eee evet bir yanlış anlaşılmayı düzeltiyorummmmm:87:
resimleri eklemem de ki amaçççç ne kadar kilo verdimmmm ahanda bakın filinta kimin oldummm demek için değildi öyle olsa eski fotomuda koyardım yanına ki bu hiç aklıma bile gelmediii:44:
özellikle şu fahriye hanumefendi gibi giyinip,saçımı,başımı oturuşumu ona göre ayarladım kiii ve iki resmide yanyana kodumki şu 25 farkı bulun espirisini desteklesin deyüüüüü:44:
kocaaaa bir göbeğimin olduğunu söylüyorum zatennnn,bunu herkesle paylaşmamın mantığıda yokkk,sadece hügoya özel olarak atıcam kii hangi sporlara dikkat etmem gerektiğini bana söylesin diyeee
eleştirilmekten neden korkayımmm henüzzz daha anlamışş değilim,bu nedenle ona cevabımmm yokk
hayır tatlım olurmu hiç sevdiklerinii gagalamazki onlar aksine öpüyorlar. bende korkarım gagaladıklarında ancak 2 yıldır bşzle beraberler daha birkez ne ısırdılar ne kötü davrandılat. onlarda canlı sevildiğini bildimi seni sever. sen nasıl davranırsan o da sana öyle davranır
sevgiye ilgiye bayılırlar hep sevilmek isterler şımarırlar
çok değilmi valla canım biz 100 gr bile verdiğimizde ne kadar seviniyoz biliyonmu 800 gr hayli hayli yani tebrik ederimkızlaarrrr 3 haftadan sonraaa sonunda kilo vermişimm
çok değil 800gram ama olsunn
artık 65.5 kiloyuuumm
günaydıııın cicişlerrrr
herkes iyidir umarımmmben iyim şükür.
akşaqm yemeğine misafirlerimz var yinehiç şaşırmadınız dimi (menüm fix menü neruşşşşşş)
biraz sağı solu topladım kahvaltı yaptım şimndi markete gdicem
kahvaltım
1 kupa şkersiz çay
2 dilim tam buğday ekmği
2 kk peynir
2 zeytn
domates
salatalık
köy biberi
nane maydonoz dre otu
2 tk pekmez
2 yk light yoort
markete uçuorum gelince bi pilates yapam da açılayım bugün pilates günüm
ayy ben cok korkarım gagadann benimm damatt pek bi gagalardıı göbüt amca nasıl egittiyse.. yada göbütten sonaa beni sevmedi o da olabilirrrcıykk cıykk baaarıoduu.. salıodumm eve durmadann ucuodu bioara bi ora canımı aaazıma getirioduu...
markete gidemedn tel geldi. bende hem konuşuyum hemde geçmişe bi göz atayım dedimmmm....
aaa bide ne göreyimm fambııııkkkkkkiiitooooo
süpersin bebeeeeeeemmmmçok tatlı çıkmışsın kuşum yaaa valla inceciksin göbeğin göünmüo evet ama çok güzel valla inceciksin.teprik koyuorum sana :92::92:
:
pepeticim afiyet olsun canım...sen bu aralar biraz fazla mı yemeye başladın bana mı öyle geldi ki regl dönemindesin ya canım pekmez ve keçi boynuzu tüket iştahın kabarmaz canın tatlı çikolata türü çekmez hiç.
canımcım afiyet olsun ama benim canım da makarna çekti ne olcak şimdik :97: bu kepekli makarna her yerde bulunur mu ki...
sana da afiyet olsun canım...
günaydın canım.. afiyet olsun.
canım afiyet olsun.. ben nesfiti sevdim arada kurtarıcı olarak iyi bişey yani baya da tok tutuyor. genelde evde olduğum için normal yemek - kahvaltı tercih ediyorum..
