60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

DÜN YEDIGIN HURMALAR BUGUN SENI TIRMALAR...
HAVADA BULUT MEDİ TATLIYI UNUTT
BUGUNKÜ ÖĞLE YEMEGI MENUSU BU İMİŞ
60-69 KRALICELERI

PATLICAN MUSAKKA
NOHUTLU PİRİNÇ PİLAVI
YOĞURT

1036 KALORIYMIŞ
BEN BUNLARIN HEPSİNİ YIYEMIYORUM ZATEN
PATLICANLARI PILAVINB USTUNE KOYUP

YOURTLA
YESEM
DAHA AZ KALORI ALMIS OLURUM DIMI
:18:

içim ürperiyooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrya baltayı kafama yersemmmmmmmmmmmmmnırım nırımmmmmmmmmmmmmm

:118::118::125::125: yirimm seni yirimmmmmm balta yok bugünnnnn yaneeee şimdilikkkkkkk

Yooook hiç ara vermeden birebir yaptım valla... Sadece en sonunda şınavımsı bişi çekioruz ya onu kadın gibi yapamadım... Bi ara baktım minderi öpüodum Bugün zorlar denerim ama...

hahahha onu bende hala dogru düzgün yapamıyorum
her akşam miinderi yani ben battaniye seriyorum battaniyeyi öpenzi. yani yeni yeni kaldırabiliyorum kocca totişimi

yemek tarifleri sitesine girdim,pastalara böreklere bakıyorummm

bazen bende aynen öle buluyorum kendimi sonra böle oluyorumm kaaa

ama güzell olan herseyy yasakkk mısırrr cokk güsel bişi yaff bende cikolata etkisi yapıoo... nesee mısrı her zamnn görmüomm zaten de asıl benimm dondurmayla aramöm nasıl bozulacakkk o asıl sorunn

dondurma henuz hiç yemedim bir yersem bi dha vazgecemem en azından bu sene başlamıyım o yuzden hecççç almıyom ama markette dolaba söle bi bakıyom pastalı olanlara gözümlae yiyommm nasıl sende gözünle ye canım dost tavsiyesii

çocuklarının kumla taşla oynamasına izin veren annlere bayılıyorummmben de küçükken bayılırdım çamurdan pasta yapmaya üstüm başım kirlenirdi ama çokk eğlenirdim iyi ki izin vermil annecimmm

bende izin verirm kaa en çok onu seviyo minik yavrum benim eşimde ustü battı der çırpar durur ya elleme batsın zaten çıkacak yıkırım diyorum yıka yıka bi hal oldun zaten diyo

afiyet olsun canım gecmis ola ayrıca

canım tıroid cok calısıyosa kılo vermen ondan hızlı senin dikkt edersen almazsın ,benımde tam tersi yavas çalısan tiroid:84::84::84::84:

neden keten tohumlu yoort:26: bide bakımlı karıları hep sevmisimdir

slm canım nasılsın bosver aradaolur bülee

Allah kolaylık versin attalımm,haftayada ben kampa girerim artıkkkkfinallerim 2 hafta sonra başlıyorrrrrr benimde
canım sen nerde okuyon kaaa:26::26:

iiyim cnm saolasın.bildiğin gibi işte .Allah a şükür herşey yolunda.derslerine iyi çalış diyet zaten bizim yaşam tarzımız oldu canım kendine iyi bakk

yaa pilates yag yakmaya pek yardımcı değil vücudu toparlıyor kaslar çalışıyordur belkim emmeee yag yakımı pek olmıyırrr

merkete gittim ve ara ögunum geçmesin deyi light sut hüplettim

eve geldim 3 finduk 3 bedem 2 kuru kaasii yedim

bir minik ısırık bitterli gofret yedim

bir ısırık metro fıstıklı yedim

5 yk patlıcan lı kılmalı bi yemek yaptım yedim
yoor yedim sadece marul salatası 2 dilim ekmek

