hoşgeldin canım menülerimizi takip et yardımcı oluruz sanada
famirrrrrr balımmmm,,, hamster ımmm findukunn geldiii....bu arada famirinn bi anlamı var mı nedenn famir?????????
ahhhh canımm hoşgeldinnn ama ben kaçarrrrrr ama,yarın görüşürüzzz inaşallahhhh!famirin anlamı varrrrr benim ve eşimin isimlerimizin ilk hecesi,,öptüm seniii
ahhhh canımm hoşgeldinnn ama ben kaçarrrrrr ama,yarın görüşürüzzz inaşallahhhh!famirin anlamı varrrrr benim ve eşimin isimlerimizin ilk hecesi,,öptüm seniii
bu arada puzzle ımm da 51 parca birlestii gerie kaldıı 949 parca
iyi akşamlar kızdan ben birazdan çıkıyorum bu akşam da kursum var saat 22.00 gibi girebilirsem girer bi göz atarım size öpüyorum hepiciiiniziii
selamlarr,uzun bir aradan sonra yine geldim ben:) yeni arkadaşlar gelmişler ne güzel
geçen hafta bri deiyete başaladım 3 kio verdim şimdilik,2 haftalık bir diyet bu,bakalım devam edebilirsem süper olur,yarından itibaren menülerimi buraya da yazarım
hatta bu akşamdan başlayayım:)
sabah:1 bardak şekersiz çay,1 adet diyet bisküvi
öğlen :2 haşlanmış yumurta,1 havuç
akşam:5 tane inegöl köfte ızgara,bol yeşillik salata
gün boyunca 10 bardak su,1 bardak form çayıi1 bardak yeşil çay içtim.3 tane gün kurusu kayısı yedim.
kaçamağımı da yazayım az önce dayanamadım dankek çikolatalım yedim bi tane
KAHVALTI SAAT : 07.25
1 YK YULAF EZMESİ 2 YK NESFİT
1 BARDAK SÜT VE BİR MUZ
09:30
1 FİNCAN TÜRK KAHVESİ
11.00 1 fincan yeşilçay
20 leblebi 2 kurukayısı
ÖGLE SAAT: 12:25
2 adet piliç topkapı
bol salata
SAAT: 16.00
15 adet malta erigi
SAAT: 1700
ızgara tavuk ve salata
1 dilim ekmek
AKŞAM ARA :
3 yk yoort
SU: 2 litre
YEŞİLÇAY 2 adet
TÜRK KAHVESİ 2 adet
FORM ÇAYI 0
SPOR kurs vardı yapamayacağım
spordan geldim. canım çıktı vallaha tansiyonum filan düştü. bi ara gidip kan değerlerimi ölçtürmem lazım 1 haftadır b*k gibiyim söylemesi ayıptır. evde de yemek yoktu oturdum dışarda çorba içtim salata-yogurt yedim su içtim.kendime geldim biraz. aksam7de sosyoloji dersim var. hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?