kıss hugocukk bende gidemm alamm bugün bi mubişş... ama yavru alamm ki bana alıssınnn... yalnızz kaldık mı onla oynasırıss... cinsi var mı mubişlerinn??? nası yem alamm onu da söle bakemm:97:
dişisi erkeği var. kuşçuya sor o seçer sana. yem olarak bonnie veya vitakraft al. en sağlıklısı bunlar açık yem alma. kapalı al bi paket yem 10 lira filan ama sana aylarca gider. sonra avivit multivitamin al kafes al kalamar kemiği al. gaga taşı al. kumunu al. kuş kumu diye iste verir sana. güzel iyi balıcam sağlıklı olsun dersen bunları temin et canım. biriki hafta korkup kaçabilir senden ama sonra alışır üzerinden inmez dost olursunuz. bikaç hafta üzerine gitme eve size alışsın
ilk geldiğinde çok korkuyorlar canım pek yaklaşma. korkusu geçsin size alışsın zaten kendisi gelir size.
birde yemliklerindeki yemleri yedikçe kabukları kalıyo onları üflemen gerekiyo çünkü kabuklar yem varmış gibi duruyo oysaki yemler bitiyo kabukları kalıyo sen yem var sanırsın yem biter hayvancık açlıktan ölür allah göstermesin.
kuşçu zaten suluğunu salıncağını filan orda takacaktır.
peki her ne olursa olsun onlara bakabilecekmisin. sorumluluklarını alabilecekmisin. yoksa kuş yerine kedimi alsan acaba
dişisi erkeği var. kuşçuya sor o seçer sana. yem olarak bonnie veya vitakraft al. en sağlıklısı bunlar açık yem alma. kapalı al bi paket yem 10 lira filan ama sana aylarca gider. sonra avivit multivitamin al kafes al kalamar kemiği al. gaga taşı al. kumunu al. kuş kumu diye iste verir sana. güzel iyi balıcam sağlıklı olsun dersen bunları temin et canım. biriki hafta korkup kaçabilir senden ama sonra alışır üzerinden inmez dost olursunuz. bikaç hafta üzerine gitme eve size alışsın
ilk geldiğinde çok korkuyorlar canım pek yaklaşma. korkusu geçsin size alışsın zaten kendisi gelir size.
birde yemliklerindeki yemleri yedikçe kabukları kalıyo onları üflemen gerekiyo çünkü kabuklar yem varmış gibi duruyo oysaki yemler bitiyo kabukları kalıyo sen yem var sanırsın yem biter hayvancık açlıktan ölür allah göstermesin.
kuşçu zaten suluğunu salıncağını filan orda takacaktır.
peki her ne olursa olsun onlara bakabilecekmisin. sorumluluklarını alabilecekmisin. yoksa kuş yerine kedimi alsan acaba
o zaman 5 çocuğum olcek canımsen bebişin olunca netcen bunlarıııı hügocummm yaaa,pek bağlanmışsın ayrılamazsında sen bunlardan heee
kedi kokuo evde cnm yaaa..... yada bana kokuo nebilimm... yoksa cok seviomm kediyii... bide tombul kelebbbeemm kediden korkuoosimdii int baktımda konusması içinn yavr olması lazımmıss kuss sesi duyarsaa cok kkonusmazmıss... 20 günde ellemeyin alıssın dioo.. ama öle renkliler gösteriolar kii hiçç öle mubişş görmemişdimm.. zatenn hep evdeimm bebikk gibii bakarım ben onaaaa iki tane mi almakk lazımm yoksaa:44::44::44:
Canım bunlar bildiğin papağanbakkk bunlarda muhabbet kusu diie gecio ama cok deişiklerr
Eki Görüntüle 193642 Eki Görüntüle 193643 Eki Görüntüle 193644 Eki Görüntüle 193645
sapsarı olann bizimm balkona gelenn e cokk benziooo:93::93: cazgırdı mazgırdı aa ii kustuu
bakkk bunlarda muhabbet kusu diie gecio ama cok deişiklerr
Eki Görüntüle 193642 Eki Görüntüle 193643 Eki Görüntüle 193644 Eki Görüntüle 193645
sapsarı olann bizimm balkona gelenn e cokk benziooo:93::93: cazgırdı mazgırdı aa ii kustuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?