60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 tanee kocaman kadın budu köfteyi yedim bitirdim yaa :84: ben kilo felam veremiyorm zaten bir de yemek görünce transa geçiyom nolcak bilemiyorum... İbre milim oynamıyooo... Günde bi bardak nescafe üçü bir arada çok etkilermi acaba. Birde çilek hastasıyım bolbol yemek istediğim bişi o nasıldır kilo yapar mı, muz yapar diye biliyorumda bir sorayım dedim çilektede aynı mıdır diye....

Herkeslere afiyet olsun bendee öğle yemeğimi yedimmmm
6 tane tavuk köftesi
125 gr light yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Kocamaaaan limonlu salata (1yk yağlı) :101:

afiyet olsunn yaa benim de canım salata istedi ama valla hiç halim yok kalkıp yapamayacam:)
ne gelirse önüme onlardan tırtıklıyorum

benim de motivasyona ihtiyacım var,yaza kadar 5-6 kilo vermeliyim,vericemmmmmmmmmmmmmm

yapacam dersen yapıyorsun tatlım hiç merak etme takıl buraya bak yediğini içtiğini yazıyo ablalarımız onları takipleeeemin ol çok faydasını göreceksin

cnm nescafe selülit yapar yağ yakımını zorlaştıtır aynı zmanda çay da öle aşırı tüektimi zarar ay da yılda bi kere içioruz biz onun yerine türk kahvesi şekerisz. meyveler günlük 3-4 porsiyon.
10 tane kadar çilek 1 porsiyon eder.
muz büyükse yarısı küçükse 1 tane 1 porsiyon eder.
2 mandalina 1 porsyion.
meyveden zarar gelmez diyenlerdenim.şahsen ben bol bol yerim

cimcicme özeline bak tatlım

yapacam dersen yapıyorsun tatlım hiç merak etme takıl buraya bak yediğini içtiğini yazıyo ablalarımız onları takipleeeemin ol çok faydasını göreceksin

inş. canım ben hala emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum ama hamur işi ve tatlıları kestim,bir de spor yapmaya çalışıorum,inş. vericez kiloları

kendi nacizane fikirlerimi yazayım sana tatlım
ben buradaki demirbaş ablalarımız kadar bilgili değilim sağlıklı yaşam ve diyet konusunda o yüzden onların dediklerini dinliyorum kendime uygulamayaa çalışıyorum
sen de ilk önce kilo vermeyi kafana koymalısın,artık insanlar bilinçli neyin yararlı neyin zararlı olduğunu biliyor.herşeyin aşırısından kaçınmalısın.suyun bile.mesela günde 5-6 litre su içmemelisin suyun ne kadar yararlı olduğunu bilsek de fazlası iyi gelmez.aynı şekilde yararlı ve zararlı şeyleri birbirinden ayırarak sağlıklı yaşamaya başlayabilirsin.mesela her ne kadar sebze sevmiyorum da desen günde bir öğününü mutlaka sebzelerden oluşturmalısın.ayrıca her gün ızgara et yiyebilirsin.sadece et veya sadece sebze ile beslenmemelisin.mutlaka 1-2 porsiyon meyve yemelisin.bana sorarsan kahveyi de sade içmelisin.üçü bir aradalardan uzak durmalısın.sade kahve içemiyorsan süt tozu değil sütün kendisini kullanmalısın.şekersiz duramıyorsan kendini şartlandır günde sadece bir minik parça 10-15gram kadar bitter çikolata yiyebilirsin.ama bunu da kendini ödüllendirmek için yapmalısın mesela 3 kilo verdiğin bir haftanın son günü olabilir.

inş. canım ben hala emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum ama hamur işi ve tatlıları kestim,bir de spor yapmaya çalışıorum,inş. vericez kiloları

ayyyy bebişli anne varrrr:)ne güzel Allah bağışlasın tatlım.

Sağol şekercim.... Ahh aahhh nescafeylede buraya kadarmış demek. 10 tane çilekte pek azmış yaff... Neyse medem istiyoruz zayıflamak katlanıciiiz artık .... bende bu listeye uyacağım. Hadi bakalım şööölee sülün gibi oliiim inşallah başka bişi istemem.....

blncrtl kız valla şu ismini yazana kadar akla karayı seçtim ha hem sen yediğini içtiğini yazıyo ablalarımız derken nidemek istiyon bebem sen ha söyle bakem bizim en büyüğümüz 21 yaşında bikere hugocuk 21 fambık 20 ben 19 :118: neremiz ablaki bizim bak ilk baştaki ruşlu benim halen gencim güzelim seksüyüm

bu arada kahve konusunda bir ekleme yapmak istiyorum. kahve türk kahvesi yani içerisindeki kafeinden dolayı metabolizmanızı hızlandırıp yağ yakımına katkıda bulunuyormuş ama içinde asla şeker süt gibi katkı bişi olmuycekkk oke mi
şekersiz ve sade
aynenbenim şu an içtiim gibi. günde ikitane içerim

kız bak halen bastıra bastıra ablalarımız dimiş ya cık cık fambık olaya bi el at kız

akıl yaşta değil baştadır manasında dediydim:)
şimdi ben 27 yaşındayım ama sizler kadar iyi değilim yani bu konularda o bağlamda ablalay yazıyorum:)sonuçta kıdem diye de bişey var ben gelmişim şuraya 1-2 ay önce tabii abla dicem sizlereeee

hanki ruçlu kızzzzzen seksü benimmm bu aradaaa sen değillll
nickinede şöyle diyebilirsin kıssacanadan hisse
belencırtıl

famir bacııııım öğreniyorum dimi ama:)
harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…