60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iiyim cnm saolasın.bildiğin gibi işte .Allah a şükür herşey yolunda.derslerine iyi çalış diyet zaten bizim yaşam tarzımız oldu canım kendine iyi bakk
teşekkür ederim canım
haydi hayırlısı canım umarım istediğin yere ataman olur çok sevindim tatlım

afiyet olsun tatlım

saat 12 de öğle yemeğimi yedim :fırında tavuk göğsü,1 tabak salata, 1 kase mercimek çorbası
şimdi de 1 portakal dilimledim yiyorum

Nihahaha tırtıllı salatamın parasını verdiler
Aç kaldım aç diince
Yaaaa aç insan tehlikelidir 2 versiyonu diyorum başka da bişi demiorum
Gerçi bugün 2 olayda da aynı yere patladım o kötü oldu

Haklısın Allah'tan 80-89 değil

Bu arada ben yaklaşık bir aydır ne şeker kullanmıyorum. Tatlandırıcı almıştım yine bırakamam belki diye ama gerek kalmadı. bir aydır şeker hayatımda yok. 2,5 aydır sigara kullanmıyorum...
Hayatıma giren ve beni olumsuz etkileyen bütün zararlıları teker teker atıyorum . Önce sigara sonra şekeri bıraktım. Şimdi de herkese her luzümsuz işe EVET demeyi bırakmaya çalışıyorum. Sanırım en zoru bu olacak...

yıyemedıgın cıkolatalar sana nasıl hayır hayır hayır sa
sende karsındakılere o hırsla hayır hayır de okadar zor degıllllll ınan bana ...:13:

yıyemedıgın cıkolatalar sana nasıl hayır hayır hayır sa
sende karsındakılere o hırsla hayır hayır de okadar zor degıllllll ınan bana ...:13:

Ben çok salak bir insanım. Biri benim yüzümden üzülecek, kırılacak diye herşeye evet derim. Gün boyu çalıştığım mesai arkadaşlarımın fark etmeden bütün işini ben üstlenmişim. İş yaptığıma yanmıyorum değmeyen kişiye iş yapmışım ona yanıyorum. bir ay önce küçük bir ameliyat geçirdim. Ama akşama kadar beraber olduğum, bütün işlerinde beni kullanan, pascal ve acun gibi olduğumuzu düşündüğüm amirim ameliyatın küçük olması sebebiyle beni aramadı. Aramayı bırak mesaj bile atmadı. Halbuki en ufak işte bile çekinmeden arardı. Buna ben çok kırıldım. Bir şey söylemedim. Söyleyemezdim. Çünkü ben salağım. Hemen kendime döndüm acaba ben onun bir zor anandı vefasızlık mı ettim diye düşündüm ama işin içinden çıkamadım. Şimdi yönetmelikte yazan görevler haricinde hiçbir iş yapmayacağım. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Vefalı ve insanlığa sahip olan iş arkadaşları versin.

