60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ne güzell
nerde nerde
istanbulda yok muuuuuuuuuuu
:84::84::84::84::84::84::84::84:

Doğru diyorsun canım ama rahat bişi almam lazım..
Perşembe akşamı Denizliye gideceğim de yolda giymek için alacağım..
Ucuz bişi bulayım bari de verdiğim paraya acımayayım..

ben 28 almıştım geçen hafta modelini çok begenip
dün değştirmeye gittim 30 bedene bile giremedim. düşük belliymiş. agı çok dardı.
daha büyük bedeni de yokmuş
sinir oldum
iade ettimm

yecalemmm azcık dar all,bak 2 hafta içinde fark ediyooooooo
bence de biraz dar all
çok iyi git dene canımm:81::81::81:
Doğru diyorsun canım ama rahat bişi almam lazım..
Perşembe akşamı Denizliye gideceğim de yolda giymek için alacağım..
Ucuz bişi bulayım bari de verdiğim paraya acımayayım..
denizli de ne işin var kız ben de çarşamba gidiceğimm

logusa depresyonu mu oldunnn:44::44::44: kıyamamm....nasip cnm dediginn gibi zamanı vakti vardırr elbett... herseyde de hayır vardır dicem ama haberler gelio aklıma hemenn... o ölen bebek vardı ya aclıktann... böle önüme koyup annsini babasını dövesim varr devlet bize bakamadı diolardıı... evi bi gösterdii resmen barakada yasıolar.. esya yok bişi yokk dolap boss.. buraya kadar ii üzülcem ama arkasında 4 tane cocuk varr... muhtemelenn onlardaa acc
devlet sana bakamıo anladık taaa sen niee o cocukları yaptınnn.. tekk göz odadaa sonn cocugu nasıl yaptınn o cocukların yanınddaa... o nedenle herseyde hayır varr diemiorumm cnmm... en iisini en dogrusunu sen bilirsinn.. allah kafanı oraya dekor die koymamıss... allah rızkını verirr demekle cocuk yapılmazz o yüz<denn sanaa:81::81::81::81::81::81::81:

ben 28 almıştım geçen hafta modelini çok begenip
dün değştirmeye gittim 30 bedene bile giremedim. düşük belliymiş. agı çok dardı.
daha büyük bedeni de yokmuş
sinir oldum
iade ettimm

Bakalım benim başıma neler gelecek...

bence de biraz dar all

denizli de ne işin var kız ben de çarşamba gidiceğimm

Düğüne gidiyorum canım. Cuma akşamı düğün, c.tesi sabah gene otobüs ve istanbul...
senin ne işin var...

Son düzenleme:
sağol cnm indirdim

çok geçmiş olsun cnm ya,kanama falan yoktur inş bişey

balımmmm kıyamamm ona bennnn...

ilk 2 yaşındayken verdim kreşe gitiiği gün hiç ağlamamış bizide almadılar tabi içeri akşama kadar kapıda beklemiştim.yanındaki çocuklar anneeeeeeee diye ağlamışlar hep,öğretmeni anlatıyoo yine ağlayan bir arkadaşının yanına gitmiş yanağını yanağına koymuşşş "ağlama annen gelicek tamam mı"demişşşkendi derdini unutmuş başkalrını teselli ediyoooootombalak tomucuğum yaaaa pek dadlu pek

Son düzenleme:

ben de istiyommm:84::84::84::84::84:

kızlar nasılsınız ?

aranıza malesef pek giremiyorum ama hepinizi çok merak ediyorum.. Yolandacım çok teşekkür ederim canım tıcker ım çok güzel olmuş..

daha çok annemle ve eşim görevden geldi onunla vakit geçiriyorum o yüzden nete pek giremiyorum. Meraklanmayın diyete tam gaz devam..

