Pazar günü Beşiktaş anadolunun pilavı var da, Nişanlım ordan mezun.. Belki oraya gidicez biz.. Dedim karşılaşırmıyız neyyy??kaydirigubbakcemile3
Malesef BEEEEENNNNN senağlama
günaydın en güzel topiğin en güzel hatunları
nasılsınız bakeen??
bugün 5 yıl önce içine girebildiğim ve beden kısmında 36,8 yazan bir pantolonumu giydimmyabancı bi marka kıbrıstan almıştım 36,8 ne demek bilmiyorum ama öyle yazıyo işte süprizzzzz dün öğlenki şiliğimden sonra akşama kadar hiç bişey yiyemedim akşamda 2 dilim karpuz 1 kk dan biraz büyük light peynir ve yarım dilim uno light yedim yerimseniben
sabahta 1 simit ve biraz light krem peynirle acı sos yedim her zamanki gibi.biliyorum 2 gündür simit olayını abarttım ama bugün sondu yarın yine eski düzenime geri döncem.
hoş bir simit 200 cal. o yüzdende çok suçlu hissetmiyorum kendimi şakkıdı
dün akşam 2 ayrı yemek denedim yine en light tarafından ve ikiside harika oldu.hemen tarif veriyorum.
mantar sote
1 paket mantarı iyiiice yıkıyoruz sonra 1 soğan ve 1 patatesi orta boyda doğruyoruz.2 yemek kaşığı kadar yağda soğanları kavuruyoruz sonra üzerine pataesleri atıp azıcık çeviriyoruz.sonra mantarları atıyoruz ve kesinlikle kapağını kapatmıyoruz.isteğe bağlı olarak bol pul biber ve karabiberle (karabiber mantara çok yakışıyo) karıştıryoruz ve azcık suyu kalana kadar pişiriyoruz ve afiyetle yiyoruz. gerçekten harika oldu kızlar dün bi kaşık tadına baktım bugün öğlen menümdede o var cokacimcoook
sonra aklıma dolapta lahanam olduğu aklıma geldi
lahanaları minik minik doğradım.sonra bollca tuzla ovdumki biraz yumuşasın.sonraa bolca suyla yıkadım onları ki tuzundan arınsın.sonra içine isteğe bağlı kadar havuç sarımsak ve maydonoz koydum.havuçları rendeledim.sonra bolca yoğurtla (tabiiki light) ve pulbiberle harmanladım hepsini valla çok değişik ve güzel oldu. şiddetle tavsiye olunuz cokacimcoook
bugün biraz çok işim var kasa defteriyle başım belada bankalarla tutturamıyorum :1no2: ve sırf bu para hesapları yüzünden mesleğimden nefret ediyorum bazen.
arada sırada okurum yine yazdıklarınızı.
çoook seviyorum hepinizi canlarımmm Şeniz Şeniz :asigim: Şeniz Şeniz
Kanımca senin hiç bişeyin yok Mervecim..naniknanik
kaydirigubbakcemile3
hb arkadaşlar cümleten
arkadaşlar ben kilo verdim dedim ama basenlerim kalçam gitti ama göbek gitmedi onun içinde akşamları mekik çekmeye başladım
nasılsınız bakeen??
bugün 5 yıl önce içine girebildiğim ve beden kısmında 36,8 yazan bir pantolonumu giydimmyabancı bi marka kıbrıstan almıştım 36,8 ne demek bilmiyorum ama öyle yazıyo işte süprizzzzz dün öğlenki şiliğimden sonra akşama kadar hiç bişey yiyemedim akşamda 2 dilim karpuz 1 kk dan biraz büyük light peynir ve yarım dilim uno light yedim yerimseniben
sabahta 1 simit ve biraz light krem peynirle acı sos yedim her zamanki gibi.biliyorum 2 gündür simit olayını abarttım ama bugün sondu yarın yine eski düzenime geri döncem.
dün akşam 2 ayrı yemek denedim yine en light tarafından ve ikiside harika oldu.hemen tarif veriyorum.
mantar sote
1 paket mantarı iyiiice yıkıyoruz sonra 1 soğan ve 1 patatesi orta boyda doğruyoruz.2 yemek kaşığı kadar yağda soğanları kavuruyoruz sonra üzerine pataesleri atıp azıcık çeviriyoruz.sonra mantarları atıyoruz ve kesinlikle kapağını kapatmıyoruz.isteğe bağlı olarak bol pul biber ve karabiberle (karabiber mantara çok yakışıyo) karıştıryoruz ve azcık suyu kalana kadar pişiriyoruz ve afiyetle yiyoruz. gerçekten harika oldu kızlar dün bi kaşık tadına baktım bugün öğlen menümdede o var cokacimcoook
lahanaları minik minik doğradım.sonra bollca tuzla ovdumki biraz yumuşasın.sonraa bolca suyla yıkadım onları ki tuzundan arınsın.sonra içine isteğe bağlı kadar havuç sarımsak ve maydonoz koydum.havuçları rendeledim.sonra bolca yoğurtla (tabiiki light) ve pulbiberle harmanladım hepsini valla çok değişik ve güzel oldu. şiddetle tavsiye olunuz cokacimcoook
bugün biraz çok işim var kasa defteriyle başım belada bankalarla tutturamıyorum :1no2: ve sırf bu para hesapları yüzünden mesleğimden nefret ediyorum bazen.
