60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım gidecek bu yağlar gidecekkkkk

fıstık gibi bi anne olacağımm

evet diyetisyenim de öyle dedi, sıkıntı yapma sen isteyince listene ve sporuna devam ettikçe vereceksin gidecek hepsi dedi

canım gebeliğe de hazırlık olduğu için biraz farklı şeyler koydu listeye amabizim burda beraber uyguladığımızın dışında extra bişey yokk

gebeliğe hazırlık olacağı için ligt ürün kesinlikle yasak dedi, ceviz,fındık,kabak çekirdeği, ve kuru üzüm miktarları var gün içinde tüketmem gereken. bunlar extra oldu benim içinlistenin diğer kısmı burda uyguladıklarımız, hatta anlattım nasıl beslendiğimi şok olduuunerden biliyorsun bunları dedi

teşekkür ederim arkadaşlarrrrrrr

bebiş istiyoruz tatlı o yüzden

bugün diyetisyenle onu da konuştuk gebeliğin 6. ayına kadar devam edebilirmişiz

bebeğin 6. ayına kadar neye devam edebiliyormuşsunuz canım.
yağın kaç çıktı söylesene kızz yabancımıyız hepimiz söylüyoruz brnde söylemiştim ilk kontrolde yüzde 36 çıkmıştı

diyete devam edeceğiz 6. ayına kadar gebeliğin tatlım , tabi gebe kalabilirsem

%35 çıktıııı:84::84::84::84:

Son düzenleme:
diyete devam edeceğiz 6. ayına kadar gebeliğin tatlım , tabi gebe kalabilirsem

%35 çıktıııı:84::84::84::84:

gerçektenmi ben hamilelikte zayıflandığını ilkkez duydum kusura bakma ondan sordum. yani kilo kontrolu kilo koruma diye biliyordum uygun beslenme veriyor gebelikte diyetisyenler ancak hamilelikte kilo verildiğini ilkkez duydum. hatta benim diyetisyen hamile kalırsan ara hemen listeni yenileriz dediydi :26:
niyse listeni versene merak ettim

sl kızlar nasılsınız bakım. akşam menümü yazayım:

7-8 ksşık mantar sote,
bol bol salata vede 1 bardak ayran,
1 dilim kepek ekmek,

3 bardak şekersiz açık çay,

az önce eşofmanlarımı giydim yürüyüşe gidecektim dışarı tam çıktık biraz ilerledik yağmur başladı eve geri geldik.kızım ıslanmasın diye bende sizlere bir selam vereyim fitness yapacağım.

şimdi vaktim yok da yazarım bu gece hem hem de özel mesaj atarım sana

sen de istiyordun değil mi bebiş
ben ilk 4 ay verilebilceğini biliyordum da 6 ay devam edeceğiz, dikkat edeceğiz, beslenmeni bebeğin ihtiyaçlarına göre ayarlayıp hem de zayıflamanı sağlayacağız dedi

owww çok iyiymiş o zaman madem imkanı var süpermiş kafamda ampul yandı aklıma bişeyler geldi
özel mesajını beklicem

canım benim sıkma canını benimde %35,1 çıktı vereceğiz inşallah...sipor herşeye diyete devam...
inşallah canım benim

ikimiz aynı durumda gibiyiz gidecek inşaallh bu kilolar

owww çok iyiymiş o zaman madem imkanı var süpermiş kafamda ampul yandı aklıma bişeyler geldi
özel mesajını beklicem

kız ne geldi aklıma meraklandırdın beni:26::26::26:

inşallah canım benim

ikimiz aynı durumda gibiyiz gidecek inşaallh bu kilolar

kız ne geldi aklıma meraklandırdın beni:26::26::26:

hamilelikte yağ oranımı yüzde yirminin altına düşürebilimiyim diye aklıma geldiydi ama vazgeçtim baksana bazı uzmanlar hamilelikte diyet yapmayın diyor riskli diyor kesin cevabı yok sanırım kime inancaz biz :84:

%20 nin altı gebelik için risk doğurur zaten tatlım hiç düşünme

ama ben gibi kilolular 1 kaç kilo verebilir diye düşünüyorumm

tatlım bu konuda bazıları olur diyor bazıları ise olmaz zararlı riskli diyor. bende riskli olduğunu düşünenlerdenim. biye dersen şimdi zaten aldığın kaloriler senin ihtiyacını karşılıyo birde hamile kalırsan ekstra kaloriye ihtiyacın olacak bununda karşılanması lazım. evet sağlıklı beslenmeyen biri bile sırf gebelik için sağlıklı beslenmeli ama kilo vermeye olumlu bakmıyorum bende. çünkü ilk aylar vücut depoladığı kadar yağ depolamaya çalışıyo
hatta yağ oranı yüzde 20 den düşerse hamile kalma riski bile çok azalıyormuş
bence sen bikaç ay hamilelik düşürme yağ oranın yüzde 25 e düşürsen o zaman hamile klsan bence daha sağlıklı olur o zaman kilo derdi olmadan sağlıklı geçirirsin hamileliği. nacizane fikrim bu canım

merhabaa kızçeler
bu akşam iş çıkışı koyföre uğradım dibbboya yaptudum fön çektirdim güzelleştimm
hep fambuk güzelleşcek diil ya

eccük foruma baktım ama tüm geçmişi okuyamicam ders çalışmam lazım yarın yine kurs var dolayısı ile bugün de spor yattı napak canımız sagolsun

vay katzi gelmiş özelden mesaj attık özledik dedik katzi selam bile vermez olmuş

ah be hügom ben sana cvp yazmam mı hiç. topiğe girer girmez ilk sana baktım var mısın diye ama yoktun. yolanda filan da yoktu. ben de 2-3 bişey yazıp çıktım.

ayy ben dimedimmi katziyi özledim dimedimmi dün didim. yeni katıldı aramıza ama alışmışım özledim didim size ama o naptı bi selam bile vermeden getti

hemmen cevap gelicek sana muah!

ahanda köyün delisi de gelmiş
ay bu kız beni öldürcek

güzel allahım beni deli enerjisiyle yoğurmuş

ana! herkes birden çıkmış gitmiş. sallayın donları sütyenleri diycektim ben de 66dan 64e düşmüşüm de yarın sallarsınız artık mukmukmukmuk hepinize. azcık mekik filan çekiyim bari ben de.. böle karpuz gibi yata yata canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…