60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecriin illa alcam dersen sana site ismi söylücem o siteyi iyice oku en geniş kapsamlı sitedir kütüphanesi var orda herşeyi anlatıyo çok faydalandım ben
ama şu var dediğim gibi her makaleyi okuyup öğrenirsen kuşunla sağlıklı uzun yıllar geçirirsin

yok cnm aldırmasss köpek de istemedii.. hemde pincher alalım didimm kedi gibi zatii onu da istemedii sokakktaki kediden de kacıoo mubişi kendi söledi gecenn kuss alalım eve dedii.. oralı olmadım da senii dinledikce aklıma yattıı... hem bende korkumu yenerim bölece... bugün bi bakayımmm gidipp.. ne var ne yokk yavru var mıı... kafeslere bakayımmm.. bide odada uygunn bi köse bulmakk lazımm.... aksam da durum analizi yaparızz kocişlee.. bizim petshop u olan bi arkadas varr ona da bakabiliriss ama onda kus yok galibaa..balıgı da severim ama temizleyemem balıgıı ölürüm korkudann

Kızlar evi süpürdüm az sonra tozları alacağım. Türk Kahvesi içtim. şimdi de 1 elma yiciğim. sonra da toz aliciyim...

sarı olan öylede diğerleri cennet papağanı. onlar yabani olıyo alışmıyorlarmış çok ısırıyorlarmış geri veren çok oluyormuş

yaaaa... bak sen cazgırlaraa kokununn bi cözümü yok mu kii.. kuss kedi gibi kokmass yaa ben evinn koktugunu hatırlamıomm ayvalık ta amaa.. yanlıs mı hatırlıom acabaa??? beynimm öldü de bu araa:44:

peki kuşunu hergün salıcakmısın evde yoksa kafestemi durcak

yok cnmmm ben ayvalıkta da salıodumm korkmamaa ragmenn.... cok komiktim yaaa... birlikte kosusuoduk korkudann.. onlar uctucaa bende sölene sölene saga sola kacıodummm.. ama cokk hırcındı onlarrrrrr.. cıyır cıyırlardııı vallaaa

bebişin olduğu evde kuş nası olcak ki,tüyleri uçuşacakk,hastalık falan bulaşır yaa,hem senin eşin kuşlara böyle düşkünse,evladına nası olur kim bilirrr,eve kuş muş sokmaz sanmıyorum yaniii

canımcım ben sarışındım zatti de dibboya yaptırdım fön çektürdüm güselleştüm nassı olmuşum

rengi çok güzel,güle güle kullannnnnsarışın olmayı ne çok isterdim yaaaa,gerçi ünivesitede iken boyatmıştım sarıyaaaama hiç yakışmadı tabiiii

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 193682 Eki Görüntüle 193703

kızlar eski resmini biliyorsunuz bugün gömlek giydim beyaz o yüzden kilolarımı görebilirsiniz.
suratımı da görün diye kafamı kesmedim sadece yüzümü sildim şimdiki yüzüm de avatarımda mevcuttur. gördüğünüz gibi basenim aynen durmasa da epeyce bi duruyo
bide güdük çıkmışım yaa yeni resim de çeken arkadaş makineyi yukarıdan tutmuş ta boyum aslında 165 cm

fıstık kiminn olmusunnn

teşekkür ederim ecrünümmm

rengi çok güzel,güle güle kullannnnnsarışın olmayı ne çok isterdim yaaaa,gerçi ünivesitede iken boyatmıştım sarıyaaaama hiç yakışmadı tabiiii

ten rengi koyu olanlara sarı pek gitmiyor aslında riskli bir renk sarı paso dip geliyo filan ama bana gidiyo sanırım ben iyi hissediyorum sarışın olaraktan..
kociş zaten zayıfladım diye kıskanıyodu şimdi de saçlar uzadı dib boya da yaptırdım haftasonu bizim evde hadise var galiba

yok bişey olmaz herzaman tüy dökmüyorlar canım hem bebek ayrı odada olcek. kuşlarıma kalsa tüm evi gezcekler heryere girip çıkcaklarda ben izin vermiiyorum sadece salonda tutuyorum sonra olmadık yerlerde oluyorlar mutfakta yemeklerin tadına bakıyorlar çatal kaiık ne bulurlarsa oynamaya çalışıyorlar mutfak musluğunu açınca altında yıkanmaya çalışıyorlar çok başıma geldi çünkü o yüzden sadece salonda tutuyorum. işte tek şu olabilir kıskanç oldukları için bebek sonradan gelince çok sevilince kıskanıp anne baba yokken bebeği rahatsız ettiklerini çok gördüm anne gittimi hemen bebeğin yanına gidiyo ellerine vuruyodu gördüm o yüzden onlarada sevgi göstermek lazım iyi ayarlamak lazım. kıskançlıktan intihar bile ediyorlar sevilmediklerini düşündüklerinde

yolicim daha öncede söylediğim gibi çok iyi görünüyorsun üst kısmın,bacaklar çok iyipantalonun bol durduğundan basen biraz var gibi görünüyor ancak o bile abartılı değillll,yolun sonuna azkalmış ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…