60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben geldim birazcık geçmişi okudum. hava o kadar kötü kü anlatamıcaaaaam o kadar felaket. içime kasvet oturdu ya burası beni panik atağa sürükleyecek gönülsüz bir şekilde gidip koşu bandımda yürüyeceğim şimdi 45-50 dk kadar oğlum tv yi bana vermiyor bunalıyorum yaa başka türlüde durmuyor.. sonra akşam yemeği saatim gelir. sonra dizi sonra da pışpış yaparım :84: :84:

ankarada resmen gök delindii yemekhneye gidip geldm sırılsıklam oldumm
950 kalorilik yemek vardı
yeşil mercimek çorba : içtim
2 tane etli biber dolma birini yedim
3 tane milföy minnak börek 2 sini yedim
veee yoğurttt
grip olcam saanırım boqazım acıo hemen kaptım portakall umarım ağırlaşmadan geçer

cnm sen hangi şehrdeydin sanırım karadenzdi yanlış hatrlamıosam?
bide ne zmandır ordasın?
cnm ben atamam için il tercihi yapıcam da onun içn souroum

nilmısra da ggitmiş kimse kalmamış bende akşam menümü yazıp çıkayım.

1 kepçe mercimek çorbası

5 kaşık etli karnıbahar yemeği

1dilim tambuğday ekmeği

2 kaşık light yooort

bol limonlu slataa

herkese iyi akşamlarrrryarın görüşmek üzereeeeeee

Afiyet olsun kuli kulimmm örnek menülü arkadişimm benimmm

guuuıııyyyzzzzzzzzz ecrüüttttttttt gördümmm seniiii napannn hacıııııııııııııı

herkese merhaba
öğle menüm:1 kase yoğurt,1 kase zeytinyağlı havuçlu bezelyeli tavuk,1 dilim kepek ekmek,salata
saat 16:00 da 1 muz , 1 portakal yedim
saat 18:00 de akşam yemeğimi yedim erken yemeye çalışıyorum 1 kase yayla çorbası,1 tabak etli güveç,1 dilim kepek ekmek, 1 su bardağı ayran

yapmayı planladıklarım
saat 20:00 de 1 meyve yerim artık
uyumadan önce de 1 bardak süt içerim

iyi akşamlar tatlım güzel bir menü afiyet olsun canım

afiyet olsun yaseminciim kuzuucimm çok güzel tabee kii o güveç kaç kaşıkkk

cnm sen hangi şehrdeydin sanırım karadenzdi yanlış hatrlamıosam?
bide ne zmandır ordasın?
cnm ben atamam için il tercihi yapıcam da onun içn souroum

hayatım ben Giresun dayım nadiren güneş açıyor. hep yağışlı kasvetli nemli havası insan dolu dolu nefes alamıyor göğsün tıkanıyor değişik bir yer. geçen yıl eylülde geldik . burayı tavsiye etmiyorum canım ruhsal açodan insanı etkiliyor. Güneydoğu da çok sıcak ve tozlu istediğin herşeyi bulamıyorsun. diyarbakır ve Mardin in merkezi güzel ama ilçe ve köyler için ne derim bilmiyorum. yani o ortama yabancı olan birisi için zor ve sıkıcı öyle söyleyim. düşün yani Mardin de sinema bile yoktu. ama içanadolu iyi özellikle Ankara

afiyet olsun yaseminciim kuzuucimm çok güzel tabee kii o güveç kaç kaşıkkk

canım çok teşekkür ederim kusura bakma tatlım geçmişi okuyordum anca gördüm
güveç şöyleki canım 100 gr dana eti ve 1 domates, 1 yeşil biber, 5 çağla, 3 arpacık soğan,1 havuç,ve yarım kabak sebzeden yaptım güveç kabına koydum malzemeleri ve üzerine çok az su ve tuz ekledim üzerini de alüminyum folyo ile kapattım fırında 1 saatten fazla kaldı

Kızlar 50 dk tempolu yürüdüm. 20. dk dan sonra elektrük kesildi wc molası verdim sonra geri geldi kaldığım yerden devam ettim.

akşam yemeğim ;

2 tabak salçalı suda haşlanmış karnıbahar yedim üzeri bol sarımsaklı yoğurtlu ..
1 dilim tahıllı ekmek.
canım başka bişey çekmedi.

az sonra da çay içerim.

Canııııım birde Gaziantep i öve öve bitiremiyor arkadaşlar ve bir komşum var oradan gelmiş. artı 2 öğretmen arkadaşım Mardin den Gaziantep e tayin oldular çok memnunlarmış..

eve yeni geldim kızlar

diyetisyene gittim

yağ oranım çok yüksek çıktı hiç söylemeyeyim:84::84:

10 kilo yağ vermem lazımmış toplamda:84::84:

2 hafta sonra kontrolüm var

sizlerle beraberim ya inş gidecek bu kilolar:87::87:

hadi bakalım merak ettim gerçekten 25 farkı bulalım.sen emin ol ondan güzelsindir.

canım benim afiyet olsun.kolay gelsin.kadın doğuma neden gideceksin.:26::26:

bebiş istiyoruz tatlı o yüzden

bugün diyetisyenle onu da konuştuk gebeliğin 6. ayına kadar devam edebilirmişiz

canım çok güzel sporunu da yapmışsın yediklerin de sağlıklı afiyet olsun tatlım

canım hiç bozma moralini bu yağlarımızdan hep beraber sağlıklı bir şekilde kurtulacağız inşallah canım
hem neden kilo veremeyecekmişizki elbette kurtulacağız bu yağlarımızdan moralini yüksek tut ve kendini zayıf olarak düşün canım

oyyy çok güzelmişşş ellerine sağlıkkk

Canııııım birde Gaziantep i öve öve bitiremiyor arkadaşlar ve bir komşum var oradan gelmiş. artı 2 öğretmen arkadaşım Mardin den Gaziantep e tayin oldular çok memnunlarmış..

Ben de Gaziantep'liyim ben de tavsiye ederimm

Canım geçmiş olsun en azından öğrenmiş oldun ve bundan sonra daha bilinçli devam edersin zararından neresinden dönersen kar liste verdi mi tatlımm?? ya da önerileri oldu mu anlatsana accukkk gıııııııııııııııızzzzzzzzz 10kg yağ verilir yeter ki sağlıklı beslen sporunu yap hepberaber kurtulucazz inşallahh tatlımmgidecek tüm fazla yağlarr kilolarrr inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…