60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sarımsaklı çayı bir hafta boyunca sabah akşam yaptım.ev nasıl koktu.akşamlarıda yatmadan sirkeli su içiyordum.kardeşimle annem dalga geçtiler.midende turşu kuracaksın diye.birde yanımdan kaçıyorlardı ben onları içince.çok kötü kokuyormuşum.bir daha yapmadım sarımsak çayını.sizde işe yaradımı yapanlar varmı.bana etki etmedi.

teşekkürederim canım bende denemek istiyorum sarımsaklı şeyleri pek sevmiyorum ama denicem :1hug: sen ajanlığa devam :roflol:
buarada elmalı çay çok lezzetli bende bayılıyorum hem metobolizma hızlanıyormuşa.s

Genelde bende hergün yarım kilo meyve yiyorum. :))) şu sıralar erik yiyorum dayanamıyorum.

evet ya nekadar kıskançlarmış. arkandayız latinsugar...:1hug:

aynen canım elmalı çayı ilk defa duyuyorum ben sarımsaklı çayı hiç içemedim ona iğrenç dedim

elmalı çayı nasıl hazırlıyoruz peki?

canım benim bildiğim 1elmayı kabuğuyla falan dörde bölüyosun bir limonuda aynı şekilde bir kabuk tarçın bi kaşık tane karabiber. bir kaşıkta karanfil suda kaynatıp içiyosun acayip lezzetli yerimseniben

canım ben 4 ay önce spor salonuna gtmıstım ilk orda tanıstım pilatesle. bana hoca 75cmlik top verıyordu. senın boy bunu kaldırır dıyordu. ben 172yım. söyleyeyim dedim.

aynen canım elmalı çayı ilk defa duyuyorum ben sarımsaklı çayı hiç içemedim ona iğrenç dedim

elmalı çayı nasıl hazırlıyoruz peki?

şinci, elmalı kabuğu ile beraber 4 e bölüyosun, limonu 2ye, tarcını, karanfili, tane kara biberi 3lt suya koyuyorsun 10-15 dakika kaynatıyorsun sonra da süzüp içiyorsun.
Tadı lezzetli gerçekten :icecream:

üçü bir arada değil ama bir kupaya 2 şeker attım çoook güsel bu da benim kaçamağım olsun:içelim:

cnm ya keske bir seker atıp kendi öyle alıstırsan ne geliyosa basımıza sekerden geliy ozatenkaydirigubbakcemile3cnm sakın yanlıs anlama karısmıs gibi olmayayım

canım ben 4 ay önce spor salonuna gtmıstım ilk orda tanıstım pilatesle. bana hoca 75cmlik top verıyordu. senın boy bunu kaldırır dıyordu. ben 172yım. söyleyeyim dedim.
Çok sağol canım tekrar a.s.
180den sonra 75 cm alın yazıyor nette bende ondan 65 cmlik bakıyordum 170im bende gören uzunsun sen falan diyor ama kafam karıştı şimdi 75 mi alim 65 mi
65 de cücük kadar çıkarsa üzülücem yaa kaydirigubbakcemile3

cnm ya sinir oldum simdi neden siyah cay yok ya ben cok severim siyah cayı üstelikte dier cayları hayatta icemem zaten siyah cayı sekersiz iciyorm

kıslar ben kararsız kaldım bi çay içmeye başlıcam am hangisi
1. elma çayı
2. yeşil çay
3. form çay
4. 5 i bir arada çayı
5. lahana çayı
6. zencefilli sarımsaklı çay

napıcam

merhaba kıslarr ben geldım...çay muhabbetlerı kırıla gitmiş bakıyorum da :)
bıraz da evde yaptıgımız hareketlerden bahsetsek diyorum ben ???

şinci, elmalı kabuğu ile beraber 4 e bölüyosun, limonu 2ye, tarcını, karanfili, tane kara biberi 3lt suya koyuyorsun 10-15 dakika kaynatıyorsun sonra da süzüp içiyorsun.
Tadı lezzetli gerçekten :icecream:

Elmalı çay nasıl yapılıyooooooo

canım bak ikimizde anlattık naniknanik

kıslar ben kararsız kaldım bi çay içmeye başlıcam am hangisi
1. elma çayı
2. yeşil çay
3. form çay
4. 5 i bir arada çayı
5. lahana çayı
6. zencefilli sarımsaklı çay

napıcam

elma çayı hıc denemedım dıyetteyken yanı..form ve yesıl cayı gec bence....bana sorarsan ya 5 i bır yerde ya da lahana...en cok bunlar hızlandırıo kılo vermeyı

cnm ya sinir oldum simdi neden siyah cay yok ya ben cok severim siyah cayı üstelikte dier cayları hayatta icemem zaten siyah cayı sekersiz iciyorm

Ender Saraç siyah çay yok demiş, zararı varmış yararı yok dencek kadar az mış. Kilonuzu verdikten sonra günde 2-3 çay bardağı içebilirsiniz demiş.
ben artık içmeyeceğim.
14 Haziranda kısmetse annemle babam geliorlar onlar gelene kadar içmicem. Beni eski fıstık halimle görmelerini istiorum çünkü sırnaşık şey

kıslar ben bukadar çay muhabbeti üstüne siyah çay koydum bide patronum gelirken sıcacık leblebi almış küçük bi avuç aldım ohh sefam olsun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…