60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

famirrrrrr balımmmm,,, hamster ımmm findukunn geldiii....bu arada famirinn bi anlamı var mı nedenn famir?????????

ahhhh canımm hoşgeldinnn ama ben kaçarrrrrr ama,yarın görüşürüzzz inaşallahhhh!famirin anlamı varrrrr benim ve eşimin isimlerimizin ilk hecesi,,öptüm seniii

nese bende kacamm kızlarrr... melemennimi yapiimmm.. sonaaa da ütü yapcamm sonada camasır yıkıcam tekrarr... sona pazardan aldıklarımı kutulucamm ayıklıcamm... ben bu tempola gidersemm ev işiyle zayıflıcam heee... nese öpüldünüzzzzzz

KAHVALTI SAAT : 07.25
1 YK YULAF EZMESİ 2 YK NESFİT
1 BARDAK SÜT VE BİR MUZ

09:30
1 FİNCAN TÜRK KAHVESİ

11.00 1 fincan yeşilçay
20 leblebi 2 kurukayısı

ÖGLE SAAT: 12:25
2 adet piliç topkapı
bol salata

SAAT: 16.00
15 adet malta erigi

SAAT: 1700
ızgara tavuk ve salata
1 dilim ekmek

AKŞAM ARA :
3 yk yoort

SU: 2 litre
YEŞİLÇAY 2 adet
TÜRK KAHVESİ 2 adet
FORM ÇAYI 0
SPOR kurs vardı yapamayacağım

selamlarr,uzun bir aradan sonra yine geldim ben:) yeni arkadaşlar gelmişler ne güzel
geçen hafta bri deiyete başaladım 3 kio verdim şimdilik,2 haftalık bir diyet bu,bakalım devam edebilirsem süper olur,yarından itibaren menülerimi buraya da yazarım
hatta bu akşamdan başlayayım:)
sabah:1 bardak şekersiz çay,1 adet diyet bisküvi
öğlen :2 haşlanmış yumurta,1 havuç
akşam:5 tane inegöl köfte ızgara,bol yeşillik salata
gün boyunca 10 bardak su,1 bardak form çayıi1 bardak yeşil çay içtim.3 tane gün kurusu kayısı yedim.
kaçamağımı da yazayım az önce dayanamadım dankek çikolatalım yedim bi tane

ahhhh canımm hoşgeldinnn ama ben kaçarrrrrr ama,yarın görüşürüzzz inaşallahhhh!famirin anlamı varrrrr benim ve eşimin isimlerimizin ilk hecesi,,öptüm seniii

vallahi de biliyordum billahi de biliyordm sıkı tahminciymişim hee

hülyacım nasılsın cnm,sen ne güzel verdin kilolarını ya,ben bıraktım diyeti falan,hepsi duruyo,bu sefer bay karralıyım ama

iyi akşamlar kızdan ben birazdan çıkıyorum bu akşam da kursum var saat 22.00 gibi girebilirsem girer bi göz atarım size öpüyorum hepiciiiniziii

hmmm yorum yapiiim mi?
sabah kahvaltısı az kalmış bence.hiç değilse biraz peynir ve kepekli ekmek yiyebilirsin.
ara öğünlerinden birine de bir portakal veya elma koysan tam süper olurdu

ne güzel birsürü sağlıklı şey yemişsin.ben bu kadar değilim valla bravo çok takdir ettim

Kızlaar iyi akşamlar hepinizee iş bitti çıkıorum ben akşam yemeğimde muhtemelen z.yağlı enginar oliciiiik. Öptüm hepiniziii :112:

spordan geldim. canım çıktı vallaha tansiyonum filan düştü. bi ara gidip kan değerlerimi ölçtürmem lazım 1 haftadır b*k gibiyim söylemesi ayıptır. evde de yemek yoktu oturdum dışarda çorba içtim salata-yogurt yedim su içtim.kendime geldim biraz. aksam7de sosyoloji dersim var. hadi hayırlısı.

bu arada benim akşam yemeğim:
kaynamış kuşbaşı etli bulgur pilavı
salata
ayran

sesim çıkmıyodu
yeni arayışlar içindeydim aradığımı buldum bakalım iyiyse siziede veririm yok böyle kilo verdirecek program. 90 günlük program kilo verdiriyor bakayım bi

afiyet olsun tatlım bu arada geçmişler olsun.aşırı yüklenmiş olabilirsin.kendine dikkattttt

kızlar ben kaçayım.eve gideyim akşam yine girerim biraz kendime geleyim de.öpüyorum hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…