içim ürperiyooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrya baltayı kafama yersemmmmmmmmmmmmm nırım nırımmmmmmmmmmmmmm
Yooook hiç ara vermeden birebir yaptım valla... Sadece en sonunda şınavımsı bişi çekioruz ya onu kadın gibi yapamadım... Bi ara baktım minderi öpüodumBugün zorlar denerim ama...
yemek tarifleri sitesine girdim,pastalara böreklere bakıyorummm
ama güzell olan herseyy yasakkkmısırrr cokk güsel bişi yaff bende cikolata etkisi yapıoo... nesee mısrı her zamnn görmüomm zaten de asıl benimm dondurmayla aramöm nasıl bozulacakkk o asıl sorunn
çocuklarının kumla taşla oynamasına izin veren annlere bayılıyorummmben de küçükken bayılırdım çamurdan pasta yapmaya üstüm başım kirlenirdi ama çokk eğlenirdim iyi ki izin vermil annecimmm
güne hapşırarak başladım ve halen hapşırıyorum.bahar allarjimden dolayı.ilaçlarda etki etm,iyor çokmu iler derece birşey oldu bu ya:26::26:gözlerim balon gibi oldu kaşımaktan.kaşınıyorlar felaket şekilde...
bu sabah uykuda kaldım maydanoz kürümü hazırlayamadım.ya birgün aradan birşey olmaz sanırsam.birgün fazla yaparım. hazırlamak istedim eşim hadi hadi diyip duruyordu bende ancak kahvaltılık birşeyler alıp çıktım...1 dakika bekleyecekti yaaa
bah kahvaltım:
4 kuru kaysı,
2 bardak ılık su,
3 zeytin,
1 kibrit kutusu tuzsuz taze peynir,
2 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
1 bardak süt,
1 domates,
1 salatalık,epeyce doydum...
canım tıroid cok calısıyosa kılo vermen ondan hızlı senin dikkt edersen almazsın ,benımde tam tersi yavas çalısan tiroid:84::84::84::84:Günaydın cici kızlar..
Dün acilen çıkmam gerekti, yazamadım da size bişey...
dr. da randevum vardı. Tiroid ve kollestrol için..
Tiroid bu sefer de dibe inmiş.. Yani şu anda çok çalışıyor...
İlacı azalttık bakalım 3 ay sonra kontrol var tekrar.. Kollestrol de düşmüş ama tiroid yüzünden olabilir dedi.. Kollestrol diyetine devam yani..
Dün öğlen yemek yiyemedim yoğunluktan, öğlen yemeğimi saat 5 te yedim..
Akşam yemeğini de yemedim... kocamla dışarı çıktık.. kahve içtim.. Düzensiz oldu dün çok.. bugün normale dönerim inşallah..
ben de iiiym çok şükür,boğaz ağrım 2 kutu antibiyotikten sonra nihayet normale döndübu haftasonu spo yapabilirim inşalahh,çok özledim yaaaaaaaaa
akşam menümü yazim hmencik
1 kase mantar çorba(kremasız,sütlü yaptım)
7-8 yk kadar patlıcan salatası(kırmızı biber,maydanoz,patlıcan 1 yk zeytinyağı)
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1,5 dlm esmer ekmek
yatmadan önce
3 yk ketentohumlu light yoğurt
sabahh
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1,5 dlm esmer ekmek
1 yumurta(1tk sıvıyağ ile)
maydanoz,nane
1 tk bal
sabah saçıma fön çektirdim geldimmmöğle arasıda manikir yaptiricimmm,bahar geldii kokoşluğum üstümde vallaaa
günaydın çıtır hanımlar nasılsınız bugün ben şu anda iyiyim şükür.ama akşam fambınnn dediği gibi dibine vurdum ama benim bu cumartesi başladı.olay şöyle oluyor (fambııkkk)şeker yüklemesi yapıldığından beri yani cumartesi günü boğazımı zor tutuyorum:18: reglimde bugün yarın gelecek sürekli şekerli birşeyler istiyorum.akşam eve gittim daha üstümü soyunmadan küçük bir kase sütlü kellogs yidim.sonra annemlere çıktım komşu kısır haşhaşlı çörek ve poğaça getirmiş.bende 2 yk kısır bir tane haşhaşlı çörek yidimsonra tereyağlı pilav yaptım salata yaptım sofrayı hazırladım patlıcan yemeğiyle pilav yidim pilavda dolu dolu 4 yk vardı yani iyide ben niye böyle oldum bu şeker yüklemesine bağlıyorum ben valla iki bardak baldanda tatlı şekerli su içirmişlerdi bana ama akşam vc ye çıktım sabahta çıktım bağırsaklar sürekli yememden dolayı iyi çalışıyor dimek ama ben pişman değilim bi yandanda vücut şaşırdı işte kilo veremiyorum ne zamandır belki faydası olur diyorum:44:
sabah kahvaltım
bir bardak ılık su
2 dilim (tane ekmek)
domates-salatalık
2 kk peynir
3 tane zeytin
dereotu-maydanoz.
