yasemin hoşgeldin cnmnerelerdesiniz yahu?esla ile sen bi gttiniz kayboldunuz gelemeyceeksinz heralde bi daha demiştim ben. çok bekledim çünkü.
neyse hoşgeldin neler yaptın nie kayboldun ortalardan anlat bakalım
afiyet olswun fambikocaaaaannn
yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84: bende süslenip kokoş kokoş işe gitmek istiorum:84::84::84::84::84:
ayyyyy saol bebeişim beni çok mesuuuud ettin şarkınlaa...
fambikoooooooommm lalalala
fambikocanımmmmm lalalalaalalalaa
fambikuscuuuuuuummmm lalallalalalallalllaaaaaaaaaaaaaaaaa
lalalalalalalaaaaa
bende sana yasdımmm şarkııııbiğendinmiiiiii
ayy süper olmuş herkese de süper uymuş hele bennnnn pembiş gözlüklerrr çok da yakışmış banaaaa
tebrik ederim canım benim süpersin..Kızlar ben geldim. 50 dk tempolu yürüdüm. 5.4 ile bitirdim. sonra alt karın ve üst karın çalıştım karnım baya yandı ama artık öyle ağrımıyor Neruda cım doğru söylemişsin ilk önce yürüyüş sonra pilatessonraaa yarım portakal yedim üstüne 1 fincan Türk kahvesi .. sonra sıcak duşumu aldım. Ayy keşke mümkün olsa hergün böyle yapabilsem işten güçten - gezmeden vakit bulamıyorum
ben geldim canım ders çalıştım 1 saat kadar dinleneyim dedim.baktım aklım başka yerlere kayıyor.dedim artık ara şart verimli çalışmak önemli diye bıraktım..bende 2.ara olarak 6-7 erik yedim..500 ml su içtim...hugocuk bugunde yok sanırım
cimcime famir kızlarrr huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz
1 saat yürüyüş yaptım ,sonra duş aldım
saat 10 da 2 kuru kayısı ,ve 1 fincan (büyük kahve fincanı) sütlü türk kahvesi içtim
şimdi de 1 yeşil elma yiyorum
günaydın canlar işler yoğundu ancak gelebildim
kahvaltım
1 kk beyaz peynır
2 dilim bugday ekmeği
bol yeşillik
domates salatalık
1 dilim ananas
10 30 da da 1 galeta ve 1 kupa yeşil çay
Kızlar ben geldim. 50 dk tempolu yürüdüm. 5.4 ile bitirdim. sonra alt karın ve üst karın çalıştım karnım baya yandı ama artık öyle ağrımıyor Neruda cım doğru söylemişsin ilk önce yürüyüş sonra pilatessonraaa yarım portakal yedim üstüne 1 fincan Türk kahvesi .. sonra sıcak duşumu aldım. Ayy keşke mümkün olsa hergün böyle yapabilsem işten güçten - gezmeden vakit bulamıyorum
günaydın canlar işler yoğundu ancak gelebildim
kahvaltım
1 kk beyaz peynır
2 dilim bugday ekmeği
bol yeşillik
domates salatalık
1 dilim ananas
10 30 da da 1 galeta ve 1 kupa yeşil çay
ya ben salonumu seviomm aslındaaa... b fit.. komsu momsu didikk 65 tl ye indikk.. kadın kadına ya bi de cok rahatt.. ama üst katt güzell.. o da her salonda yokk.. yukarda kosu bandı var, bisiklet var, twister var, mkik varr.. turu tamammladıktan sonra kosa kosa oraya gidiomm.. köpek lerimi de orda yapıomdünn kardiyo yapamm didimmm... kas yapmakk yasakk onunn için az az yapcaksın didi.. sonra sporu bırakınca sarkarsın didi.. sadece yag yakmakk lazım mısss.. aman ne bilemm yaa ben o ölcümde bir incelmişş olmayayımmm o zamnn sorcam onlara cikolatayı pirincii
yani eger hareketleri tam anlamı ile yapmaya çalışmayıp kolayına kaçarsak zorlanmaz o zaman da agrı olmaz ama eminim bugün de çaba gösterip yapınca agrı olur ki bu normaldir. arka arkaya yapmana gerek yok ara vermek çok normal ben ara vererek yapıyorum hem sıkılmıyorum hem dinlenmiş oluyorum. arada girip foruma yazıyorum yada işi biten çamaşır makinesini kapatıyorum yada su filan alıyorum yoksa sıkılırım rahatsızım ben
Bu arada ben kahvaltımı yazmayı unuttum yaaa
*bir barak şekersiz siyah çay
*2 dilim tam buğdaylı ekmek
*1 kk peynir
*bir yeşil zeytin
*domates
*salatalık
şimdi de bir yeşil elma yiyorumm
tebrik ederim canım benim süpersin..
