60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman da aman nasılda kızarmış.güzelim şarkı sözü olsun diye yazdım.espiri niyetine.biliyoruz canım benim ne niyetle yayınladığını.:2::2:sana demedikti filinta gibiyim dedinde bu ne hal.zaten sen göbeğim var dediğin için göbişli dedim.hemende kızmışsın.kırdıysam özür dilerim...

markete gidemedn tel geldi. bende hem konuşuyum hemde geçmişe bi göz atayım dedimmmm....

aaa bide ne göreyimm fambııııkkkkkkiiitooooo
süpersin bebeeeeeeemmmmçok tatlı çıkmışsın kuşum yaaa valla inceciksin göbeğin göünmüo evet ama çok güzel valla inceciksin.teprik koyuorum sana :92::92:

sooooona bu sallananlar da gizz ve katzi için teprikler kıslaaarrrrr:92::92::92::92::92:

neruşşşş yarın gitcen di mi? özliiiicem seniiiiiçabuk gel timammı bebişimmm
gelirken bana babanın tükanından jelibonlardan getrmeyi unutma
daha fazla dayanamiyciğimm markete gidoorum artıkınn

ayy ben cok korkarım gagadann benimm damatt pek bi gagalardıı göbüt amca nasıl egittiyse.. yada göbütten sonaa beni sevmedi o da olabilirrr cıykk cıykk baaarıoduu.. salıodumm eve durmadann ucuodu bioara bi ora canımı aaazıma getirioduu...

kıss hugocukk bende gidemm alamm bugün bi mubişş... ama yavru alamm ki bana alıssınnn... yalnızz kaldık mı onla oynasırıss... cinsi var mı mubişlerinn??? nası yem alamm onu da söle bakemm:97:

kızlaarrrr 3 haftadan sonraaa sonunda kilo vermişimm

çok değil 800gram ama olsunn

artık 65.5 kiloyuuumm
çok değilmi valla canım biz 100 gr bile verdiğimizde ne kadar seviniyoz biliyonmu 800 gr hayli hayli yani tebrik ederim

kukilatam günaydın afiyet olsun maşşallah allah eksik etmesin misafirlerini ne çok gelenin oluyo

başkasına alışan kuş tekraradan sahip değiştirince kötü davranıyormuş. eski sahibi çok sevmişti onu o da onu sevdiyse sana alışamamamıştır

sağol kukulimmmmmdaha çoookkkkk yolum varrrr,asıl hedefim 55 biliyosun ki,şimdilerde hayal gibi ama umarım başarırım,hep beraber istediğimiz vücutlara sahip oluruz inşalllahh:13:

Saol canım benim... Ben marketten aldım valla... Büyük bir markette bulabilirsin bence artık hemen hemen her yerde var...

hani bi çay markası var yaaaa do...an diyee,çekiliş düzenliyomuşş ahşap kutu veriyomuşş,neye benziyo bilmiyorum ama internet sitesine girip çekilişe katılabilürrsünüzzz,demedi demeyin,peynir ekmek yemeyinnnn:86:

kıss hugocukk bende gidemm alamm bugün bi mubişş... ama yavru alamm ki bana alıssınnn... yalnızz kaldık mı onla oynasırıss... cinsi var mı mubişlerinn??? nası yem alamm onu da söle bakemm:97:

dişisi erkeği var. kuşçuya sor o seçer sana. yem olarak bonnie veya vitakraft al. en sağlıklısı bunlar açık yem alma. kapalı al bi paket yem 10 lira filan ama sana aylarca gider. sonra avivit multivitamin al kafes al kalamar kemiği al. gaga taşı al. kumunu al. kuş kumu diye iste verir sana. güzel iyi balıcam sağlıklı olsun dersen bunları temin et canım. biriki hafta korkup kaçabilir senden ama sonra alışır üzerinden inmez dost olursunuz. bikaç hafta üzerine gitme eve size alışsın
ilk geldiğinde çok korkuyorlar canım pek yaklaşma. korkusu geçsin size alışsın zaten kendisi gelir size.
birde yemliklerindeki yemleri yedikçe kabukları kalıyo onları üflemen gerekiyo çünkü kabuklar yem varmış gibi duruyo oysaki yemler bitiyo kabukları kalıyo sen yem var sanırsın yem biter hayvancık açlıktan ölür allah göstermesin.
kuşçu zaten suluğunu salıncağını filan orda takacaktır.
peki her ne olursa olsun onlara bakabilecekmisin. sorumluluklarını alabilecekmisin. yoksa kuş yerine kedimi alsan acaba

sen bebişin olunca netcen bunlarıııı hügocummm yaaa,pek bağlanmışsın ayrılamazsında sen bunlardan heee

QUOTE=qizz;19150171]kızlaarrrr 3 haftadan sonraaa sonunda kilo vermişimm

çok değil 800gram ama olsunn

artık 65.5 kiloyuuumm
[/QUOTE]

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kedi kokuo evde cnm yaaa..... yada bana kokuo nebilimm... yoksa cok seviomm kediyii... bide tombul kelebbbeemm kediden korkuoo simdii int baktımda konusması içinn yavr olması lazımmıss kuss sesi duyarsaa cok kkonusmazmıss... 20 günde ellemeyin alıssın dioo.. ama öle renkliler gösteriolar kii hiçç öle mubişş görmemişdimm.. zatenn hep evdeimm bebikk gibii bakarım ben onaaaa iki tane mi almakk lazımm yoksaa:44::44::44:

sen bebişin olunca netcen bunlarıııı hügocummm yaaa,pek bağlanmışsın ayrılamazsında sen bunlardan heee
o zaman 5 çocuğum olcek canım beraber yaşıcezz yine. kiimselere veremem. sahip değişikliğinde ölüyorlar canım. kimse onlara benden iyi bakamaz kafese kapatır yemden başka bişey vermez hergün kontrol etmez hasta olsa üşütse ilgilenmez. limoncuk pek mutsuz olur üzülür ölür dayanamam yüreğim kaldırmaz
onlardan ayrılmak onları bilerek ölüme terk etmek olur

bakkk bunlarda muhabbet kusu diie gecio ama cok deişiklerr

sapsarı olann bizimm balkona gelenn e cokk benziooo:93::93: cazgırdı mazgırdı aa ii kustuu

canım kuşta kokuyorki fark yok o yönden
ve bence kediye bakmak kuşa bakmaktan daha kolay canım. kuşun sorumluluğu çok daha fazla.
birde tek kuş çok korkar korkudan ölebilir bile öyle çok oluyo korkuyo yanlız ölüyo
çift en iyisi ama onlarda çift olduklarından pek sahiplerini gözleri görmüyo. mesela limon tüm gün minnoşun peşinde arada banada uğrar ama hep onun peşinde o nereye gitse limon orda oluyo sana tavsiyem kedi almandır. eşinde alışır bende hayvanlardan çok korkardım şimdi alıştım. eşinde alışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…