya. Seninde varmış galiba. Allah korusun yüzüne filan gelseydi. ama bişey olmamış :))):teselli:

Herkese günaydın... Ben 19 Mayıstan beri spor yapamıyorum o yüzden kendimi çok suçlu ve şiş hissediyorum. ınşallah bugün başlıcam sporuma.

Amin..:Saruboceq:

Bazen insan ihtiyaç duyuyo tatlıya.. Ama abartmadığın ve 1 güne mahsus kaldığı sürece insan kilo almıyor. Afiyet olsun canım..

Bu arada ayşimcim hakkaten geçmiş olsun.. Sanada bi nazar boncuğu takalım..

çok geçmiş olsun canım dün ben de bir kaza atlattım kimyacı olduğumdan tehlikeli maddelerle haşır neşirim tabi o maddelerden bir kaçı birden yüzüme gözüme sıçradı kör olabilirdim ama allah korudu canım çok korktum valla gözümü nasıl yıkadığımı hatırlamıyorum bile bi panik
neyse şükürki bişey olmadı alaah hepimizi korusun

bu arada herkese günaydın
hayatımda ilk defa bu kadar azimliyim bunu size borçluyum teşekkürler desteğiniz için

ben akşam salata 2 tane sarma yedim incecik
10 tane falan da çilek yedim saat 9 gibi
yatarken de sirkeli su ve 1 bardak light süt içtim
ayrıca azcık kendi kendime aerobik yaptım 9km bisiklete bindim

sabah sirkeli su ile başladım güne küçücük bir dilim çavdar ekmeği üzerine beyaz peynir yedim midem kazınıyodu valla
şimdi de 1 muz yedim
ayrıca sabah 4km kadar bisiklete bindim

nasılım

ha bi de bende regl olduğum halde tartılmadan edemiyorum ama sanki sabah 61i gördüm

:teselli:

Canımcığım sanada geçmiş olsun ( Kilo veriyoruz inceliyoruz gözleremi geliyoruz (( Dikkat edin kızlar. Hepimiz dikkat edelim kendimize :))

ooo senide tebrik ederiz. herkesin kiloları bir bir gidiyor valla.

kaydirigubbakcemile3 :roflol: :1hug: bugün çok fena dikkat etme günü dimiii :jeyyar:

canımcım valla ben o bisküvileri çok seviyorum en fazla kalorili olanı çikolatalısı o bile 200 cal.günde 1 paket yiyorum ce gerçekten tok tutuyo yaa kaydirigubbakcemile2

tabiki tatlım özeline yazarım ben senin:)

benekim benimde özelime yaaaz lüffeeennn :Saruboceq:

esracığım ben o diet bisküvilere filan inanmıyorum. bir kase çorbadan daha fazla yahu bitanesinin kalorisi. birde arkasına minicik yazıyorlar zor okunuyor. bisküvi yerine elma daha iyi.

ya ben elma yiyince karnım acıkıyo sanki 3 gün bişey yememişim gibi midem kazınıyo bisküvilerimden memnunum yerimseniben

bırakmıcaz topiğimizi gerekirse 2. bi 50-59 açarız ama ekip değişmeyecek :enbuyukkk:

kızlar,
kabızlık cekenler mavibenek1 ve sabun kesınlıkle haklı.. lipton seftali out! dogadan kayısı in!

ben buldum ben buldum kayısılı doğadanı ben buldum :roflol:

Bilemiyorum flyyycım,omur bağlarımda sorun var benim bi de belimde düzleşme.Yer hareketlerini asla yapamıyorum.Kalçama bıçak girip çıkıyor sanki.senağlamasenağlama

geçmiş olsun canım aynı sorun bendede var ama ilk başlarda çok zorlanıyordum şimdi öyle rahatımki hatta belim ağrıyorsa bile spordan sonra geçiyor.çok zorlamadan devam etmeye çalış canımcım.bide ben spora başlamadan önce thermogel tarzı ısıtıcı şeyler sürüyorum belime ve kalçama çok daha iyi oluyo canımm.

Yazıyorum bulun beni
Hacer DEMİR - Siyah beyaz fotoğraflı olan benim :lepi:

ekliyorum hacerimmmm Şeniz

senağlama ama biz seni çok özlicezzz senağlama çok özletme kendini taammmıııı :asigim:

Ben birkaç gündür süren bağırsak tembelliğimi bugün annemin yemeklerini yiyerek atlattım
Zaten verdiğim kilo yeter bana
Elbiseye girdim ya gerisi hikaye :roflol:

harikasın hacerimmm bende dün giydim elbise çok zevkli yaaa kaydirigubbakcemile3

Çok sevindim canım , hepimiz bu topicten baştan yaratılmış gibin sanki bi adriama lima gibi sanki bi viktorya sikrıt defilesi mankeni gibi çıkıcaz :)

onlarda kim bizim yanımızda hıhhhh şakkıdı

hadi yedin dondurmayı dur biraz cipste neymiş naniknanik bu ara kaçamak yapmayan bi ben varım galiba kaydirigubbakcemile3

canımmm allah korumuş verilmiş sadakan varmış güzelimmm.

gunaydın kızlar..sabah tartıda 61 ıı gordumm yrn adet gorme gunum olmasına rağmenkaydirigubbakcemile2

tepriiikk tepriiikkkk alkisalkisalkis alkisalkisalkis darısı başımızaaa... :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım bunların hepsi nazardan oluyor nazar boncuğu taşımamız lazım

canım dijital tartı kullanmıyorsun galiba diğer tartıda ben kilomu görmüyorum ya siz nasıl görüyorsunuz benim gözüm bozuk galiba kaydirigubbakcemile3
reglken 61 gördüysen 60 falan varsındır bence canım tebrikler alkisalkisalkis
bende regl olamadım bi türlü çıldırcam kilomda takıldı kaldı o yüzden

kızlar bu arada dün pilav günü için bişeyler baktım 38 beden bol geldi 36 bedenlere oldum hep etekte elbisede o kadar mutlu oldumki
hedefime ulaştığımda 34 beden olucam sanırım düşüncesi bile güzel
bi tek kilo verdiğimi düşünmek beni mutlu ediyor zaten, başka mutlu olmaya değicek bişey görmüyorum etrafımda
neyse cicişler ben bu arada pilav günü için kıyafet beğenemedim bugün pazara gitcem inşallah bulurum ya pilav günü yarın 11 de ve merterde olucak yani bana çoooook uzak.yarın erkenden evden çıkcağım için bugün bişeyler bulmam lazım

aman ben pek güvenmiyorum dur bakalım regl bitince kaç çıkacak stres falan etkiliyor regl olayını malum canın sıkkındıya ondan gecikmiştir relax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…