biizm gibi bilmedikleri şeyi almıyolar dimiiii
tesekkürle canım
kız famir kim bu tombalak bebişş senindemi bebek özlemin kabardı yoksammm
canım benim amin rabbim isteyipte olmayan herkese nasip etsin...
suuu :18::18::18::18::18: korku halii gebelikten korku mu cnmmmm????
kızımm:26:cuma günü doğum günü azcık dursun avatrımdaaaa,tombalak tomurcuğummmm
mantar çorba
biber dolma
fırın makarna
komposto
bürodada ayran içerimm
NASİP CANIM İNŞALLAHHHhade insallahhhhvalla sorunca insanların aklına ilk hamilelik geliooo.. gebelik tsti yaptır diolar... umarım seninki öledirr allah ımm isteyene bekletmedenn versin insallah
canım benim amin rabbim isteyipte olmayan herkese nasip etsin...
hem gebelik hemde kis için kokkuyorum..:18::18:
evet canım,sağol teyzesi senin minnak sultanda pek tatluuukız resimdeki kızın mı nekadar tatlı birşey maşşallah...
maviş mavişş pek tatluu maşşşallahhhhhhhfamirrrrrimmm bu bebekk resmine bakıpp duruomm bende yeni biri gelmişş gibiiiseninn bebigin mii kız oooo???? bakk benimm avatarımdakineeee...benim böle bi bebegim olması imkansızz ama pazar günü cesmede aynısındann gördümmm nası sevimli nasıl hareketli bişidi anlatamamm yaaaa... annesi kocasını kıskanmıss olacak kiii sadece erkeklere sevdirdii
20 kullanıcı vayy tavan yaptııı bizim topic
Ben de öğle yemeğimi geç yiyeyim bari..
Az sonra dışarı çıkayım..
Kendime bir pantolon alayım..
Bakalım kaç beden olacak..:26::26:
evet canım,sağol teyzesi senin minnak sultanda pek tatluuudaha öncede koymuştum aslında ama,sen yoktun demkki o zamanlar
maviş mavişş pek tatluu maşşşallahhhhhhhbebek olup da çirkin ola var mı dünyanın en güzel şeyiiiii,meleklerrrr
yecalemmm azcık dar all,bak 2 hafta içinde fark ediyooooooo
korkma cnmm allah dermansız dert vermesinn.. kötü bişi cıkmaz insallahh allahın izniyleegebelikten nie korkuonn kardess olur iştee
Kızlar arkadaşım bi diyetisyene gdiodu benım ıcın sormus cumartesı gunlerı de acık mı dıe? açıkmışş
İlk gidişte 40tl sonra 15 gunde bır gdıosun 15tl mı 20tl mı ne alıomus sızce nasıl????
dimiiii dimiiiiiiseninkideee pekk minnakmısss kıssssss kimm bakıooo onaa sen işteykennn kıyamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?