60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecriin birde kafes olarak pirinç kafes istediği söyle öbür kafeslerin boyası dökülüyo hayvan kemiriyo çok zararlı pirinç kafes al. ben kocaman çiftane aldım geçen yaz 85 tl tuttu büyük çok ama benimkiler 4 tane o yüzden. aldığın kafes küçük olmasın. boyu önemli değil kafesin eni önemli geniş olursa iyi olur. rahat ederler.

yollanda çok güzelsin beya farvar bak lesliyap bende kalça filan kalmadı çok işe yarıyo

hülyacım çok teşekkür ederim tatlım o senin bakışının güzelliği.
ben de start it up yapıyorum oda leslie gibi bişi ama çok fazla spora zamanım olmuyor fırsat buldukça hafta 2-3 gün yapabiliyorum canım

yolii dolii üst bedenine kilo almana rağmen üstün küsel erimiş yanlız acukk daha var ama onlarda gider gayet küsel olmuş canım.

fambukum bu pantolon bol değil eski resimdekiler boldu bu tam geliyor dolayısı ile basen olarak ne görüyorsan o var bende.
benim basen bacaklar filan çok kalın göbek çok sorun değil belimin de incelmesi lazım yani bi sekiz kilo daha verince tam olacak inşallah

size laf yetiştirmekten arada yapamadım heeeeee
1 hurma yiyorum şincikk,yemeğe gitcem zati birazdan

kıslarr gidiomm benn.... önce konaga gitcemmm kardişimm tombull kellebbeemm in fotolarını vecemmm.. ordann spora gitcemm.. ordann kaynanamnann gorümcemin yanına gidipp bi cayy iççemmm.. ordannn pazara pazardann tansass aa eve alısverişeee... coookkk işim varr cokkk... bu arada dünn salona perde baktımm ölcü mölcüü adam 1200 didii... sonaa 1000 olur didii.. cok begenmiştimm yaaaa nese kocişimm didi kii bekle sen azcıkk incek oo ... kıyamamm bide sen istioan yaparızz didii.. cok pahalı bende ona kıyamadımm.. nese inecelikten ölcem bende... öptüm hepiciniziii

anladım canım olsun bencede öyle çok abartılıdegil

öğlen yemeğim:

2-3 kaşık tavuk döner,
ezme salata,yeşillik,
2 dilim kepek ekmek,

yemekhanede kuru fasulye yazıyordu dışardan söyledim fakat ordada tavuk varmış boşuna gitti paracaıklarım.ayran söylemeyide unutmuşum.artık böyle oldu.
bugün yazmayazcağım sadece yazdıklarınızı okuyacağım..

yolii dolii üst bedenine kilo almana rağmen üstün küsel erimiş yanlız acukk daha var ama onlarda gider gayet küsel olmuş canım.

tatlım aslında üst bedende çok yoktu eski resimde monttan öyle görünüyor benim derdim bacak ve basen işte o konuda bi ilerleme var ama hala var basen filan. işte benim 38 giyememe sebebim bu kalın bacak ve basenler

tamamm balımm inice bakcam simdii bide fiyatt analizi yapcammm...

Selam hanımlar..işlerden ancak fırsat bulupta yazabiliyorum..oturma odamın perdelerini yıkadım,camlarını sildim,birde ne göriim,yağmur yapıyoorrr ve sildiğim cam lekelendi bile..neyse..kahvaltımı yaziim:1 yumurtanın yarısı,4 siyah zeytin,1 domates,1 salatalık,az peynir,ve ekmek..

:44::44:ama üzerine yapışan dar bi pantalon değil gibi duruyo,üst bacak sanki azcık bol geliyomuş gibime geldiiii

hadi güle güle bakemmmmmm:79:özlicem seni gıyzzzzzzzzzzzz

tatlım aslında üst bedende çok yoktu eski resimde monttan öyle görünüyor benim derdim bacak ve basen işte o konuda bi ilerleme var ama hala var basen filan. işte benim 38 giyememe sebebim bu kalın bacak ve basenler

tatlım kilolu resminde bacak basen belli değil üstte sorun var gibi ancak tabiki ddiğin gibi monttan öyle gözüküyor olabiilir. şuanda iyisin ama 5 kilo daha gittmi tamamdır bence. karnında sorun olmasada çok kilo verdikya ondandır toplanması lazım. kilo verme bitsin karın kası çalışırız
bel için dediğim gibi 5 er kiloluk iki bidon al eline sağa sola eğil yanlara. bu yan bel kısmını tamamen oyacak canım. 50 kere yap yeter şimdilik haftada 2 veya 3 gün yap tamamdır zaten 10 dakikada bitiyo çok kolay. bu bel inceltir göbeği etkilemez canım.

yoliiiiiiiiiii
kıssss süper fark bebişim çok güzel gidiosun...durmak yok yola devaammmmm
tevet sennde basen sorunun var ama olsun kilo verdikçe incelio onlarda sonra bölgesel çalışırz beraber.bu arada ben slim le sanki dah bir sıkılaştım gibi yada mle hissediorum.
ama bende de bi sorun var. sol bacağımda bi gr.selülit bile kalmamışama sağ da var popoişe doğrunie öle bende anlamadım sağ bacağımın yağ oranısı daha çok heralde
neyse o da gitcek inş.

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz nasıl gidiyorrr
hülyacım biz iyiyiz sen napıosun?nasıl gidio?özletiosun kendini eskisi gibi çok girmiosun işler bitmedimi daha ?
sen zonguldakdaydın dimi cnm?
zonguldak alaplı çaycuma ve ereğli hakkında bilgin varmı cnm bide merkez tabi nasıl bi yer ?öğretmenlik için tercih yapıorumda onun için soruorum

oturduğum yerden bezelyemi ayıklıorum karşımda da tv açık yanımda laptop bildiğin ev hanımı modu
az kaldı azzz kurtulcam bu ev hanımı modundan bende fambık gibi saçıma fön çektiripişe gitcem inşalllaahhhhhhh Allah ımmmmmmm:26::26::26:

ara öğüncüğümde yanımda 1 kupa kakaolu süt
3-4 çilek
yarım avuç leblebi

sizde çok değişim olmamıştır yani benim kadar kilolu olmadınız hiçbirzaman bence hep güzeldiniz sadece dahada gençleştiniz güzelleştiniz. mesela yağlarımdan vücut tipimi bilmiyordum :26: elma sanıyodum meğer kum saatiymiş basenleri gördüm ilkkez
niyse daha fazla anlatmayayım :26:

Vücut tipimiz benzio benim de sorunum üst bacak ve basen... 38 giyemıorum onlar yuzunden
Sporla gidicek inşallahhhh

zaten sendeki değişmi merak ediyorum sus meraklandırma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…