60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biizm gibi bilmedikleri şeyi almıyolar dimiiii

almıolarr vallaaa halbukii ben cok meraklıyımdırr .. yani denemekk içinn en azındann fikrim olsun die herseye burnumu sokarımm tepkisizz ilgisizz kalamamm yaniii işte adamı nn basına ne gelirse meraktannn... böle kalırsınn gingkolarla basbasa

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar herkese afiyet olsun bende platesimiiyaptım sabahaz yemiştim bişeylerdaha yiyiorum hepinize bol zayıflamalı günler diliyorum

Son düzenleme:
mantar çorba
biber dolma
fırın makarna
komposto

bürodada ayran içerimm

famirrrrrimmm bu bebekk resmine bakıpp duruomm bende yeni biri gelmişş gibiii seninn bebigin mii kız oooo???? bakk benimm avatarımdakineeee...benim böle bi bebegim olması imkansızz ama pazar günü cesmede aynısındann gördümmm nası sevimli nasıl hareketli bişidi anlatamamm yaaaa... annesi kocasını kıskanmıss olacak kiii sadece erkeklere sevdirdii

kız resimdeki kızın mı nekadar tatlı birşey maşşallah...
evet canım,sağol teyzesi senin minnak sultanda pek tatluuudaha öncede koymuştum aslında ama,sen yoktun demkki o zamanlar
maviş mavişş pek tatluu maşşşallahhhhhhhbebek olup da çirkin ola var mı dünyanın en güzel şeyiiiii,meleklerrrr

Ben de öğle yemeğimi geç yiyeyim bari..
Az sonra dışarı çıkayım..
Kendime bir pantolon alayım..
Bakalım kaç beden olacak..:26::26:

Kızlar arkadaşım bi diyetisyene gdiodu benım ıcın sormus cumartesı gunlerı de acık mı dıe? açıkmışş
İlk gidişte 40tl sonra 15 gunde bır gdıosun 15tl mı 20tl mı ne alıomus sızce nasıl????

dimiiii dimiiiiii seninkideee pekk minnakmısss kıssssss kimm bakıooo onaa sen işteykennn kıyamamm

korkma cnmm allah dermansız dert vermesinn.. kötü bişi cıkmaz insallahh allahın izniylee gebelikten nie korkuonn kardess olur iştee

canım yok ya istemiyorum şimdi kızm okula başlamadan olmaz.kızım daha 2,5 yaşında ben baş edemem.çalışan insan için çok zor.yanımda aile büyükleri de yok 2 çocuk bana çok şimdilik.birde bayağı sıkıntlarımız var onlarıda atlatalım ozaman isterim.ama olursada rabbimin taktiri.aldırak değilim mecburen doğar.ama işte daha erken ben o gücü kendimde bulmuyorum kızımda da hazır değildim bayağı piskolojim bozulmuştu.o yüzden bilerek isteyerek zamanı gelince olsun istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…