aksam 1 ısırık daha metrodan aldım tezgahın ustünde durursa gördüçe ısırdım yane

2.5 lt su içtim

gece uyanip kalan metroyuda yemişim tü tü vallahi haberim yok

ama uyanıp datlu yimek hiç iyi deel beboşkooooooooooooo

Çok acıktım ya tavuklu salata söledim iş yerime kepek ekmeği de istedim yanında... Salatam geldi ekmeğim yok inat ettim bi daha aradım dedim ben kepek ekmeğimi isterim arkadaş
Tamam hemen gönderioruz dediler
Sonuç: Aç insandan korkucaksın

kızlarrrrr atama kılavuzu yayınlanmışşş..
ben galiba atanıorummmm. hala inanamıorum galiba diorumm.
ingilizceden 2500 küsür kişi alıncak ben 1474. kişiyimm....

kılavuzu indiremedim yoğunluktan istanbul a 229 kişi :)alınıo konya 9 kişi
heryerden karışık yazcaz heralde.
yarın tercihler başlıo.ilçeleri ve okullarıo rdan görebilioruz sizlerden bilgi alırım inş. Allah ım şükürler olsun sana
çok mutluyummm...

Selamlar,

Ben bu düzenli beslenme olayına adapte olamıyorum yaa... İşte yemek verilmediğinden malum ne yiceğimi şaşırıyorum aburcubur yemekten şiştim bu kiloya kadar. Akşamda geç çıkınca eve aç gidiyorum evde yapıyom yemekler benim gözler anında dönüveriyo rejim , kilo, yaz , deniz, kum hepsi yok oluveriyo... Tek önemli şey yemek yemek yemek....Kurabiye canavarı gibi oluveriyom. Biri beni duurduursuunn... Sırf motive olmak için gittim yerde spor için minder, plates bandı, 20 cm lik pilates topu aldım. Evde spor malzemesinden bol bişi yok. Sauna eşortmanda aldım. Sıra geldi kullanmaya. Hadi bakalım hayırlısı. Artık bahanemde kalmadı

Salatamdan tırtıl çıktı ya yeşil yeşil farkedilmio da namussuz
En güzeli evden yapıp getirmek bu ne ya yıkasalarmış keşke...

Canım benim çokk sevindim gözün aydınnninşallah herşeyin hayırlısı olur ve gönlüne olurrr

Tebrik ederimmmmmm
İnşallah hayırlısı olur ve atanırsın canım beinm

o ne yaaaaaaaaaaaaaaa küçük bişey çıksa anlarım daa tırtıl ne yaaaaaa protein katkılı olmuşş salatannngerçi tavukluydu ama üstüne para istemesinler ekstra portein koyduk diyeee

o ne yaaaaaaaaaaaaaaa küçük bişey çıksa anlarım daa tırtıl ne yaaaaaa protein katkılı olmuşş salatannngerçi tavukluydu ama üstüne para istemesinler ekstra portein koyduk diyeee

Yaaaaaaa... Bence de ya iştahım filan kapandı tavukları yiyip salatayı bırakıcam Öyle deme listemin dışına çıkamam neruda 3 gün tavuk 3 gün balık 1 gün kırmızı et.. Bugün tavuk günüm (Bu arada tırtıl minicikti yeşiller var ya minnak olanlar ondan )

Son düzenleme:

he evet ama 3 gün tavuk 1 gün et 2 gün balık 1 gün tırtıl yapabilirsin tırtılla balık aynı kaloridir hemen hemen

öğle yimimi yidim

7 yk kaşığı taze fasulye
1 su bardağı yoort
2 ince dilim ebbek

:86::86::86::86:

donuyorum donuyorum okul buzzzzzzzzzzz gibi

Iyy yani bu ne biçi bir sorumsuzluktur. Demekki hakkaten yıkamadan yapıyorlar...... Güvenmemek lazım demekki... Ama hakkat proteinli olduğu bilinir börtü böceğin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…