60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayı benama ben de üst kollar da tommmikkkk

evet yaaaa nerde bu kızzzzz,
valla hügosuz birr 60-69 topiği,nihatsız survivora benziyyyyyyyyyyyyy haaaaaaaaaaaaaaa

bugün dönücem demiştiiii ama yoookkkkk

Canım belki duş da iyi gelmiştir,gevşetmiştir seni, hareketleri hakkını vererk yap bak kaytarmaaa ağırlıklı bacak popo gibi ama kollar göbek heryer çalışıyor aslında diğer videolar gittikçe uzuyor hızlanıyor ve hareket artıyor

afiyet olsun cicimmmm

afiyet olsun fambııımmmm ohhh kokoşşşşşşş süslenmiş deeeeeeee ben de cuma antebe gidiyorumm inşallah gidince orda bi saçlarımı kestireyim boyatayım diyooorummm çok bakımsız oldum yeeaawwwww kilo verme derdinden başka hiçbişeyime bakmıyorummmböyle oldum

Canım bence de yüklemeden kaynaklı hem de regl yaklaşıyo bence ekmeğini biraz arttır muz yeee böylece başka zararlı şeyler istemesin canınnn sabah-öğlen sağlam yersen akşam malum şeker iyice düşüyor sabah öğlen sağlam olursa akşamı kurtarırsın gibime geliiiiiiii

evett benim üst bacaklar kolların vücuda bağlandığı yerlerr çok ağrıdı:84::84::84::84::84:

kız kukiiii bak biz bunlara isim taktık
şu hügo:124:
şu ycl:104:
şu sırasıyla:118:nugi,neruş,benn
şu yolanda:122:
ahanda şu da sensin:103:sevgi pıtırcığım benim

:118::118: hee bizüüükkkkkk

hugocukcuğum nerelerdesin canım ,umarım iyisindir dün akşamda burada yazdım ama seni göremedim kendine iyi bak canım kal sağlıcakla
yasemin hoşgeldin cnm nerelerdesiniz yahu?esla ile sen bi gttiniz kayboldunuz gelemeyceeksinz heralde bi daha demiştim ben. çok bekledim çünkü.
neyse hoşgeldin neler yaptın nie kayboldun ortalardan anlat bakalım
afiyet olswun fambikocaaaaannn
yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84: bende süslenip kokoş kokoş işe gitmek istiorum:84::84::84::84::84:

ayyyyy saol bebeişim beni çok mesuuuud ettin şarkınlaa...

fambikoooooooommm lalalala
fambikocanımmmmm lalalalaalalalaa
fambikuscuuuuuuummmm lalallalalalallalllaaaaaaaaaaaaaaaaa
lalalalalalalaaaaa

bende sana yasdımmm şarkııııbiğendinmiiiiii

kız kukiiii bak biz bunlara isim taktık
şu hügo:124:
şu ycl:104:
şu sırasıyla:118:nugi,neruş,benn
şu yolanda:122:
ahanda şu da sensin:103:sevgi pıtırcığım benim

ayy süper olmuş herkese de süper uymuş hele bennnnn pembiş gözlüklerrr çok da yakışmış banaaaa

Çalışmıo mu cidden ya.. Neyse bugün yarın bakalım anlarız acısının çıkmasından

Burda da b fit vardı sanırm bi sorıyım bakem ben de...

Çalışmıo mu cidden ya.. Neyse bugün yarın bakalım anlarız acısının çıkmasından

yani eger hareketleri tam anlamı ile yapmaya çalışmayıp kolayına kaçarsak zorlanmaz o zaman da agrı olmaz ama eminim bugün de çaba gösterip yapınca agrı olur ki bu normaldir. arka arkaya yapmana gerek yok ara vermek çok normal ben ara vererek yapıyorum hem sıkılmıyorum hem dinlenmiş oluyorum. arada girip foruma yazıyorum yada işi biten çamaşır makinesini kapatıyorum yada su filan alıyorum yoksa sıkılırım rahatsızım ben

ben geçenlerde deneme için gittim ama çok aman aman beğenmedim kararsızım gidip gitmemeye 102 lira dediler burda b-fite:44::44::44::44::44:

zorlayın insinlerrr.. ögrenci indirimi yapıolar meselaa.. ama antrenörr cok önemlii.. benim ilk gittigimm sube donuktuuu.. bu digerii antrenörr bi datluu bii datluuu.... bende 40 dk olur mu yaa didiydimmm.. o 40 dk da canımı cıkarınca cok bile didimm cumartesi günü arkadasım diger antrenöre girmişş.. o daha agır calıstırıooo. sapsirikkk fenalasmısss... hiçç ortası yok yok kızınn.. cikolatayıı tıkmıslarr agzınaa zayıflıcam die aclıktan ölcekk güzel ama tavsiye ederim yane dee 105 liralar vermeyin.. beni de kazıkladılar ilkindee

Yooook hiç ara vermeden birebir yaptım valla... Sadece en sonunda şınavımsı bişi çekioruz ya onu kadın gibi yapamadım... Bi ara baktım minderi öpüodum Bugün zorlar denerim ama...

Benim burda bulduğum yer aylık sınırsız 150... Haftanın 3 günü 125
bfit uygunsa yazılırım neden olmasın...

Bu arada ben kahvaltımı yazmayı unuttum yaaa

*bir barak şekersiz siyah çay

*2 dilim tam buğdaylı ekmek

*1 kk peynir

*bir yeşil zeytin

*domates

*salatalık

şimdi de bir yeşil elma yiyorumm

Benim burda bulduğum yer aylık sınırsız 150... Haftanın 3 günü 125
bfit uygunsa yazılırım neden olmasın...

bu da haftanınn altı günüü.. hepsii 1 saat sürüooo.. ben ilk subede 83 verdimm ögrenci indirimi yaptılarr.. burdada alt dükkan komsuusu arkadasımzz.. onun yengesi 65 e gidiomuss.. sıkıstırdık accıkk 65 e girdik bizdee.. hakkını da verdikk hee hergünn hergün gidiosss.. etinden sütünden yününden tyünden vss herbişiinden faydalandıkk

bi de anlatırkenn sey demişlerdii.. aletlerr kadınlar içinmişş o yüzden kadınlara özelmişş.. spor salonundakilerle kas yapılırmıss bırakıncada deforme olurmuss.. bu aletlerr kas yapmıomuss sadece yag yakmaya yönelikmişş.. o yüzdenn bıraksanız bile deforme olmıcakmıs.. o yüzdenn oraya gitmeye kararr vermiştim bende:44::44:

günaydın canlar işler yoğundu ancak gelebildim

kahvaltım

1 kk beyaz peynır

2 dilim bugday ekmeği

bol yeşillik

domates salatalık

1 dilim ananas

10 30 da da 1 galeta ve 1 kupa yeşil çay

1 saat yürüyüş yaptım ,sonra duş aldım
saat 10 da 2 kuru kayısı ,ve 1 fincan (büyük kahve fincanı) sütlü türk kahvesi içtim
şimdi de 1 yeşil elma yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…