canım benim geçmiş olsun...bende sürekli erteliyordum ama bu ay gitmeye karar vermiştim.ama işte regli döneminde genelde gelin diyiyorlar diye regli olmayı bekliyorum...
canım benim hayırlı yolculuklar...git gez dolaş sitres at bomba gibi yeni listenle aramızda olursun inşallah...
bir ben içemedim şu yaseminli yeşil çayıı1 fincan yaseminli yeşil çay
2 ceviz..
Bide su içmemişim gene su içmeliyim, suuuuuuuu......
2 gündür içim almıyor ya suyu neden acaba..
afiyet olsun canımmm,, şöyle güzel hediyeler al inşallahhhgünaydıııınn şekerlerrrrrrrr
geçmişiiiokudumda geldimmmmm
kahvaltımı yazayım size
1 fincan şekersiz açık çay
2kk peynir
2 çeri domates
1 baby salatalık
nane maydonoz
2 yk yooort
2 tk pekmez
2 dilimö çavdar ekmeği
şmdik duş alıcam hazırlanıp çıkccam.haftaya memlekete gidorum ya annemlere annme ve kayınvalideme anneler günü hediyesi alcam.gelince görüşrüz inş.... öptümm hepiniziiii
Kızçeler günaydınnnnnn ve afiyetler olsunnnn
Hava ne kadar güzell insanı nasıl pozitif etkilıo yahu
Bugün şekersiz tatlısız pastasız çikolatasız 1. ayımmmm(gün sayar olmuşum ya )
Dün akşam bir arkadaşıma geçmiş olsuna gittimm kekleri pastaları mideme dokunuyo diye reddettim
Ordan da kuzenime geçtim akşam yemeğine orda da kızartmalar benı fena yapıo dedim reddettim(sizden aldığım taktikler işe yarıo rejımdeyım desem zorla yedırtırlerdı emınım)
Akşam;
yarım kepçe çorba
4 köfte
2 yk z. yağlı fasulye
2 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmeği yedimmm
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
b.peynir
salatalık
domates
şekersiz çay
şimdi de elma çayı içiorummm
gelene gidene soruyomuş bideeeeee
ben tarçınlıyı sevdimmmm,ama yaseminli kötüüüü yawww,gerçi yecalemmm seviyirmişşş:44:
ben aldım bekliyo evde içemedimmyaseminli yeşilçay(ıyyhhhhhh tadı çok kötüüüüüü,sakın almayın he)
1 adet hurma
şu ana kadar 1 lt suyum bittti
canım sen söyledikten sonra araştırdım.benimde 5 ay kadar bir süredir bu belirtilerden var bunun için doktora gidecektim regli olursam bu ay.ama daha olmadım neden bilmiyorum.korkuyorum hamile kalmaktan.inşallah bu gün olrum olmazsan yarın doktora gideceğim ya...:18::18::18:
canım bim urunlerinde kayısılı falan form çayı var ben bu hafta alcam inşalh , gecen bahsedilmişti iyi falan diye, ben hiç görmemistim görsem alırdım zati simdi alcam artık
bbende de var o belirtiler :44::44::44::44:
ben aldım bekliyo evde içemedimm
bbende de var o belirtiler :44::44::44::44:
kzılar ben dün sevindim ya okadar güzel bir haber aldım ki.benim 2 numara küçük kız kardeşim 4 yıldır evliydi çocuk istiyorlardı ama olmuyordu.aşılama yaptılar defalarca.ama bir problem yok ama olmuyordu.sürekli gerginlerdi .biraz rahatlayın bırakın oluruna derdik dinletemezdik.ama 1 aydır tarla işeri evleri inşaat halindeydi ev işlerine daldılar kendilerini unuttular.ve sonuç süper.kardeşim hamile.okadar mutlu oldumki.çünkü bu bebek yüzünden sürekli huzursuzlardı.birbirlerini artık kırıyorlardı.rabbim inşallah tamamını erdiriri.
ama senn bebekk istiodun diimi cnmm yanlıs mıı hatırlıyorummmm :44::44::44::44:
tişekkir ederim fambıkıımm
evtt soruomm vallaa birileri içsinde bitsin dieeeama herkes uyanıkk bilmedikleri sei içmiolarr
regl döneminde mi gelin diolarr??? aa bakk ben bilmiomm bunlarıı.. öncedenn kadın dogumcularr beni muayene etmedigi içinn yabancı kaldımm.. ilacı virip viripp gönderiolardıı.. ama dügünden sonra 1 ayın sonunda özel hastahaneye gittim burdakii... allah ımmm nasıl güzel bi yerdii.. ama ssk anlasmasıı bittigi içinn cok pahalıydıı.. o pararnınn içinde odadann cıkmadann muayene mi oldumm ultrasona girdimm ... nasıl tatlıı bir doktorduu..ki normalde kadın doktorlar kaba oluolarrpara iştee bastın mı herseyin en iisi oluoo.. ama sürekli bi doktor edinmekk gerektigi içinn artıkk anlasmalı bi hastahane arıcamm bende regl mi bekliiimmm??? cok var ama dahaa:44::44::44:
evt canımmm
benimde doktorum özelde eşimin arkadı ayrıca eşimle konuşayım bir baksın konuşsun nezaman gitmek gerekiyorsa ozaman gideyim.ama diğer sefer bu tip kontrollerde regli döneminde gelin derdi.ama ben olmadım halen o yüzden gideyim...:18::18:
pepetı canım ıyı yolculuklar ve guzel bır tatıl dılıyorum
ne güzelll allahh saglıkla kucaklarına almayıı nasip etsinnnnnisteyenn herkese de tabiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?