60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mail aktivasyonu bekleniyor diyor ama kapsama alanı dışında demiyor yinede cezamı almış oluyor bilmiyorumda bilen açıklayabilirmi bana :26:

afiyet olsun canım süper menü

ben de bugün öğlende 5 adet misket köfte yanında yarım haşlanmış patates yedim
çok az yoğurt ile birlikte bir de portakal yiyorum şu an

mail aktivasyonu bekleniyor diyor ama kapsama alanı dışında demiyor yinede cezamı almış oluyor bilmiyorumda bilen açıklayabilirmi bana :26:

üyeliği iptal olunca mail aktivasyonu beklenio dio sanırım üyeliğinimi iptal ettiler anlamadım valla.
kimseyede bişi dmediki kız yaaaaa

cimcime msj atamıorum cnm 10 .olmadan. ekledim tmmdır

üyeliği iptal olunca mail aktivasyonu beklenio dio sanırım üyeliğinimi iptal ettiler anlamadım valla.
kimseyede bişi dmediki kız yaaaaa

cimcime msj atamıorum cnm 10 .olmadan. ekledim tmmdır

allah allah bende anlamadım sadece buraya yazıyo bizle görüşüyo burdada kimse kendisinden şikayetçi değil sorun yoktu. şaşırdım

afiyet olsun canım süper menü

ben de bugün öğlende 5 adet misket köfte yanında yarım haşlanmış patates yedim
çok az yoğurt ile birlikte bir de portakal yiyorum şu an

sağol canım.senin menüde az geldi bana yani doydunmu dicem ama portakal şimdi karnını şişirir senin açlık hisstmezsin afiyet olsun canım

canım ben haftada 3-4 gün karın hareketleri yapıyorum 1 nisandan beri karnımda epey toplanma var ama basen işte gitse de yine de var
o hareketi bende yapim beş kiloluk su bidonlarım da vardı evde yapem bare yanlar oyulsun
ideal kilom 57 imiş ama ben 55 e ve uzun vadede 50-52 ye kadar inmek istiyorum hani düşünmüyorum ama eşimle çocuk konusunda karar verirsek diye ilerde diye

sağol canım.senin menüde az geldi bana yani doydunmu dicem ama portakal şimdi karnını şişirir senin açlık hisstmezsin afiyet olsun canım

teşekkür ederim:)evet aslında dediğin gibi az bir menü ekmek falan da yok ama şimdi daha tam iyileşemediğim için sanırım yemek içimden gelmiyor çok halsizim.portakal biraz güç verir diye düşünmüştüm.ama kiloda bir değişiklik yok valla o kadar aç kaldım mecburiyetten hala 58 kiloyum

ne hoş bir günaydın bu böyle
sanırım çocukluğumdan kurtulamadım daha bayılıyorum böyle şeylere ayıcıklara çizgi filmlere

sen bi de bana sor odamı görme geçen gün kendime peluş fil aldım diye annem dırdır etti epey bi seviyorum ama ya:86:

bizim bi akrabamız vardı. kız 5 yaşındayken bütün çeyizleri hazırdı hani o an evlenicek olsa evlenirdi bi sürü dantel edik düdük ıvır zıvır sevmem ben öyle şeyleri. ne güzeli minimalizm anneme de dedim. bişey yapma bana ben kendim alırım ilerde dedim

senin fahriye takıntın var :26::26::26::26::26:
sarı olan öylede diğerleri cennet papağanı. onlar yabani olıyo alışmıyorlarmış çok ısırıyorlarmış geri veren çok oluyormuş
bizim de vardı bi muhabbet kuşumuz. kuş resmen beni büyüttü öyle öldü.. 8 sene mi ne yaşamıştı çok acaipti çok üzülmüştüm ama öldüğünde bi tane de dişi alalım demiştik yanına. habire dövüyodu bizimkini ya kafasının tüylerini yolmuş kanatmış filan yazık ısırıyodu filan. götürdük verdik geri. ya ben çok üzülüyorum hayvanlara yaaa. ağzı yok dili yok derdini anlatamıyo filan
katzim gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım
muah balım. sabah sabah mışşıllah allah bi çene vermiş kaldırmış koyuvermiş hepsini okuyamadım geçmişin. ama iyi kaynatmışsınız valla.
burda hava çok kapalı yağmurlu. spora gidicektim belki gitmeyebilirim bilmiyorum. bi türlü gelemedi şu ilkbahar. peh

ay ne güzel bi bacakta da olsa selülitler gitmiş benim çok var kilo versem de kalacaklar gibi amaan napim çok kısa etek giymiyorum zaten yaş olmuş 33 bu saatten sonra victorias secret defilesine çıkcak deeliz yaa
evet kalançocum var basende filan göbek gibi bi sorunum pek yok basen gitsin bacaklar incelsin belim çıksın ortaya tamamdır. eccük te gögüslerimden ve sırrtaki fazlalıklardan gitti mi tamamdır
e ne kaldııı yoliii dediinizi duyar gibiyim

olduk canım olduk şimdi bi resim buldum feyste onu koyim de görün ne dobiydim

Herkeslere afiyet olsun bendee öğle yemeğimi yedimmmm
6 tane tavuk köftesi
125 gr light yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Kocamaaaan limonlu salata (1yk yağlı) :101:

bende anneme öyle dedim çeyiz meyiz istemiyorum didim ben yaparım didim ve yaptım da. evimde çokta eksiğim yok herşeyim gıcır gıcır yepisyeni deel belki ama zamanla onuda yapacam çeyiz yapçam diye uğraşmayın benim ablam 47 yaşında yeni nişanlandı çeyizi 20 sene önce hazırdı ama aldıı tencere takımları elektrikli süpürgeler filan evlenemeyince eskidi oda bizim evde kullanmıştı şimdi herşeyi yeniden alıyorlar aman alınır dert etmeyin çeyiz meyzi yahuuu okulunuza işinize hayatınıza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…