- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
tatlım az yemişsin amaüstelik menün çok güzelmiş..
soteyi bir porsiyon cacığı 2 kepçe yanınada bol salata ekleyebilirdin..kepekli bisküvi şeker içerikli olunca yedikten kısa bir süre sonra seni daha da aç hissettirecek..
öğle menüsünde doymazsan akşam menüsünü fazla kaçırırsın ki buda kilo artışına neden olur:94:
ara öğun 100 ml süt
öğlen
1 kase yoort çorbası
1kk peynir
1dilim ekmek
2 salatalak
ben çokşükür iyiyimmmm regl oldum sabah biraz sancım var ama iyiyimmm
kahvaltıda
haşlanmış yumurta
3-4tk lıght krem beyaz
1,5 dilim çavdar ekmeee
domates-salatalık yedim bollca
sonra demleme yeşil çayımı içtimmm
arada
yarım muz (büyüktü yarım yedim)
3-4 yeni dünya yedimmm
sonra da annem 125gr orman meyveli yoort verdi elime nedensee:26::26::26: ben de yedimmm nedensee:26::26::26: neyse yoorttt çok ciddi bir kaçamaks ayılmaz hem de reglm paket pket çikolata yemedim yaaa
öğlen yemeğinde şehriyeli bulgur ppüülavı
kabak yemeee caccuuukkkk varrr
sonra çıkar parkta yürürüz sanırım 10.000 adımımı atayım reglm ama yürümek iyi geliyo
Tüm sayfaları okuyorum bişey kaçırmıyım diyeeama heran yazamıyorumm
fambıııımmm dümkü sernatına bayıldımmmbitaneciğimmm teşekkür ederimmm aşkın heran kalbimdee :125::125:ayrıca kızınla ilgili anıya da bayıldımmm minnak sultannn nekadar da tatlı maşallahhh
işte böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
öğlen yemeğim
1 kepçe öercimek çorbası
1 kepçeden az barbunya
salata
2 dilim kepek ekmek yidim
geldim.. osman iyi iç kanama yok. kırık da yok.. sadece çarpma etkisiyle ödem olmuş ve çok acı çekiyo belli ki. ağlıyo filan. kafesinden çıkarma dedi doktor. biraz yatsın filan dedi. gezinince daha kötü olurmuş. şurup verdi 2 iğne yaptı röntgen çekildi ve 150 lira tuttu.. pehey ah be osman... neyse iyileşsin de...
4-5 kaşık etli mantar sote,
2 dilim k.ekmek,1 kepçe çacık,
doymadım geldim şimdi 2 tane kepekli büskivit vardı çekmecemde onu yiyiyorum.ama doyacağımı sanmıyorum...
yemeğimi yedim geldim
yarım kase mercimk çorbası
1 yk yoğurt
salata
3 yk zeytinyağlı bamya
2 minnik çiğköfte
1 kk kadar peynirli börek
ekmek yemedim börek yediğim için
öğlen yemeğimi yiyorumm sizlere de afiyetler olsunnnn kilo olmasın yağ olmasınnnn
1 kepekli tost
salatalık
domates
ayran
canım benim ne güzel diyiyorsun ama ben iş yerinde yiyiyorum yemekhanedekilerde cimri istemiştim daha öncelerden pekte kıyak geçmiyorlar yani....bende bugün hazırlıksız geldim.listeye bakmayı unutmuştum.akşamda geç eve gelmiştim.bugün için birşey hazırlamadım.meyvelerimi bile unutmuştum.arkadaşa para vedim bana elma al diye gitmiş 2 tane elmaya 2,5 tl vermiş gelmiş.şaka gibi.büyükte değiller küçücükler..meyvelerimi meyve saatlerinde yersem doyarım herhalde yeşil çayda içerim şimdi vede su tok tutar.ama eminim akşam gene bir yerlere yemeğe davetli oluruz ve gene aç kalırım...
Ben de çıktım yürüdüm, yürüdüm..
Pantolan giydim, çıkardım, giydim çıkardım..
üfff çok sıcaktı..
Beğenmedim gene almadım..
şimdi de öğle yemeğimi yedim ama doymadım.
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber..
su da 1 litre oldu..
kıvırcık salata da olsaymış, belki doyarmışım ama ne yapalım.. idare edeceğiz artık...
üfff çok sıcaktı..
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber..
su da 1 litre oldu..
kıvırcık salata da olsaymış, belki doyarmışım ama ne yapalım.. idare edeceğiz artık...
kız sen bakma bizi de davet etmiyorlar kayınvalidem gelimya onu davet ederken bizi de kibarlık edip çağırıyorlar.
hiç bizi davet eden olmuy valla her gun misafirlikler gezmeler iyisin cimcimecim
bugun anneme gitcem bi misafir olcamm erkek kardeşim arıyo deli diyo ki abla senin gelceni evdeki hareketten mutfaktan gelen kokulardan anladım diyo konyalıların hamur işleri pek meshurdur su boreğı vs vs annemde hep yapar oğlum ben diyetteyim dedim bi sey yemem dedim kardeşimde ooo sen hep diyettesin yea diyoo
üfff çok sıcaktı..
