60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım

mubişlerin de bi alemm sininnnn

hayvancıklarıda düzenli beslenmeye alıştırmış sın maşallah.yiyeceklerinin dışına çıkmıyorlar...şeker şeyler..

tatlımmmmmmmmm maşallahhhh devamı da böyle güzelll gelsinnn kurtulalımmm tüm fazla yağlardan kilolardannn hepberaber innşallahhhhh:92::92::92::92::92::92:

Dadlumm sagolasın

kızım saklicaksan niye resim koydun işin de bitmemiş valal böle olmaz beyaz bişiler giyip çektir bizde yorum yapak hee

bizde aynen öyle eşyaları beraber alıp ödedik yatakodasını da babişim aldı başka da birşey görmedik çeyiz filanda yapmadım annem çok baskı yaptı nakış dantel bilmem ne ama benim hiç işimm olmaz. odamdaki kitaplara bakıp bunları mı çeyiz olarak götürcen derdi ve öyle de oldu

Kızlar bir süre işlerden dolayı sizlerden ayrı kaldım..
Sadece sizlerden değil, hayattan da ayrı kaldım zaten
Şimdi biz izin verirlerse yeşil çay içeceğim..
Ay özlüyorum sizi kızlar...

günaydıııın cicişlerrrr
herkes iyidir umarımmmben iyim şükür.
akşaqm yemeğine misafirlerimz var yinehiç şaşırmadınız dimi(menüm fix menü neruşşşşşş)

biraz sağı solu topladım kahvaltı yaptım şimndi markete gdicem
kahvaltım
1 kupa şkersiz çay
2 dilim tam buğday ekmği
2 kk peynir
2 zeytn
domates
salatalık
köy biberi
nane maydonoz dre otu
2 tk pekmez
2 yk light yoort

markete uçuorum gelince bi pilates yapam da açılayım bugün pilates günüm

eee evet bir yanlış anlaşılmayı düzeltiyorummmmm:87:
resimleri eklemem de ki amaçççç ne kadar kilo verdimmmm ahanda bakın filinta kimin oldummm demek için değildi öyle olsa eski fotomuda koyardım yanına ki bu hiç aklıma bile gelmediii:44:
özellikle şu fahriye hanumefendi gibi giyinip,saçımı,başımı oturuşumu ona göre ayarladım kiii ve iki resmide yanyana kodumki şu 25 farkı bulun espirisini desteklesin deyüüüüü:44:
kocaaaa bir göbeğimin olduğunu söylüyorum zatennnn,bunu herkesle paylaşmamın mantığıda yokkk,sadece hügoya özel olarak atıcam kii hangi sporlara dikkat etmem gerektiğini bana söylesin diyeee
eleştirilmekten neden korkayımmm henüzzz daha anlamışş değilim,bu nedenle ona cevabımmm yokk

yolanda kız unutmuşum ben yine öff hep unutuyom zatiii tebrik ederim cicim :92:

rica ederim tatlum sagolasun

atalım havamızıda yoli hanımm oh ohhh:66

6 aydır uğraşıyorum pepitom o kadar ossun baaaa demüüüüü

pepeticim afiyet olsun canım... sen bu aralar biraz fazla mı yemeye başladın bana mı öyle geldi ki regl dönemindesin ya canım pekmez ve keçi boynuzu tüket iştahın kabarmaz canın tatlı çikolata türü çekmez hiç.

canımcım afiyet olsun ama benim canım da makarna çekti ne olcak şimdik :97: bu kepekli makarna her yerde bulunur mu ki...

sana da afiyet olsun canım...
KIZLAr gunaydın :):)
sabah kahvaltım aynı
1kk peynır
ıkı dılımkepek ekmeeeeeeeee
sekersız cay
bır iri salatalık

10.30 da ara öğünüm olcek bir yeşil elmeeeeeeeee

günaydın canım.. afiyet olsun.

canım afiyet olsun.. ben nesfiti sevdim arada kurtarıcı olarak iyi bişey yani baya da tok tutuyor. genelde evde olduğum için normal yemek - kahvaltı tercih ediyorum..

şu an ilişkişlerimi gözden geçiriyorummm,ona göre sanada bir yer belirleyeceğimmmmama hamsterle kabuklu fistık gibi isek bennn bu ilişkinin hamsterı olurum zira fıstıkları,fındıkları,leblebileri kimseye kaptırmamm

cimicim ve nazende çok teşekkür ederim kızlar sagolun

biraz öyle oldu....
fambik neden böyle oldu..
sen ne yaptın böyle
kırdın bizi haberin olsun..
sebebini söyle
göbişli fambik

bu kızı da kaybettik

kızlaarrrr 3 haftadan sonraaa sonunda kilo vermişimm

çok değil 800gram ama olsunn

artık 65.5 kiloyuuumm

tebrik ederim canımcım haydi donlara sütyenlereeeee:92::92:
bide 800 hiçte az değil valla süpersin

gagalıolar mııı:44::44::44::44:

hayır tatlım olurmu hiç sevdiklerinii gagalamazki onlar aksine öpüyorlar. bende korkarım gagaladıklarında ancak 2 yıldır bşzle beraberler daha birkez ne ısırdılar ne kötü davrandılat. onlarda canlı sevildiğini bildimi seni sever. sen nasıl davranırsan o da sana öyle davranır
sevgiye ilgiye bayılırlar hep sevilmek isterler şımarırlar

yaseminli yeşilçayımı içiyorum
tarçınlııs çok güzeldi ama bu çok acı,sakın almayınnnn iğrenççç

iii baaaalımmm... yanee senn kararr virinceee haberr virirrsinn banaa:97::97::93::93:.. senn hamstersın bende kabbbuuklu fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…