akıl yaşta değil baştadır manasında dediydim:)
şimdi ben 27 yaşındayım ama sizler kadar iyi değilim yani bu konularda o bağlamda ablalay yazıyorum:)sonuçta kıdem diye de bişey var ben gelmişim şuraya 1-2 ay önce tabii abla dicem sizlereeee
akıl yaşta değil baştadır manasında dediydim:)
şimdi ben 27 yaşındayım ama sizler kadar iyi değilim yani bu konularda o bağlamda ablalay yazıyorum:)sonuçta kıdem diye de bişey var ben gelmişim şuraya 1-2 ay önce tabii abla dicem sizlereeee
hanki ruçlu kızzzzzen seksü benimmm bu aradaaa sen değillll
nickinede şöyle diyebilirsin kıssacanadan hisse
belencırtıl
harikasın[/QUOTEaaaa ismimi bilenler varmışş
1-2 ay mııı:44:sen şimdi birkaç aydır burda mısınnnnn:44:
:))))koğuş ağaları mı deseydimkine:13::13:yav bayılıyorum ben sizin bu enerjinize
bak koğuşşşşşşşşş dedim mi orada olay biter kiiiiiiiiiiiiiiiii bu konuda mapıssss damları geçmişi olan bizlerrrrr vallahiii bulaşıkları yıkatmaya yollarız seni heeeee.
mapısss ağamız hügo bizde onun yaverleriyizzzzzz
belencırtıl
harikasın[/QUOTEaaaa ismimi bilenler varmışş
tamamen tafadüsssss de tefadüsssss
belencırtıl
harikasın
o zaman ben belen desem olurmuki :44:
soyadını tutturamadın ama isim aynen:)belen
:118: işte görmüyonmu beni rujumu sürmüşüm hava atıp duruyom sana benden başka ruj süren ve seksü varmıki burda
o zaman ben belen desem olurmuki :44:
diyebilirsin elbetteee:)
kendi nacizane fikirlerimi yazayım sana tatlım
ben buradaki demirbaş ablalarımız kadar bilgili değilim sağlıklı yaşam ve diyet konusunda o yüzden onların dediklerini dinliyorum kendime uygulamayaa çalışıyorum
sen de ilk önce kilo vermeyi kafana koymalısın,artık insanlar bilinçli neyin yararlı neyin zararlı olduğunu biliyor.herşeyin aşırısından kaçınmalısın.suyun bile.mesela günde 5-6 litre su içmemelisin suyun ne kadar yararlı olduğunu bilsek de fazlası iyi gelmez.aynı şekilde yararlı ve zararlı şeyleri birbirinden ayırarak sağlıklı yaşamaya başlayabilirsin.mesela her ne kadar sebze sevmiyorum da desen günde bir öğününü mutlaka sebzelerden oluşturmalısın.ayrıca her gün ızgara et yiyebilirsin.sadece et veya sadece sebze ile beslenmemelisin.mutlaka 1-2 porsiyon meyve yemelisin.bana sorarsan kahveyi de sade içmelisin.üçü bir aradalardan uzak durmalısın.sade kahve içemiyorsan süt tozu değil sütün kendisini kullanmalısın.şekersiz duramıyorsan kendini şartlandır günde sadece bir minik parça 10-15gram kadar bitter çikolata yiyebilirsin.ama bunu da kendini ödüllendirmek için yapmalısın mesela 3 kilo verdiğin bir haftanın son günü olabilir.
vallaha zaten sümüklüyüm sil sil burnum kopacak gülmekten:)
bu arada şekersiz türk kahvesi içtim bir tane
yanında bol su
belen cırrrrttttttttttt ayşe teyzesi diyecektim aslında amaaaasoyadını tutturamadın ama isim aynen:)belen
vallaha zaten sümüklüyüm sil sil burnum kopacak gülmekten:)
bu arada şekersiz türk kahvesi içtim bir tane
yanında bol su
ölmekten gülen duydum bu forum da da(kukilimmmmmmmmmmmmmmmmmm),gülmekten burnu kopan görmemiştimmmmmmmAllahım yaa kız kızlarrrr sayıyla mı topladılar bizi buraya bilmiyorum kiii,herkes bi alemmmmmm
belen cırrrrttttttttttt ayşe teyzesi diyecektim aslında amaaaanese böle gözel belencırtılllll
gül canım gül allah herzaman güldürsün hepimizi afiyet olsun.bende şimdi az şekerli türk kahvesi içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?