60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun ecus.kepekli makarnayı yoğurtlayıp yeseydin canım güzel olurdu.

kahvaltın harika ,afiyet olsunnn
canım akşamları karbonhidrat tüketmemeye çalış derim ben ya da kaşık ölüsü ile tüket,1 tabak kaç kaşık ederki acaba:44:2 yknın 1 dlm ekmek olduğunu düşünürsekkk

tamam tamam anladımmm
bizi hala bi kabulleenmemem dışlama sezdim hafiften bizde bu topicin üyesi ve 2 aydır burdayız kabullenin artık sizi seviyoruz70:) siz emektarların hakkını takdirle karşılıyoruzz

aşkolsunnnn yaaaa,niye kabullenmeyeyimmm ama onlar benim içinnn ayrı değerde o bakımdan yaniii,yoksa sizide pek seviyoruzzz pek pekkkkkkkk

Teşekkür ederimmm...Haklısın biliorum ama akşam çorba da içmedim ekmek de yemedim o yüzden bi tabak hakkı gördüm kendimde

Bugün soğuk ve kapalı bir istanbul havası hakim ve fekat ben gayet iyiyimmm çokşükürr artık alıştım sanırım bu bahar havalarınaaa bugün bir tandığımıza geçmiş olsuna gidicem o yüzden pek aranızda olamıycammmm yarın da ailemin yanına Gaziantep'e gidiyorum bir haftalığına inşallah ama ordan sık sık bağlanıcam sizeeee

canım benim afiyet olsun....
afiyet olsun şeker...
afiyet olsun...
afiyet olsun...
resimlerini çok beğendim canım benim pek fazla birşey kalmamış gayet iyi görünüyorsun...
tebrik ederim seni ketzi senide tebrik ediyorum ikinize gelsin...:92::92::92::92::92::92::92:
afiyet olsun canım benim...

afiyet olsun ciciş...
afiyet olsun canım benim...
:84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
günaydın tonbik ama zayıflama yolunda ilerleyen kızlar

akşam
3 köftrdrn biraz daha cok ızgara kırmızı et
bol salata
2 dılım ekmek yedım

arada :2 etı form
1kupa funda cayı ıctım

2 meyve ve 1 brdk sut ıcmem gerekıydı ama bunları yapmadım

sabahleleri de
bol yeşillik
domates salatalık
1 kk beyz penır
2 dılmıcık ekmek yedim

bırazdan da yeşil çay içiciiimmmmmmmmm ve 1 galeta yiyicimmmmm

famir resimler cok hos bişeycik kalmamış

herkese afiyet olsunnn

KIZLAr gunaydın :):)
sabah kahvaltım aynı
1kk peynır
ıkı dılımkepek ekmeeeeeeeee
sekersız cay
bır iri salatalık

10.30 da ara öğünüm olcek bir yeşil elmeeeeeeeee

eneemmmm bide hala kilo vermeye calısiyyyy.. bişiciginn yokmusss... fahriyeden de bi farkın yokmussss..... masallah

sağol canımmmoturuken fena değilim işteeegünün 10 saatini de oturarak geçirdiğime göre ve insanların beni genelde oturkenki halimi gördüklerine göreee,bişeyciğim kalmamış evettt

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: su hareketin annamını cözersin dei düsündüm emmme....

he heee şimdi büyük bir sorunla karşı karşıyayımmmm:86:şimdi ben bu fotoları nası silicimmm:44:

sağol canımmmoturuken fena değilim işteeegünün 10 saatini de oturarak geçirdiğime göre ve insanların beni genelde oturkenki halimi gördüklerine göreee,bişeyciğim kalmamış evettt

iide insanınn otururrken gobee mobeeee cıkar.. ayakta daha zayıff gorünürsünn. senn otururrkenn zayıfsann ayaktada zayıfsındı bebemmmm

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

tebrikler canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…