60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim toptancıdan hurma almaya gitmiş,5 kiloluk poşetlerde satıyolarmışş kilosu 20ye geliyomuşşşadam tirink 100 lirayı çıkarıp hurmaya verececekkkk

bende yoğundum eşim evdeydi o evde olunca düzenli giremedim. antalyaya gitti motorunu aldı geldi çok şükür bende kurtuldum artık motor muhabbetinden :86: tam istediği gibi bi motor almış canavar gibi valla dün bindim süperdi.
bugünde geç gitti. havalar hala soğuk artık kaloriferde yakmıyorlar tabe. ısıtıcı çalıştırıyoz mecbur ama yinede sıcak olmuyo. hava soğuk olunca insanın canı bişey yapmak istemiyo tabee.
bizim taşınma işi belirsizleşti. eşim iş görüşmesi yaptı olumlu geçti. şuanda ihtiyaç yokmuş ama gerektiğinde eşimi arayacaklar o yüzden çağırırlarsa eşim oraya girecek şimdi taşınırsak ve bikaç sonra gelin derlerse tekrardan ev taşımak zorunda kalcaz ne zaman arayacaklarıda belli değil. evde bitti haziran başı anahtar teslimi olacak bilmiyorum napacaz. aslında taşınırız sonra ordanda tekrar taşınırız ama işte ordan oraya ordan oraya bu sefer eşyalara yazık olcak
bilmiyorum bakalım ne olacak

tebrık koyayırum sana bacım ya masallah benım ıdeal kılomagelmıssın
65 kıloyum ıdeal kılom 57 ımıs ama ben 55 ıstıyorum

ben ilk araştırma hastanesine gittiğimde bana ilaç alıyomusun zayıflamak için diye sormuştu iç hastalıkları doktoru yok dedim sakın demişti. o biber hapları yüzünden burda karaciğer yetmezliğinden yatan hasta dolu sakın kullanma. kilo veremiyosanda böyle kal yeterki sağlığından olma zayıf hasta olacağına kilolu sağlıklı kal demişti hiç unutmam lafını
bende eskiden kullandım ama hap değil çay içerdim bi işe yaramazdı iki misli alırdım çayı bırakınca üstelik diyette olmama rağmen meğer o ürünler su verdiiriyormuştu tabe bırakınca geri geliyo. bi kere lahana hapı almıştım kullandım kas kaybım çok oldu yağlarım kaldı onuda bıraktım bidahada asla kullanmam gerçekten sağlıklı verdirse hiçbir yan etkisi olmasa bile kullanmam asla vereceksem böyle vereyim. zaten veriiliyor veriyoruz aceleye gerek yok riske atmamak lazım bana göre

amanda aman kim gelmiş hugom hugocukcumm balım gülüm gıymetlim gözümün nuruu gelmiş.sefalar getirmiş hoşgelmişşşşş

Üç akşamdır saat 8de oğlanla çıkıp stadyuma gidip yürüyoruz. Kilo olarak yararı oldumu farkında değilim ama psikolojik olarak kendimi daha iyi hissediyorum. İşte yaşadığım bütün siniri stresi atıp geliyorum. Dün akşam şunu fark ettim. Yürürken kafamdan kendi kendime kavgalar ediyorum. Sözle karşılık veremediğim herkese birbir laf söylüyorum. Ben bunca zamandır spor salonunda o makineyle uğraş bu makineyle uğraş boşuna strese girmişim. Bana bu yürüyüşler acayip iyi geldi. Spor salonlarına para vermektense böylesini herkese tavsiye ederim.

Son düzenleme:

yenikacıgım

bende kendımı defalarca yakaladım aynı sekılde
tek basıma kalınca ütü yaparken .. tek basıma yururken hep hesaplaşmalar var

bıze sres kılo aldırıyo

ben bugun bu sıkıntıları yasadım
akşam eve giderken kendımı odüllendirip şımartmalıyım'a gelıyor iş
yıyorum cıkolataları cıpslerı kolaları
gelsın kılolar
hayat hareketsız ve streslı olunca bu topikte bulusuyoruz...
allahtan 60-69
80-89 diil dua edıyorum :):):

kendımıe bir yontem buldum

ınternette ındırım sıtelerı var ya
guzel guzel elbıse modellerı fılan var bakıyorum 36-38 beden kızlar model :):)
begendıgım elbısenın 40 bedenı yokk

alısverısmerkezıne gıdıyorum

dar elbıseler denıyorum
daha cok azimleniyorum
iyi gelıyo
ara ara yapmak lazım

böyle kıloalamızı kendımızın göüne sokup kaçamak yapmayız

Son düzenleme:
evet ben de birkere acai bery vardı 3 arkadaş ortak almıştık 12 tane olarak kullanalım etkisini görünce paket söyleriz demiştik.veb 2 gün kullandım.birgün eşimle yürüyüşe çıkmıştık yolun ortasında miğdeme bir sancı girdi kıvrandım durdum.taksiye atlayıp hastaneye gittik.miğden delinecekmiş dedi sen ne kullandın dedi.bende acai bery kullandım 3 gündür ama eşimin haberi yok söylemeyin dedim.ama ölüyordum nerdeyse geri kalanları wc ye attım valla.sağlımdan önemlimi dedim.ve normal diyet yapmaya başlamıştım.3-4 kilo vermiştim.sonra taziyemiz olmuştu.evimde 3 ay boyunca 53 kişi vardı.onlarla ilgilenmekten yemek yiyemiyordum.geç saatte ancak vakit buluyordum.yiyip uyuyordum.ve tekrar aldım verdiklerimi.ve en sonunda baktım olacağı yok sizlerle devam ettim bu yola.iyiki varsınız.kimse çabuk kilo vermek uğruna sakın hayatını tehlikeye atmasın...şimdide eşim altın çilek kullandı verdimi 1-2 kilo felan ama oda kesin sudur.eşim her ne kadar yağ desede bir fark göremiyorum ben.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…