Kızlar ben geldim birazcık geçmişi okudum. hava o kadar kötü kü anlatamıcaaaaam o kadar felaket. içime kasvet oturdu ya burası beni panik atağa sürükleyecekgönülsüz bir şekilde gidip koşu bandımda yürüyeceğim şimdi 45-50 dk kadar oğlum tv yi bana vermiyor bunalıyorum yaa başka türlüde durmuyor.. sonra akşam yemeği saatim gelir. sonra dizi sonra da pışpış yaparım :84: :84:
nilmısra da ggitmiş kimse kalmamış bende akşam menümü yazıp çıkayım.
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık etli karnıbahar yemeği
1dilim tambuğday ekmeği
2 kaşık light yooort
bol limonlu slataa
herkese iyi akşamlarrrryarın görüşmek üzereeeeeee
nilmısra da ggitmiş kimse kalmamış bende akşam menümü yazıp çıkayım.
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık etli karnıbahar yemeği
1dilim tambuğday ekmeği
2 kaşık light yooort
bol limonlu slataa
herkese iyi akşamlarrrryarın görüşmek üzereeeeeee
herkese merhaba
öğle menüm:1 kase yoğurt,1 kase zeytinyağlı havuçlu bezelyeli tavuk,1 dilim kepek ekmek,salata
saat 16:00 da 1 muz , 1 portakal yedim
saat 18:00 de akşam yemeğimi yedim erken yemeye çalışıyorum 1 kase yayla çorbası,1 tabak etli güveç,1 dilim kepek ekmek, 1 su bardağı ayran
yapmayı planladıklarım
saat 20:00 de 1 meyve yerim artık
uyumadan önce de 1 bardak süt içerim
cnm sen hangi şehrdeydin sanırım karadenzdi yanlış hatrlamıosam?
bide ne zmandır ordasın?
cnm ben atamam için il tercihi yapıcam da onun içn souroum
afiyet olsun yaseminciim kuzuucimm çok güzel tabee kii o güveç kaç kaşıkkk
hayatım ben Giresun dayım nadiren güneş açıyor. hep yağışlıkasvetli nemli havası insan dolu dolu nefes alamıyor göğsün tıkanıyor değişik bir yer. geçen yıl eylülde geldik . burayı tavsiye etmiyorum canım ruhsal açodan insanı etkiliyor. Güneydoğu da çok sıcak ve tozlu istediğin herşeyi bulamıyorsun. diyarbakır ve Mardin in merkezi güzel ama ilçe ve köyler için ne derim bilmiyorum. yani o ortama yabancı olan birisi için zor ve sıkıcı öyle söyleyim. düşün yani Mardin de sinema bile yoktu. ama içanadolu iyi özellikle Ankara
hadi bakalım merak ettimgerçekten 25 farkı bulalım. sen emin ol ondan güzelsindir.
canım benim afiyet olsun.kolay gelsin.kadın doğuma neden gideceksin.:26::26:
Kızlar 50 dk tempolu yürüdüm. 20. dk dan sonra elektrük kesildi wc molası verdim sonra geri geldi kaldığım yerden devam ettim.
akşam yemeğim ;
2 tabak salçalı suda haşlanmış karnıbahar yedim üzeri bol sarımsaklı yoğurtlu ..
1 dilim tahıllı ekmek.
canım başka bişey çekmedi.
az sonra da çay içerim.
eve yeni geldim kızlar
diyetisyene gittim
yağ oranım çok yüksek çıktı hiç söylemeyeyim:84::84:
10 kilo yağ vermem lazımmış toplamda:84::84:
2 hafta sonra kontrolüm var
sizlerle beraberim ya inş gidecek bu kilolar:87::87:
canım çok teşekkür ederimkusura bakma tatlım geçmişi okuyordum anca gördüm
güveç şöyleki canım 100 gr dana eti ve 1 domates, 1 yeşil biber, 5 çağla, 3 arpacık soğan,1 havuç,ve yarım kabak sebzeden yaptım güveç kabına koydum malzemeleri ve üzerine çok az su ve tuz ekledim üzerini de alüminyum folyo ile kapattım fırında 1 saatten fazla kaldı
Canııııım birde Gaziantep i öve öve bitiremiyor arkadaşlar ve bir komşum var oradan gelmiş. artı 2 öğretmen arkadaşım Mardin den Gaziantep e tayin oldular çok memnunlarmış..
eve yeni geldim kızlar
diyetisyene gittim
yağ oranım çok yüksek çıktı hiç söylemeyeyim:84::84:
10 kilo yağ vermem lazımmış toplamda:84::84:
2 hafta sonra kontrolüm var
sizlerle beraberim ya inş gidecek bu kilolar:87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?