Kızlar arkadaşım bi diyetisyene gdiodu benım ıcın sormus cumartesı gunlerı de acık mı dıe? açıkmışş
İlk gidişte 40tl sonra 15 gunde bır gdıosun 15tl mı 20tl mı ne alıomus sızce nasıl????
Doğru diyorsun canım ama rahat bişi almam lazım..
Perşembe akşamı Denizliye gideceğim de yolda giymek için alacağım..
Ucuz bişi bulayım bari de verdiğim paraya acımayayım..
bence de biraz dar allyecalemmm azcık dar all,bak 2 hafta içinde fark ediyooooooo
çok iyi git dene canımm:81::81::81:Kızlar arkadaşım bi diyetisyene gdiodu benım ıcın sormus cumartesı gunlerı de acık mı dıe? açıkmışş
İlk gidişte 40tl sonra 15 gunde bır gdıosun 15tl mı 20tl mı ne alıomus sızce nasıl????
denizli de ne işin var kız ben de çarşamba gidiceğimmDoğru diyorsun canım ama rahat bişi almam lazım..
Perşembe akşamı Denizliye gideceğim de yolda giymek için alacağım..
Ucuz bişi bulayım bari de verdiğim paraya acımayayım..
canım yok ya istemiyorum şimdi kızm okula başlamadan olmaz.kızım daha 2,5 yaşında ben baş edemem.çalışan insan için çok zor.yanımda aile büyükleri de yok 2 çocuk bana çok şimdilik.birde bayağı sıkıntlarımız var onlarıda atlatalım ozaman isterim.ama olursada rabbimin taktiri.aldırak değilim mecburen doğar.ama işte daha erken ben o gücü kendimde bulmuyorum kızımda da hazır değildim bayağı piskolojim bozulmuştu.o yüzden bilerek isteyerek zamanı gelince olsun istiyorum...
ben 28 almıştım geçen hafta modelini çok begenip
dün değştirmeye gittim 30 bedene bile giremedim. düşük belliymiş. agı çok dardı.
daha büyük bedeni de yokmuş
sinir oldum
iade ettimm
bence de biraz dar all
denizli de ne işin var kız ben de çarşamba gidiceğimm
o minnak hali,4 yaşına gircek ablasııı,kreşe gidior 2. yılı bu sene
sağol cnm indirdim
komikti yaa rezil oldum sütyen olayındaa
aman napim o ne sütyenler görmüştür devlet hastanesi orası
slim in six pack canım linki bu burdan iniyo
Slim & Six Pack.mp4
start it up burdan
start it up.wmv
ramp it up burdan
ramb it up.wmv
burn it up burdan
Movie_0005.wmv
canım çok sıkkın kızlar. dün ben evde yokken osman camdan aşağı düşmüş. 4. katta evimiz. ev arkadaşım evdeydi. farketmemiş düştüğünü komşu gelip haber vermiş. veterinere gitmişler hemen. ağzı kanamış ve sol arka patisinde kırık veya zedelenme gibi bişey var. 24 saat bekleyelim demiş iç kanama var mı yok mu diye... saat10 gibi tekrar götürücem veterinere.. içim parçalanıyo yemin ederim çok kötü oldum elim kolum bağlı...
Bakalım benim başıma neler gelecek...
Düğüne gidiyorum canım. Cuma akşamı düğün, c.tesi sabah gene otobüs ve istanbul...
senin ne işin var...
balımmmm kıyamamm ona bennnn...
ilk 2 yaşındayken verdim kreşe gitiiği gün hiç ağlamamış bizide almadılar tabi içeri akşama kadar kapıda beklemiştim.yanındaki çocuklar anneeeeeeee diye ağlamışlar hep,öğretmeni anlatıyoo yine ağlayan bir arkadaşının yanına gitmiş yanağını yanağına koymuşşş "ağlama annen gelicek tamam mı"demişşşkendi derdini unutmuş başkalrını teselli ediyooooo tombalak tomucuğum yaaaa pek dadlu pek
ilk 2 yaşındayken verdim kreşe gitiiği gün hiç ağlamamış bizide almadılar tabi içeri akşama kadar kapıda beklemiştim.yanındaki çocuklar anneeeeeeee diye ağlamışlar hep,öğretmeni anlatıyoo yine ağlayan bir arkadaşının yanına gitmiş yanağını yanağına koymuşşş "ağlama annen gelicek tamam mı"demişşşkendi derdini unutmuş başkalrını teselli ediyooooo tombalak tomucuğum yaaaa pek dadlu pek
ben de istiyommm:84::84::84::84::84:
ayyyyyy famirrrrr koptummmmmmaglama annen gelcekk tamamm mııı?? kendii abbla olmus yaa artıkkk ondannn
Allah istediğin vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin canımm,cümlemize inşallahhhben de istiyommm:84::84::84::84::84:
logusa depresyonu mu oldunnn:44::44::44: kıyamamm....nasip cnm dediginn gibi zamanı vakti vardırr elbett... herseyde de hayır vardır dicem ama haberler gelio aklıma hemenn... o ölen bebek vardı ya aclıktann... böle önüme koyup annsini babasını dövesim varrdevlet bize bakamadı diolardıı... evi bi gösterdii resmen barakada yasıolar.. esya yok bişi yokk dolap boss.. buraya kadar ii üzülcem ama arkasında 4 tane cocuk varr... muhtemelenn onlardaa acc
devlet sana bakamıo anladık taaa sen niee o cocukları yaptınnn.. tekk göz odadaa sonn cocugu nasıl yaptınn o cocukların yanınddaa...o nedenle herseyde hayır varr diemiorumm cnmm... en iisini en dogrusunu sen bilirsinn.. allah kafanı oraya dekor die koymamıss... allah rızkını verirr demekle cocuk yapılmazz o yüz<denn sanaa:81::81::81::81::81::81::81:
bense pek hüzülenmiştimmmmşimdilerde komik geliyo ama bakacak kimssen yoksa işe gitmek zorundaysan çok zorrrr,bazen pişmanlık krizlerine girip ağlama nöbetleri geçiriyorummmm tabi ama eskiye göre daha iyiyim,kızımda daha mutlu çok şükür
Kızlar arkadaşım bi diyetisyene gdiodu benım ıcın sormus cumartesı gunlerı de acık mı dıe? açıkmışş
evet canım hem hamile olduğumu öğrendiğimde hemde doğum yaptıktan sonra 3 ay boyunca kendime gelemedim.hatta kalçalarıma kadar saçlarım vardı.okadar kafayı yemiştim ki saçımı elimin içinde topladım tependen makası vurup kestim.çakiye benzemişti saçlaraynı sıkıntıları çekmek istemiyorum.rabbim tabiki rıskını verir aç kalacak değil onun için süt veriyor en önemlisi.ama sadece sütle olacak iş değil bir gelecek sunamayacaksam neden getireyim ki. inşallah yoktur kızlar dua edin.ben kendimi bu gün bayağı bir sitrese koydum ya.. evet canım ne kadar kötü birşey.açlık ya...çocuğuna yiyecek bir lokma ekmemk verememek.oturuyorlar calışmıyorlar sonra devlet bize bakmıyor...
Bakalım benim başıma neler gelecek...[/B]
kızlar nasılsınız ?
aranıza malesef pek giremiyorum ama hepinizi çok merak ediyorum.. Yolandacım çok teşekkür ederim canım tıcker ım çok güzel olmuş..
daha çok annemle ve eşim görevden geldi onunla vakit geçiriyorum o yüzden nete pek giremiyorum. Meraklanmayın diyete tam gaz devam..
Hepinizi çoook öpüyorum Canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?