60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu sabah babamla atıştık.o sinirle annemin yaptığı kakaolu pudingden küçük bir kase yedim.kahvaltı niyetine.çok kilo yaparmı.bugünlerde sinirlerim bozuk inşallah yemeğe saldırmam bu hırsla.

kızlar sabahki yediklerimi yazayım size cok küçük bir parca ekmek 3 tane zeytin 1 tane salatalık sekersiz cay biraz önce bir kase cilek 3 tane erik

bu sabah babamla atıştık.o sinirle annemin yaptığı kakaolu pudingden küçük bir kase yedim.kahvaltı niyetine.çok kilo yaparmı.bugünlerde sinirlerim bozuk inşallah yemeğe saldırmam bu hırsla.

arasıra bende yiyorm diğer tatlılar gibi cokda ağır ve sekerli değil ama bguün için baska tatlı olrak bise alma

selam kızlar,
ben de bugun 9da kalktım ama spor,kahvaltı derken ancak toparlanıp gelebıldım.

saracım fotolarını gördum canın neyın var fazlalık? boylu poslu duruyorsun hem .. bikac kılo daha atarsan ajanslar kapısır senı bak:)

kızlar tum yazdıklarınızı okuyamadım o kadar vaktım yok bugun yogun gececek bıraz evden 5 gıbı cıkmam lazım.ve daha call. yapcam

bazı fıstıklar GÖBEKliyiz diyormus. onlara sıddetle pilatesin makas hareketını önerırım. özellikle de sorunu alt göbek olana. mekik bos yere sırtınızı zorlar ve cok da etkılı deil bence.. ya da bir video var.cok kısa..
Alt karın kasları hangi hareketlerle sıkılaşır? - UZMAN TV

bu abımız işini biliyor valla. aynı yerde alt karın kasları ya da obliks kasları(simit dediğinz)için de mevcuttr.

beden mevzuunda bana da 29 beden bol gelıyor.. ve ben yarın kot alcam ama sadece bi tane... benki br zamanlar 32 beden bıle gıymıstım.

bu arada yenı gelen arkadaslar hos geldiler.. şans ve uğur getirmişlerdir umarım.

arkadaslar ya bende zayfladıkca en fazla yüzden gidiyo göbüs ve basenlerden cok az ara sıra mekk cekiyodm ama oda cok zor oluyo ya belim ağrıyo neyapcam ya nasıl gitcek göbüs

panik yok.. zaten sabah yemıssın. 100 cal. etmez o.. hem bu forumun kuralı yiyerek,kacamak yaparak ama hareket de ederek zayıflamak kaydirigubbakcemile2

düsün ki vucuda 3 ay boyunca hic tatlı sokmadın ee ömür boyu uzak duramazsın ya .. istedıgın kıloya ulassan bıle .. yedıgın mınıcık bır tatlı vucudun ayarına bozar o zaman.. kızlar koruma dönemını dusunelım.. vermek kadar bu kıloyu,almamak da önemli...

PIRLANTA'ya atfen,
bütün fıstıkların dikkatine,

elma ve ıkı kasık yagsız yogurt ara ögunlerın en kralı.. seven tarcın da koysun.. cok ac olan ıkı kasık da yulaf eklesın.. kabızlık sorunu ceken 2 adet de kuru kayısı eklesın... kurdu doyurur.. benım gıbı bır karbonhıdrat bagımlısının kurtarıcısı oldu bu menü.

zaten Taylan Kümeli hanım ablamız, meyveyle proteini acayip destekliyor. protein meyve sekeri fruktozun seker olarAK depolanmasını engellıyormus.bu baglamda 2 dilim karpuz,1 dl ekmek, 1kk peynır de ideal bir diyet menü oluyor..her ögun ıcın...

amaaaniin :1shok: kizlar döktürmüşsünüz maşallah
kilo vermişim bende :sm_cool: 63,6 kg da gördüm hihoyyyt çok mutluyum çoook..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

