ecus fambık hep sorar hiç kendisi anlatmaz çok meraklıdırda kendisi
günaaaaaaayyddııııınnnnnn
nasılsnız cicişlerrr
ben iyiyim şükür hemen kahvaltımı yazayım pilates yapıcam sonra vi sürü iş var beni bekler.
kahvaltım
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğda ekmeği
2 zytin
2 kk peynir
dre otu
nane
domates
salatalık
köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoort
Benım BMI yanlış mı yazılmış tickera? Bilemedim ki şimdi onu ben...
Bu arada Benim yağ sorunum var basen ve popoda birikme size de anlatmıştım ya patates kürdan hikayesi tabi eskiye göre küçüldü ama yukarıdan da gidince yine orantısızlık var
Belim çok ince basenim çok geniş bacaklarım çok ince beslenme uzmanı da dedi rejim yapıcak bi durumum yok aslında ama basenin erimesi lazım :/ Bütün kg lar popoş ve basendegitmiiiii hiç bi şekilde
eneeeeeeeeeeee ALALh kuru iftiradan saklasınnnnnnnnnn cümlemizi işşşaaallllllllllllllllllllaaaahhhhhhhhhhhh,AMİİİNNNNNnn!
kız ne sordunda dimedimmm
boyum 163,5tan 164
kilom
62,4ten 62,5
esmerimm,uzun siyah saçlı,koca göbekliii,dolgun göğüslüüüü,evli,çocuklu,az mutlubir baaaaağğğğğyanımmmmmmm
çalışıyorum,maaşımmmmmmm .......
ne diyim daha ne öğrenmek istiyosan sor Allah Allahhhhhhhh
yediğimi içtiğimi bile yazıyom size daha neyimi bilceksiniz anlamadım ki
kız kukiiii bak biz bunlara isim taktık
şu hügo:124:
şu ycl:104:
şu sırasıyla:118:nugi,neruş,benn
şu yolanda:122:
ahanda şu da sensin:103:sevgi pıtırcığım benim
fambıkkk canım özgeçmişini yazmışında iş başvurusunda bulundun galiba neresi canım hangi firmaya başvurdunben fambıkk anlatmaz hep sorar derken kendisi hakkında birşeyler anlatmaz dimedimki hep sorar normalde yani birşeyler yazmaz anlamında başka konular yani illki kendin hakkunda değil bebeğim valla anlatabildimmi bende anlamış değilim :44:
nasılsnız cicişlerrr
ben iyiyim şükür hemen kahvaltımı yazayım pilates yapıcam sonra vi sürü iş var beni bekler.
kahvaltım
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğda ekmeği
2 zytin
2 kk peynir
dre otu
nane
domates
salatalık
köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoort
afiyet olsun fıstıklar.mennnn geldimmmmm..... kahvaltımmm:
1 haslanmıs yumurta
1 pıncık salca
1 domates
3_4 zeytin
nesfittt yicektimm amaaa kırmızı meyvelii cok igrencmişş.. sanırımm cilegin tek kötü halii kurumuss halii... ay bide ekşiii bide ekşiii
nazendeciğim (fitness et musculation) bunu yapıyorum çok etkili tavsiye ederim...fıtness derken canım hangi videoyu yapacaksınn
nasılsnız cicişlerrr
kahvaltım
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğda ekmeği
2 zytin
2 kk peynir
dre otu
nane
domates
salatalık
köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoort
askkk olsunnnn yaaaaa hane bennnnnnnnn
hahaaaahhaaaal benden de o kadarr.. bi dinnacık gögüslerim varrb kol gögüss calıstırıolarr spordaaa.. didimm kii sizz bana popişş calıstırınn sadee.. zira popişimm azcıkk kücülürsee hemm kıyafetlerimm olcekk hemm fıstık kiminn olcemmm.. tamamm tamamm diolarr sonra herkesle aynı egzersizleri tamammlıyomm illaki ön cee... bence bölgesewll spor salonları cıkmalıııı
afiyet olsun ecus
aha şu da sen:125::125::125:
biz yeme dedikçe,yemekleri hüpletirkenki halinnn
Ben spor salonuna gitmem artık ya... Burda bütün her yer çok pahalı... En ucuzunu buldum o da tırt çıktı... Ben diorum basen o dio kol çalış yanı senin gibi oldu sırayla yap hepsini diolar... Bence de bölgesel şart Amannn neyse evde yapıciğim artık bi şekilde ama evdeki yapılanlarda da bu popoş nası erir bilemiorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?