60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nabaersinizzzz bakemm
öğle yimamı yazim
2 dlm dalyan köfte(arkadaşın köftesinide yedimm)
6yk kadar salata(çoban salata)
2 dlm kepek epeeğğeeee
8 çilekkk

birazdan ayran içicemmm acıktım mı neeee:44:

amaninnnnnnnnnnnnn hügocum gelmişşşşş,kız hügo kızlara dedimki hügosuz bir topic,pascalsız survivora benziyyyyyyyyyyyyy diidimmmmiyi demişmiyimmm

bencede yaaa,eşimde her hafta hurmaya 30 liramı vercem diyo

canım hosgeldin senı merak etmıstık bizde bende cıkarken gördüm seni hafta sonu diyetisyene gittim 2.5 kilo yağ fazlam varmış bu konuda yardımına ihtiyacım olacak.diyetisyen her gün 30 dk yürüyüş ve problemli bölgeler için çalışma yeter dedi ama senden tüyo alayım ben yağ yakma için ne yapmam gerek

hehehe iyi demişin :86: :86: :86:

yağ oranın kaç çıktı fat mass yani. yağ yakmak için listene tam uyacaksın kardiyo yani tempolu yürüyüş yaparsın gün aşırı
bigün tempolu yürüyüş diğer gün sorunlu bölge için egzersiz yaparsın tatlı şekerden uzak kalırsın tamamdır canım

öğle yemeeeeaaamm

koca bir kase

havuç köy biberi taze nane dereotu marul göbek salata yeşil soğan omates mor lahana dan oluuşan salata(tırtılsız)
içine yağı süsülmüş ton balııııııısıı

2 dilim tam buğday ekmeği

afiyet olsunnn,kız sen yine kendine hedef mi koydunnn:44:
elalemmmm korumada yiyo yiyo kilo veriyo,sen hem spor yapıyon hem sağlıklı besleniyon kilomu alıyon kız

ojjjjgeldinnn be yaaaaaaaaaa gözlerimiz yollarda kaldıııııı

afiyet olsunnnn fambiikuussssss he didinnn ben de gördüm didinnn

ayyyyyy birden bir yoğunluk oluştuki burda nasıl yoruldum.bir taraftan toplantılar bir taraftan telefonlar hiç susmadı.sonunda sessizlik gene benim oldu.

annemlerdeydikya orda komşuya gittik. adın vermeyeyim bi markanın reklamını yapıyo ürün satıyo zayıflama üzerine. böyle olunca tabiki laf döndü dolaştı zayıflamaya geldi. ben ses etmedimse kadın o kadar abarttıki işi ürün satmak için olmadık şeyler dedi. kesin zayıflatıyo filan 15 günde 5 kilo garanti şöyşe böyle. dayanamadım konuştum epeyce tartıştık sustu en sonunda. yok sporsuz verdiriyo şöyle böyle atıp tutuyo.
en sonunda sustu bilmiyorum bu ürünü kullanan herkes memnun dedi filan. neyse kaktık geldik. bir saat geçmeden telefon çaldı annem açtı arayan o kadındı
o markanın ürürnünü satmak para kazanmak istermisin dedi. reklam yani. yok dedim sağol gerek yok dedim ama ısrar etti. insanlara ben bu ürünü kullanarak zayıfladım dersin sattığın kadar para alırsın çok kazanırısın seni gören herkes alır dedi filan ama kabul etmedim. insanları yok yere kandırmak paalarını almaya çalışmak çok günah olur. ben diyetisyene giderek sporla zayıfladım zayıflıyacağımda hiçbir ürün kullanmadım hiçbir ürüne inanmıyorum kimseye ne tavsiye ederim nede kullandım diye yalan söylerim :76:
nasılım ama küsel konuşmuşum demi

he güzel konuşmuşun eferim seneeee:86::86:

selam kızlar benim menüyü yazıım hemen
sabah
bir açma
bir üçgen peynir
bir fincan yeşil çay

ara öğün yapamadım bugün

öğlen
bir koca kase etli şehriyeli çorba
bir kase salata
bir dilim ekmek

şimdi de küçük bir elma yiyorum

Merhaba Hugocuk hoşgeldin..
Ben bu hafta pek yoğum buralarda..
Arada bakıp atlıyorum muhabbete böyle...

Son düzenleme:
afiyet olsunnn,kız sen yine kendine hedef mi koydunnn:44:
elalemmmm korumada yiyo yiyo kilo veriyo,sen hem spor yapıyon hem sağlıklı besleniyon kilomu alıyon kız

canımcıııım saol bebişimm. ben en son 56.3 idim .geçen gün karnım tokken ve cıbıldakkene 57 geldim. dedim bende şööööööle küsüratsız 56 olayım.
ticker ımıda ondan öle yapıveeeeidm gaaaaaaarii:)

bu arada sevncimden mi heyecandamı yoksa strestenmi bilmem 3 tane cam sildim 3 daha var hadi bana kolay gelsinnn

süpersin canım benim.bizim arkadaşlarda tutturmuş biber hapı al kendine ne eziyet ediyon diye.bende dedim ben yağ oranına bile üzüldüm.birde bu haplarla komple sağlığım dan mı olayım.baktılar kandıramıyorlardı vaz geçtiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…