60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydınlar KKnın incecik olma yolunda ilerleyen güzel hatunları a.s.
Ben de geliyorum gidiyorum ama listeye yazılmamıştım bugün yazılayım izin var mı :)
1.70 m - 63 kg 57 kg

bende sevindim istedğim kadar yiyebilirmiyim ben meyveyi cok seviyorm ya

canım ben kendı adıma konusayım.. meyveden pek kısmıyorum.ama oturup ta bır kılo yemıyorum ya.. bırde muz tüketımınde tasarrufluyum daha da. ama özellikle cılek-kiwi-meyve-can erik cok masum ve fayda küpü dıye bılıyorum. bır de ben sıkı,sımsıkı diyet yapmıyorum zaten.

valla bende herseyden vazgecerim ama meyveden vazgecemem heralde gecemiyormda günde 1 kilo meyve yiyorm karısık sekilde arkadasın dediği gibi en masum tatlı

ya kızlar daha önce de sordum tekrar sorayım cevap alamadım çünkü
siz yarışma listesinde kilo ve boylara neden yer veriyorsunuz ki ?
ilk yarışma listesini ben oluşturmuştum BMI değerlerine göre yapacağımız için boy ve kiloları yazmıştım
neden hala buna devam ediyorsunuz biri bana açıklar mıı

ben foruma dahil oldugumda böyle yapılıyordu.. belki herkes hesaplamayı bılmıyordur.bilemiyorum ama benım kişisel fikrim cok da farketmez ya. eder mi?

ben foruma dahil oldugumda böyle yapılıyordu.. belki herkes hesaplamayı bılmıyordur.bilemiyorum ama benım kişisel fikrim cok da farketmez ya. eder mi?

benim yaptığım listede farkediyordu çünkü BMI üzerinden belli olacaktı kazanan
yani boyu uzun olan ve kısa olan arasındaki haksız durum ortadan kalkacaktı
ama siz tekrar kilo üzerinden yarışma yapmaya karar verince neden hala boylar duruyor onu anlamadım
şu durumda boyun etkisi yok yarışmaya fisfisfis

kızlar 1 bardak soğan suyu ictim yanlız ac karnına icemiyor m ben 10 tanede mekik cektim ama daha fazlası olmuyo isde Çok üzgünüm çoook

bende sonradan girdim bilmiyorm cok olmadı gireli böyleydi bende bu sekil devamediyorm

veee öğlen yemeğinden geldim

az mercimek çorbası
2 küçük dilim tavuk şinitzel
salata
şimdi de canım nescafe istiyo içsemmi acep onu şekersiz içemiyorum

Yarışma mı vardı :S Ben öylesine yazılıyor sanmıştım. :S Pardon

Kızlar bir de plates topiğine yazdım da cevap gelmedi, top ve lastik markası önerirmisiniz bana memnun olduğunuz ve eğer internetten aldıysanız site adresini çok makbule geçecek a.s.

ama herkez boyu yazıyo nasıl olcak bu senin dedğin nasıl bi hesaplama nasıl isterseniz öyle yaparız arkadaslar benim için farketmez

ben yarısma oldugunu bılmıyorum.herkes kendıyle yarısıyor sanıyordum.zaten yarısma varsa ben dahil olmayayım cunku haftada bır kılodan fazla verırsem de uzulurum ben.. yag deıl su mu kaybettım yoksam saglıgım mı bozuldu dıye paranoya yapara kafaya takarım. -tatlicadiarzu- flylar gelınce okurlar senın entry i degıstırırler canım öyleyse....

ben 12 tl cıvarı bır paraya hepsıburada.dan delta marka top aldım pompasıyla geldı. memnunum. lastık almadım. opak corapla yapıyorum ben kaydirigubbakcemile2

ben de yarıştığımızı bilmiyodumfisfisfis

yarışma mı var burada yoksa dayanışma mı?
benim bildiğim birbirimizi motive ediyoruz, bilmediklerimizi beraber araştırıp buluyoruz
hem tartışıyoruz hem de eğleniyoru değil mi cicişler?

o yüzden de birbirimizi çok seviyoruz kaydirigubbakcemile3

eweeettt katılıyorum...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…