60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eve geldim

yemeğimi yedim

*bir patlıcan dolması

*2 yk yoğurt

*2 muz 2 malta eriği yedim

reglim reglim yaaaaaaaaa:84::84::84:

canım birsürü şey yemek istiyooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84:

evet canım eşim antalyalı aılem konyada

hugocum acılll acıll ırmık tatlısı yapcam kocam cok severde bıarzını pekmez yapsam acba guzel olurmu denedınmı

aaaaaaa pepetiiiiiiiiii profillll resmindekii bebekkk seninn miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:93::93:

okudum çoooooooook güldüm. pozisyonu şöyle gözümde canlandırdım da baya eğlenceli ve zor gibi galiba.
bende de sağlam malzeme var he he çimdik bile atlmıyor
eve geldim

yemeğimi yedim

*bir patlıcan dolması

*2 yk yoğurt

*2 muz 2 malta eriği yedim

reglim reglim yaaaaaaaaa:84::84::84:

canım birsürü şey yemek istiyooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84:

canımcım şiddetle keçi boynuzu tavsiye ediyorum.
hem karında ki şişliği alıyor hemde sürekli bişeyler yeme isteğini kesiyor.
ben bugün 2 tane yidim...

kocam degil kısssss hocammmmm

benimkini görse nederdi aceeebaaaaaaa bugün yoli kim kardashıan ın bir fotosunu gösterdi, benim vücut tipim ayyynı o bacaklar ince popo koccaman yani tabii onun kolar falan göbek daha az ama tip aynıı gerçi yolicim sağolsun benim popomun daha küçük olduğunu düşünüyor emmeee bence hemen hemen öyleee

ayy neruşum çok güzel anlatmışsın duygulandım bende benimkileri çok seviyorum allah uzun ömürler versin. limonda sevdirme konusunda artistir kendi isterse gelir konar üzerime ancak sen elleyemezsin heleki avucuna hiç alamazsın bi kere alsan artık kendini bi sat temizler silkinir çok temizdir kendisi çok yakışıklıdır o yüzden sen ona dokunamazsın o isterse gelir sever seni ancak işte akşam kafesinde yarı uykulu haliyle kafasını kaşırım göbişini okşarım filan o zaman izin verir birde çok ilgi ister konuşacaksın onunla ama asla küçümsemeyeceksin onu bir insan gibi karşına alıp konuşacaksın o zaman açar kara gözlerini kocaman anlamaya çalışır seni. hafife almayacaksın yani ciddi ciddi anlatacaksın. kızlarım daha çok iltifatı sever onlara güzel sözler söyleceksin şımartacaksın bayılırlar ama limon adamdır onu öyle tatlı şımarık sözlerle filan kandıramazsın. işte dediğim gibi bir gün yiyecek veririm değişik ertesi günü istemez ama sonraki gün artık elime ayağıma dolanır durur rahat vermez. sofrayı kuruyorum mesela tabakta yemekler geldimi geçer sofraya eşimden önce bekler kendi tabağını ama asla bizim yemeklere dokunmaz kendi beyaz tabağında gelen yiyecekleri bekler eğer ona vermeden sofraya oturursak artık başlar bağırmaya baktık hala vermiyoruz bu sefer uçmaya başlar tepemizde rahat vermez taciz uçuşları yapar ve hala vermemekte direnirsen küser takmaz seni görmezlikten gelir ve artık verene kadarda barışmaz o yğzden hafta sonu kahvaltılarımızı akşam yemeklerimizi beraber yiyoruz diyebilirim onlarada muhakkak bişeyler veriyorum canı istiyo günah hem biz yicez o da bakacak değilya. birde elden yem yemeye bayılırlar karınları tok bile olsa ne zmaan eline yem alıp uzatsam pat gelir. elimden yem yemesi daha tatlı oluyo heralde gelir hemencik tok bile olsa yer. aslında aç olsa gider kafesine ye aç değil sadcee elden yem yemeye bayılır

bu cx cx cx sanırım benim nç nç nç gibi ya da acaba kısaltma mıı:26: ama zürafa bacaklı s.. üün kısaltması bu olamazzzz:26::26::26::26:
evet tatlım senin nç nç benim cx cx
zürafa bacaklı s*rtük işte diğeri de

fambıka mesaj yazcam diye parmaklarım yakında dolama olcek bi mesaj kutusunu temizlemiyo. parmaklarım pembecik pembecik oldu devamlı tuşlaraa basmaktan :86:

temizleyememiş ki

hahahah osman da benim memişlerimin üstüne yatmayı çok sever yaa

valla ben de hayret ediyorum bizim osmana. normalde kediler suyu sevmez. ama osman suyu çok seviyor. leğen dolduruyorum ılık suyla içine girip oynuyor filan çok tatlı. bayılıyor suya

Ayy ben korkarım her türlü hayvandan..evin içinde falan hiç besleyemem sanırım..evin içinde sürekli dolaşan bir kedinin olduğunu bilmek tedirgin eder beni..

inan bana en büyük huzur kaynaklarından biri evde hayvan beslemek. sevgini veriyorsun. o da sana sevgisini veriyor. konuşamadığı için farklı şekilde ifade ediyor sevgisini. bazen gözlerimin içine sanki benim her seyimi paylaşırmış gibi öyle bir bakıyor ki anlatamam. pembecik patisiyle minicik dokunuyor yüzüme.yalıyor 1tanecik.. inanılmaz bakıyor yüzüme ya dayanamam ben ona. benim bebeğim o

Katzi Allah birbirinize olan muhabbetinizi daim etsin,aranızdaki bağı dahada güçlendirsin..

işte kömürde ayyynen öyle adamm ciddi ciddi konuşunca nasıl da dinlerrrve evet kömürde uykuluyken çok güzel sevilirrr sıcak sıcak olur bir dee yumuş yumuşşş karnını başını boynunun altını okşatırrr bayılır gözlerr giderrr ben zaten çok severim ama sıkıştıramıyorum sevmiyo dişlerimi sıkıyorum fazla sıkıştırmamak içinnn

yatak odasında kıyamet kopuyodu bi gittim. yumak kızım kuluçkada yuvalıkta şirin isimli oğlum girmiş yuvalığa artık napacaksa yumak kıyameti koparıyo çık diye şirin tüyleri darmadağan halde çıktı yuvalıktan ee olacağı buydu tabee senin ne işin var yuvalıkta senin görevin yumağı beslemek herşeye burnunu sokmican meraklı turşu

:84:
alayım ben ondan o zaman ya

zor durduruyorum kendimiii

şimdi de çilek yedim 5-10 tane:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

mikro dalga fırını olmayanlar hemen edinsin harika bişiii..
daha önce pek çok şey yapmıştım baharatlı elma dilim patates mesela 8 dk da oluo

mısır patlatıorum yağsız süper oluo.
bgünde karnı yarık yaptım. patlıcanları attım mikroya 12 dk da pamuk gib olmuşlar.
daha önce normal fırında yapmıştım ozman patlıcanlar kapkara olmuştu bu sfer patlıcanlar bembeyaz hemde yumuşacık oldu. eskiden olsa çatır çatır yağda kızartıdık ıyyyy
üstünede 1 yk yağ kıyma sını kavurdum oohhh mis oldu miss... tavsiye ederim herkese. hafta sonu için hazır yemek olsun evde dedim.

kociş yok toplantısı var. ben yemeğimi yiorum

1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kepçe bulgurlu sebzeli çorba
1 kase 160.gr yağı süzülmüş ton balıklı limonlu slata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…