60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

21 tane fındık mıııııı?
naptın nazendecim sen yav 3-4 tk yağ içmiş kadar oldun heralde.:26: bence çok fazla hadi 10 desen dicem ama o bile fazla ben bazen akşamalrı eşime koyarken ağzıma 1-2 tane atıorumda içim yanıo valla

holbulduk canım sagolasın
hülyacım valla bende kalakaldım öle nie gttki bu kız die.bana msn ni yollasana sen de özelden ekleyim seni. bilgi almam lazım senden.öptüm cnm

ayyy kızlar herşey üst üstemi gelir regl oldum karnım davul gibi
allah tan erken farkettim de hemen ilacımı aldım.

bu arada mercimek çorbası pişrdim patatesli havuçlu bezelye pişridim
mercimekli börek sardım frında pişicek.
pudingli tatlı yaptım.
şimdi bide matarlı tavuk sote yapıcam.
yanınada salata yooort.

bi ara yaptım şincik.
1 kupa tarçınlı karanfilli karabibierli demleme yeşil çay
1 kırmızı elma

şimdi gidip davuuuuuuğu soteleyim öptüm siziiiii

Son düzenleme:
mrblarrrr
buqun ilk defa matematik sınavım qüzel qecti bu yüzdennn bnde kendimi ufak bi ödüll verdm ızgara tavuk yedim ama soslu
amaaa yrn dkkt etcm sevncten oldu buqun
şimdi şenlik alanına qidiorm aksama şeboo konseri var orda yakarım yediğimi
umarım yağmur yağmazz yrn qrsmek üzzereee

canım diyetisyen verdi gebelik düşünüyoruz ya onla alaklı canım benim

ay canım çıktıya 15dakkalesli,25dakka stap ip ,12dakada karınegsersizi ama çokyoruyoya karnım acıyo halen ama çok faydası oluyo belim epey inceldiya süper

ay canım çıktıya 15dakkalesli,25dakka stap ip ,12dakada karınegsersizi ama çokyoruyoya karnım acıyo halen ama çok faydası oluyo belim epey inceldiya süper

belini inceltecekmişte bi hugocuğa sormazmış sormazsan ahanda böyle yorulursun
bel inceltmek için 2 tane 5 kiloluk su bidonu al bacaklarını omuz hizasında aç ve önce sağa sonra sola esne. 50 kere yap. yorulurrsan bikaç dakika dinlen. sağa ve sola iki yana olacak. sonra gör bak bel nasıl oyuluyormuş

ne zamandır yapıyosun canım benim de her yanım tutukkkk
canım onu bihaftadır yapıyorumda ama 12dakklalıgı epeydir yapıyorum ve plates yapıyorum çokfaydası oluyo

sagolcanım bel inceligi degilde karın eritmek diyeyim zayıfladıgım hald ekarın çok gitmiyodu azcık kadlı sonrada senindedgini yaparım inaşşlahsagolcanım

eve giderken alcam zaten 5 kiloluk su:81::81: hugocukkkk allahhh ne muradın varsa versin inş

Son düzenleme:
hugocuk verdinmi kız kilo nezman gidiyosun diyetisyene evtşımaktan bakamdım valla 800garmım kaldı ama biraydır dogruyapamadım yedim sprumuyaptımda valla şimdiye kadar bitmişti tembellim valla gerçiev taşıdım yedim ondan :)

akşam yemeğimi yazayımmm unuttummm

• 3 yk bulgur pilavı
  • 2 adet tavuk köfte (2 kk kadar)
  • bol salata
  • 3 yk yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…