hb flyyy
arkadaşlar ben geçen ay 5 kilo verdim dedimya hiç zorlanmadan sadece porsiyonları küçülterek abur cuburdan vazgeçerek ve akşam 7 den sonra bişey yemeyerek bide tatlı yemeyerek verdim ilk başlarda her dakika tartılıyordum nerdeyse çok çabuk vermeye başladım sonra dan yavaşladı kilo kaybım şu an sabit duruyor ama şu an tatlı kaçamaklarına başladım çok dikkat etmiyorum yani ama hep birlikte vermeye çalışırsak kiloları bu beni ateşler belki çünkü çok iradeliyim ve yemicem deyince yemiyorum bide kızlar ben bebek sahibi olmak istiyorum o yüzden de ilerisini düşününce daha çok kilo vermek istiyorum
nasılsınız bakeen??
mantar sote
canım malesef göbek eritmek çok zor benim popom küçülmek ne kelime nerdeyse tamamen içeri kaçtı kaydirigubbakcemile3
seksi falan değilim yani
popom yerine göbeğim çıkık bi tersim yani
bende mekikle eritmeye çalışıyorum
Canım teşekkürler.. Ayrıca o eski kotların içine girmek ne büyük mutluluk... Süper tebrikler..
Kolay gelsin canım.. Benimde bugün çok işim var , ama canım istemiyooooo senağlama
Tebrik ederim canım. En doğru şekilde vermişsin.. Burda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşacağız.. Motivasyon süperr..
kızlar bu arada dün pilav günü için bişeyler baktım 38 beden bol geldi 36 bedenlere oldum hep etekte elbisede o kadar mutlu oldumki
hedefime ulaştığımda 34 beden olucam sanırım düşüncesi bile güzel
bi tek kilo verdiğimi düşünmek beni mutlu ediyor zaten, başka mutlu olmaya değicek bişey görmüyorum etrafımda
neyse cicişler ben bu arada pilav günü için kıyafet beğenemedim bugün pazara gitcem inşallah bulurum ya pilav günü yarın 11 de ve merterde olucak yani bana çoooook uzak.yarın erkenden evden çıkcağım için bugün bişeyler bulmam lazım
ya kıslar bişey sorucam genelde öğlen yemeğini geciştiriyo herkes kraker meyve falan
ben beceremiyorum bir değişiklik olsun diye ille çıkıyorum iş yerinden gerçi hafif yiyorum ama salata ya da sebze yemeği ama hata mı yapıyorum
nasılsınız bakeen??
mantar sote
hb flyyy
arkadaşlar ben geçen ay 5 kilo verdim dedimya hiç zorlanmadan sadece porsiyonları küçülterek abur cuburdan vazgeçerek ve akşam 7 den sonra bişey yemeyerek bide tatlı yemeyerek verdim ilk başlarda her dakika tartılıyordum nerdeyse çok çabuk vermeye başladım sonra dan yavaşladı kilo kaybım şu an sabit duruyor ama şu an tatlı kaçamaklarına başladım çok dikkat etmiyorum yani ama hep birlikte vermeye çalışırsak kiloları bu beni ateşler belki çünkü çok iradeliyim ve yemicem deyince yemiyorum bide kızlar ben bebek sahibi olmak istiyorum o yüzden de ilerisini düşününce daha çok kilo vermek istiyorum
hb arkadaşlar cümleten
arkadaşlar ben kilo verdim dedim ama basenlerim kalçam gitti ama göbek gitmedi onun içinde akşamları mekik çekmeye başladım
canım bence iyi ya ayda 4 kilo idealmiş sen 1 kilo daha fazla vermişsin nolucak ya bence böyle devam et alkisalkisalkis
pürüssüz yüzlü saracima duyurulur. saracim gün gün çoğalıyoruz ne güzel ya kaydirigubbakcemile2
benımgıbı basenlı olan arkadslar var mıııııııııııııı???????
kızlar bu arada dün pilav günü için bişeyler baktım 38 beden bol geldi 36 bedenlere oldum hep etekte elbisede o kadar mutlu oldumki
hedefime ulaştığımda 34 beden olucam sanırım düşüncesi bile güzel
bi tek kilo verdiğimi düşünmek beni mutlu ediyor zaten, başka mutlu olmaya değicek bişey görmüyorum etrafımda
neyse cicişler ben bu arada pilav günü için kıyafet beğenemedim bugün pazara gitcem inşallah bulurum ya pilav günü yarın 11 de ve merterde olucak yani bana çoooook uzak.yarın erkenden evden çıkcağım için bugün bişeyler bulmam lazım
Canım geçmiş olsun sanada.. Valla kızlar dikkat edin ya.. Bi nazar boncuu takın oranıza buranıza...