3-4 yaprak roka
canım sen nerde okuyon kaaa:26::26:Allah kolaylık versin attalımm,haftayada ben kampa girerim artıkkkkfinallerim 2 hafta sonra başlıyorrrrrr benimde
canım çok teşekkür ederim internet bağlantım yoktu modemle ilgili teknik bir sorundu ve açıköğretim sınavlarına hazırlanıyordum felsefe bölümü 1. sınıftayım not ort. yüksek olanlar örgün öğretimde okuyabiliyor oyüzden notlarımı iyi tutmaya çalışıyordum sınavım ilki iyi geçti çok şükür şimdi de 2. ye hazırlanıyorum diyetimi aksatmamaya çalıştım arada kaçamaklarım da oldu tabi her gün yürüdüm ama artık şimdi hızlanmam lazım spora da başlamayı düşünüyorum
sen nasılsın canım
afiyet olsun canım
spor salonları böyle pahalı mıeşimde yazıl spor salonuna diyor memlekete gidince çocuğa annem bakar ama böyle pahalıysa gitmem yanee
canımcım merhaba... bende accuk plates yaptım yaparken ağrım oluyor baya yandım yani. ama bitirdikten sonra ağrım olmadı şimdi benim kaslar çalışıyor mu çalışmıyor mu acaba
afiyet olsun canım.
[ı]merkete gittim ve ara ögunum geçmesin deyi light sut hüplettim
eve geldim 3 finduk 3 bedem 2 kuru kaasii yedim
bir minik ısırık bitterli gofret yedim
bir ısırık metro fıstıklı yedim
5 yk patlıcan lı kılmalı bi yemek yaptım yedim
yoor yedim sadece marul salatası 2 dilim ekmek
aksam 1 ısırık daha metrodan aldım tezgahın ustünde durursa gördüçe ısırdım yane
2.5 lt su içtim
gece uyanip kalan metroyuda yemişimTü tü vallahi haberim yok [/ı]
kızlarrrrr atama kılavuzu yayınlanmışşş..
ben galiba atanıorummmm.hala inanamıorum galiba diorumm.
ingilizceden 2500 küsür kişi alıncak ben 1474. kişiyimm....
kılavuzu indiremedim yoğunluktan istanbul a 229 kişi :)alınıo konya 9 kişi
heryerden karışık yazcaz heralde.
yarın tercihler başlıo.ilçeleri ve okullarıo rdan görebilioruz sizlerden bilgi alırım inş. Allah ım şükürler olsun sana
çok mutluyummm...
Tebrik ederimmmmmmkızlarrrrr atama kılavuzu yayınlanmışşş..
ben galiba atanıorummmm.hala inanamıorum galiba diorumm.
ingilizceden 2500 küsür kişi alıncak ben 1474. kişiyimm....
kılavuzu indiremedim yoğunluktan istanbul a 229 kişi :)alınıo konya 9 kişi
heryerden karışık yazcaz heralde.
yarın tercihler başlıo.ilçeleri ve okullarıo rdan görebilioruz sizlerden bilgi alırım inş. Allah ım şükürler olsun sana
çok mutluyummm...
Salatamdan tırtıl çıktı ya yeşil yeşil farkedilmio da namussuz
En güzeli evden yapıp getirmek bu ne ya yıkasalarmış keşke...
o ne yaaaaaaaaaaaaaaa küçük bişey çıksa anlarım daa tırtıl ne yaaaaaaprotein katkılı olmuşş salatannn gerçi tavukluydu ama üstüne para istemesinler ekstra portein koyduk diyeee
Yaaaaaaa... Bence de ya iştahım filan kapandı tavukları yiyip salatayı bırakıcamÖyle deme listemin dışına çıkamam neruda 3 gün tavuk 3 gün balık 1 gün kırmızı et.. Bugün tavuk günüm (Bu arada tırtıl minicikti yeşiller var ya minnak olanlar ondan )
he evet ama 3 gün tavuk 1 gün et 2 gün balık 1 gün tırtıl yapabilirsin tırtılla balık aynı kaloridir hemen hemen
Salatamdan tırtıl çıktı ya yeşil yeşil farkedilmio da namussuz
En güzeli evden yapıp getirmek bu ne ya yıkasalarmış keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?