canımcıııım saol bebişimm.ben en son 56.3 idim .geçen gün karnım tokken ve cıbıldakkene 57 geldim. dedim bende şööööööle küsüratsız 56 olayım.
ticker ımıda ondan öle yapıveeeeidm gaaaaaaarii:)
bu arada sevncimden mi heyecandamı yoksa strestenmi bilmem 3 tane cam sildim3 daha var hadi bana kolay gelsinnn
süpersin canım benim.bizim arkadaşlarda tutturmuş biber hapı al kendine ne eziyet ediyon diye.bende dedim ben yağ oranına bile üzüldüm.birde bu haplarla komple sağlığım dan mı olayım. baktılar kandıramıyorlardı vaz geçtiler.
hemen bi elma ye öyleyseyada diet pöskivet yeeee
ben geldim :86:
dün annemlerdeydik bugünse eşim işe geç gitti şimdi gitti bende ancak geldim. motorla gezdik hava serin acuk çarpmış beni. bugünde pek sıcak değil. ev temizliği yapamadım ama yarın başlıycam eşim evdeydi bugün kaldı. yarın yapcem. ev soğuk yaw
hava durumuna baktım hafta sonu ısıncakmış azcukk :86:
hemen bi elma ye öyleyseyada diet pöskivet yeeee
bayılana kadar çikolata yesem
Üç akşamdır saat 8de oğlanla çıkıp stadyuma gidip yürüyoruz. Kilo olarak yararı oldumu farkında değilim ama psikolojik olarak kendimi daha iyi hissediyorum. İşte yaşadığım bütün siniri stresi atıp geliyorum. Dün akşam şunu fark ettim. Yürürken kafamdan kendi kendime kavgalar ediyorum. Sözle karşılık veremediğim herkese birbir laf söylüyorum. Ben bunca zamandır spor salonunda o makineyle uğraş bu makineyle uğraş boşuna strese girmişim. Bana bu yürüyüşler acayip iyi geldi. Spor salonlarına para vermektense böylesini herkese tavsiye ederim.
evet ben de birkere acai bery vardı 3 arkadaş ortak almıştık 12 tane olarak kullanalım etkisini görünce paket söyleriz demiştik.veb 2 gün kullandım.birgün eşimle yürüyüşe çıkmıştık yolun ortasında miğdeme bir sancı girdi kıvrandım durdum.taksiye atlayıp hastaneye gittik.miğden delinecekmiş dedi sen ne kullandın dedi.bende acai bery kullandım 3 gündür ama eşimin haberi yok söylemeyin dedim.ama ölüyordum nerdeyse geri kalanları wc ye attım valla.sağlımdan önemlimi dedim.ve normal diyet yapmaya başlamıştım.3-4 kilo vermiştim.sonra taziyemiz olmuştu.evimde 3 ay boyunca 53 kişi vardı.onlarla ilgilenmekten yemek yiyemiyordum.geç saatte ancak vakit buluyordum.yiyip uyuyordum.ve tekrar aldım verdiklerimi.ve en sonunda baktım olacağı yok sizlerle devam ettim bu yola.iyiki varsınız.kimse çabuk kilo vermek uğruna sakın hayatını tehlikeye atmasın...ben ilk araştırma hastanesine gittiğimde bana ilaç alıyomusun zayıflamak için diye sormuştu iç hastalıkları doktoru yok dedim sakın demişti. o biber hapları yüzünden burda karaciğer yetmezliğinden yatan hasta dolu sakın kullanma. kilo veremiyosanda böyle kal yeterki sağlığından olma zayıf hasta olacağına kilolu sağlıklı kal demişti hiç unutmam lafını
bende eskiden kullandım ama hap değil çay içerdim bi işe yaramazdı iki misli alırdım çayı bırakınca üstelik diyette olmama rağmen meğer o ürünler su verdiiriyormuştu tabe bırakınca geri geliyo. bi kere lahana hapı almıştım kullandım kas kaybım çok oldu yağlarım kaldı onuda bıraktım bidahada asla kullanmam gerçekten sağlıklı verdirse hiçbir yan etkisi olmasa bile kullanmam asla vereceksem böyle vereyim. zaten veriiliyor veriyoruz aceleye gerek yok riske atmamak lazım bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?