60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok teşekkür ederim internet bağlantım yoktu modemle ilgili teknik bir sorundu ve açıköğretim sınavlarına hazırlanıyordum felsefe bölümü 1. sınıftayım not ort. yüksek olanlar örgün öğretimde okuyabiliyor oyüzden notlarımı iyi tutmaya çalışıyordum sınavım ilki iyi geçti çok şükür şimdi de 2. ye hazırlanıyorum diyetimi aksatmamaya çalıştım arada kaçamaklarım da oldu tabi her gün yürüdüm ama artık şimdi hızlanmam lazım spora da başlamayı düşünüyorum
sen nasılsın canım

Kızlar ben geldim. 50 dk tempolu yürüdüm. 5.4 ile bitirdim. sonra alt karın ve üst karın çalıştım karnım baya yandı ama artık öyle ağrımıyor Neruda cım doğru söylemişsin ilk önce yürüyüş sonra pilates sonraaa yarım portakal yedim üstüne 1 fincan Türk kahvesi .. sonra sıcak duşumu aldım. Ayy keşke mümkün olsa hergün böyle yapabilsem işten güçten - gezmeden vakit bulamıyorum

tebrik ederim canım benim süpersin..
hugocuk bugunde yok sanırım

cimcime famir kızlarrr huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz
ben geldim canım ders çalıştım 1 saat kadar dinleneyim dedim.baktım aklım başka yerlere kayıyor.dedim artık ara şart verimli çalışmak önemli diye bıraktım..bende 2.ara olarak 6-7 erik yedim..500 ml su içtim...
1 saat yürüyüş yaptım ,sonra duş aldım
saat 10 da 2 kuru kayısı ,ve 1 fincan (büyük kahve fincanı) sütlü türk kahvesi içtim
şimdi de 1 yeşil elma yiyorum
afiyet olsun canım benim...
günaydın canlar işler yoğundu ancak gelebildim

kahvaltım

1 kk beyaz peynır

2 dilim bugday ekmeği

bol yeşillik

domates salatalık

1 dilim ananas

10 30 da da 1 galeta ve 1 kupa yeşil çay

afiyet olsun.

hoşgeldin canım
ne güzel spor da yapmışsın yediklerinde bence çok sağlıklı

günaydın canlar işler yoğundu ancak gelebildim

kahvaltım

1 kk beyaz peynır

2 dilim bugday ekmeği

bol yeşillik

domates salatalık

1 dilim ananas

10 30 da da 1 galeta ve 1 kupa yeşil çay

afiyet olsun canım

spor salonları böyle pahalı mı eşimde yazıl spor salonuna diyor memlekete gidince çocuğa annem bakar ama böyle pahalıysa gitmem yanee

canımcım merhaba... bende accuk plates yaptım yaparken ağrım oluyor baya yandım yani. ama bitirdikten sonra ağrım olmadı şimdi benim kaslar çalışıyor mu çalışmıyor mu acaba
Bu arada ben kahvaltımı yazmayı unuttum yaaa

*bir barak şekersiz siyah çay

*2 dilim tam buğdaylı ekmek

*1 kk peynir

*bir yeşil zeytin

*domates

*salatalık

şimdi de bir yeşil elma yiyorumm

afiyet olsun canım.

canım teşekkür ederim ara öğün olarak eriğin çok faydalı olduğu söyleniyor bence çok sağlıklı ve içindeki lif ve vitaminlerden ötürü çok tercih ediliyor diyetlerde alışverişe çıktığımda ben de alayım

yok yokk
hügosuzzz bir topic,pascalsızz survivora benziyyyyyy(pek üzüldüm pascalaaaa)
arada 1 ortaboy elma yidimmmmm

evet çok faydalıda benim eşim in aldıkları bilye kadar vede çok ekşi çok zor yiyiyorum.bu akşam pazar var ev yolunda.giderken uğrayıp büyüklerinden alacağım...

afiyet olsun canım.

afiyet olsun canım...

koca dedim de aklama geldiiibenim kocam aban hurma almıyoooooooooooohaftada 30 lira hurmayamı vercem diyo yaaaaa,Allah Allhhhh netcem bilmiyorummmm,kendi paramıda yiyemiyom heee

yok yokk
hügosuzzz bir topic,pascalsızz survivora benziyyyyyy(pek üzüldüm pascalaaaa)
arada 1 ortaboy elma yidimmmmm

evet hugonun yeri çok başka...afiyet olsun canım benim...evet yazık oldu pascala.ama magazin programında büyük iddaya girdiği yenilincede iddayı kaybettiği için o kadar sinirlendiğini söylüyorlardı....

süppersin tatlımmmm bak şöyle yapabilirsin aslında bir gün 50dk lık yürüyüş bir gün önce 10-15dk koşu bandında ısınma ve karın çalışırsın. yürüyüş yaptığın gün 50dk nın üstüne karın da olur tabii bugünkü gibi ama toplamda 1 saati geçme 1 saatten sonra vücut yağ yakmıyor korumaya geçiyor çünkü en az 45dk en fazla 1 saat spor yapmamız gerekiyor

içim ürperiyooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrya baltayı kafama yersemmmmmmmmmmmmmnırım nırımmmmmmmmmmmmmm

koca dedim de aklama geldiiibenim kocam aban hurma almıyoooooooooooohaftada 30 lira hurmayamı vercem diyo yaaaaa,Allah Allhhhh netcem bilmiyorummmm,kendi paramıda yiyemiyom heee

bizim buralarda hurmaların fiyatları daha uygun suriye yakınız diye ordan geliyorlar.en pahallısı en iyisi kg fiyatı19-20 lira ben geçen gün 19 tl likten 5 tl lik aldım çok lezzetli bir hurma.bitince gene alırım gerçi az kaldı bütün ev halkı yiyiyoruz.

19 kişi var kimseden ses seda yokkk,ben de gidiyom öyleyse,öğle yemeğinden sonaaaaaaaaaaaa görüşürükkkk

İşe güce daldım gene ben..
Ara falan da geçmiş öğle vaktim gelmiş...
Neyse bakalım.... Bu hafta bu düzensizlikle ben kilo falan veremeyeceğim korkarım...

öğle menümüde yazim bari bu arada
dalyan köfte
makarna
salata
meyve

2 dlm ekmek yerim bide 200 ml ayran içerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…