3bir arada icmen aman cok sekerli oluyo
ben 12 tl cıvarı bır paraya hepsıburada.dan delta marka top aldım pompasıyla geldı. memnunum. lastık almadım. opak corapla yapıyorum ben kaydirigubbakcemile2
şimdi sıcağı sıcağına yazmak istedim. Biraz önce öğle yemeğinde Dr. Ender Saraç´a giden kıslarla beraberdim.
Siyah çayı yasaklamış. Sıcak yiyeceklerle sıcak içecek, soğukla soğuk içecek tüketilmeli demiş.
Ama kesinlikle siyah çay yok demiş. Siyah çayı yerine sıcak / ılık su için demiş. Yoğurdu hergün değil gün aşırı yiyin ve yanına ya elma ya da çilek olsun demiş.
Sabahları meyve ile kahvaltı yapmak en doğrusuymuş. 1ay 1 hafta oldu tam 7 kilo vermiş diğeri 10 delikafadulden
Tünaydınlar KKnın incecik olma yolunda ilerleyen güzel hatunları a.s.
Ben de geliyorum gidiyorum ama listeye yazılmamıştım bugün yazılayım izin var mı :)
1.70 m - 63 kg 57 kg
ya kızlar daha önce de sordum tekrar sorayım cevap alamadım çünkü
siz yarışma listesinde kilo ve boylara neden yer veriyorsunuz ki ?
ilk yarışma listesini ben oluşturmuştum BMI değerlerine göre yapacağımız için boy ve kiloları yazmıştım
neden hala buna devam ediyorsunuz biri bana açıklar mıı
benim yaptığım listede farkediyordu çünkü BMI üzerinden belli olacaktı kazanan
yani boyu uzun olan ve kısa olan arasındaki haksız durum ortadan kalkacaktı
ama siz tekrar kilo üzerinden yarışma yapmaya karar verince neden hala boylar duruyor onu anlamadım
şu durumda boyun etkisi yok yarışmaya fisfisfis
ben yarısma oldugunu bılmıyorum.herkes kendıyle yarısıyor sanıyordum.zaten yarısma varsa ben dahil olmayayım cunku haftada bır kılodan fazla verırsem de uzulurum ben.. yag deıl su mu kaybettım yoksam saglıgım mı bozuldu dıye paranoya yapara kafaya takarım. -tatlicadiarzu- flylar gelınce okurlar senın entry i degıstırırler canım öyleyse....
yarışma mı var burada yoksa dayanışma mı?
benim bildiğim birbirimizi motive ediyoruz, bilmediklerimizi beraber araştırıp buluyoruz
hem tartışıyoruz hem de eğleniyoru değil mi cicişler?
o yüzden de birbirimizi çok seviyoruz kaydirigubbakcemile3
resmen hayal kırıklığına uğradım zaten siyah çay yasak diye duyunca
Listeyi vermiolar ya, gittiıklerini bildiğimden beri yağ çekiyorum ama sır gibi saklıyorlar
Sadece izliyorum işte, sabahları mesela tost, simit gibi şeyler yemiolar. Meyve ya da etiform pirin patlağı ve domates - salatalık gibi şeyler yiyolar
ya siyah çay yerine o iğrenç çaydan mı içiyolar acaba:uhm:
resmen hayal kırıklığına uğradım zaten siyah çay yasak diye duyunca
Listeyi vermiolar ya, gittiıklerini bildiğimden beri yağ çekiyorum ama sır gibi saklıyorlar
Sadece izliyorum işte, sabahları mesela tost, simit gibi şeyler yemiolar. Meyve ya da etiform pirin patlağı ve domates - salatalık gibi şeyler yiyolar
form çayı içiyorlar, sonra şu elmalı çay varya ondan içiyorlar, (2 elma, 1 limon, bir rulo tarçın, 1 kaşık tane karabiber, bir kaşık karanfil) yeşil çay içiyorlar günde 2 fincan.
sarımsağı bol tüketiyorlar
ama devamın bilmiorum ya sinir oluyorum :mymeka:
hiç de iğrenç değil o çay bir kere
zaten komposto gibi oluyor ve tadı nefis
ben ender saraç'ın diyetini uyguladığım dönemlerde çok sağlıklı ve hafif hissediyordum kendimi
zaten her şeyin tarifi verilmiş durumda
tekrar mı başlasam napsam o diyete CADIARZU
cicim yaa ne kadar kötüler niye paylaşmıyolarki illa herkesin para veripte doktoramı gitmesi lasım:dilcikar: sen izle bizede aktar bi zahmet neler yaptıklarını bide sen onlarla ilgili bi çay tarifi vermiştin sanırım sarımsaklı bişidi zahmet olmassa bidaha verirmisin ozaman sarımsak var diye pek ilgilenmemiştim ama bir ayda 7ila 10 kilo nedimek yaananiknanik
elmalı çaya iğrenç dediğini zannetmiyorum ben author'un.. o sarımsaklı bi çay vardı ona iğrenç demiş olabilir a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?