Doğum tarihinize göre hangi bitki olduğunuzu bulun:)
Ocak 1 - 9 --- Isırgan otu
Ocak 10 - 24 --- Ebemgümeci
Ocak 25 - 31 ---Dereotu
Şubat 1 - 5 --- Bildi......ğimiz ot
...$ubat 6 - 14 ---Çimen
$ubat 5 - 21 --- Maydanoz
$ubat 22 - 28 --- Kıvırcık
Mart 1 - 12 --- Sarmaşık
Mart 13 - 15 ---Dereotu
Mart 16 - 23 ---Ebemgümeci
Mart 24 - 31 --- Bildiğimiz ot
Nisan 1 - 3 --- Isırgan otu
Nisan 4 - 14 ---Kıvırcık
Nisan 15 - 26 ---Ebemgümeci
Nisan 27 - 30 --- Maydanoz
Mayıs 1 - 13 --- Sarmaşık
Mayıs 14 - 21 ---Çimen
Mayıs 22 - 31 ---Dereotu
Haziran 1 - 3 --- Ebemgümeci
Haziran 4 - 14 ---Maydanoz
Haziran 15 - 20 --- Isırgan otu
Haziran 21 -24 ---Sarmaşık
Haziran 25 - 30 --- Bildiğimiz ot
Temmuz 1 - 9 ---Ebemgümeci
Temmuz 10 - 15 --- Isırgan otu
Temmuz 16 - 26 ---Çimen
Temmuz 27 - 31 --- Bildiğimiz ot
Agustos 1 - 15 --- Sarmaşık
Agustos 16 - 25 ---Ebemgümeci
Agustos 26 - 31 --- Maydanoz
Eylul 1 - 14 ---Çimen
Eylul 15 - 27--- Bildiğimiz ot
Eylul 28 - 30--- Isırgan otu
Ekim 1 - 15 ---Sarmaşık
Ekim 16 - 27 --- Maydanoz
Ekim 28 - 31 ---Kıvırcık
Kasim 1 - 16 --- Dereotu
Kasim 17 -30 ---Bildiğimiz ot
Aralik 1 - 16 ---Isırgan otu
Aralik 17 - 25 --- Sarmaşık
Aralik 26 - 31 ---Çimen

Özellikler :))

Isırgan otu

Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş
edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup
icinde liderlige yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz...

Bildiğimiz ot

Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla
konuşmayi sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi
paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça
dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Doğayı çok seversiniz öylesine bir otsunuz

Sarmaşık

Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan kıpır kıpırsınz Cok arkadaşınız var ve
sosyal yaşamınız cok renkli. Sizi taniyan sizin gibi biri daha
olmadigini duşünüyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz...

Kıvırcık

Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasil
davranacaginiz pek belli olmuyor. Bazen herşeye salata oluyosunuz. Cogu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi
görüyorsunuz.

Ebemgümeci

Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi,
sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Her yerde olmayan insan sağlığına yararlı bir kişiliğe sahipsiniz Kucuk
bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla populer
olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz

Dereotu

Siz lider olmak icin dogmuşsunuz. Ama yapacak bişey yok bazı organizasyonlarda sadece değişik tad bırakıyorsunuz o kadar. Sözünü dinleten,
dediğini yaptiran birisiniz. Kararli tavirlariniz
cevrenizdekileri etkiliyor. Insanlarin arkadaş olmak
isteyebiliceği birisiniz.

Maydanoz

Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. Size nasil
davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle
davraniyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık
insanlara ve dedikoduya karşısınız.

Çimen

Cok hassas ve narinsiniz. (çimlere basmayın ) Kolay aşık oluyorsunuz.
Ne cok utangac ne cok girişkensiniz. Arkadaş
grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz​

Hanımlar ben eve gidiyorum. daha ne yemek yapacağıma karar vermedim. Hepinizi öpüyorum...
Sağlıklı günler canlarım

Bu arada beni anlatıyor galiba Maydanoz çıktım

Son düzenleme:

süpersin canım
beynimizi pozitifliklerle doldurursak hayatımız pozitif olur

Gazeteci 102 yaşında olan bir adamla ropörtaj yapmaya gitmiş.
Haliyle ona bu yaşına kadar nasıl geldiğini, ne tür bir beslenme uyguladığını ve spor yapıp yapmadığını sormuş, uzun ve sağlıklı bir yaşam için ip uçları vermesini istemiş.

Yaşlı ve dinç adam gazeteciye, ben herhangi bir beslenme programı uygulamam ya da çok özel bir egzersiz...... programım falan yok demiş.

Gazeteci çok şaşırmış, yaşlı adam sözlerine devam etmiş, “Sadece kendimi bildim bileli tek bir şey yaptımtım ve asla yapmaktan vazgeçmedim.

