- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
Benım BMI yanlış mı yazılmış tickera? Bilemedim ki şimdi onu ben...
Bu arada Benim yağ sorunum var basen ve popoda birikme size de anlatmıştım ya patates kürdan hikayesi tabi eskiye göre küçüldü ama yukarıdan da gidince yine orantısızlık var
Belim çok ince basenim çok geniş bacaklarım çok ince beslenme uzmanı da dedi rejim yapıcak bi durumum yok aslında ama basenin erimesi lazım :/ Bütün kg lar popoş ve basendegitmiiiii hiç bi şekilde
ayı ben
evet yaaaa nerde bu kızzzzz,
valla hügosuz birr 60-69 topiği,nihatsız survivora benziyyyyyyyyyyyyy haaaaaaaaaaaaaaa
Yok allahtan spor yapamicak gibi deilim şuan.. hatta beklediğim gibi olmadı tutulmadım denebilir
Şimdi bi hafta bunu yapıcam... Pazar günü boş pazartesi yine buna başlıcam deil mi? Karın hareketleri videosu da dahil...İnşallah inceliriz valla... Popoşum gitse zaten üst kısmım bi lokma kaldıTeşekkür ederim canım evet hugonun listeye uymaya çalışıorum artılarıyla eksileriyle birebir uyamıorum maalesef... Hepimize kolay gelsinnn... Verelim yağları... Bu arada bişi sorucam start it up sadece bacak ağırlıklı bi video(Şuan sadece üst bacaklarım yandığı için öyle düşünüorum tabi) dier videoları denediniz mi siz? Orada diğer kasları çalıştıran hareketler var mı?
Canım belki duş da iyi gelmiştir,gevşetmiştir seni, hareketleri hakkını vererk yap bak kaytarmaaa
Hatunlar hepinize günaydın ve afiyet olsunn
Dün akşam;
6 yk Z.yağlı ıspanak
2yk yogurt
2 dlm kepek ekmeği
Bi parça da b.peynir yedim
Üzerine sonunda indirmiş olduğum start it up yaptımm eve de yürüyerek gelmiştim sporumu tamamladımmm
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
beyaz peynir
1 kivi
Çay (Hugonun listesine uymaya çalıştım)
Ben dün tutulmayı beklerken bugün sadece bacaklarımda hafif bi ağrı hissediorum(merdiven iner çıkarken)... Dün iyi ki kas gevşetici almamışım... Sıcak duş iyi geldi sanırım... Bu demek oluyo ki bu akşam da rahat rahat yapıcammm artıııı karın hareketlerini deee
afiyet olsun cicimmmm
ben de iiiym çok şükür,boğaz ağrım 2 kutu antibiyotikten sonra nihayet normale döndübu haftasonu spo yapabilirim inşalahh,çok özledim yaaaaaaaaa
akşam menümü yazim hmencik
1 kase mantar çorba(kremasız,sütlü yaptım)
7-8 yk kadar patlıcan salatası(kırmızı biber,maydanoz,patlıcan 1 yk zeytinyağı)
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1,5 dlm esmer ekmek
yatmadan önce
3 yk ketentohumlu light yoğurt
sabahh
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1,5 dlm esmer ekmek
1 yumurta(1tk sıvıyağ ile)
maydanoz,nane
1 tk bal
sabah saçıma fön çektirdim geldimmmöğle arasıda manikir yaptiricimmm,bahar geldii kokoşluğum üstümde vallaaa
afiyet olsun fambııımmmm ohhh kokoşşşşşşş süslenmiş deeeeeeee ben de cuma antebe gidiyorumm inşallah gidince orda bi saçlarımı kestireyim boyatayım diyooorummm çok bakımsız oldum yeeaawwwww kilo verme derdinden başka hiçbişeyime bakmıyorummm
günaydın çıtır hanımlar nasılsınız bugün ben şu anda iyiyim şükür.ama akşam fambınnn dediği gibi dibine vurdum ama benim bu cumartesi başladı.olay şöyle oluyor (fambııkkk)şeker yüklemesi yapıldığından beri yani cumartesi günü boğazımı zor tutuyorum:18: reglimde bugün yarın gelecek sürekli şekerli birşeyler istiyorum.akşam eve gittim daha üstümü soyunmadan küçük bir kase sütlü kellogs yidim.sonra annemlere çıktım komşu kısır haşhaşlı çörek ve poğaça getirmiş.bende 2 yk kısır bir tane haşhaşlı çörek yidimsonra tereyağlı pilav yaptım salata yaptım sofrayı hazırladım patlıcan yemeğiyle pilav yidim pilavda dolu dolu 4 yk vardı yani iyide ben niye böyle oldum bu şeker yüklemesine bağlıyorum ben valla iki bardak baldanda tatlı şekerli su içirmişlerdi bana ama akşam vc ye çıktım sabahta çıktım bağırsaklar sürekli yememden dolayı iyi çalışıyor dimek ama ben pişman değilim bi yandanda vücut şaşırdı işte kilo veremiyorum ne zamandır belki faydası olur diyorum:44:
sabah kahvaltım
bir bardak ılık su
2 dilim (tane ekmek)
domates-salatalık
2 kk peynir
3 tane zeytin
dereotu-maydanoz.
3-4 yaprak roka
Canım bence de yüklemeden kaynaklı hem de regl yaklaşıyo bence ekmeğini biraz arttır muz yeee böylece başka zararlı şeyler istemesin canınnn
günaydın kızlar,,,
ahahabenim ki çok güzel en zıpır olanı ivett :122:bu:122::122::122::122::122: benimmm nuhhahaa
ecüşüm bi günden bişi anlamazsın bugün ve yarında aynen devam et agrimicek diye bişi yok neruşla bana da oldu agrımazsa o zaman çalışmnıyiii dimektir ayrıyetten o videoda kollarda çalıştırılıyiiii
evett benim üst bacaklar kolların vücuda bağlandığı yerlerr çok ağrıdı:84::84::84::84::84:
kız kukiiii bak biz bunlara isim taktık
şu hügo:124:
şu ycl:104:
şu sırasıyla:118:nugi,neruş,benn
şu yolanda:122:
ahanda şu da sensin:103:sevgi pıtırcığım benim
:118::118: hee bizüüükkkkkk