60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nisacım yok hayatım eleştirmek için söylemedim
yarışma fikri benden çıktı zaten ilk listeyi de ben oluşturmuştum
ben sadece şu anki sistemi merak ettiğimden sordum

ben 12 tl cıvarı bır paraya hepsıburada.dan delta marka top aldım pompasıyla geldı. memnunum. lastık almadım. opak corapla yapıyorum ben kaydirigubbakcemile2

Ayyy Allah razı olsun Şeniz 65 cm dimi bende sipariş verecem 2 haftadır top yok diye yapamıyordum ebruyla egzersizleri, lastik 3 sertlikte var baktım 15 tl ve 20 tl olarak, ama opak daha pratik ve ekonomik. a.s. Çok sağol canım kaydirigubbakcemile5

şimdi sıcağı sıcağına yazmak istedim. Biraz önce öğle yemeğinde Dr. Ender Saraç´a giden kıslarla beraberdim.
Siyah çayı yasaklamış. Sıcak yiyeceklerle sıcak içecek, soğukla soğuk içecek tüketilmeli demiş.
Ama kesinlikle siyah çay yok demiş. Siyah çayı yerine sıcak / ılık su için demiş. Yoğurdu hergün değil gün aşırı yiyin ve yanına ya elma ya da çilek olsun demiş.
Sabahları meyve ile kahvaltı yapmak en doğrusuymuş. 1ay 1 hafta oldu tam 7 kilo vermiş diğeri 10 delikafadulden

vay be süper listelerini de ele geçirsene
bi de o çaylarını bi içmeyi başarsam ya içemiyorum

Tünaydınlar KKnın incecik olma yolunda ilerleyen güzel hatunları a.s.
Ben de geliyorum gidiyorum ama listeye yazılmamıştım bugün yazılayım izin var mı :)
1.70 m - 63 kg 57 kg

hemmmeeen yazdım bile listeye a.s.

tatlım biz yarışma yapmıyoruzki valla yarışma olsa burdaki herkes kafayı yer yaww lülülülülülü

boşver tatlım bunları liste listedir sadece motive amaçlı zaten kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile

alkisalkisalkis

kesinlikle dayanışma canımcım Şeniz :teselli:

resmen hayal kırıklığına uğradım zaten siyah çay yasak diye duyunca
Listeyi vermiolar ya, gittiıklerini bildiğimden beri yağ çekiyorum ama sır gibi saklıyorlar
Sadece izliyorum işte, sabahları mesela tost, simit gibi şeyler yemiolar. Meyve ya da etiform pirin patlağı ve domates - salatalık gibi şeyler yiyolar

fiume 1.72m. 65 kg 58kg
sara 1.74 cm 64 kg 58 kg
dil_nur 1.60m 64.00kg 50kg
aysim_u 1,61m 60kg 52 kg
ayça81 1,65 m 65,80 kg 60 kg
author 1.55cm 62.0kg 52kg
AttaQue 1,72 cm 68 kg 65 kg
BERRABERKAY 1,60 cm 65 kg 55 kg
mavibenek1 1,65 cm 58 kg 55 kg
lunapiena 1,64cm 60,5kg 56kg
Sabun 1,68 cm 61,5 kg 58 kg
evlibarkli 1,68 cm 56,6 kg 50 kg
duyguege 1,68 cm 63 kg 59 kg
ayse&serkan 1,66 cm 59 kg 50 kg
durcheinander 1,68 cm 62,4 kg 57 kg
nisaaa 1,65 cm 62,3kg 57 kg
flyyy 1,68 cm 61 kg 54 kg
fibula 1,60 cm 64 kg 54 kg
iipekk 1,65 cm 68 kg 60 kg
pirlanta_a 1,65 cm 63,5 kg 55 kg
latinsugar 1,65 cm 65,5 kg 55 kg
_birtane_ 1,73 cm 64,1 kg 59 kg
CASMİN 1,68 cm 68,5 kg 62 kg
ecemim 160 cm 66 kg 58 kg
mermaid 1,61 cm 62 kg 55 kg
BEBEĞİMİZ 1,65 cm 67 kg 60 kg
balbademesra 1,72 cm 65 kg 55 kg
esra. 1,70 cm 63 kg 57 kg

a.s.a.s.[/QUOTE]

ya siyah çay yerine o iğrenç çaydan mı içiyolar acaba:uhm:

ya siyah çay yerine o iğrenç çaydan mı içiyolar acaba:uhm:

form çayı içiyorlar, sonra şu elmalı çay varya ondan içiyorlar, (2 elma, 1 limon, bir rulo tarçın, 1 kaşık tane karabiber, bir kaşık karanfil) yeşil çay içiyorlar günde 2 fincan.
sarımsağı bol tüketiyorlar

ama devamın bilmiorum ya sinir oluyorum :mymeka:

cicim yaa ne kadar kötüler niye paylaşmıyolarki illa herkesin para veripte doktoramı gitmesi lasım:dilcikar: sen izle bizede aktar bi zahmet neler yaptıklarını bide sen onlarla ilgili bi çay tarifi vermiştin sanırım sarımsaklı bişidi zahmet olmassa bidaha verirmisin ozaman sarımsak var diye pek ilgilenmemiştim ama bir ayda 7ila 10 kilo nedimek yaananiknanik

hiç de iğrenç değil o çay bir kere
zaten komposto gibi oluyor ve tadı nefis
ben ender saraç'ın diyetini uyguladığım dönemlerde çok sağlıklı ve hafif hissediyordum kendimi
zaten her şeyin tarifi verilmiş durumda
tekrar mı başlasam napsam o diyete CADIARZU

evet elmalı tarçınlı çay süper oluyor. misafirlerime bile veriyorum bayılıyorlar valla. yapıyorum ben de haftada 1-2 kere.

ben çaya iğrenç demedim ki cicim, hatta o çayı ben de içiyorum kabızlığa iyi gelior,
elma suyu gibi nefis valla -tatlicadiarzu-

sarımsaklı çay tarifine geliyorum; 4-5 parmak ucu kadar taze ya da kuru zencefil 2 sb. Su ile 6 dakika kaynatlıyor, ardından 3-4 diş sarımsak konuluyor ve bir kaç dakika daha kaynatılıyor. Ilıyınca bir fincan a bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı taze sıkılmış limon ekliosun içiyorsun. Sabah ve akşam ne çok tok ne de çok aç karnına

canım çayın tarfini yazdım, listeyi vermeyişlerine gelince kıskançlık böyle bişey işte en güzel kendileri olmalı, onlar ilgi odağı olunca mutlu oluyorlar ama beni yıldıramazlar, bütün ajanlık yeteneklerimi kullanıyorum valla kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…