60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heee verdim yağım yüzde 22.5 oldu 2 buçuk kilo daha vercem o zaman en düşük seviyeye incem bakem

kızlar herkese iyi akşamlarr kociş gelir şimdi ben kaçanziiiii ( yoliiiii sen gibi yazdımm )
misafirler d gelir az sonra
akşam menümm

1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe mantar tavuk sote( bu da kepçeci başııı nugiiiiii gibi yazımm)
2 yk pilav
1 sigara böreği (fırında yağsz)
salata 2 yk yoort

hülyacım akşam misafilerim var yemeğe çıkmam lazım şimdi senle konuşcam bi ara öptümm sziiiiii

canım oğlumla uğraşıyordum

ben bir haftadır yiyorum benden adam olmaz
pazartesi başlarım
haftasonuda tatile gideceğiz 2 günlüğününe yemezsem olmaz
pazartesi kilomu da ölçceğim
bakalım ne olurm

evet paylaşımlar çok güzel

hergün akşam burda birkaç kişi olurdu şimdi kimsecikler yok...

fatmagül ü mü izliyor sunuz yoksaaaa yoksa kurtlar vadisi mi

bende çay içiyorum.. canım acayip bişeyler çekiyor zor zapdediyom kendimi

çok afedersiniz çok gaz toplamışım karnım davul gibi oldu karnıbahar iyi hoşda sonra beni mahvediyor.

benden sonra gelenler olursa hepinizi öptüm

akşam menüm :
1 kepçe mercimek çorbası,
6-7 kaşık fırında patatesli sebze yemeği,
birz salata,1 bardak ayran,
1 dilim kepek ekmek,

saat 8 de 1bardak şekersiz çay,
ara : 8 : 30 bir orta boy yeşil elma.bukadar..........

canım benim gaz sorunu benim kaç gündür yok oldu nerdeyse.sürekli karnım şiş ve gaz dolu olurdu ama 1 haftadır salatalarıma dere otu koyuyorum.patır patır gidiyor gazlar...ama insan çok rahatlıyor...

canımcım afiyet olsun benim menüm bugün pek güzel değildi yetmezmiş gibi birde 1 kase belki biraz daha makarna yedim
canım benim gaz sorunu benim kaç gündür yok oldu nerdeyse.sürekli karnım şiş ve gaz dolu olurdu ama 1 haftadır salatalarıma dere otu koyuyorum.patır patır gidiyor gazlar...ama insan çok rahatlıyor...

cimcimecim ben hiç dereotu sevmem ay bir türlü sevemedim. papatya çayı içicem o da iyi geliyor.

akşam yemegim
4yk kşaıgı taze bezelye
1küçük kase havuç salatası
1küçükkasede kabaksalatası
2sinde toplam 2yk kaşıgı yogurt vardır keseler küçük he:)

pepeticiğim burdasın sen.... ne yapıyorsun ?

canım buradyım da kızım varya bakamdım sen nasılsın kızımı memeden ayırrıyorum önerın var mı

zaten calıstıgım ıcın sadec okuldan gelınce yanı 4 ten sonra emzırıyodum sabaha kadar dun ve bugun okuldan gelince meme vermedım gece verdım ama isteyıp duruyo aglıyo bende cok uzuluyorummm

canım hiç verme acı sür memene yada siyah bişeyler emmesin yoksa bırakmaz kaka olmuşde seni biraz rahatsızeder emmeyince akadarda ama sagma kisütün kesilsin

canım benim ne güzel bu zamana kadar meleğini emzirebilmişsin. ben sadece 2,5-3 ay emzirebildim sütüm kesildi üzüntüden stresten.. düşününce yine kendimi suçluyorum o yüzden sana yardımcı olamayacağım.

canım tere yiyebiliyorsan ondanda yiyebilirsin hem idrar soktürüyorlar hemde gaz..

canım benim ben kızımı sütten keserken bende tek akşamları emziriyordum ama her akşam di,ğerine olmak şartıyla acı tırnak ojesi vardı azıcık birinin ucuna sürerdim.ikisine sürmezdim bazen gece çok ağlayınca temiz olandan vermek için uyku sersemi olduğu için hatırlamıyordu.çok krize girese oda her ağladığında değil.3 günde tamamen bıraktı.ama 10 gün arada aklına gelince istiyordu sora bıraktı.her sabah gözsümü temizlerdim astonla..

güzellikler ben biraz spor yapayım görüşürüz.dün fitness yapmıştım yan kaslarım sırt kaslarım kalçalar çok çalışmıştı.bugün ağrıyorlar.bugün çok zorlamayacağım çünkü yarında salona gideceğim.vücudum ağrımamalı...

Kızlar bişey söyleyeceğim makarnayı araştırdım nette kilo yapmıyor diyor. durum buğdayından üretiliyormuş. 1 porsiyonu 650 kalori diyor. üzerinin sosu haliyle kilo yapıyormuş. ben kilo almadan önce çok makarna yerdim hiç kilo almazdım . biliyosunuz ben abur cubur ve kullandığım haplar yüzünden kilo aldım.. abur cubur demişken az önceeeeeee 2 parça bitter çikolata hüplettim

iyi akşamlarrrr güzellerrrrrr
iyisiniz inşallah
akşam yemeğim:
1 yk maş fasulyeli bulgur pilavı
3 parça suda haşlanmış dana eti (suyuna yarın pilav yapcam sakladım)
1 pişmiş domates
1 pişmiş biber
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 bardak şalgam suyu (kendim yaptım)

1 saat sonra 7 tane altın çilek ile 500 ml su
bugün fazla su içemedim 1,5 litrede kaldım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…