60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim geçmiş olsun...bende sürekli erteliyordum ama bu ay gitmeye karar vermiştim.ama işte regli döneminde genelde gelin diyiyorlar diye regli olmayı bekliyorum...

regl döneminde mi gelin diolarr??? aa bakk ben bilmiomm bunlarıı.. öncedenn kadın dogumcularr beni muayene etmedigi içinn yabancı kaldımm.. ilacı virip viripp gönderiolardıı.. ama dügünden sonra 1 ayın sonunda özel hastahaneye gittim burdakii... allah ımmm nasıl güzel bi yerdii.. ama ssk anlasmasıı bittigi içinn cok pahalıydıı.. o pararnınn içinde odadann cıkmadann muayene mi oldumm ultrasona girdimm ... nasıl tatlıı bir doktorduu..ki normalde kadın doktorlar kaba oluolarr para iştee bastın mı herseyin en iisi oluoo.. ama sürekli bi doktor edinmekk gerektigi içinn artıkk anlasmalı bi hastahane arıcamm bende regl mi bekliiimmm??? cok var ama dahaa:44::44::44:

1 fincan yaseminli yeşil çay
2 ceviz..
Bide su içmemişim gene su içmeliyim, suuuuuuuu......
2 gündür içim almıyor ya suyu neden acaba..
bir ben içemedim şu yaseminli yeşil çayıı
afiyet olsun canımmm,, şöyle güzel hediyeler al inşallahhh

ben geçen hafta alıp kargo ile gönderdimm

afiyet olsun canım benimm

yaseminli yeşilçay(ıyyhhhhhh tadı çok kötüüüüüü,sakın almayın he)
1 adet hurma

şu ana kadar 1 lt suyum bittti
ben aldım bekliyo evde içemedimm

bbende de var o belirtiler :44::44::44::44:

canım bim urunlerinde kayısılı falan form çayı var ben bu hafta alcam inşalh , gecen bahsedilmişti iyi falan diye, ben hiç görmemistim görsem alırdım zati simdi alcam artık

kayısılıı her markada cokk güsel yaaa... hçç bitki cayı gibi deill.. zevk içinn içilirr yanee

ben bi kupa kaynayan suya ekinezya bide form atıp içiyorum hep 2 2 içiyorum inşallh bi zararı yoktirrr yeşil çayım kalmamışta

kzılar ben dün sevindim ya okadar güzel bir haber aldım ki.benim 2 numara küçük kız kardeşim 4 yıldır evliydi çocuk istiyorlardı ama olmuyordu.aşılama yaptılar defalarca.ama bir problem yok ama olmuyordu.sürekli gerginlerdi .biraz rahatlayın bırakın oluruna derdik dinletemezdik.ama 1 aydır tarla işeri evleri inşaat halindeydi ev işlerine daldılar kendilerini unuttular.ve sonuç süper.kardeşim hamile.okadar mutlu oldumki.çünkü bu bebek yüzünden sürekli huzursuzlardı.birbirlerini artık kırıyorlardı.rabbim inşallah tamamını erdiriri.

ne güzelll allahh saglıkla kucaklarına almayıı nasip etsinnnnn isteyenn herkese de tabiiiii

benimde doktorum özelde eşimin arkadı ayrıca eşimle konuşayım bir baksın konuşsun nezaman gitmek gerekiyorsa ozaman gideyim.ama diğer sefer bu tip kontrollerde regli döneminde gelin derdi.ama ben olmadım halen o yüzden gideyim...:18::18:

suuu :18::18::18::18::18: korku halii gebelikten korku mu cnmmmm????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…