Her sabah çok erken kalkarım, odamın perdelerini sonuna kadar açar ve o gün ister çok yağmurlu, çamurlu, gökgürültülü olsun, ister karlı, ister güneşli ya da sisli, kasvetli bir gün olsun…

Gökyüzüne uzun uzun bakar ve ‘Bugün tam benim istediğim gibi bir gün…Bu gün benim için muhteşem geçecek,’ derim.​

Hugocuk senin listende kuru incir varya bi tane onun yerine 2 tane kuru kayısı yesem olur mu ?

olur tabikide tatlım. yanlız benim listelerim hep değişikti. her seferinde her ay değiştirdi bu seferde değiştirdi geçen gün yeni listemi verdim canım

şimdik ögleilearakarşık bişeylker yaptım
1portakal
ceviztarçın
nesfit
yogurt
karıştırdım yedim
afiyet olsun cnmm.
naptınn sen taşınma işini taşındın bittmi?

amannn canım bizim bir tanıdık da o tarz bi ilaç kullanmış kız 10 gün fln yoğun bakımda kalmıştı ölümden döndü yani.biz sağlıklı sağlıklı sporlu kilo vermeye devam ederizz

bu arada altın çilek in zayıflamaya bir etkisi yokmuş.ibrahim sa...oğlu söyledi.
birde aç karnına sirkeli su içmenin de zayıflamaya etkisi yokmuş.bunuda dilara k..çak söledi bende sizlerle paylaştım.

bu arada bir adet buz gibi portkal yedim iyi gtti.

Hanımlar ben eve gidiyorum. daha ne yemek yapacağıma karar vermedim. Hepinizi öpüyorum...
Sağlıklı günler canlarım

Bu arada beni anlatıyor galiba Maydanoz çıktım

Maydanoz

Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. Size nasil
davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle
davraniyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık
insanlara ve dedikoduya karşısınız.

canım bunca zaman spor salonunda vakit geçirmişsin hiçbir faydası olmadımı canım değişim olmadımı. kilo olarak değil vücut bakımından faydasını hiç görmedinmi canım

tatlım ben 75 li kilolardan bu kiloya kadar sabah kalkar kalkmaz elma sirkeli ballı sıcak suyumu içerek başlıyorum güne..tek başına tabikii zayıflatmaz ama metoyu acaip hızlandırıyor..ödemi atıyor bağırsakları çalıştırıyor cildim pırıl pırıl oluyor ve saymakla bitmeyen bir sürü fayda..
ee daha ne isterim dimi amaa

tatlım yağ vermek kolay değil sende gördün o kadar ay çabaladın zayıfladın mama yağların gitmedi. nasılki yağ vermek kolay değilse almakta çok güçtür. şimdi sen diyetisyen kontrolunde uzun bir zaman benim gibi çalışacaksın ve vereceksin daha sonrasında diyetten sonra 3-5 ayda o kadar yağ alman mümkün olmayacak eskisi gibi yesen bile ancak 1 yıl dikkat etmezsen spor yapmazsan o zaman alırsın ama zaten sana kilo kotruma programınıda verecekler dolayısıyla zaten öğreneceksin arada kaçıırdığın spor yapamadığın zamanlar olur ama etkilemez seni nasılki kilo vermek kolay olmuyorsa yağ vermek almakta hiç kolay olmuyor uzun zaman gerekiyor

afiyet olsun canım bence çok sağlıklı inşallah hep beraber sağlıklı bir şekilde kurtulacağız bu fazla kilolarımızdan

yasemincik nerelerdeydin çok özledim seni hep kontrol ettim ama bir gittin gidiş o gidiş bidaha siteye bile uğramadın nasılsın neler yapıyosun niye onca zaman yoktun nerelerdeydin kilo verebildinmi çok merak ettim seni ara ara profiline baktım ama hiç girmiyordun o yüzden özel mesaj atmadım girmediğin için

işler hiç bitmiyor bakla yemeği koydum. yeni listeme başlayamadım daha tembelleştim bu ara. resgl olcam ama olmadım ağrım var ama olmadı. zayıflayınca regl düzenimde şaştı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…