Süper tebrikle canımcıım:hooray:
Saracım aynen öle bugün dikkat etme günü..
Elme yiyince çok acıkıyorum demişsin ya. Sana tavsiye elma yerken yanında biraz yoğurt ye. Ozaman inan bana bırak acıktırmayı baya baya doyuruyo.
çok geçmiş olsun canım dün ben de bir kaza atlattım kimyacı olduğumdan tehlikeli maddelerle haşır neşirim tabi o maddelerden bir kaçı birden yüzüme gözüme sıçradı kör olabilirdim ama allah korudu canım çok korktum valla gözümü nasıl yıkadığımı hatırlamıyorum bile bi panik
neyse şükürki bişey olmadı alaah hepimizi korusun
Allah bana da o günleri göstericekmi acaba ??? Pazarda bulucan bence aradığını. Ya bazen okadar güzel şeyler oluyorki bazende hiç bişey olmuyor bulamıyorum. Ama sen bugün bulucan bence inş.
bence sen sağlıklı olanı yapıyorsun.
ne güzel ya.sizden duydukça daha bi azim geliyo yahu...
Demekki durma dönemindesin şuan. Bu dönem geçtikten sonra yine normal kilo vermeye devam ediceksin.
Mekik çok işe yarıyor ama mekik çekmeden önce vücudunu ısıt. olduğun yerde koş, elini kolunu salla biraz dans et ondan sonra mekik çek ozaman işe yarıyor. Spora gdiyorum ordaki hocam öyle demişti.
hoşgeldin bebeğimizzzz a.s.
artık aramızdasın
tüm topiğe duyurulu 26 kişi olduk
muhtardan duyuru :hooray:
Allah bana da o günleri göstericekmi acaba ??? Pazarda bulucan bence aradığını. Ya bazen okadar güzel şeyler oluyorki bazende hiç bişey olmuyor bulamıyorum. Ama sen bugün bulucan bence inş.
Mekik çok işe yarıyor ama mekik çekmeden önce vücudunu ısıt. olduğun yerde koş, elini kolunu salla biraz dans et ondan sonra mekik çek ozaman işe yarıyor. Spora gdiyorum ordaki hocam öyle demişti.
valla çok güzel canımcım bugün tam sayımı yapiim bakalım kaç kişi olmuşuz sositososito kendimi topiğin muhtarı gibi hissettim :roflol:
ne oluyo topiğimizeee allah allah yawww nazar boncuğu takın bi yerlerinize ben boynumdan hiç çıkarmıyorum valla.tek batıl inancım nazar ama ondanda çok çekiyorum.gözlerimde renkli birinin gözü kaldımı bişeyimde hemen gözlerim şişer arpacık çıkar senağlama maşşallah hepimie maşaallaaahhh
hoşgeldin bebeğimizzzz a.s.
artık aramızdasın
tüm topiğe duyurulu 26 kişi olduk
muhtardan duyuru :hooray:
inşallah bulurum canım havalarda bi acayip ya uzun kul mu giymem lazım yarın ya karar veremedim.cicişim şöyle düşün ben senden çok daha önce başladım rejime bide sen çok sıkılaştın ben spora daha yeni başladım yeni sıkılaşıyorum
aman da aman muhtarımızsın sen biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
tüm oylar saraya
ben çıkıyorum kızlar pazara gidiyorum kartal pazarında pek bişey olmuyor ama bulana kadar gelmek yok
gelir gelmez size yazıcam,tabi daha kuaför faslım var ...
en güzel ben olmalıyım dimi kızlar çünkü ben bu topictenim :sm_cool: :enbuyukkk:
waaaaaaaw saracimdami başlamış 36 giymeye acep :sm_cool:
kolay gelsin canım anlamam ama gelip yardım edebilirim sana ama sende sonra benle pazara gelcen kaydirigubbakcemile3
valla bayılırım pazar gezmeye hele bide salı pazarı veya sosyete pazarı olursa değme keyfime hiiiç yoruldum demem sabahtan akşama kadar bütün tezgahları gezebilirim off istanbul offf
olmazmı canım boy 1,68 kilo 56.6 daha 6.6 var senağlama
Canım teşekkürler.. Ayrıca o eski kotların içine girmek ne büyük mutluluk... Süper tebrikler..
Kolay gelsin canım.. Benimde bugün çok işim var , ama canım istemiyooooo senağlama
Tebrik ederim canım. En doğru şekilde vermişsin.. Burda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşacağız.. Motivasyon süperr..
aynen ya bide o gitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?