ben çaya iğrenç demedim ki cicim, hatta o çayı ben de içiyorum kabızlığa iyi gelior,
elma suyu gibi nefis valla -tatlicadiarzu-
sarımsaklı çay tarifine geliyorum; 4-5 parmak ucu kadar taze ya da kuru zencefil 2 sb. Su ile 6 dakika kaynatlıyor, ardından 3-4 diş sarımsak konuluyor ve bir kaç dakika daha kaynatılıyor. Ilıyınca bir fincan a bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı taze sıkılmış limon ekliosun içiyorsun. Sabah ve akşam ne çok tok ne de çok aç karnına
canım ben kendı adıma konusayım.. meyveden pek kısmıyorum.ama oturup ta bır kılo yemıyorum ya.. bırde muz tüketımınde tasarrufluyum daha da. ama özellikle cılek-kiwi-meyve-can erik cok masum ve fayda küpü dıye bılıyorum. bır de ben sıkı,sımsıkı diyet yapmıyorum zaten.
canım çayın tarfini yazdım, listeyi vermeyişlerine gelince kıskançlık böyle bişey işte en güzel kendileri olmalı, onlar ilgi odağı olunca mutlu oluyorlar ama beni yıldıramazlar, bütün ajanlık yeteneklerimi kullanıyorum valla kötükedihüso
aynen canım elmalı çayı ilk defa duyuyorum ben sarımsaklı çayı hiç içemedim ona iğrenç dedim
elmalı çayı nasıl hazırlıyoruz peki?
Ayyy Allah razı olsun Şeniz 65 cm dimi bende sipariş verecem 2 haftadır top yok diye yapamıyordum ebruyla egzersizleri, lastik 3 sertlikte var baktım 15 tl ve 20 tl olarak, ama opak daha pratik ve ekonomik. a.s. Çok sağol canım kaydirigubbakcemile5
aynen canım elmalı çayı ilk defa duyuyorum ben sarımsaklı çayı hiç içemedim ona iğrenç dedim
elmalı çayı nasıl hazırlıyoruz peki?
nisacım yok hayatım eleştirmek için söylemedim
yarışma fikri benden çıktı zaten ilk listeyi de ben oluşturmuştum
ben sadece şu anki sistemi merak ettiğimden sordum
üçü bir arada değil ama bir kupaya 2 şeker attım çoook güsel bu da benim kaçamağım olsun:içelim:
şinci, elmalı kabuğu ile beraber 4 e bölüyosun, limonu 2ye, tarcını, karanfili, tane kara biberi 3lt suya koyuyorsun 10-15 dakika kaynatıyorsun sonra da süzüp içiyorsun.
Tadı lezzetli gerçekten :icecream:
Çok sağol canım tekrar a.s.canım ben 4 ay önce spor salonuna gtmıstım ilk orda tanıstım pilatesle. bana hoca 75cmlik top verıyordu. senın boy bunu kaldırır dıyordu. ben 172yım. söyleyeyim dedim.
canım benim bildiğim 1elmayı kabuğuyla falan dörde bölüyosun bir limonuda aynı şekilde bir kabuk tarçın bi kaşık tane karabiber. bir kaşıkta karanfil suda kaynatıp içiyosun acayip lezzetli yerimseniben
şinci, elmalı kabuğu ile beraber 4 e bölüyosun, limonu 2ye, tarcını, karanfili, tane kara biberi 3lt suya koyuyorsun 10-15 dakika kaynatıyorsun sonra da süzüp içiyorsun.
Tadı lezzetli gerçekten :icecream:
Elmalı çay nasıl yapılıyooooooo
kıslar ben kararsız kaldım bi çay içmeye başlıcam am hangisi
1. elma çayı
2. yeşil çay
3. form çay
4. 5 i bir arada çayı
5. lahana çayı
6. zencefilli sarımsaklı çay
napıcam
cnm ya sinir oldum simdi neden siyah cay yok ya ben cok severim siyah cayı üstelikte dier cayları hayatta icemem zaten siyah cayı sekersiz iciyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?