GÖBÜŞÜM VE GÜZEL Bİ CAN SİMİDİM VAR TATLIM PEK BELLİ OLMASADA GİYDİKLERİM KAPATIYO ESKİSİ GİBİ DEĞİL TABİİ HİÇ BİŞEY AMA EN AZ 5-6 KİLO DAHA FAZLALIK VAR GÖBEKTE.O VİDEOYU EZBERLİCEM VALLA kaydirigubbakcemile3

DÜN AKŞAM YEDİMKİ BEEN KARPUZ PEYNİR EKMEK cokacimcoook ÇOK ZÖLEMİŞİ KARPUZUN ÇOOOK BUGÜN YAPAMAYACĞIM YOĞURT ELMA OLAYINI AMA YARIN İŞE YOĞURDUMU ALIP GELCEM.(BİTMİŞ BURDAKİ YOĞURDUM Çok üzgünüm çoook )

BU ARADA GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM CANLARIM BENİMMMMM a.s. :1hug: Şeniz kaydirigubbakcemile2

arkadaslar ya bende zayfladıkca en fazla yüzden gidiyo göbüs ve basenlerden cok az ara sıra mekk cekiyodm ama oda cok zor oluyo ya belim ağrıyo neyapcam ya nasıl gitcek göbüs

ahh ahh bende bir basen ve kalça varki akıllara zarar.üst beden 38 giyiyorum.alt beden 42 dar geliosenağlama

HEHEHE BEN BU ALPER TAŞÇIYI TANIYORUM ESKıDEN ıSTANBULDAYDI MODADA ÇOK BÜYÜK Bı SPOR KOMPLEKSı VAR ŞıMDı ADINI TAM HATIRLAMIYORUM ıSTANBULDAYKEN ORAYA GıDıYORDUM.ŞıMDıDE ANKARA ÜMıT KÖY SPORMED DE HOCALIK YAPIYO kaydirigubbakcemile3

vintage cim listemizde göremiyorum seni.bilgilerini verde senide ekleyelim canımcım

cnm diğer meyveler niye yok cok zok ya bu diyeti uygulamak eminimki bu diyeti 35 gecmeyeck sekilde uygulanırsa kesin 5 kilo birden gider bugün denemeye calısıyorm ama suan 23 daha da cok bise bile yemedim 23 oldu 35 puanı uygularsam tam 12 puan kaldı yandım vallakaydirigubbakcemile3

Hayırlı cumalar çıtır çerezlerimmm Şeniz

Ben kahvaltımı değişik bir şekilde yaptım bugün :roflol:
Yarım kilo kadar taze çilek yedim, bol bol domates salatalık, yarım yemek kaşığı kadar tuzsuz lor ve çeyrek açma yedim cokacimcoook

ben de yazıcam yedıklerımı

sabah 1 cevız,2 kuru kayısı
1 fincan sade nescafe

kahvaltı
yesıl cay, 2 kasık lor (içine 1 tatlı kasıgı z.yagı koydum,baharat attım bolca,bır de maydonaz dogradım,karıstrdım.. ohh misss) 6-7 adet cherry dom. ve badem salatalık 2-3 adet. bir de yarım acıbıber yedım. kızlar sabah kahvaltısında yenen acı bıber. metabolizmayı acayıp calıstırıyormus. Ender sarac abımız buyurdular. ama ben yıyemedım hepsını. acıyı kaldıramıyorum da..1 dl de ekmek elbet..

sımdı kayısılı form dogadanımı ıcıcem. demlenıyor... dun yedıklerımden kurtulmam lazım

üstüne cilek-kivi yiycem bir kase...

ve tavuklu salata ... Finito!!!

amaaaniin :1shok: kizlar döktürmüşsünüz maşallah
kilo vermişim bende :sm_cool: 63,6 kg da gördüm hihoyyyt çok mutluyum çoook..

tebrik ederim.alkisalkisalkis

bence bişey olmaz. arada bir.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis evet canım ara öğün olarak çok iyi gidiyor. :))

şık bir mönü.... taylan ablamız siddetle tavsıye edıyor kahvaltıda meyveyı.. metabolizmayı düzenliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…