yollanda çok güzelsin beya farvar bak lesliyap bende kalça filan kalmadı çok işe yarıyo
yolicim daha öncede söylediğim gibi çok iyi görünüyorsun üst kısmın,bacaklar çok iyipantalonun bol durduğundan basen biraz var gibi görünüyor ancak o bile abartılı değillll,yolun sonuna azkalmış ne güzel
hülyacım çok teşekkür ederim tatlım o senin bakışının güzelliği.
ben de start it up yapıyorum oda leslie gibi bişi ama çok fazla spora zamanım olmuyor fırsat buldukça hafta 2-3 gün yapabiliyorum canım
yolii dolii üst bedenine kilo almana rağmen üstün küsel erimiş yanlız acukk daha var ama onlarda gider gayet küsel olmuş canım.
ecriin birde kafes olarak pirinç kafes istediği söyle öbür kafeslerin boyası dökülüyo hayvan kemiriyo çok zararlı pirinç kafes al. ben kocaman çiftane aldım geçen yaz 85 tl tuttu büyük çok ama benimkiler 4 tane o yüzden. aldığın kafes küçük olmasın. boyu önemli değil kafesin eni önemli geniş olursa iyi olur. rahat ederler.
size laf yetiştirmekten arada yapamadım heeeeee
1 hurma yiyorum şincikk,yemeğe gitcem zati birazdan
fambukum bu pantolon bol değil eski resimdekiler boldu bu tam geliyor dolayısı ile basen olarak ne görüyorsan o var bende.
benim basen bacaklar filan çok kalın göbek çok sorun değil belimin de incelmesi lazım yani bi sekiz kilo daha verince tam olacak inşallah
kıslarr gidiomm benn.... önce konaga gitcemmm kardişimm tombull kellebbeemm in fotolarını vecemmm.. ordann spora gitcemm.. ordann kaynanamnann gorümcemin yanına gidipp bi cayy iççemmm.. ordannn pazara pazardann tansass aa eve alısverişeee... coookkk işim varr cokkk... bu arada dünn salona perde baktımm ölcü mölcüü adam 1200 didii... sonaa 1000 olur didii..cok begenmiştimm yaaaa nese kocişimm didi kii bekle sen azcıkk incek oo ... kıyamamm bide sen istioan yaparızz didii.. cok pahalı bende ona kıyamadımm.. nese inecelikten ölcem bende... öptüm hepiciniziii
tatlım aslında üst bedende çok yoktu eski resimde monttan öyle görünüyor benim derdim bacak ve basen işte o konuda bi ilerleme var ama hala var basen filan. işte benim 38 giyememe sebebim bu kalın bacak ve basenler
yoliiiiiiiiiiiEki Görüntüle 193682 Eki Görüntüle 193703
kızlar eski resmini biliyorsunuz bugün gömlek giydim beyaz o yüzden kilolarımı görebilirsiniz.
suratımı da görün diye kafamı kesmedim sadece yüzümü sildim şimdiki yüzüm de avatarımda mevcuttur. gördüğünüz gibi basenim aynen durmasa da epeyce bi duruyobide güdük çıkmışım yaa yeni resim de çeken arkadaş makineyi yukarıdan tutmuş ta boyum aslında 165 cm
hülyacım biz iyiyiz sen napıosun?slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz nasıl gidiyorrr
tatlım aslında üst bedende çok yoktu eski resimde monttan öyle görünüyor benim derdim bacak ve basen işte o konuda bi ilerleme var ama hala var basen filan. işte benim 38 giyememe sebebim bu kalın bacak ve basenler
sizde çok değişim olmamıştır yani benim kadar kilolu olmadınız hiçbirzamanbence hep güzeldiniz sadece dahada gençleştiniz güzelleştiniz. mesela yağlarımdan vücut tipimi bilmiyordum :26: elma sanıyodum meğer kum saatiymiş basenleri gördüm ilkkez
niyse daha fazla anlatmayayım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?