teşekkür ederim canımiiyim cnm saolasın.bildiğin gibi işte .Allah a şükür herşey yolunda.derslerine iyi çalış diyet zaten bizim yaşam tarzımız oldu canım kendine iyi bakk
haydi hayırlısı canım umarım istediğin yere ataman olur çok sevindim tatlımkızlarrrrr atama kılavuzu yayınlanmışşş..
ben galiba atanıorummmm.hala inanamıorum galiba diorumm.
ingilizceden 2500 küsür kişi alıncak ben 1474. kişiyimm....
kılavuzu indiremedim yoğunluktan istanbul a 229 kişi :)alınıo konya 9 kişi
heryerden karışık yazcaz heralde.
yarın tercihler başlıo.ilçeleri ve okullarıo rdan görebilioruz sizlerden bilgi alırım inş. Allah ım şükürler olsun sana
çok mutluyummm...
saol cnm yazıcamda 9 kişi alınıo konya. bana düşermi bilmem ?
olmazsa yavaş yavaş yaklaşıcaz artık napalım.
saolun kızlar hepinize teşekkür ederim henüz kes,n bişi yok ama
eldeki resmi verilere göre öle görünüo.
ara öğün yaptım 1 kupa kakaolu süt
yarım avuç beyaz leblebi
Ara öğünümü yedimmm ;
2kuru kayısı
1 maden suyu
yenikacıgım
bende kendımı defalarca yakaladım aynı sekılde
tek basıma kalınca ütü yaparken .. tek basıma yururken hep hesaplaşmalar var
bıze sres kılo aldırıyo
ben bugun bu sıkıntıları yasadım
akşam eve giderken kendımı odüllendirip şımartmalıyım'a gelıyor iş
yıyorum cıkolataları cıpslerı kolaları
gelsın kılolar
hayat hareketsız ve streslı olunca bu topikte bulusuyoruz...
allahtan 60-69
80-89 diil dua edıyorum :):):
Haklısın Allah'tan 80-89 değil
Bu arada ben yaklaşık bir aydır ne şeker kullanmıyorum. Tatlandırıcı almıştım yine bırakamam belki diye ama gerek kalmadı. bir aydır şeker hayatımda yok. 2,5 aydır sigara kullanmıyorum...
Hayatıma giren ve beni olumsuz etkileyen bütün zararlıları teker teker atıyorum . Önce sigara sonra şekeri bıraktım. Şimdi de herkese her luzümsuz işe EVET demeyi bırakmaya çalışıyorum. Sanırım en zoru bu olacak...
yıyemedıgın cıkolatalar sana nasıl hayır hayır hayır sa
sende karsındakılere o hırsla hayır hayır de okadar zor degıllllll ınan bana ...:13:
Haklısın Allah'tan 80-89 değil
Bu arada ben yaklaşık bir aydır ne şeker kullanmıyorum. Tatlandırıcı almıştım yine bırakamam belki diye ama gerek kalmadı. bir aydır şeker hayatımda yok. 2,5 aydır sigara kullanmıyorum...
Hayatıma giren ve beni olumsuz etkileyen bütün zararlıları teker teker atıyorum . Önce sigara sonra şekeri bıraktım. Şimdi de herkese her luzümsuz işe EVET demeyi bırakmaya çalışıyorum. Sanırım en zoru bu olacak...
amanda aman kim gelmiş hugom hugocukcumm balım gülüm gıymetlim gözümün nuruu gelmiş.sefalar getirmiş hoşgelmişşşşş
Hugocuk senin listende kuru incir varya bi tane onun yerine 2 tane kuru kayısı yesem olur mu ?
afiyet olsun cnmm.şimdik ögleilearakarşık bişeylker yaptım
1portakal
ceviztarçın
nesfit
yogurt
karıştırdım yedim
evet ben de birkere acai bery vardı 3 arkadaş ortak almıştık 12 tane olarak kullanalım etkisini görünce paket söyleriz demiştik.veb 2 gün kullandım.birgün eşimle yürüyüşe çıkmıştık yolun ortasında miğdeme bir sancı girdi kıvrandım durdum.taksiye atlayıp hastaneye gittik.miğden delinecekmiş dedi sen ne kullandın dedi.bende acai bery kullandım 3 gündür ama eşimin haberi yok söylemeyin dedim.ama ölüyordum nerdeyse geri kalanları wc ye attım valla.sağlımdan önemlimi dedim.ve normal diyet yapmaya başlamıştım.3-4 kilo vermiştim.sonra taziyemiz olmuştu.evimde 3 ay boyunca 53 kişi vardı.onlarla ilgilenmekten yemek yiyemiyordum.geç saatte ancak vakit buluyordum.yiyip uyuyordum.ve tekrar aldım verdiklerimi.ve en sonunda baktım olacağı yok sizlerle devam ettim bu yola.iyiki varsınız.kimse çabuk kilo vermek uğruna sakın hayatını tehlikeye atmasın...şimdide eşim altın çilek kullandı verdimi 1-2 kilo felan ama oda kesin sudur.eşim her ne kadar yağ desede bir fark göremiyorum ben.:26:
Hanımlar ben eve gidiyorum. daha ne yemek yapacağıma karar vermedim. Hepinizi öpüyorum...