Hepinizi çoook öpüyorum Canlarım..

ayyyyyy famirrrrr koptummmmmm aglama annen gelcekk tamamm mııı?? kendii abbla olmus yaa artıkkk ondannn

Günaydın kızlarr
annem bendeydi,kardeşim hastaneden çıktı bugün,eve gittiler,anca gelebildim bende,ben listemi tüm gün olarak yazıcam,zati pek bişey yemiyorum elimdeki liste yüzünden
akşam start it up yapacaktım olmadı,babm aradı çocukları uyutma geliyorum diye,kzuuları sevdi bir sürü oyuncak getirmiş,benim iş yattı tabi
sabah kahvaltımı ettim,az önce start it up yaptık kızımla anne sen napıyon diyo sürekli,spor kızım dedi,bebğine spor yaptırıyomuş o da sıpa ya
anam nasıl bişeymiş bu bee,hiç ter dökmem sanırken şakır şakır terledim,üstümü değişicemşimdikkk bunu 1.gün saysak akşam 2.gün olarak yine yapsam olar mıı? akıl verin bakalım,bundan sonra akşamları yapıcam sanıram duş almam lazım ,kuzular var alamıyorum:93:

ayyyyyy famirrrrr koptummmmmm aglama annen gelcekk tamamm mııı?? kendii abbla olmus yaa artıkkk ondannn

bense pek hüzülenmiştimmmmşimdilerde komik geliyo amabakacak kimssen yoksa işe gitmek zorundaysan çok zorrrr,bazen pişmanlık krizlerine girip ağlama nöbetleri geçiriyorummmm tabi ama eskiye göre daha iyiyim,kızımda daha mutlu çok şükür
ben de istiyommm:84::84::84::84::84:
Allah istediğin vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin canımm,cümlemize inşallahhh

evet canım hem hamile olduğumu öğrendiğimde hemde doğum yaptıktan sonra 3 ay boyunca kendime gelemedim.hatta kalçalarıma kadar saçlarım vardı.okadar kafayı yemiştim ki saçımı elimin içinde topladım tependen makası vurup kestim.çakiye benzemişti saçlaraynı sıkıntıları çekmek istemiyorum.rabbim tabiki rıskını verir aç kalacak değil onun için süt veriyor en önemlisi.ama sadece sütle olacak iş değil bir gelecek sunamayacaksam neden getireyim ki.inşallah yoktur kızlar dua edin.ben kendimi bu gün bayağı bir sitrese koydum ya..evet canım ne kadar kötü birşey.açlık ya...çocuğuna yiyecek bir lokma ekmemk verememek.oturuyorlar calışmıyorlar sonra devlet bize bakmıyor...

Son düzenleme:

üzülme balım yaa... insann bebegininn her anınıı görmekk istiyo yanında olmak istiyo tabi ama işte bi de sartlar varr.. hem okulda evde kinden daha cok eglenir emin oll en azından yasıtlarıyla birliktee... biide erkenn krese baslayann cocuklarınn konusması yemek yemesi hareketlerii gercekten cok farkedio.. bende annemin kızından biliorumm.. onu 1.5 yasında verdiler.. cok kücüktüü.. bi tekk okul zamanıı zorduu.. annem onu okula kendisi göndermek döndügünde karsılamakk istiyodu.. eve gelmesi 9 u falan buluoduu sonra yorgunluktan uyuyakalıoduu.. kaliteli zamann geciremiolardıı.. bi tek o zrodu ama ona da alıstılarr.. zatenn cocukta bi süre sonra hep dısarda oluoo.. kurstu derstii üzülme sennn hiççç

bence çok uygun yağ ölçüyosa tabi

ay allhım gece den beri hamilemiyim diye düsünüyorum adet sonrası korunmasız olmustu simdi çokk endişiliym ve cuma billi olcekkk bugunun enejisi galibi her kes mi aynı olur

Bakalım benim başıma neler gelecek...[/B]

ne gelicek tabi ki alıcan giyicen ve olcek. sen 57 kilosun ben şişkoyum off off
ne kadar kiloluymuşum ki ver ver hala şişkoyumyaaaaaaaaaaaaa :84::84::84:

ohh ohh annen de burda kocişte
sen onlara zaman ayır bol bol. biz hep burdayız
onlar gidince gelirsin kucaamıza nasılsa yine

güle güle kullan canım evet böyle şık olmuş dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…