60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pazar günü Beşiktaş anadolunun pilavı var da, Nişanlım ordan mezun.. Belki oraya gidicez biz.. Dedim karşılaşırmıyız neyyy??kaydirigubbakcemile3

Malesef BEEEEENNNNN senağlama

bizimki cumartesi günü keşke aynı olsaydı buluşur bu topicteki hatunların dedikodularını yapardık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kimse alınmasın şaka şaka sırnaşık şey

hb arkadaşlar cümleten

arkadaşlar ben kilo verdim dedim ama basenlerim kalçam gitti ama göbek gitmedi onun içinde akşamları mekik çekmeye başladım

waaaaaaaw saracimdami başlamış 36 giymeye acep :sm_cool:
kolay gelsin canım anlamam ama gelip yardım edebilirim sana ama sende sonra benle pazara gelcen kaydirigubbakcemile3

Kanımca senin hiç bişeyin yok Mervecim..naniknanik

kaydirigubbakcemile3

olmazmı canım boy 1,68 kilo 56.6 daha 6.6 var senağlama

hb arkadaşlar cümleten

arkadaşlar ben kilo verdim dedim ama basenlerim kalçam gitti ama göbek gitmedi onun içinde akşamları mekik çekmeye başladım

canım malesef göbek eritmek çok zor benim popom küçülmek ne kelime nerdeyse tamamen içeri kaçtı kaydirigubbakcemile3
seksi falan değilim yani
popom yerine göbeğim çıkık bi tersim yani
bende mekikle eritmeye çalışıyorum

kızlar dün burada size gönderdiğim weight watchers listeme ve deneyimime dayanarak söylüyorum. canınız tatlı istediği zaman ya 3 tane kedidili bisküvi (1puan 3tanesi) yiyin (hiç yağ yok ama üzerinde çok az şeker var) ya da etiformun mısır patlağına reçel / nutella (bir tatlı kaşığı) sürüp yiyin. Hem nefsinzi köreltmiş oluyorsunuz hem de çok yağ almadan vicuda ihtiyacı olan şekeri veriyorsunuz.

Canım teşekkürler.. Ayrıca o eski kotların içine girmek ne büyük mutluluk... Süper tebrikler..

Kolay gelsin canım.. Benimde bugün çok işim var , ama canım istemiyooooo senağlama

Tebrik ederim canım. En doğru şekilde vermişsin.. Burda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşacağız.. Motivasyon süperr..

valla tarifler süper canım,denicem ben de

inşallah

Allah bana da o günleri göstericekmi acaba ??? Pazarda bulucan bence aradığını. Ya bazen okadar güzel şeyler oluyorki bazende hiç bişey olmuyor bulamıyorum. Ama sen bugün bulucan bence inş.

bence sen sağlıklı olanı yapıyorsun.

ne güzel ya.sizden duydukça daha bi azim geliyo yahu...

Demekki durma dönemindesin şuan. Bu dönem geçtikten sonra yine normal kilo vermeye devam ediceksin.

hb arkadaşlar cümleten

Mekik çok işe yarıyor ama mekik çekmeden önce vücudunu ısıt. olduğun yerde koş, elini kolunu salla biraz dans et ondan sonra mekik çek ozaman işe yarıyor. Spora gdiyorum ordaki hocam öyle demişti.

valla çok güzel canımcım bugün tam sayımı yapiim bakalım kaç kişi olmuşuz sositososito kendimi topiğin muhtarı gibi hissettim :roflol:
benımgıbı basenlı olan arkadslar var mıııııııııııııı???????

bende birazcık popom olsun istiyorum ama hiiç yok alt taraf kibrit gibi üst taraf kalaslıktan yontulmaya başladı ama daha çok var off offf

helal sana yafrummm alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.

bide onu deneyim bakalım ne olcek.elma çok faydalı bişey ama yiyemiyorum acıktırdığı için :bbo: galiba kalıtımsal halamda elma yedikten sonra illa üstüne bi parça ekmek yer acıktım diye delikafadulden

ne oluyo topiğimizeee allah allah yawww nazar boncuğu takın bi yerlerinize ben boynumdan hiç çıkarmıyorum valla.tek batıl inancım nazar ama ondanda çok çekiyorum.gözlerimde renkli birinin gözü kaldımı bişeyimde hemen gözlerim şişer arpacık çıkar senağlama maşşallah hepimie maşaallaaahhh

çok sağol sonra yine hızlancak demekki :1hug:

fiume 1.72m. 65 kg 58kg
sara 1.74 cm 64 kg 58 kg
dil_nur 1.60m 64.00kg 50kg
aysim_u 1,61m 60kg 52 kg
ayça81 1,65 m 65,80 kg 60 kg
author 1.55cm 62.0kg 52kg
AttaQue 1,72 cm 68 kg 65 kg
BERRABERKAY 1,60 cm 65 kg 55 kg
mavibenek1 1,65 cm 58 kg 55 kg
lunapiena 1,64cm 60,5kg 56kg
Sabun 1,68 cm 61,5 kg 58 kg
evlibarkli 1,68 cm 56,6 kg 50 kg
duyguege 1,68 cm 63 kg 59 kg
ayse&serkan 1,66 cm 59 kg 50 kg
durcheinander 1,68 cm 62,4 kg 57 kg
nisaaa 1,65 cm 62,3kg 57 kg
flyyy 1,68 cm 61 kg 54 kg
fibula 1,60 cm 64 kg 54 kg
iipekk 1,65 cm 68 kg 60 kg
pirlanta_a 1,65 cm 63,5 kg 55 kg
latinsugar 1,65 cm 65,5 kg 55 kg
_birtane_ 1,73 cm 64,1 kg 59 kg
CASMİN 1,68 cm 68,5 kg 62 kg
ecemim 160 cm 66 kg 58 kg
mermaid 1,61 cm 62 kg 55 kg
BEBEĞİMİZ 1,65 cm 67 kg 60 kg

a.s.a.s.

inşallah bulurum canım havalarda bi acayip ya uzun kul mu giymem lazım yarın ya karar veremedim.cicişim şöyle düşün ben senden çok daha önce başladım rejime bide sen çok sıkılaştın ben spora daha yeni başladım yeni sıkılaşıyorum

aman da aman muhtarımızsın sen biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
tüm oylar saraya
ben çıkıyorum kızlar pazara gidiyorum kartal pazarında pek bişey olmuyor ama bulana kadar gelmek yok
gelir gelmez size yazıcam,tabi daha kuaför faslım var ...
en güzel ben olmalıyım dimi kızlar çünkü ben bu topictenim :sm_cool: :enbuyukkk:

tabiiki en güzel olucaksın:) bi de eğer pazarda bişey bulamazsan istasyona bak

kot olda yine iyi kotlar bi süre sonra esniyo kumaş pantolon bugün giydiğiiimmmm süprizzzzz

aynen ya bide o gitse

biraz zor gidiyo ama gidecek canım benim.biraz daha sabur ben 42 den 38 e düştüysem göbekte herşey olur valla :dance: bugün yeni saç sitilimi ve göbek popo kombinesi vücudumun resmini çekcem bekleyin kızlarrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…