canım kuşta kokuyorki fark yok o yönden
ve bence kediye bakmak kuşa bakmaktan daha kolay canım. kuşun sorumluluğu çok daha fazla.
birde tek kuş çok korkar korkudan ölebilir bile öyle çok oluyo korkuyo yanlız ölüyo
çift en iyisi ama onlarda çift olduklarından pek sahiplerini gözleri görmüyo. mesela limon tüm gün minnoşun peşinde arada banada uğrar ama hep onun peşinde o nereye gitse limon orda oluyo sana tavsiyem kedi almandır. eşinde alışır bende hayvanlardan çok korkardım şimdi alıştım. eşinde alışır.
[ı]kızlaarrrr 3 haftadan sonraaa sonunda kilo vermişimm
çok değil 800gram ama olsunn
Artık 65.5 kiloyuuumm[/ı]
sarı olan öylede diğerleri cennet papağanı. onlar yabani olıyo alışmıyorlarmış çok ısırıyorlarmış geri veren çok oluyormuş
yolanda kızz sen saçlarınımı boyattın:26:
peki kuşunu hergün salıcakmısın evde yoksa kafestemi durcak
o zaman 5 çocuğum olcek canımberaber yaşıcezz yine. kiimselere veremem. sahip değişikliğinde ölüyorlar canım. kimse onlara benden iyi bakamaz kafese kapatır yemden başka bişey vermez hergün kontrol etmez hasta olsa üşütse ilgilenmez. limoncuk pek mutsuz olur üzülür ölür dayanamam yüreğim kaldırmaz
onlardan ayrılmak onları bilerek ölüme terk etmek olur
canımcım ben sarışındım zatti de dibboya yaptırdım fön çektürdüm güselleştüm nassı olmuşum
canımcım ben sarışındım zatti de dibboya yaptırdım fön çektürdüm güselleştüm nassı olmuşum
yok cnmmm ben ayvalıkta da salıodumm korkmamaa ragmenn.... cok komiktim yaaa... birlikte kosusuoduk korkudann.. onlar uctucaa bende sölene sölene saga sola kacıodummm..ama cokk hırcındı onlarrrrrr.. cıyır cıyırlardııı vallaaa
kısss hugocukk yumurta istediiini nerden annadınnnbebekk olsa mumuta faln dirdii dee mubişii nası annadınnn:44::44::44:
fıstık kiminn olmusunnn
rengi çok güzel,güle güle kullannnnnsarışın olmayı ne çok isterdim yaaaa,gerçi ünivesitede iken boyatmıştım sarıyaaa ama hiç yakışmadı tabiiii
bebişin olduğu evde kuş nası olcak ki,tüyleri uçuşacakk,hastalık falan bulaşır yaa,hem senin eşin kuşlara böyle düşkünse,evladına nası olur kim bilirrr,eve kuş muş sokmaz sanmıyorum yaniii
Eki Görüntüle 193682 Eki Görüntüle 193703
kızlar eski resmini biliyorsunuz bugün gömlek giydim beyaz o yüzden kilolarımı görebilirsiniz.
suratımı da görün diye kafamı kesmedim sadece yüzümü sildim şimdiki yüzüm de avatarımda mevcuttur. gördüğünüz gibi basenim aynen durmasa da epeyce bi duruyobide güdük çıkmışım yaa yeni resim de çeken arkadaş makineyi yukarıdan tutmuş ta boyum aslında 165 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?