60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim de kocam barbekü partisinde çıkan yangında ölmüştü cenaze falan yapmıştıkkk demek hala varrrryakarııızzzzz eski adamları yakarızzzzzzzzzz

kahvaltımı hazırlıyorum şimdi
2 dilim kepek ekmeği
domates-salatalık
2 yeşil biber
1 tatlı kaşığı labne peyniri(kepek ekmeklerden birinin üzerine sürdüm)
nane-maydanoz
3 zeytin
1 biberli yeşil zeytin
1 kivi
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 badem
2 fındık
1 yumurta şimdi cezveye koydum kayısılı severim kıvamını pişmesini bekliyorum
1 kupa ıhlamur

seni ve bol çeşitli kahvaltını çok özlemişiz canım

Günaydın hugocuk yasemin
ve ben ofise gelmeden ofiste olan ve tv sini yeni açan herbikeşlere günaydın
ben de akşam yimeemdeki took'umu ızgara şettirdim salatamı yıkadım birazdan dogrucam suyu aksın diye bekliyorum
iki yk nesfit 1 yk yulaf ezmesi 1 muz ve bir bardak sütü karıştırdım nefis bir kahvaltı yapıyorum
ben bugünde 63.3 çıktım kızlar eriyorum gün güne

haydi o zaman sallansın donlar

seni ve bol çeşitli kahvaltını çok özlemişiz canım

teşekkür ederim tatlım biliyorsun canım sınava hazırlanıtorum bu sınav stresi beni bayağı bir yoruyor o yüzden kahvaltıdan kesmek istemiyorum ki dersler aklımda kalsın
şu sınavlarım bir bitsin çok sıkı bir tempoyla diyetimi sürdüreceğim en azından şimdi kilo almıyorum zaten biliyorsun canım metabolizmam çok yavaş ayda 1 kilo civarında verdim giden kilolarımı ama zorlamadım kendimi artık spora da başlayacağım

afiyet olsun canım
tebrikler canım gidecek bu yağlarımız :81:
tebrikler canım

afiyet olsun canım
tebrikler canım gidecek bu yağlarımız :81:
tebrikler canım

teşekkür ederim canım evet gidicek kastıra kastıra da olsa uça uça da olsa gidicek oleyyy
dün iki aydır beni görmeden kuyförüm ve ordaki kızlar sana ne olmuş böle dal gibi olmuşsun dediler bazıları daa zayıflama bile dediler yok didim daa var durmak yok yola divamm ama giyicek bişi kalmamış iki pantolon almıştım bir ay önce biri bollaştı bi pantolonla idare ediyorum kotum filan da kalmadı zaten alışveriş şart oldu artıkın

tebrik ederim canım yakında bütün kıyafetlerimiz belimizden düşecek hep beraber verceğiz bu kilolarımızı
yasemin benim yağlarda yavaş gidiyo ayda 1 kilo ancak gidiyo ve kasımda artınca kiloda değişiklik olmuyormuş gibi oluyo tartıda
sendede bu durum olabilir canım

evet canım o yüzden ben de moralimi bozmuyorum yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…