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber..
su da 1 litre oldu..
afiyet olsun canım benim bende doymamıştım ama çay içtim su içtim biraz daha tok hissettim kendimi...
kız sen bakma bizi de davet etmiyorlar kayınvalidem gelimya onu davet ederken bizi de kibarlık edip çağırıyorlar.gidiyorumda ne oluyor sanki aç kalıyorum.bana hitap eden birşey bulamıyorum ki... dün herkes kupkuru olmuşsun yeter ölecen mi dediler çok güldüm ne kurusu dedim şakamı yapıyorlar anlamadım ki.. kayın validen sen gelin oldun olalı sürekli rejimdesin dedi.bende hayır kızmı doğurduğumdan beri dedim.ve hep senin yüzünden dedim.süt olsun diye bana tepip durdun.şimdi bari laf söyleme dedim. ay çok kızdım.milletin içinde sürekli insanı bozuyorla.bende bozdum artık..:78:sevinmeleri lazım yemekleri kendilerine kalıyor neden kızıyorlarki.kiloluykende kız sen gelin olduğunda çok hoştu kilon kendini neden saldın derler.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıytık. yaranılmıyor.bildiğin yoldan gitmek en güzeli.. QUOTE]
dediğin gibi canım sen bildiğini yap bende diyetisyen için annemlerin gidiyorum bu hafta kontrolum var gıdecegız dıyınce kayınvalıdem dıyetısyenlık neyın var demeye basladı hafta sonu kendıne yardım ettırecektı bahce ekıyor da kendısı.bır de eltim var canım 2 aydır gorusmeyız 9 kılo verdım tek kelıme bıle etmedı benı gorunce oyuzden ınsanların ne yapıp ne yapmayacagı bellı olmaz bazende kıskandıkları için öyle söylüyorlar biz vazgecelım onların ekmegıne yag sürelim demi yok öyle durmak yok zayıflamay devam
canım benim afiyet olsun.yeşil çay tok tutuyor onu iç bencede...Ben de şimdi su içtim fındık yedim 5 tane ama hiç faydası olmadı..
yeşil çay içeceğim az sonra belki o işe yarar..
kız sen bakma bizi de davet etmiyorlar kayınvalidem gelimya onu davet ederken bizi de kibarlık edip çağırıyorlar.gidiyorumda ne oluyor sanki aç kalıyorum.bana hitap eden birşey bulamıyorum ki... dün herkes kupkuru olmuşsun yeter ölecen mi dediler çok güldüm ne kurusu dedim şakamı yapıyorlar anlamadım ki.. kayın validen sen gelin oldun olalı sürekli rejimdesin dedi.bende hayır kızmı doğurduğumdan beri dedim.ve hep senin yüzünden dedim.süt olsun diye bana tepip durdun.şimdi bari laf söyleme dedim. ay çok kızdım.milletin içinde sürekli insanı bozuyorla.bende bozdum artık..:78:sevinmeleri lazım yemekleri kendilerine kalıyor neden kızıyorlarki.kiloluykende kız sen gelin olduğunda çok hoştu kilon kendini neden saldın derler.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıytık. yaranılmıyor.bildiğin yoldan gitmek en güzeli.. QUOTE]
dediğin gibi canım sen bildiğini yap bende diyetisyen için annemlerin gidiyorum bu hafta kontrolum var gıdecegız dıyınce kayınvalıdem dıyetısyenlık neyın var demeye basladı hafta sonu kendıne yardım ettırecektı bahce ekıyor da kendısı.bır de eltim var canım 2 aydır gorusmeyız 9 kılo verdım tek kelıme bıle etmedı benı gorunce oyuzden ınsanların ne yapıp ne yapmayacagı bellı olmaz bazende kıskandıkları için öyle söylüyorlar biz vazgecelım onların ekmegıne yag sürelim demi yok öyle durmak yok zayıflamay devam
kızlar bugun aksamdan konyaya gitcem yarın hem dihiliyeye tiroid göztercem hem diyetsyene
persembe cuma tatıl zaten ve ben cuma da kadın doğuma gitcem bide lazer eplsyn yaptırıyorum hatanede ona gitcem cumartesi gezcem pazarda dönücem 5 günlük bi anne tatıl olcak ee öğretmen olunca dermişimkızımıda memeden ayırınca annemlerde biraz daha unutup gelsin istiyorum yavrum hala gece emme diye ağlıyo
sonuç olarak bunu niye anlattım sizlerden ayrı kalcam 5 günnn beni ve listemi bekleyin ,unutmayın beniolurmu
iyi bir hafta diliyorum ben çıkıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?