60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ne güzelsin kıss valla hügonun da dedii gibi sanki eskiden de böylemişsin gibi kollar filan gayet normal bişi kalmamış sende

anammmmmmmmmmmmmm yoli doli kolime bak sennnnnnnnnnnnnnn eriyyyyy vallahiiiiiii,bol gelenleri sallayalım o vakitttttt:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Afiyet olsun...

Günaydın yo yo yo yolanda...
Sallayalım o zaman yuuuuufffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :92::92::92::92:

tatlımmmmmm sagol bebeem valla sizin sayenizde eridim bittim hahahha aşkınn beeeeeniiiiiiiiiiiiii
küleeeee çeevirdiiiiiiiiii
oyyy faaaambuuuuuuk
yeee ooo yee yecaale sagol bebik sizin kadar olmasam da bende ecccük inceldim

kız fambıkk abovvvv ne kadanak gözelsinn valla benim kadar olmasanda idare edersin vay anam vay bu ne güzellik yaff.kız çeyiz sandığının üstündemi çekildin sen bu fotoyu bak 25 farkın biri bu

senin kadar olamam kızzz yafrumm sen pek hoşsun vallaaaçeyizim yoktu ki sandığım olsunnnn:26:
tv sehbası o kızzzz,kızımın odasına koymuştumm,üstüne oturuvedimmmm

ayy ne güzelsin kıss valla hügonun da dedii gibi sanki eskiden de böylemişsin gibi kollar filan gayet normal bişi kalmamış sende

ya benim kollar zati pek kalın değildi ,tühh ya eski fotolarımıda koyaydım keşke nese oda yarına kalsınnnn artıkınnngöbeğimi saklamak için sarfettiğim üstün başarım sonuçlanmış sanıırm kimse göbeğime laf etmediiiii

Canım günaydın.. ay ne güzel zayıflıyorsun senin için hem seviniyorum hemde tebrik ediyorum.. bu yulaf ezmesinin tadı güzel mi ? burada aktarda gördüm. tadını belki sevmem diye almadım..

tatlım valla tadı çok güzel sayılmaz biraz samanımsı ama ben sütle iyice yumuşatıyorum yeniyor valla..
dün yemeye başladım ve dün iki kez wc ye çıktım bu konuda çok memnunum son zamanlarda çok tembelleşmişti barsaklarım işe yarıyooo. bide dogal lif yönünden çok zengin yulaf muhakkak tüket arada

sıkma canını böyle nasıl vercem diye düşündüğün zamanlarda aklına hugocuk gelsin ben öyle yapıyorum. bende gideceğim diyetisyene bakalım benden kaç kilo yağ çıkacak.

suann acı biberi bol salata yiormm 0 yağ 0 tuzzz aqzımm yandıı :2::2::2::2:

hayatta yiyemem öyle tadı tuzu olmayan salatayı. yağ koyma ama bol limon ve tuz eklesene canım. hatta içine benim gibi peynir de doğra çok güseeel oluyor.

Kızlar ben kaçıyorum duş alıciyim... çıkınca da Türk gayvesi içeceğim... görüşürüz. öptüm hepinizi

afiyet olsun canım
yolandacım günaydın afiyet olsunn

afiyet olsun kızzz gözel bayan

kızım neden siyah giydin o zaman beaaaa ben göbeen g sini görmedim
bu arada bence fakkriyeden bi farkın yok sende güzelsin eşinin gözünde bence daha da güzelsindir

afiyet olsun canım

yolandacım günaydın afiyet olsunn

afiyet olsun kızzz gözel bayan

sagol tatlımm sana da günaydın

nasılsınız bakayım ben bu sabah önce ders çalışayım biraz dedim.biraz ara verdim tekrar çalışacağım...
kahvaltısını yapan herkese afiyet olsun...
sabah kahvaltım:

1 bardak maydanoz kürü,

4 kuru kaysı,
2 su bardağı ılık su,
1 bardak süt,
2 salatalık,1 domates,1 kibrit kutusu peynir,
2 dilim üzüm çekirdeği ekmaği,
3 zeytin.

