60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ismimi ve soyadımı kısaltim mi bakalım bulabilecek misinizzz,bilenler sussun ama heeeee
mrytşksnylmz

ben az öncede 1 dlm kepek ekmeği hüplettimmmm
pek iştahı açık görüdm kendimi
bugün toplamda 4 dlm ekmek yemiş oldummm,ekmek hakkımı bitirmiş bulunuyorummmmm

tatlım aslında üst bedende çok yoktu eski resimde monttan öyle görünüyor benim derdim bacak ve basen işte o konuda bi ilerleme var ama hala var basen filan. işte benim 38 giyememe sebebim bu kalın bacak ve basenler

gider İnşallah caım basenlerin de gider.. bu halin gözüme çok iyi göründü mont yüzünden önce ki kilolu halin pek belli olmamış.

zaten sendeki değişmi merak ediyorum sus meraklandırma bizi

evet hugocuk açıkçası sende ki değişimi bende merak ediyorum lakin sanırım hiç göremeyeceğiz..
1 kase brokoli çorba
1 tavuk budu (fırında)
200 ml ayran
salata
1 dlm ekmek

şu ayran nelere kadir yahuu,acayip şişiriyo heeeeçok doydummm

aynen ayran çok iyi şişirip tok tutuyor. hatta hafiften acıkmaya başladım gidip ayran yapayım..

bende ismimi ve soyadımı kısaltim mi bakalım bulabilecek misinizzz,bilenler sussun ama heeeee
Mrytşksnylmz
bu bilmece bulmacayı çözmeye çalıştım lakin beceremedim..
Miray ismin olabilir ve fakat soyadın neee,taş kesin yılmaz...ooo çok uzun oldu..nereye kadarı ismin,onu söle bari..

öğle yeemeeeaaaam

7-8 kaşık etli bulgurlu karnıbahar yemeği
2 dilim tambuğday ekemği
2 yk light yoort

ohh elhamdülillah Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin..
:26:
ben il araştrması yapıcam die daha şimdiden yoruldum pc başında yemek yapıcam daha akşama misafirlere oofffen iisi gideyim ben mutfağa bi ara öğün yapar yetişrim size çok konuşmayın ttmmı kıssslarr
nugiiii
fambıkkkkkiiitooo
hugooo
dierleriiiii az konuşunn.seviorum szleriii

hülya ne oldu birden mail aktivasyınu bekleniyo yazdıı gri oldun
bizde ceza aldın sandık ne oldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…