aaaaaaaaaaaaa hülya cezamı almışş.
bende bakmadım da çıktı sandım ışığı gri olunca çeviçiçiyken yeşil oluo yaaa.
noldu şimidi yaa
kime ne dediiibu kızzzz
hay allah ım yaaaa
yapmayın böle şeyler yaaaaa
yazık yazıkkkkk
öğlen yemeğim
1 kase tarhana çorbası fambık öyle yazmışta bende kase diye yazdım benim neyim eksük dimikepçeci başından erfi ediyorum kase başkanlığına
5-6 yk mercimek yemeği
salata(evden getirdim)
yoğurt(evden getirdim)
mail aktivasyonu bekleniyor diyor ama kapsama alanı dışında demiyor yinede cezamı almış oluyor bilmiyorumda bilen açıklayabilirmi bana :26:
üyeliği iptal olunca mail aktivasyonu beklenio dio sanırım üyeliğinimi iptal ettiler anlamadım valla.
kimseyede bişi dmediki kız yaaaaa
cimcime msj atamıorum cnm 10 .olmadan. ekledim tmmdır
allah allah bende anlamadım sadece buraya yazıyo bizle görüşüyo burdada kimse kendisinden şikayetçi değil sorun yoktu. şaşırdım
afiyet olsun canım süper menü
ben de bugün öğlende 5 adet misket köfte yanında yarım haşlanmış patates yedim
çok az yoğurt ile birlikte bir de portakal yiyorum şu an
tatlım kilolu resminde bacak basen belli değil üstte sorun var gibi ancak tabiki ddiğin gibi monttan öyle gözüküyor olabiilir. şuanda iyisin ama 5 kilo daha gittmi tamamdır bence. karnında sorun olmasada çok kilo verdikya ondandır toplanması lazım. kilo verme bitsin karın kası çalışırız
bel için dediğim gibi 5 er kiloluk iki bidon al eline sağa sola eğil yanlara. bu yan bel kısmını tamamen oyacak canım. 50 kere yap yeter şimdilik haftada 2 veya 3 gün yap tamamdır zaten 10 dakikada bitiyo çok kolay. bu bel inceltir göbeği etkilemez canım.
sağol canım.senin menüde az geldi bana yani doydunmu dicem ama portakal şimdi karnını şişirir senin açlık hisstmezsinafiyet olsun canım
ne hoş bir günaydın bu böyle
sanırım çocukluğumdan kurtulamadım daha bayılıyorum böyle şeylere ayıcıklara çizgi filmlere
Dadlumm sagolasın
kızım saklicaksan niye resim koydun işin de bitmemiş valal böle olmaz beyaz bişiler giyip çektir bizde yorum yapak hee
bizde aynen öyle eşyaları beraber alıp ödedik yatakodasını da babişim aldı başka da birşey görmedikçeyiz filanda yapmadım annem çok baskı yaptı nakış dantel bilmem ne ama benim hiç işimm olmaz. odamdaki kitaplara bakıp bunları mı çeyiz olarak götürcen derdi ve öyle de oldu
senin fahriye takıntın var :26::26::26::26::26:eee evet bir yanlış anlaşılmayı düzeltiyorummmmm:87:
resimleri eklemem de ki amaçççç ne kadar kilo verdimmmm ahanda bakın filinta kimin oldummm demek için değildi öyle olsa eski fotomuda koyardım yanına ki bu hiç aklıma bile gelmediii:44:
özellikle şu fahriye hanumefendi gibi giyinip,saçımı,başımı oturuşumu ona göre ayarladım kiii ve iki resmide yanyana kodumki şu 25 farkı bulun espirisini desteklesin deyüüüüü:44:
kocaaaa bir göbeğimin olduğunu söylüyorum zatennnn,bunu herkesle paylaşmamın mantığıda yokkk,sadece hügoya özel olarak atıcam kii hangi sporlara dikkat etmem gerektiğini bana söylesin diyeee
eleştirilmekten neden korkayımmm henüzzz daha anlamışş değilim,bu nedenle ona cevabımmm yokk
bizim de vardı bi muhabbet kuşumuz. kuş resmen beni büyüttü öyle öldü.. 8 sene mi ne yaşamıştı çok acaiptisarı olan öylede diğerleri cennet papağanı. onlar yabani olıyo alışmıyorlarmış çok ısırıyorlarmış geri veren çok oluyormuş
muah balım. sabah sabah mışşıllah allah bi çene vermiş kaldırmış koyuvermişkatzim gelmiş hoşgelmişnasılsın canım
yoliiiiiiiiiii
kıssss süper fark bebişim çok güzel gidiosun...durmak yok yola devaammmmm
tevet sennde basen sorunun var ama olsun kilo verdikçe incelio onlarda sonra bölgesel çalışırz beraber.bu arada ben slim le sanki dah bir sıkılaştım gibi yada mle hissediorum.
ama bende de bi sorun var. sol bacağımda bi gr.selülit bile kalmamışama sağ da var popoişe doğru nie öle bende anlamadım sağ bacağımın yağ oranısı daha çok heralde
neyse o da gitcek inş.
sizde çok değişim olmamıştır yani benim kadar kilolu olmadınız hiçbirzamanbence hep güzeldiniz sadece dahada gençleştiniz güzelleştiniz. mesela yağlarımdan vücut tipimi bilmiyordum :26: elma sanıyodum meğer kum saatiymiş basenleri gördüm ilkkez
niyse daha fazla anlatmayayım :26:
bende anneme öyle dedim çeyiz meyiz istemiyorum didim ben yaparım didim ve yaptım da. evimde çokta eksiğim yok herşeyim gıcır gıcır yepisyeni deel belki ama zamanla onuda yapacam çeyiz yapçam diye uğraşmayın benim ablam 47 yaşında yeni nişanlandı çeyizi 20 sene önce hazırdı ama aldıı tencere takımları elektrikli süpürgeler filan evlenemeyince eskidi oda bizim evde kullanmıştı şimdi herşeyi yeniden alıyorlar aman alınır dert etmeyin çeyiz meyzi yahuuu okulunuza işinize hayatınıza bakınsen bi de bana sorodamı görme geçen gün kendime peluş fil aldım diye annem dırdır etti epey bi seviyorum ama ya:86:
bizim bi akrabamız vardı. kız 5 yaşındayken bütün çeyizleri hazırdıhani o an evlenicek olsa evlenirdi bi sürü dantel edik düdük ıvır zıvır sevmem ben öyle şeyleri. ne güzeli minimalizm anneme de dedim. bişey yapma bana ben kendim alırım ilerde dedim
muah balım. sabah sabah mışşıllah allah bi çene vermiş kaldırmış koyuvermişhepsini okuyamadım geçmişin. ama iyi kaynatmışsınız valla.
burda hava çok kapalı yağmurlu. spora gidicektim belki gitmeyebilirim bilmiyorum. bi türlü gelemedi şu ilkbahar. peh
senin fahriye takıntın var :26::26::26::26::26:
arkadaşlar ben yeniyim 68 kiloyum bende zayıflamak istiyorum hemde çoooookkkk....
Herkeslere afiyet olsun bendee öğle yemeğimi yedimmmm
6 tane tavuk köftesi
125 gr light yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Kocamaaaan limonlu salata (1yk yağlı) :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?