ben geldim canım ders çalıştım 1 saat kadar dinleneyim dedim.baktım aklım başka yerlere kayıyor.dedim artık ara şart verimli çalışmak önemli diye bıraktım..bende 2.ara olarak 6-7 erik yedim..500 ml su içtim...
afiyet olsun canım benim...
afiyet olsun.
canım teşekkür ederim ara öğün olarak eriğin çok faydalı olduğu söyleniyor bence çok sağlıklı ve içindeki lif ve vitaminlerden ötürü çok tercih ediliyor diyetlerde alışverişe çıktığımda ben de alayım
ben de iiiym çok şükür,boğaz ağrım 2 kutu antibiyotikten sonra nihayet normale döndübu haftasonu spo yapabilirim inşalahh,çok özledim yaaaaaaaaa
akşam menümü yazim hmencik
1 kase mantar çorba(kremasız,sütlü yaptım)
7-8 yk kadar patlıcan salatası(kırmızı biber,maydanoz,patlıcan 1 yk zeytinyağı)
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1,5 dlm esmer ekmek
yatmadan önce
3 yk ketentohumlu light yoğurt
sabahh
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1,5 dlm esmer ekmek
1 yumurta(1tk sıvıyağ ile)
maydanoz,nane
1 tk bal
sabah saçıma fön çektirdim geldimmmöğle arasıda manikir yaptiricimmm,bahar geldii kokoşluğum üstümde vallaaa
günaydın çıtır hanımlar nasılsınız bugün ben şu anda iyiyim şükür.ama akşam fambınnn dediği gibi dibine vurdum ama benim bu cumartesi başladı.olay şöyle oluyor (fambııkkk)şeker yüklemesi yapıldığından beri yani cumartesi günü boğazımı zor tutuyorum:18: reglimde bugün yarın gelecek sürekli şekerli birşeyler istiyorum.akşam eve gittim daha üstümü soyunmadan küçük bir kase sütlü kellogs yidim.sonra annemlere çıktım komşu kısır haşhaşlı çörek ve poğaça getirmiş.bende 2 yk kısır bir tane haşhaşlı çörek yidimsonra tereyağlı pilav yaptım salata yaptım sofrayı hazırladım patlıcan yemeğiyle pilav yidim pilavda dolu dolu 4 yk vardı yani iyide ben niye böyle oldum bu şeker yüklemesine bağlıyorum ben valla iki bardak baldanda tatlı şekerli su içirmişlerdi bana ama akşam vc ye çıktım sabahta çıktım bağırsaklar sürekli yememden dolayı iyi çalışıyor dimek ama ben pişman değilim bi yandanda vücut şaşırdı işte kilo veremiyorum ne zamandır belki faydası olur diyorum:44:
sabah kahvaltım
bir bardak ılık su
2 dilim (tane ekmek)
domates-salatalık
2 kk peynir
3 tane zeytin
dereotu-maydanoz.
3-4 yaprak roka
sizle kocişimm içinn hazırladıgımm video yu paylasacaktım ama nerden eklemeyecegimi bulamadımm...
yok yokk
hügosuzzz bir topic,pascalsızz survivora benziyyyyyy(pek üzüldüm pascalaaaa )
arada 1 ortaboy elma yidimmmmm
Kızlar ben geldim. 50 dk tempolu yürüdüm. 5.4 ile bitirdim. sonra alt karın ve üst karın çalıştım karnım baya yandı ama artık öyle ağrımıyor Neruda cım doğru söylemişsin ilk önce yürüyüş sonra pilatessonraaa yarım portakal yedim üstüne 1 fincan Türk kahvesi .. sonra sıcak duşumu aldım. Ayy keşke mümkün olsa hergün böyle yapabilsem işten güçten - gezmeden vakit bulamıyorum
koca dedim de aklama geldiiibenim kocam aban hurma almıyoooooooooooo haftada 30 lira hurmayamı vercem diyo yaaaaa,Allah Allhhhh netcem bilmiyorummmm,kendi paramıda yiyemiyom heee
evet çok faydalıda benim eşim in aldıkları bilye kadar vede çok ekşi çok zor yiyiyorum.bu akşam pazar var ev yolunda.giderken uğrayıp büyüklerinden alacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?