60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben duymuyom seni fambık öle dedi

1-2 ay mııı:44:sen şimdi birkaç aydır burda mısınnnnn:44:

:))))koğuş ağaları mı deseydimkine:13::13:yav bayılıyorum ben sizin bu enerjinize

bak koğuşşşşşşşşş dedim mi orada olay biter kiiiiiiiiiiiiiiiii bu konuda mapıssss damları geçmişi olan bizlerrrrr vallahiii bulaşıkları yıkatmaya yollarız seni heeeee.
mapısss ağamız hügo bizde onun yaverleriyizzzzzz

yıkarım yav ne olacakkineee.siz isteyin yeterrrr

hanki ruçlu kızzzzzen seksü benimmm bu aradaaa sen değillll
nickinede şöyle diyebilirsin kıssacanadan hisse
belencırtıl

harikasın

:118: işte görmüyonmu beni rujumu sürmüşüm hava atıp duruyom sana benden başka ruj süren ve seksü varmıki burda

vallaha zaten sümüklüyüm sil sil burnum kopacak gülmekten:)
bu arada şekersiz türk kahvesi içtim bir tane
yanında bol su

yanında bol su

Teşekkür ederim. Tüm fikirlere ihtiyacım var doğrusu....Ahh 3 kiloo verdiğim günleride görebilcekmiyim acaba....

yanında bol su

ölmekten gülen duydum bu forum da da(kukilimmmmmmmmmmmmmmmmmm),gülmekten burnu kopan görmemiştimmmmmmmAllahım yaa kız kızlarrrr sayıyla mı topladılar bizi buraya bilmiyorum kiii,herkes bi alemmmmmm
soyadını tutturamadın ama isim aynen:)belen
belen cırrrrttttttttttt ayşe teyzesi diyecektim aslında amaaaanese böle gözel belencırtılllll

Evet öğle yemeğim şöyleydi..
8 kaşık kadar patlıcan yemeği
bir kase sarımsaklı yoğurt
bir dilim tam buğday ekmeği..

yaaa işte hep bizim gibileri toplasınlar buraya dimi amaaa:)of ya çok akıyor insanın burnu bir de gülünce sümüklüböcek gibi etrafı kaplayacam parıl parıl :)

gül canım gül allah herzaman güldürsün hepimizi afiyet olsun.bende şimdi az şekerli türk kahvesi içtim.

:)amin canım inşallah.teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…