şimdide yeşil çayımöı içiyorum...

senin kadar olamam kızzz yafrumm sen pek hoşsun vallaaaçeyizim yoktu ki sandığım olsunnnn:26:
tv sehbası o kızzzz,kızımın odasına koymuştumm,üstüne oturuvedimmmm

çeğizin yokmuydu oh valla ankaradan evlenmek varmış benim eşimde sadece yattığı yastığı alıp geldi gerisini hep biz aldık

tatlımmmmmmmmm maşallahhhh devamı da böyle güzelll gelsinnn kurtulalımmm tüm fazla yağlardan kilolardannn hepberaber innşallahhhhh:92::92::92::92::92::92:

fambıııım süpersin valla maşallah bence de hiçbir deformasyon yok gayet güzelsinnnnnn göbeen de görünmeeyooo kiiiii yokkk zaten sanırımmmm ondan göremiyoruzz

gözün aydın canımmm ben de yarın antebe gidiyorum 1 haftalığına ailemin yanına afiyet olsunnnnnn

günaydın cimcimecim afiyet olsun canım

kızım neden siyah giydin o zaman beaaaa ben göbeen g sini görmedim
bu arada bence fakkriyeden bi farkın yok sende güzelsin eşinin gözünde bence daha da güzelsindir

Allah Allah sakladım diyorum ya niye beyaz giyeyimmm yahuuuözellikle elimle kapattım falannnnnnnpek zekiyim demi gıııııı:86:

çeğizin yokmuydu oh valla ankaradan evlenmek varmış benim eşimde sadece yattığı yastığı alıp geldi gerisini hep biz aldık

ben ankaradan evlenmedimmmmyani dandelimfalan yoktu manasında çeyiizm yoktu,annemin yaptıkları vardı işte,biz eşyalarımızı eşimle birlikte aldık canımmm,annemler yatakodasını aldılar,gerisini eşim taksitle aldı,2 yıl onları ödedikkk:97:

Son düzenleme:

çok güzel bi kahvaltı canım afiyet olsunn

atalım havamızıda yoli hanımm oh ohhh

:92:

çok güzelsin kaa fahriyedende bi farkın yok sekerim ayaktada eklesene bende 5 li kilolara iniyim ekliycemmm boy 165 miydi senin

canımcım afiyetolsunnn
regl olcam şiştim yinee benn

afiyet olsun canım
ne kadar güzel yiyosunuz ya maşallh ben yine cozutmaya basladım ya

afiyit olsun nuğişşş

canım afiyet olsun

çok güzel bi kahvaltı canım afiyet olsunn

çok güzelsin kaa fahriyedende bi farkın yok sekerim ayaktada eklesene bende 5 li kilolara iniyim ekliycemmm boy 165 miydi senin

eeeeeeeeee benim ayaklarımda sorun varda ayakta uzun süre duramıyorum onada oturark çektirdimmmm
ben hala koca göbekli dobiş bi kadınım yaaaaaa,sağdan soldan arkadan havadan poz verecek kadar zayıflamadımmmm.
dobiş ve her taraftan halimi yalnızca hügocum görebilirrrrrbideeeeeeeeeeeee nerudammmmm,bideeeeeeee nugiiimmmmmmmmmmmm,bide kukulimmmmmmmmmmmmmm,bideeeeee yolimmmmmmmm,bideeeeee yecalecimmmmmmmmmözelden atacm onlara ben herbiyerimi görsünler deyüüüüüü

aksam mantar yemeği 6 yk
bulgur pilavı mantarlı 5 kasik
yoor
salata

bulasığı toplarken tencerenin dibindeki 1 kasik bulgur pilavı hüplettim

ara meyve yenedunya yarım elma bi kaç erik

sabah madonoz kurü 1 bardak su
1 kk islatılmış keçi peyniri
1 tk tahin pekmez
1 domates
1.5 dilim ekmek
1 ceviz
2 badem
2 fındık
2 yk yoort

Kızzllaaaarrrrr hepinize günaydınnnnn ve afiyetler olsunnnnnnn :79:
Yolanda ve katzii tebrik ederim kilo vermişsinizzz :119::119::92::92:
Darısı başımızaaa
Dün akşam; 4 yk mercimek yemeği
1 tabak kepekli makarna
125 gr light yoğurt
salata yedimmmm
Sabahta;
b. peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 kivi
1 tutam fesleğen
1 tutam maydanoz
3 cherry domates
2 yaprak göbek salata yedimmmmmm
1 kupa da çay içtimm

afiyet olsun canım

tamam tamam anladımmm
bizi hala bi kabulleenmemem dışlama sezdim hafiften bizde bu topicin üyesi ve 2 aydır burdayız kabullenin artık sizi seviyoruz70:) siz emektarların hakkını takdirle karşılıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…