canım hiç bozma moralini bu yağlarımızdan hep beraber sağlıklı bir şekilde kurtulacağız inşallah canım
hem neden kilo veremeyecekmişizki elbette kurtulacağız bu yağlarımızdan moralini yüksek tut ve kendini zayıf olarak düşün canım
oyyy çok güzelmişşş ellerine sağlıkkk
Ben de Gaziantep'liyim ben de tavsiye ederimm
Canım geçmiş olsun en azından öğrenmiş oldun ve bundan sonra daha bilinçli devam edersin zararından neresinden dönersen karliste verdi mi tatlımm?? ya da önerileri oldu mu anlatsana accukkk gıııııııııııııııızzzzzzzzz 10kg yağ verilir yeter ki sağlıklı beslen sporunu yap hepberaber kurtulucazz inşallahh tatlımm gidecek tüm fazla yağlarr kilolarrr inşallahhh
bebiş istiyoruz tatlı o yüzden
bugün diyetisyenle onu da konuştuk gebeliğin 6. ayına kadar devam edebilirmişiz
bebeğin 6. ayına kadar neye devam edebiliyormuşsunuz canım.
yağın kaç çıktı söylesene kızz yabancımıyız hepimiz söylüyoruz brnde söylemiştim ilk kontrolde yüzde 36 çıkmıştı
diyete devam edeceğiz 6. ayına kadar gebeliğin tatlım , tabi gebe kalabilirsem
%35 çıktıııı:84::84::84::84:
gerçektenmi ben hamilelikte zayıflandığını ilkkez duydum kusura bakma ondan sordum. yani kilo kontrolu kilo koruma diye biliyordum uygun beslenme veriyor gebelikte diyetisyenler ancak hamilelikte kilo verildiğini ilkkez duydum. hatta benim diyetisyen hamile kalırsan ara hemen listeni yenileriz dediydi :26:
niyse listeni versene merak ettim
diyete devam edeceğiz 6. ayına kadar gebeliğin tatlım , tabi gebe kalabilirsem
%35 çıktıııı:84::84::84::84:
şimdi vaktim yok da yazarım bu gece hem hem de özel mesaj atarım sana
sen de istiyordun değil mi bebiş
ben ilk 4 ay verilebilceğini biliyordum da 6 ay devam edeceğiz, dikkat edeceğiz, beslenmeni bebeğin ihtiyaçlarına göre ayarlayıp hem de zayıflamanı sağlayacağız dedi
Bu arada bebek istiyorum folik asite başladım. Akşam eve giderken yumurta ve yağsız süt almam lazım.
inşallah canım benimcanım benim sıkma canını benimde %35,1 çıktı vereceğiz inşallah...sipor herşeye diyete devam...
owww çok iyiymiş o zaman madem imkanı var süpermiş kafamda ampul yandıaklıma bişeyler geldi
özel mesajını beklicem
inşallah canım benim
ikimiz aynı durumda gibiyiz gidecek inşaallh bu kilolar
kız ne geldi aklıma meraklandırdın beni:26::26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/160028-hamilelikte-diyet-olmaz.html
kafam karıştı bi de siz bakınn
hamilelikte yağ oranımı yüzde yirminin altına düşürebilimiyim diye aklıma geldiydi ama vazgeçtim baksana bazı uzmanlar hamilelikte diyet yapmayın diyor riskli diyor kesin cevabı yok sanırım kime inancaz biz :84:
canım verdiğin linki okuyamadım
şimdi çıkıyorum gelince okurum da diyetisten dediyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum
hele bi hamiş olalaım sonra düşünürüz inş. ha deyince olmuyor biliyorsun
vay katzi gelmişözelden mesaj attık özledik dedik katzi selam bile vermez olmuş
ayy ben dimedimmi katziyi özledim dimedimmi dün didim. yeni katıldı aramıza ama alışmışım özledim didim size ama o naptı bi selam bile vermeden getti
ahanda köyün delisi de gelmiş
ay bu kız beni öldürcek
manyahhhhhhh katzi yawwwwwwww deli dumbirikkkkkkkkk yırtık dondan çıkar gibi arada bi laf sallayıp gidiyooo delüüü bayılıyorummm yaaaa
valla benim de evlenesim var şakahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/Roflol.gif maka nihayet özüme dönüyorum sanırım.2yıldır evlenmek istiyorum diye hede hödö ederdim. sonra aşk acısı beni bi vurdu... birden aklımdan uçmuş gitmiş evlilikşimdi yeniden evlenmek istiyorum da, henüz aday yok
the sims3 oynamaya başladım ben de hevesimi alayım diyebiriyle evlendim orda çok zor oldu evliliğe ikna etmek. tam bebek yapıcaktık kiii, kocamı aldattım boşandık. ayrı yatıyoruz şimdi çok eğlenceli bi oyun bu the sims[/QUOTE
ayyyy 3ü çıkmış mı onun benim de çok acil almam lazımm ne ara oynıycam bilmem ama çok severimm yaaaaaaaaaaaaaa:86::86::86::86:
hakkat çok güzel yaa.. adamlar neler yapıyo işte. oyunlara bak çok acaipler ya.. yapay zeka filan. zaten aldattıgım kocam affetmedi beni demek ki oyun bile olsa sindiremiyolar işte oh olsun bana
katzi garip yaaaaa,valla bulaşmamak lazımmmmmenretsan laflar ediyoo,başlarda çözemedim ne diyo bu ya dedim,sonra keşfettim farklılık olduğunuuuuu çatlak kiremit katzii,avatarı bileeee çatlak yaaaaa
ah be famirim beni bi sen anlamadın ya... çok üzülüyorum vallaha yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?