60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese afiyet olsun
müfettiş derdini de sabahtan atlattım şimdi rahatım şükür

öğle yemeğim
5 yk bezelye yemegı
3 tane zeytınyaglı yaprak sarma
1 su bardagı yogurt

ekmek yemedım sarma yedıgım için

canım benim ne güzel diyiyorsun ama ben iş yerinde yiyiyorum yemekhanedekilerde cimri istemiştim daha öncelerden pekte kıyak geçmiyorlar yani....bende bugün hazırlıksız geldim.listeye bakmayı unutmuştum.akşamda geç eve gelmiştim.bugün için birşey hazırlamadım.meyvelerimi bile unutmuştum.arkadaşa para vedim bana elma al diye gitmiş 2 tane elmaya 2,5 tl vermiş gelmiş.şaka gibi.büyükte değiller küçücükler..meyvelerimi meyve saatlerinde yersem doyarım herhalde yeşil çayda içerim şimdi vede su tok tutar.ama eminim akşam gene bir yerlere yemeğe davetli oluruz ve gene aç kalırım...

ara öğun 100 ml süt

öğlen
1 kase yoort çorbası
1kk peynir
1dilim ekmek
2 salatalak

Afiyet olsun...

Süperrrr...

öğlen yemeğim
1 kepçe öercimek çorbası
1 kepçeden az barbunya
salata
2 dilim kepek ekmek yidim

Afiyet olsun...

Gözünaydın, geçmiş olsun.

4-5 kaşık etli mantar sote,
2 dilim k.ekmek,1 kepçe çacık,
doymadım geldim şimdi 2 tane kepekli büskivit vardı çekmecemde onu yiyiyorum.ama doyacağımı sanmıyorum...

Afiyet olsun...Ben de doymadım hiç

yemeğimi yedim geldim

yarım kase mercimk çorbası
1 yk yoğurt
salata
3 yk zeytinyağlı bamya
2 minnik çiğköfte
1 kk kadar peynirli börek
ekmek yemedim börek yediğim için

Afiyet olsun, biraz kaçamaklı olmuş.

öğlen yemeğimi yiyorumm sizlere de afiyetler olsunnnn kilo olmasın yağ olmasınnnn
1 kepekli tost
salatalık
domates
ayran

Afiyet olsun... Evet evet yağ olmasın...

Ben de çıktım yürüdüm, yürüdüm..
Pantolan giydim, çıkardım, giydim çıkardım..
üfff çok sıcaktı..
Beğenmedim gene almadım..
şimdi de öğle yemeğimi yedim ama doymadım.
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber..
su da 1 litre oldu..
kıvırcık salata da olsaymış, belki doyarmışım ama ne yapalım.. idare edeceğiz artık...

hiç bizi davet eden olmuy valla her gun misafirlikler gezmeler iyisin cimcimecim
bugun anneme gitcem bi misafir olcamm erkek kardeşim arıyo deli diyo ki abla senin gelceni evdeki hareketten mutfaktan gelen kokulardan anladım diyo konyalıların hamur işleri pek meshurdur su boreğı vs vs annemde hep yapar oğlum ben diyetteyim dedim bi sey yemem dedim kardeşimde ooo sen hep diyettesin yea diyoo

saa da afiyet olsun bebekimmm

kahvaltı
3 zeytin
1 küçük domates
3 çatal yoğurt
kibrit kutusundan az peynir
5 6 yaprak kıvırcık
1 litre sıcak su

ardından leslie ve start it up yaptım.umaarım dün gece ki kaçamakları tamamen çıkarıp kalanlarıda telafi etmişimdir

Bu koskocaman şehirde,sanki küçücüktü çocuk...
(Part-3)
Doğar doğmaz bi çocuk esirgeme kurumuna bırakılmıştı,ailesini hiç tanıyamamıştı,geçen yıllar içinde merakta etmemişti,gerçi henüz 11 yaşındaydı ama şu ana kadar belkide hayat mücadelesi ona bu fırsatı vermemişti.

Gürsel adını onu hastanede doğum yaptıktan sonra bırakıp giden annesi ...yastığının kenarına iliştirdiği bi notta yazmıştı,sanki üzerinde bi hükmü varmış gibi hangi hakla bu notu yazdığını da bi türlü anlıyamamıştı çocuk.Birde müdire anneye kızgındı neden onun istediği ismi koydu diye,tabiki bu isyanı aklı başına gelip biraz büyüdüğünde ortaya çıkmıştı.

Aklına koymuştu çocuk ne yapıp edip,ileride bu ismi değiştirecekti,elbet hayat hep böyle gitmeyecekti,bi yerden tutunması gerektiğini biliyordu.

