60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaaa kız ben sallarım herkesin yerine ahan da salladım
hemide iki kilo birden ne kadar oldu kü başlıyalii. süfersin

eski sevgilimden intikamımı the sims 3 ile alıyorum. o yeah! ahahaha

çok mantıklı ben de eskisi için bi intikam isteği yollayabilir miyiymmm henüz sims alamadım söz hacı alınca senin yerine de ben yangın çıkarır yakarım adamı(2de mi vardı buu 1 de miii barbeküde yangın çıkıyodu )

yufiiiiiiiiiiiiiiiiiii katzii ye baaaaaaaaakkk deli dumrull katzinin kilocukları da delii çııktıı durmuyolar gidiyolarrr heeelaaaaaaaaaalllll:92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

tebrikler canım bende sallım kaa:92::92::92::92::92::92::92:

altı mayıs mı hadi ordannnnn bea
he valla... hatta 66bucuktu da... bucugu atmıstım ben:S

hala çıkıyo yangın yaa benim kendi evimin mutfagı yanmıstı kül olmustu. evlenince dave'in evine taşınmıştım o yüzden dave'in evi çok güzel

tebrikler canım bende sallım kaa:92::92::92::92::92::92::92:

muah pepetim

valla çok kederli bakıyo bugünlerde osman:S o öyle bakınca içim parçalanıyo yemin ederim:S keşke öyle bakmasa da tırmalasa:S ıssırırım onun ellerini yanaklarını ohh:89::89::89:

noldiki osmancığa üzüldüm şimdi nesi var niye mutsuzki

yuh diyorum o zaman süper
kız aç mı bıraktın kendini çabuk hesap ver hıııı

ay yedim de valla ne yalan söyliyim:S anlamadım neden böle oldu kocaman dürüm yedim hatta arkadaşım yüzünden bilemedim valla... sporun faydasıdır belki. bi de ben 7ayda 16kilo aldım ilaçlar yüzünden. belki ondandır bilmiyorum:S

aaah aah.. ne demiş yavuz çetin şarkıda?
aklında olmak yetmez bana bu geceee, yanıbaşındaa olmak isteriim.
falcıya gittim geçenlerde. güzel şeyler söyledi. geleceğim çok parlakmış hadi hayırlısı. kalbin çok temiz filan dedi. uzun boylu kendi işini kurmuş bi adamla evlenicekmişim. eski sevgilimle ayrılmam iyi olmuş çünkü bana gözyaşından başka bişey veremezmiş. bırak seni başkaları sevsin filan dedi. 2015 çok şanslı bi yıl olucakmış benim için. bekleyelim görelim bakalım.

ilk kilolar hızlı gider zaten muhtemelen su vermişsindir ama olsun güzel valla gerisi de gelsin böle inşallah

kızzz falcıya ne gerek var ben zati bunları sana söylemiştim sadece boyunu söylememişim

ben kaçanzi yatanzi iyi geceler
iki gündür benim başım akşama dogru dönüyor sanırım epey çok düşük kalorili besleniyorum aman napim yapmam gereken buydu
haydi allah raatlık versinn uyuycak olanlara digerleri bliemiycim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…