günaydın ycl cim canım hafta sonları oluyor artık böyle bende kaçamak yaptımGünaydın kızlar...
3 günlük bi aradan sonra burdayım....
Anneler günü dolayısıyla dün kaçamağın dibine vurdum
Sabah da tartı bana vurdu tabi..
günaydın cimcime afiyet olsun canımsabah kahvaltım :
1 bardak maydanoz kürü
4 gün kurusu kaysı,
2 su bardağı ılık su,
1 bardak yarım yağlı süt,
1 haşlama yumurta,
3 zeytin,
2 dilim kepek ekmek,
1 hurma (kızımın elindeydi yemedi elime verdi bende yemek zorunda kaldım.)
1 domates,
1 salatalık,
1 bardak şekersiz çay.( çayı tek şekerli içiyordum ama artık şekersiz içiyorum)
gunaydın şekerler :)
uyanınca yarım bardak su
sabah kahvaltım:
iki dilim kepek ekmeği
bir kibrit kutusu kadar peynır
salatalık 2 adet
çarliston biber 1 adet
şekersiz çay :):):)
ve süper doydum :):)
hügoş nasıl gidiyorum
ylc ciciğim bak gördün mü kilo almışım az buz da değil.deli olacağım.diyetisyene gittim sonuç ortada vücudum yağ toplamış.63 kilo olmuşum.aramızda dağlar kadar fark oldu.sen beni geçersin diyiyordun ama bak ne hale geldim artık asla geçememe..
herkesciklere günaydın anne olanların anneler gününü kutluyorum.cumartesi günü gizli şekerimi ölçtürmeye gittim aç karna 75 ml glukoz aldırdılar.onu 2 plastik bardak suyla karıştırıp içirdiler bana baya bi şeker aldım yani baldan dahada kötüydü valla.neyse 1 saat sonra gelin kan alıcaz dediler neyse gittim kanı aldılar tekrar bir saat sonra yine gelin dediler bu sefer şekeri acaba vücut atıyomu yoksa atmıyomu diye yine kan alcaklarmış.yine bir saat sonra gittim kanı aldılar.sonuçları söyliyeyim size şekerim 86 çıktı yağ yok kolestrol yok gizli şekerim de yok .doktor tansiyona bağladı bu gözlerimin kararmasını ve baş dönmemi.tuzlu ayran için yada sizin yaptığınız gibi şekerli bişeyde alabilirsiniz ağzınıza dedi.bu arada cumartesi şeker yüklemesi yapıldığı için dikkat edilecek bişey kalmadı kaç kalori aldım acaba o yüklemeden :26: neyse işim bitince hemen başım döncek yine korkusuyla bir tane simit yedim.dünde yine pek dikkat etmedim kaçamağım sadece yoğurtlu ve sarmısaklı makarna yidimm.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
2 dilim (tane ekmek)adı bu ekmeğin
dereotu maydanoz
canım benim hugocuk bugün annesine gideceğini yazmıştı..kızlar hugocuk yok nerdekine bilen varmıı:26:
teşekkür ederim canım benim.günaydın ycl cim canım hafta sonları oluyor artık böyle bende kaçamak yaptım
günaydın cimcime afiyet olsun canım
günaydın canım afiyet olsun
canım benim senin adına sevindim.herşeyin yolunda olmasına .ama tansiyonda çok önemli ihmale gelmez.bendede küçük tansiyon var.bazen çok riskli olabiliyor.uzun süre aç kalmamaya çalışherkesciklere günaydın anne olanların anneler gününü kutluyorum.cumartesi günü gizli şekerimi ölçtürmeye gittim aç karna 75 ml glukoz aldırdılar.onu 2 plastik bardak suyla karıştırıp içirdiler bana baya bi şeker aldım yani baldan dahada kötüydü valla.neyse 1 saat sonra gelin kan alıcaz dediler neyse gittim kanı aldılar tekrar bir saat sonra yine gelin dediler bu sefer şekeri acaba vücut atıyomu yoksa atmıyomu diye yine kan alcaklarmış.yine bir saat sonra gittim kanı aldılar.sonuçları söyliyeyim size şekerim 86 çıktı yağ yok kolestrol yok gizli şekerim de yok .doktor tansiyona bağladı bu gözlerimin kararmasını ve baş dönmemi.tuzlu ayran için yada sizin yaptığınız gibi şekerli bişeyde alabilirsiniz ağzınıza dedi.bu arada cumartesi şeker yüklemesi yapıldığı için dikkat edilecek bişey kalmadı kaç kalori aldım acaba o yüklemeden :26: neyse işim bitince hemen başım döncek yine korkusuyla bir tane simit yedim.dünde yine pek dikkat etmedim kaçamağım sadece yoğurtlu ve sarmısaklı makarna yidimm.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
2 dilim (tane ekmek)adı bu ekmeğin
dereotu maydanoz
canım benim bende senin gibi besleniyordum .sürekli çok doydum diyiyordum ama sonuç 59 kiloya düştüm.dikkat ettiğim halde 63 kiloya çıktım.fizziksel olarak bir değişiklik pek olmadı ama vücudum yağ toplamaış.dikkatli beslen olurmu.ben dersimi aldım.herkesin aynı duruma düşmesini istemem..gunaydın şekerler :)
uyanınca yarım bardak su
sabah kahvaltım:
iki dilim kepek ekmeği
bir kibrit kutusu kadar peynır
salatalık 2 adet
çarliston biber 1 adet
şekersiz çay :):):)
ve süper doydum :):)
hügoş nasıl gidiyorum
Canım ya.. çok üzüldüm.... neden öyle olmuş peki..
Liste verdi mi diyetisyen..
evet verdi.hatta listeye birebir uyarsam haftanın en az 4 günü 1 saat yürüyüş yaparsam beni bu ayın 21 ne kadar 60 kiloya düşürttürecekmiş.inşallah.canım benim öğün güzensizliğinden kaynaklanıyor.et ürünlerini öğlen tüketmeliymişim ben bazen hem öğlen hemde akşam tüketiyordum.vücut oranşarıma göre diyet verdi uyacağım inşallah.dün sıfırdan birdaha başladım.allahım inşallah bu defa işe yarar..
Geçmiş olsun Nugi... Anneler günün de kutlu olsun..
Kaçamaksız haftasonumuz olmaz oldu artık he..
Bu sabah yeniden başlıyoruz sağlıklı beslenmeye..
kahvaltı süper, afiyet olsun..
İyi ki diyetisyene gitmişsin cimcim ....
Listen süper, benimkine benziyor ama biraz daha çok
Eğer listeye uyarsan hiç atlamadan, kaçamak yapmadan dediği kiloyu verirsin canım..
ben ilk 20 gün noktası virgülüne kadar uymuştum ve yürü demişti bana hergün 40 dakika yürümüştüm..
Sonuç 3 kilo 200 gr dı..
Sen de uy bak göreceksin sonuç süper olacak..
Hatta beni yakalarsın da bence..
saat 9:00 birinci arayı yaptım:
4 tane hurma..
1 bardak yeşil çay.
saat 9:00 birinci arayı yaptım:
4 tane hurma..
1 bardak yeşil çay.
gunde kaç öğün yıyorsun cnm ?
Toplam kaç ara öğünün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?