60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın, afiyet olsun.....

hahaaaahhaaa al benden de o kadarr.. bi dinnacık gögüslerim varrb kol gögüss calıstırıolarr spordaaa.. didimm kii sizz bana popişş calıstırınn sadee.. zira popişimm azcıkk kücülürsee hemm kıyafetlerimm olcekk hemm fıstık kiminn olcemmm.. tamamm tamamm diolarr sonra herkesle aynı egzersizleri tamammlıyomm illaki ön cee... bence bölgesewll spor salonları cıkmalıııı

kız kukiiii bak biz bunlara isim taktık
şu hügo:124:
şu ycl:104:
şu sırasıyla:118:nugi,neruş,benn
şu yolanda:122:
ahanda şu da sensin:103:sevgi pıtırcığım benim

fambıkkk canım özgeçmişini yazmışında iş başvurusunda bulundun galiba neresi canım hangi firmaya başvurdun ben fambıkk anlatmaz hep sorar derken kendisi hakkında birşeyler anlatmaz dimedimki hep sorar normalde yani birşeyler yazmaz anlamında başka konular yani illki kendin hakkunda değil bebeğim valla anlatabildimmi bende anlamış değilim :44:

Allah Allah valla anlamadımmmm:44::44:bu kadar karmaşık şeyi yaptığıma da inanamıyorum yani şu an

afiyet olsun fıstıklar.
fıtness derken canım hangi videoyu yapacaksınn
nazendeciğim (fitness et musculation) bunu yapıyorum çok etkili tavsiye ederim...ayrıca ben kaçıyorum ders çalışacağım.öüldünüz.ara öğünümüde yazayım:
yarım muz,şekersiz çay,bir kupada yeşil çay.suyum bitmiş gidip su alacağım daha henüz su içmedim.

kukilatam günaydın valla kahvaltın yine çok güzel nazar boncuğu koyemde nazar değmesin bari afiyet olsun canım

Ben spor salonuna gitmem artık ya... Burda bütün her yer çok pahalı... En ucuzunu buldum o da tırt çıktı... Ben diorum basen o dio kol çalış yanı senin gibi oldu sırayla yap hepsini diolar... Bence de bölgesel şart Amannn neyse evde yapıciğim artık bi şekilde ama evdeki yapılanlarda da bu popoş nası erir bilemiorum yani

kız kukiiii bak biz bunlara isim taktık
şu hügo:124:
şu ycl:104:
şu sırasıyla:118:nugi,neruş,benn
şu yolanda:122:
ahanda şu da sensin:103:sevgi pıtırcığım benim

günaydın kızlar,,,

ahaha benim ki çok güzel en zıpır olanı ivett :122:bu:122::122::122::122::122: benimmm nuhhahaa
ecüşüm bi günden bişi anlamazsın bugün ve yarında aynen devam et agrimicek diye bişi yok neruşla bana da oldu agrımazsa o zaman çalışmnıyiii dimektir ayrıyetten o videoda kollarda çalıştırılıyiiii

ya ben salonumu seviomm aslındaaa... b fit.. komsu momsu didikk 65 tl ye indikk.. kadın kadına ya bi de cok rahatt.. ama üst katt güzell.. o da her salonda yokk.. yukarda kosu bandı var, bisiklet var, twister var, mkik varr.. turu tamammladıktan sonra kosa kosa oraya gidiomm.. köpek lerimi de orda yapıom dünn kardiyo yapamm didimmm... kas yapmakk yasakk onunn için az az yapcaksın didi.. sonra sporu bırakınca sarkarsın didi.. sadece yag yakmakk lazım mısss.. aman ne bilemm yaa ben o ölcümde bir incelmişş olmayayımmm o zamnn sorcam onlara cikolatayı pirincii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…