günaydın kızlarrr herkeese mutlu bir hafta diliyorum:) yıne geldim ben. hogucugum sagolsun bana yıne hatırlattı sizlerle motive olmayı:)
simdiye kadr 1 lt su ictim
pazara gitcem okul çıkısı evde bişi kalmıyo kizlar ya valla bu diyet masraflı ya hoş çikolataya falan veriyoduk bu parayıda,, evde sebze meyve kalmıyı ya ton balığa para vermekten anam ağlıyı
ben geldim :86:
dün annemlerdeydik bugünse eşim işe geç gitti şimdi gitti bende ancak geldim. motorla gezdik hava serin acuk çarpmış beni. bugünde pek sıcak değil. ev temizliği yapamadım ama yarın başlıycam eşim evdeydi bugün kaldı. yarın yapcem. ev soğuk yaw
hava durumuna baktım hafta sonu ısıncakmış azcukk :86:
hehehe iyi demişin :86: :86: :86:nabaersinizzzz bakemm
öğle yimamı yazim
2 dlm dalyan köfte(arkadaşın köftesinide yedimm)
6yk kadar salata(çoban salata)
2 dlm kepek epeeğğeeee
8 çilekkk
birazdan ayran içicemmm acıktım mı neeee:44:
amaninnnnnnnnnnnnn hügocum gelmişşşşş,kız hügo kızlara dedimki hügosuz bir topic,pascalsız survivora benziyyyyyyyyyyyyy diidimmmmiyi demişmiyimmm
canım hosgeldin senı merak etmıstık bizde bende cıkarken gördüm seni hafta sonu diyetisyene gittim 2.5 kilo yağ fazlam varmış bu konuda yardımına ihtiyacım olacak.diyetisyen her gün 30 dk yürüyüş ve problemli bölgeler için çalışma yeter dedi ama senden tüyo alayım ben yağ yakma için ne yapmam gerek
yağ oranın kaç çıktı fat mass yani. yağ yakmak için listene tam uyacaksın kardiyo yani tempolu yürüyüş yaparsın gün aşırı
bigün tempolu yürüyüş diğer gün sorunlu bölge için egzersiz yaparsın tatlı şekerden uzak kalırsın tamamdır canım [/QUOTE
tmm canım tşkr edrim darda kalınca donerım eve ıdınce oranı yazarım
öğle yemeeeeaaamm
koca bir kase
havuç köy biberi taze nane dereotu marul göbek salata yeşil soğan omates mor lahana dan oluuşan salata(tırtılsız)
içine yağı süsülmüş ton balııııııısıı
2 dilim tam buğday ekmeği
ben geldim :86:
dün annemlerdeydik bugünse eşim işe geç gitti şimdi gitti bende ancak geldim. motorla gezdik hava serin acuk çarpmış beni. bugünde pek sıcak değil. ev temizliği yapamadım ama yarın başlıycam eşim evdeydi bugün kaldı. yarın yapcem. ev soğuk yaw
hava durumuna baktım hafta sonu ısıncakmış azcukk :86:
nabaersinizzzz bakemm
öğle yimamı yazim
2 dlm dalyan köfte(arkadaşın köftesinide yedimm)
6yk kadar salata(çoban salata)
2 dlm kepek epeeğğeeee
8 çilekkk
birazdan ayran içicemmm acıktım mı neeee:44:
amaninnnnnnnnnnnnn hügocum gelmişşşşş,kız hügo kızlara dedimki hügosuz bir topic,pascalsız survivora benziyyyyyyyyyyyyy diidimmmmiyi demişmiyimmm
kimler gelmiş hugoş gelmiş....hiç sesiniz çıkmıyo yoksa şarjınızmı bitti yoksam:86:
annemlerdeydikya orda komşuya gittik. adın vermeyeyim bi markanın reklamını yapıyo ürün satıyo zayıflama üzerine. böyle olunca tabiki laf döndü dolaştı zayıflamaya geldi. ben ses etmedimse kadın o kadar abarttıki işi ürün satmak için olmadık şeyler dedi. kesin zayıflatıyo filan 15 günde 5 kilo garanti şöyşe böyle. dayanamadım konuştum epeyce tartıştık sustu en sonunda. yok sporsuz verdiriyo şöyle böyle atıp tutuyo.
en sonunda sustu bilmiyorum bu ürünü kullanan herkes memnun dedi filan. neyse kaktık geldik. bir saat geçmeden telefon çaldı annem açtı arayan o kadındı
o markanın ürürnünü satmak para kazanmak istermisin dedi. reklam yani. yok dedim sağol gerek yok dedim ama ısrar etti. insanlara ben bu ürünü kullanarak zayıfladım dersin sattığın kadar para alırsın çok kazanırısın seni gören herkes alır dedi filan ama kabul etmedim. insanları yok yere kandırmak paalarını almaya çalışmak çok günah olur. ben diyetisyene giderek sporla zayıfladım zayıflıyacağımda hiçbir ürün kullanmadım hiçbir ürüne inanmıyorum kimseye ne tavsiye ederim nede kullandım diye yalan söylerim :76:
nasılım ama küsel konuşmuşum demi
afiyet olsunnn,kız sen yine kendine hedef mi koydunnn:44:
elalemmmm korumada yiyo yiyo kilo veriyo,sen hem spor yapıyon hem sağlıklı besleniyon kilomu alıyon kız
annemlerdeydikya orda komşuya gittik. adın vermeyeyim bi markanın reklamını yapıyo ürün satıyo zayıflama üzerine. böyle olunca tabiki laf döndü dolaştı zayıflamaya geldi. ben ses etmedimse kadın o kadar abarttıki işi ürün satmak için olmadık şeyler dedi. kesin zayıflatıyo filan 15 günde 5 kilo garanti şöyşe böyle. dayanamadım konuştum epeyce tartıştık sustu en sonunda. yok sporsuz verdiriyo şöyle böyle atıp tutuyo.
en sonunda sustu bilmiyorum bu ürünü kullanan herkes memnun dedi filan. neyse kaktık geldik. bir saat geçmeden telefon çaldı annem açtı arayan o kadındı
o markanın ürürnünü satmak para kazanmak istermisin dedi. reklam yani. yok dedim sağol gerek yok dedim ama ısrar etti. insanlara ben bu ürünü kullanarak zayıfladım dersin sattığın kadar para alırsın çok kazanırısın seni gören herkes alır dedi filan ama kabul etmedim. insanları yok yere kandırmak paalarını almaya çalışmak çok günah olur. ben diyetisyene giderek sporla zayıfladım zayıflıyacağımda hiçbir ürün kullanmadım hiçbir ürüne inanmıyorum kimseye ne tavsiye ederim nede kullandım diye yalan söylerim :76:
nasılım ama küsel konuşmuşum demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?