evet canım eşim antalyalı aılem konyadaaaa hemşeriyizzz ozamn.
ayy çok istiorum hiç sevmiorum burayıı.zaten 2 yıl sonra eşim müdür yardmcısı olcak inş ozman tayini istemeyi düşünüoruz en geç ama daha erken gelirsek süper olur. konya nın puanları çok yüksek ama belli olmaz belkide atanırım ilçe dahi olsa razıyım hafta sonu gider gelirim annemlere fln.
siz nie antalyaya gidiosunuz?eşinmi oralı?
bu arada bugünn hocam kızdı bize tartıya cıkmak yok dedii8 ayda aldıgın kiloyu 2 haftada mı vercen didi.. tartıya cıkmakk motivasyonu düsürür didi.. aybası ölcüm var zaten didi.. 3 hafta vermezsinn son 3 gün vermeye baslarsınn bünye bu didi.. cok istiyosanızz haftada bir cıkın didi.. sonaaa en sevdigim hareketii yaptıkkkk.. dizlerii hafif bükk parmöak ucunda durr, elleri omuz hizası öne uzat popişi sallayabildişginn kadarr hızlı salla ayaklareın yardımıyla anamm bahhhh nası sallıo didii.. özel getiridkk biz bu ikisini didii.. hocamm dedimm malzeme sagşlamm sallamasammda sallanır yanee brezilya halt itmişş beniimm asil popişimin yanında... yörükspor 1_ 0 brasil
eve geldim
yemeğimi yedim
*bir patlıcan dolması
*2 yk yoğurt
*2 muz 2 malta eriği yedim
reglim reglim yaaaaaaaaa:84::84::84:
canım birsürü şey yemek istiyooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84:
kocam degil kısssss hocammmmm
şimdi ben eve girince hemen kapıya geldi uyandımmm okşanma zamanım geldiiii diiiiiiiiii:86::86::86::86::86: hemen yataarrr yerlerde yuvarlanırrrr göbeeni sevdirirrr hoşgeldin karışlaması
Ovvvvvvvvv kömür de hiç sevmezzzzz kıyaamet kopar banyo yaptırmak ne mümkün zaten senede 1 kez yaptırıyorum;kedilerin çok sık yıkanmasına gerek yok ama genelde veterinerde yıkanıyor çünkü yılda bir traş oluyoryazın hem sıcaklarda iyi oluyor hem tüyleri yenileniyorr çok sever traş olmayı sonra çok daha hareketli oluyooo işte traşa gidinceee yıkanıyoo aşıları yapılıyo tırnakları kesiliyoo ve eve yakışıklı yakışıklı dönüyoo ayrıca 3 ayda bir zaten veterinere götürüyorum çünkü düzenli aşıları var bebekliğinden beri olduğu. Ama her ay tırnaklarını kesiyorum ve işte yazın da 1 kez de ben yıkıyorum ama tabii çooooooookk maceralı oluyooo nefret eder sudan aynen yoli gibii(yoli derkeeen kedi olan ) kedi kesiyoruz sanılabilir yani bir de kömür normalde çok kendini sevdiren öyle yumuş bir kedi değildir yeni yeni biraz yaşlandı da daha sırnaşık oldu yatarken benimle yatar falan erkek ya bi de bi artislik bir ağır başlılıkk canı isterse sevdirir öyle kucağına falan alıp oturamazsın yani ev onun biz misafirizzz bi eve geldiğimizde yatar okşatır ya da isterse gelir bi sürtünür ama asla kucak kedisi değilll artistt kömbikkk küçükken soğan yerdi bayılırdı soğana düşünün bi kere yazlıkta masanın üzerinde bi tabak kavrulmuşkıyma var ve soğan var annem yemek yapmak için çıkarmış biz de bi yere gittik ki kömür hiç masaya falan çıkmaz çok akıllı o konularda bi geldikk masanın üstünde kıyma aynen duruyo ama soğan yokk ama artık yemiyo sadece bir çeşit kuru mama ve su yemek saati gelince gelip psikolojik baskı uygular karşımda durur gözlerini dikerr bakarr hiçkıpırdamadan adamsan kalkıp amam verme 2dk bile geciktiremezsinn ahhh ahh çok seviyorum boncuğumbenim Allah uzun ömürler versinnn hayvancıklarımızaa
evet tatlım senin nç nç benim cx cxbu cx cx cx sanırım benim nç nç nç gibi ya da acaba kısaltma mıı:26: ama zürafa bacaklı s.. üün kısaltması bu olamazzzz:26::26::26::26:
fambıka mesaj yazcam diye parmaklarım yakında dolama olcekbi mesaj kutusunu temizlemiyo. parmaklarım pembecik pembecik oldu devamlı tuşlaraa basmaktan :86:
kömür kaybolduuuuuuara ara deliye döndümmmmmm sonraaa bir baktımmm yatak odasında yorganda bir kabarıklık varrrrr sen giiiitttttttt yorganın altına usulca girrr yattt ohhhhh sıcakk ve yumuşakkkkk nasıl işini biliyor yaaa zaten bir evde kediler nerde yatarsa orası evin en sıcak ve rahat yeriymişş sessi sıcak ve korunaklı gitmiş yatmışşş accuk öptüm okşadım geldimmmm
neruşş kediler suyu sevmezler seninkinin suyla arası nasıl banyosunu senmi yaptıryorsun zor oluyormu.
