bende ismimi ve soyadımı kısaltim mi bakalım bulabilecek misinizzz,bilenler sussun ama heeeee
mrytşksnylmz
afiyet olsun canım
hülyacık hoşgeldin kızzz
alışverişimi yaptım eve geldim
ara öğün olarak 4 kuru kayısı
21 adet fınduk yedimmm
yemek yapmam lazım şimdi bir de makinadaki temizleri yerleşitirip kirli bulaşıkları dizmem lazımmmmmm:84::84::84::84::84::84:
sonra da kursa gitmem lazımmm:84::84:
canımm o senin güzelliğinfambukum da esmer güzeli dimi maşallah tü tüüü allah sahibine baaşlasın
afiyet olsun canım benim.ben de bütün gün kös kös oturdum.canım hiç yazmak istemedi.dakikaları sayıyıyorum.benim yemeği eşim hazırlamış gidip çorba ve salata tek yapacağım.
VALLA NE GÜZEL KOCA ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN:)
kızlar hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın....:79::79::79::79:
kızlar hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın....:79::79::79::79:
şimdi ben haftasonu kesin rejimi bozacam valla.evlilik yıldönümümüz de.onun gazıyla böyle oturup yemem önüme geleni inşallah:)dimi ama kibar kibar oturup şöööyle nazlı nazlı yemem lazım abartmayayım da adam korkmasın benden ne bu böyle gulyabaniyle mi evlenmişim demesin:81:
bennn geldimmmmmm... cok yoruldum yaaaaa.. tansasa da gidemedim petshop a da gidemedimm.. yagmurr basladıı.. ne bed bi hava varrr inanamazsınızz yaneee...
öglen peynirli domatesli tost yidimmm
1 tek sekerli fincan cay içtim
sonaaaa 1 tane lokma yidimm kayınnamm kuyrukta beklemiş almıs dei..
aksma da melemen mi menemenn mi ne ondan yicess yanında da yooort
dısarda daa yemeyince muhabbet olmuoo yaaaa... yicen iccen zıbıtcann eglencennn.. restaurant ta salata kemirene karsıyımmm...
:)))dimi ama çok komik oluyor ya dışarıda salata falan.söylüyorsun salatayı maşallah bonfileyle aynı fiyata:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?