60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canım benimmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

bu arada kıslarr sabahh nesfitt yicemtimm koydumm tabaa ama cokk midem bulandı yiyemedimm

az sonaa kahvaltı girisiminde bulunicemmm... hedefimmm
1 kk peynir
2 dilim cavdar ekmekk
1 salatalık
1 pıncık biber salcası
belkii bir yumurta

bgün aerodans a gircektimm.. ama antrenörr bekleyin 2 hafta daha dayanamassınızz didii.. bizim kıss fenalasınca insanlarında gozü korktuuu nese bakamm haftaya carsamba ölcümm varr.. bakammm ne cıkcekkk

katzi canım benim gözümden kaçmış senide tebrik ediyorum canım kilo vermişsin.benim hep zaten ya gözümden kaçar ya unuturum idare ediven artık beni

markete gittim geldim. yemek yaptım. hava soğuk heçbişey canım istemiyo. limonun canı yumurta istiyo elime ayağıma dolanıyo yerimden kalkasım yok birazdan daha limonun yumurta maması olacak

serbest nazım ölçüsü ile yazılmışş bu didaktik şiirin beni yürektennnn etkilediiiiii

bastım gitarımın teline
gel gidelim kadınlar kulübüne
bir fambik varmış,,
göbişini saklamış
neden böyle birşey yapmış
fambik bizden utanmış
eleştiriden korkmuş
bu ona hiç yakışmamış
sen bilirsin güzelim
tombiş göbişli fambik.
göbişini saklamış

Son düzenleme:
hmmm famirrr... famirrrrrrr... nelerr duyuyorummmm..dimek dimekkkkk onlarıı bi ayrıı seviosunnnn... oysa bizz ikimiz bir fidanınn güller acann dalıydıkk... biz senle hamsterle kabuklu yer fıstıgı gibidikk... benn bu ilişkininn neresindeimm famirrr gercekleri söleee...:93::93::93:

markete gittim geldim. yemek yaptım. hava soğuk heçbişey canım istemiyo. limonun canı yumurta istiyo elime ayağıma dolanıyo yerimden kalkasım yok birazdan daha limonun yumurta maması olacak

kısss hugocukk yumurta istediiini nerden annadınnn bebekk olsa mumuta faln dirdii dee mubişii nası annadınnn:44::44::44:

kısss hugocukk yumurta istediiini nerden annadınnn bebekk olsa mumuta faln dirdii dee mubişii nası annadınnn:44::44::44:

sebzeyi meyveyi bir düzen içinde veriyorum. gün aşırı. dün bişey vermedim istemediler ancak bugün vereceğimi bildikleri için biran önce vermemi istiyorlar onlar çok zeki hangi gün ne vercemi öğrenmişler şimdi yumurta değilde meyve versem yemezler evelsi gün yediler çünkü. bazen yer değişikliği yapıyorum filan kızıyorlar günler şaşmayacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…