benimkiler duş almaya bayılırlar sıcak havada suda yüzerler cıp cıp oynarlar suda sonrada perdelere kurulanıyorlar ama
Ayy ben korkarım her türlü hayvandan..evin içinde falan hiç besleyemem sanırım..evin içinde sürekli dolaşan bir kedinin olduğunu bilmek tedirgin eder beni..
benimkini görse nederdi aceeebaaaaaaa bugün yoli kim kardashıan ın bir fotosunu gösterdi, benim vücut tipim ayyynı o bacaklar ince popo koccaman yani tabii onun kolar falan göbek daha az ama tip aynıı gerçi yolicim sağolsun benim popomun daha küçük olduğunu düşünüyor emmeee bence hemen hemen öyleee
ayy neruşum çok güzel anlatmışsın duygulandım bende benimkileri çok seviyorum allah uzun ömürler versin. limonda sevdirme konusunda artistir kendi isterse gelir konar üzerime ancak sen elleyemezsin heleki avucuna hiç alamazsın bi kere alsan artık kendini bi sat temizler silkinirçok temizdir kendisi çok yakışıklıdır o yüzden sen ona dokunamazsın o isterse gelir sever seni ancak işte akşam kafesinde yarı uykulu haliyle kafasını kaşırım göbişini okşarım filan o zaman izin verir birde çok ilgi ister konuşacaksın onunla ama asla küçümsemeyeceksin onu bir insan gibi karşına alıp konuşacaksın o zaman açar kara gözlerini kocaman anlamaya çalışır seni. hafife almayacaksın yani ciddi ciddi anlatacaksın. kızlarım daha çok iltifatı sever onlara güzel sözler söyleceksin şımartacaksın bayılırlar ama limon adamdır onu öyle tatlı şımarık sözlerle filan kandıramazsın. işte dediğim gibi bir gün yiyecek veririm değişik ertesi günü istemez ama sonraki gün artık elime ayağıma dolanır durur rahat vermez. sofrayı kuruyorum mesela tabakta yemekler geldimi geçer sofraya eşimden önce bekler kendi tabağını ama asla bizim yemeklere dokunmaz kendi beyaz tabağında gelen yiyecekleri bekler eğer ona vermeden sofraya oturursak artık başlar bağırmaya baktık hala vermiyoruz bu sefer uçmaya başlar tepemizde rahat vermez taciz uçuşları yapar ve hala vermemekte direnirsen küser takmaz seni görmezlikten gelir ve artık verene kadarda barışmaz o yğzden hafta sonu kahvaltılarımızı akşam yemeklerimizi beraber yiyoruz diyebilirim onlarada muhakkak bişeyler veriyorum canı istiyo günah hem biz yicez o da bakacak değilya. birde elden yem yemeye bayılırlar karınları tok bile olsa ne zmaan eline yem alıp uzatsam pat gelir. elimden yem yemesi daha tatlı oluyo heralde gelir hemencik tok bile olsa yer. aslında aç olsa gider kafesine ye aç değil sadcee elden yem yemeye bayılır
Katzi Allah birbirinize olan muhabbetinizi daim etsin,aranızdaki bağı dahada güçlendirsin..
olsun osmanda gözleriyle ve hareketleriyle konuşuyordur..aslında osman benim kedim. Ben onunla konuşabiliyorum da o benimle konuşamıyor ya
olsun osmanda gözleriyle ve hareketleriyle konuşuyordur..
Bu arada eşimin ismide osman..
Kedine osman ismini koymak nereden aklına geldi..
okudum çoooooooook güldüm. pozisyonu şöyle gözümde canlandırdım da baya eğlenceli ve zor gibi galiba.
bende de sağlam malzeme var he he çimdik bile atlmıyor
canımcım şiddetle keçi boynuzu tavsiye ediyorum.
hem karında ki şişliği alıyor hemde sürekli bişeyler yeme isteğini kesiyor.
ben bugün 2 tane yidim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?