hugocuk verdinmi kız kilo nezman gidiyosun diyetisyene evtşımaktan bakamdım valla 800garmım kaldı ama biraydır dogruyapamadım yedim sprumuyaptımda valla şimdiye kadar bitmişti tembellim valla gerçiev taşıdım yedim ondan :)
heee verdim yağım yüzde 22.5 oldu 2 buçuk kilo daha vercem o zaman en düşük seviyeye incem bakem
sende yag kalmadıya azcık kalsın kız kışın üşürsün haha
haber verip gitmeye mi geldinnn
ya kardeş arada bizde yiyozz,hatta 1 hafta boyunca cozutanlarda var ama bırakmıyoruz kendimizi,sen de bırakmaaaabir de buraya takıldıkça daha çok dikkat ediyoruz,sanırım işin sırrı burada
hergün akşam burda birkaç kişi olurdu şimdi kimsecikler yok...
fatmagül ü mü izliyor sunuz yoksaaaa yoksa kurtlar vadisi mi
bende çay içiyorum.. canım acayip bişeyler çekiyor zor zapdediyom kendimi
çok afedersiniz çok gaz toplamışım karnım davul gibi oldu karnıbahar iyi hoşda sonra beni mahvediyor.
benden sonra gelenler olursa hepinizi öptüm
akşam menüm :
1 kepçe mercimek çorbası,
6-7 kaşık fırında patatesli sebze yemeği,
birz salata,1 bardak ayran,
1 dilim kepek ekmek,
saat 8 de 1bardak şekersiz çay,
ara : 8 : 30 bir orta boy yeşil elma.bukadar..........
canım benim gaz sorunu benim kaç gündür yok oldu nerdeyse.sürekli karnım şiş ve gaz dolu olurdu ama 1 haftadır salatalarıma dere otu koyuyorum.patır patır gidiyor gazlar...ama in san çok rahatlıyor...
pepeticiğim burdasın sen.... ne yapıyorsun ?
canım buradyım da kızım varya bakamdım sen nasılsın kızımı memeden ayırrıyorum önerın var mı
zaten calıstıgım ıcın sadec okuldan gelınce yanı 4 ten sonra emzırıyodum sabaha kadar dun ve bugun okuldan gelince meme vermedım gece verdım ama isteyıp duruyo aglıyo bende cok uzuluyorummm
canım buradyım da kızım varya bakamdım sen nasılsın kızımı memeden ayırrıyorum önerın var mı
zaten calıstıgım ıcın sadec okuldan gelınce yanı 4 ten sonra emzırıyodum sabaha kadar dun ve bugun okuldan gelince meme vermedım gece verdım ama isteyıp duruyo aglıyo bende cok uzuluyorummm
canımcım afiyet olsun benim menüm bugün pek güzel değildi yetmezmiş gibi birde 1 kase belki biraz daha makarna yedim
cimcimecim ben hiç dereotu sevmemay bir türlü sevemedim. papatya çayı içicem o da iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?