Sağlıklı günler canlarım
Bu arada beni anlatıyor galiba Maydanoz çıktım
Üç akşamdır saat 8de oğlanla çıkıp stadyuma gidip yürüyoruz. Kilo olarak yararı oldumu farkında değilim ama psikolojik olarak kendimi daha iyi hissediyorum. İşte yaşadığım bütün siniri stresi atıp geliyorum. Dün akşam şunu fark ettim. Yürürken kafamdan kendi kendime kavgalar ediyorum. Sözle karşılık veremediğim herkese birbir laf söylüyorum. Ben bunca zamandır spor salonunda o makineyle uğraş bu makineyle uğraş boşuna strese girmişim. Bana bu yürüyüşler acayip iyi geldi. Spor salonlarına para vermektense böylesini herkese tavsiye ederim.
afiyet olsun cnmm.
naptınn sen taşınma işini taşındın bittmi?
amannn canım bizim bir tanıdık da o tarz bi ilaç kullanmış kız 10 gün fln yoğun bakımda kalmıştı ölümden döndü yani.biz sağlıklı sağlıklı sporlu kilo vermeye devam ederizz
bu arada altın çilek in zayıflamaya bir etkisi yokmuş.ibrahim sa...oğlu söyledi.
birde aç karnına sirkeli su içmenin de zayıflamaya etkisi yokmuş.bunuda dilara k..çak söledi bende sizlerle paylaştım.
bu arada bir adet buz gibi portkal yedim iyi gtti.
tatlım yağ vermek kolay değil sende gördün o kadar ay çabaladın zayıfladın mama yağların gitmedi. nasılki yağ vermek kolay değilse almakta çok güçtür. şimdi sen diyetisyen kontrolunde uzun bir zaman benim gibi çalışacaksın ve vereceksin daha sonrasında diyetten sonra 3-5 ayda o kadar yağ alman mümkün olmayacak eskisi gibi yesen bile ancak 1 yıl dikkat etmezsen spor yapmazsan o zaman alırsın ama zaten sana kilo kotruma programınıda verecekler dolayısıyla zaten öğreneceksin arada kaçıırdığın spor yapamadığın zamanlar olur ama etkilemez seni nasılki kilo vermek kolay olmuyorsa yağ vermek almakta hiç kolay olmuyor uzun zaman gerekiyorevet ben de birkere acai bery vardı 3 arkadaş ortak almıştık 12 tane olarak kullanalım etkisini görünce paket söyleriz demiştik.veb 2 gün kullandım.birgün eşimle yürüyüşe çıkmıştık yolun ortasında miğdeme bir sancı girdi kıvrandım durdum.taksiye atlayıp hastaneye gittik.miğden delinecekmiş dedi sen ne kullandın dedi.bende acai bery kullandım 3 gündür ama eşimin haberi yok söylemeyin dedim.ama ölüyordum nerdeyse geri kalanları wc ye attım valla.sağlımdan önemlimi dedim.ve normal diyet yapmaya başlamıştım.3-4 kilo vermiştim.sonra taziyemiz olmuştu.evimde 3 ay boyunca 53 kişi vardı.onlarla ilgilenmekten yemek yiyemiyordum.geç saatte ancak vakit buluyordum.yiyip uyuyordum.ve tekrar aldım verdiklerimi.ve en sonunda baktım olacağı yok sizlerle devam ettim bu yola.iyiki varsınız.kimse çabuk kilo vermek uğruna sakın hayatını tehlikeye atmasın...şimdide eşim altın çilek kullandı verdimi 1-2 kilo felan ama oda kesin sudur.eşim her ne kadar yağ desede bir fark göremiyorum ben.:26:
afiyet olsun canım bence çok sağlıklı inşallah hep beraber sağlıklı bir şekilde kurtulacağız bu fazla kilolarımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?