he valla... hatta 66bucuktu da... bucugu atmıstım ben:S
hala çıkıyo yangın yaabenim kendi evimin mutfagı yanmıstı kül olmustu. evlenince dave'in evine taşınmıştım o yüzden dave'in evi çok güzel
muah pepetim
kahvaltımı hazırlıyorum şimdi
2 dilim kepek ekmeği
domates-salatalık
2 yeşil biber
1 tatlı kaşığı labne peyniri(kepek ekmeklerden birinin üzerine sürdüm)
nane-maydanoz
3 zeytin
1 biberli yeşil zeytin
1 kivi
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 badem
2 fındık
1 yumurta şimdi cezveye koydum kayısılı severim kıvamını pişmesini bekliyorum
1 kupa ıhlamur
Günaydın hugocuk yasemin
ve ben ofise gelmeden ofiste olan ve tv sini yeni açan herbikeşlere günaydın
ben de akşam yimeemdeki took'umu ızgara şettirdim salatamı yıkadım birazdan dogrucam suyu aksın diye bekliyorum
iki yk nesfit 1 yk yulaf ezmesi 1 muz ve bir bardak sütü karıştırdım nefis bir kahvaltı yapıyorum
ben bugünde 63.3 çıktım kızlar eriyorum gün güne
seni ve bol çeşitli kahvaltını çok özlemişiz canım
Günaydın hugocuk yasemin
ve ben ofise gelmeden ofiste olan ve tv sini yeni açan herbikeşlere günaydın
ben de akşam yimeemdeki took'umu ızgara şettirdim salatamı yıkadım birazdan dogrucam suyu aksın diye bekliyorum
iki yk nesfit 1 yk yulaf ezmesi 1 muz ve bir bardak sütü karıştırdım nefis bir kahvaltı yapıyorum
ben bugünde 63.3 çıktım kızlar eriyorum gün güne
haydi o zaman sallansın donlar
afiyet olsun canım
tebrikler canım gidecek bu yağlarımız:81:
tebrikler canım
yasemin benim yağlarda yavaş gidiyo ayda 1 kilo ancak gidiyo ve kasımda artınca kiloda değişiklik olmuyormuş gibi oluyo tartıdaafiyet olsun canım
tebrikler canım gidecek bu yağlarımız:81:
tebrikler canım
tebrik ederim canım yakında bütün kıyafetlerimiz belimizden düşecek
teşekkür ederim canım evet gidicek kastıra kastıra da olsa uça uça da olsa gidicek oleyyy
dün iki aydır beni görmeden kuyförüm ve ordaki kızlar sana ne olmuş böle dal gibi olmuşsun dediler bazıları daa zayıflama bile dediler yok didim daa var durmak yok yola divammama giyicek bişi kalmamış iki pantolon almıştım bir ay önce biri bollaştı bi pantolonla idare ediyorum kotum filan da kalmadı zaten alışveriş şart oldu artıkın
yasemin benim yağlarda yavaş gidiyo ayda 1 kilo ancak gidiyo ve kasımda artınca kiloda değişiklik olmuyormuş gibi oluyo tartıda
sendede bu durum olabilir canım
şekerler ben yürüyüşe çıkıyorum sonra görüşürük hugocum yolandacım öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?