60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dimi bakk herkeste belirtilerr mevcuttt....

canım benım bu dedıgım yer de bakırköyde zaten

ara öğun 100 ml süt

öğlen
1 kase yoort çorbası
1kk peynir
1dilim ekmek
2 salatalak

ölçüyor canım... Arkadaşım gidio ordan biliorum... Arkadaşım 8 kilo verdi hem de bizim gibi yiyerek çoğu da yağdan

ölçüyor canım... Arkadaşım gidio ordan biliorum... Arkadaşım 8 kilo verdi hem de bizim gibi yiyerek çoğu da yağdan

o zaman sende gidiyosun bak ne guzelarkadasın vermis kiloları, hiç işe yaramasada motiven artar canımm:90::90::90:

bende buz gibi çorbayı içip 2 salatalığı yiyince cayır cuyur üşüdüm dısarısı çok güzel biraz hava ılp ısınıyım bari

o zaman sende gidiyosun bak ne guzelarkadasın vermis kiloları, hiç işe yaramasada motiven artar canımm:90::90::90:

Eveeet ben de önümüzdeki ay maaşlar yatsın hemen gidicemm...Arkadasım bi de dedı kı 15 gunde bı gıdıosun ya rezıl olmamak ıcın listeyı uyguluosun veremeyınce kızıomus cunku motıve oluosun dıo

Çok çok iyi deil canım... Ama sonucta değerlerime göre bi liste verir diye düşündüm... Her şeyi de yiyemıorum ıkame edebılecegım meyvelerı fılan soyler en azından

ikame diyen ağzını yirimmmmmm

ben çokşükür iyiyimmmm regl oldum sabah biraz sancım var ama iyiyimmm

kahvaltıda

haşlanmış yumurta

3-4tk lıght krem beyaz

1,5 dilim çavdar ekmeee

domates-salatalık yedim bollca

sonra demleme yeşil çayımı içtimmm

arada

yarım muz (büyüktü yarım yedim)

3-4 yeni dünya yedimmm

sonra da annem 125gr orman meyveli yoort verdi elime nedensee:26::26::26: ben de yedimmm nedensee:26::26::26: neyse yoorttt çok ciddi bir kaçamaks ayılmaz hem de reglm paket pket çikolata yemedim yaaa

öğlen yemeğinde şehriyeli bulgur ppüülavı

kabak yemeee caccuuukkkk varrr

sonra çıkar parkta yürürüz sanırım 10.000 adımımı atayım reglm ama yürümek iyi geliyo

Tüm sayfaları okuyorum bişey kaçırmıyım diyee ama heran yazamıyorumm

fambıııımmm dümkü sernatına bayıldımmm bitaneciğimmm teşekkür ederimmm aşkın heran kalbimdee:125::125:ayrıca kızınla ilgili anıya da bayıldımmm minnak sultannn nekadar da tatlı maşallahhh

işte böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar dü aksam seyi sölemeyi unuttum minik erikle varya onlrdan 50 tane yedim size sölemek icin saydım bi baktımki 50 olmuss ama o halde tartı meni zayıf göstertti

geldim.. osman iyi iç kanama yok. kırık da yok.. sadece çarpma etkisiyle ödem olmuş ve çok acı çekiyo belli ki. ağlıyo filan. kafesinden çıkarma dedi doktor. biraz yatsın filan dedi. gezinince daha kötü olurmuş. şurup verdi 2 iğne yaptı röntgen çekildi ve 150 lira tuttu.. pehey ah be osman... neyse iyileşsin de...

Ne güzel cahildik;
Televizyon yoktu. Gazete de her zaman olmazdı.
Öyle güzel cahildik ki, keyfimiz bozulmazdı hiç!

Dışarıda kar... Ama kuzine içten içe öyle yanıyor ki. Kuzinenin üzerinde demir maşa... Maşanın üzerinde de ekmek dilimleri.
...Aydınlık bir kış sabahı ve kızarmış ekmek kokusu...

Sucuk lükstü. Yumurta lezzetli. Ekmek her zaman ekmek gibi... Bir kez olsun kümesten yumurta almamış, bir kez olsun o kızarmış ekmeğin kokusunu duymamış ve fakat alışveriş merkezlerinin restoran katlarında boğucu bir gürültü ve havasızlık içinde hamburger keyfine fit olmuş çocuklar ve gençler için ben ne kadar yaşlıyım...

Dışarıda kar... İçeride kanaat... İçeride huzur... Televizyon yoktu. Gazete de her zaman olmazdı.

Öyle güzel cahildik ki, keyfimiz bozulmazdı hiç!
Portakal kabuklarını sobanın üzerine dizer, kokusuna râm olurduk. Kestane közlemek büsbütün bir gecenin akıllara seza mutluluğuydu. Sonra illa ki, büyüklerin anlattığı hikâyeler, hatıralar...

Bir çoğu arızalı ve tedaviye muhtaç beyinlerden çıkma dizilerin ve filmlerin açtığı hasarlar yerine, geniş ve besleyici bir masal dünyası...
Lezzet bir tarafa, kokuya da hasret kalacağımız kimin aklına gelirdi? Ekmeklerimiz el değerek üretilirdi, sağlıklıydı, lezzetliydi ve mis gibi kokardı. Çay da kokardı... Domates de...

MURAT BAŞARAN​

Nihayet bende öğünlerimi düzenlemeye karar verdim, ne kaa acıklı bir durum bu. Yemek yemezsem meyvenin dibine vururum hesabı gittim ne buldumsa aldım .

Sabah bi muz yarım yicedim ama artık çok geç. Arkamdan ağlar diye korktum. Bir yarım saat sonrada azıcıık çilekli yoğurt.

Öğlende salatalıklı yoğurt.

İçimde yoğurt ağacı çıkacak haaa....

Aradada bitki çayı kayısılı ve yarım litre suuu....

Dün akşamda kondisyon bisikletine bindiim 15 dakka kadar, 20 mekik çektim, start it up a da 15 dakka kadar katıldım. Tabi sauna eşofmanımlan bayabi ter attım ooohhh... Bide şu yağcıklar erise pek bi memnun olcamda bakalım yani bu kadar ısrara taş olsa çatlar yani.... Hadi ibre hadi ibre hadiii tam zamanı tam zamanı şimdiii

ne güzel bi yazıymış evet her şeye hasretiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…