60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alışverişimi yaptım eve geldim

ara öğün olarak 4 kuru kayısı

21 adet fınduk yedimmm

yemek yapmam lazım şimdi bir de makinadaki temizleri yerleşitirip kirli bulaşıkları dizmem lazımmmmmm:84::84::84::84::84::84:

sonra da kursa gitmem lazımmm:84::84:

bende ismimi ve soyadımı kısaltim mi bakalım bulabilecek misinizzz,bilenler sussun ama heeeee
mrytşksnylmz

naber ka miray taşkesen yılmaz

ara öğünüm
1 yeşil elma
1 minik muz
1 yer elması cevız kadar

su ana kadar 1.5 lt su içtim.

etlı kabak yemegımıde koydum

aksama
5 yk kabak
yoort
salata yiycemmm

ben kacıyorum dans edip 40 dk, mekik, köpekcık,vb hareketler yapıcıyımmm sonrada evi süpürtcem

afiyet olsun canım benim.ben de bütün gün kös kös oturdum.canım hiç yazmak istemedi.dakikaları sayıyıyorum.benim yemeği eşim hazırlamış gidip çorba ve salata tek yapacağım.

Ya aslında ev işi yapmak da iyi kalori harcatıyor olabilir ben de mi dalaşsam ev işine ne yapsam :)

bennn geldimmmmmm... cok yoruldum yaaaaa.. tansasa da gidemedim petshop a da gidemedimm.. yagmurr basladıı.. ne bed bi hava varrr inanamazsınızz yaneee...

öglen peynirli domatesli tost yidimmm
1 tek sekerli fincan cay içtim
sonaaaa 1 tane lokma yidimm kayınnamm kuyrukta beklemiş almıs dei..

aksma da melemen mi menemenn mi ne ondan yicess yanında da yooort

şimdi ben haftasonu kesin rejimi bozacam valla.evlilik yıldönümümüz de.onun gazıyla böyle oturup yemem önüme geleni inşallah:)dimi ama kibar kibar oturup şöööyle nazlı nazlı yemem lazım abartmayayım da adam korkmasın benden ne bu böyle gulyabaniyle mi evlenmişim demesin:81:

dısarda daa yemeyince muhabbet olmuoo yaaaa... yicen iccen zıbıtcann eglencennn.. restaurant ta salata kemirene karsıyımmm...

afiyet olsuuuun:)

famirrrrrr balımmmm,,, hamster ımmm findukunn geldiii....bu arada famirinn bi anlamı var mı nedenn famir?????????

dısarda daa yemeyince muhabbet olmuoo yaaaa... yicen iccen zıbıtcann eglencennn.. restaurant ta salata kemirene karsıyımmm...

:)))dimi ama çok komik oluyor ya dışarıda salata falan.söylüyorsun salatayı maşallah bonfileyle aynı fiyata:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…