O karanlık ve uğursuz geceyi hatırladı birden...

yattığı odanın camından,dışarıda yağan yağmur çok net görünüyordu,arada çakan şimşekler ise onun gibi diğer arkadaşlarınıda ürkütüyodu,yorganı kafalarına çekmekten başka bi çareleri yoktu, kendilerinden yaşça küçük olanlar ise istem dışı "anne" diye sessizce çığlık atıyodu...işte tam o vakit yan odadan gelen bağırışma ve kargaşanın sesine hepsi yataklarından dışarı çıkmıştı,ama odaları dışarıdan kitli olduğu için sadece kulaklarını kapıya dayayıp ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorlardı. İçlerinden daha kıdemli olan Aydın

-hele bi çekilin kenara da ne olup bittiğini bi anlıyalım...dedi,

hepsi kenara çekildi...bağırışmaların yerini korkuyla yalvarma sesleri almıştı.Aydın ne olduğunu anlamıştı,çünkü benzer durumlarla bi çok kez karşılaşmıştı bu yüzden çocuklara

-sakın sesinizi çıkartmayın,hadi hepiniz yataklara müdire anne uyumadığınızı görürse çok kızar...dedi.

hepsi birden korkuyla yataklarına geri dönmüştü,ama çocuk gitmemişti,zaten Aydın abiside onu hep kollardı,bu yüzden ona ses etmedi ve

-yarın burdan gidiyoruz çocuk,benimle geliyomusun...dedi

-nereye gidicez aydın abi,bizim burdan başka bi yerimiz mi varki...dedi çocuk

-sen geliyomusun,yoksa gelmiyomusun ona karar ver gerisi benim bileceğim iş...dedi Aydın

-geliyorum...dedi çocuk

-hadi o zaman şimdi git yat sabah ola hayr ola...dedi Aydın...

Gün çoktan doğmuştu bu hadise olalı tam 2 yıl olmuştu,yurttan kaçışları,Aydın,la bir arkadaşının yanına gidişleri ve ordaki hayal kırıklıklarını hiç unutamamıştı çocuk...

Aydın

-üzgünüm hemde çok üzgünüm ben kendi başımın sen de kendi başının çaresine bakmak zorundasın,yollarımız burda ayrılıyor...demişti...tam 2 yıl önce...

birdahada hiç karşılaşmamıştı Aydın abisiyle...
Bir sokak çocuğunun hikayesi...(Part-3)
"SELDA"​

afiyet olsun
o pantolon alma işine bende gıcıgım bır turlu alamam 50 kez denerım ama yohhhh

kız sen bakma bizi de davet etmiyorlar kayınvalidem gelimya onu davet ederken bizi de kibarlık edip çağırıyorlar.gidiyorumda ne oluyor sanki aç kalıyorum.bana hitap eden birşey bulamıyorum ki...dün herkes kupkuru olmuşsun yeter ölecen mi dediler çok güldüm ne kurusu dedim şakamı yapıyorlar anlamadım ki..kayın validen sen gelin oldun olalı sürekli rejimdesin dedi.bende hayır kızmı doğurduğumdan beri dedim.ve hep senin yüzünden dedim.süt olsun diye bana tepip durdun.şimdi bari laf söyleme dedim.ay çok kızdım.milletin içinde sürekli insanı bozuyorla.bende bozdum artık..:78:sevinmeleri lazım yemekleri kendilerine kalıyor neden kızıyorlarki.kiloluykende kız sen gelin olduğunda çok hoştu kilon kendini neden saldın derler.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıytık.yaranılmıyor.bildiğin yoldan gitmek en güzeli..

afiyet olsun canım benim bende doymamıştım ama çay içtim su içtim biraz daha tok hissettim kendimi...

Kızlar ara ara burda kim var kim yok bakıyorum hugocuk yok mu 2 gündür :44: bana mı öyle geldi ...

sabah kahvaltımda ;

haşlanmış yumurtayla yapılmış salatamı yedim bol limonlu
eşimle anneme peynirli börek yaptım ama ben yemedim
annem ve eşim burda ama ben niyeti bozmadım çok şükür..
onların sevdiği şeyleri yapıyorum ama ben hala zeytin yağlı ağırlıklı sebzeli salatalı besleniyorum..

Son düzenleme:
ay valla ben çok acıkmıştım nedenseee hep böyle olii 2 haftadır ala ala:18: bir tane ayran içtim 2 tanede etiform suntalardan yidim.

Ben de şimdi su içtim fındık yedim 5 tane ama hiç faydası olmadı..
yeşil çay içeceğim az sonra belki o işe yarar..
canım benim afiyet olsun.yeşil çay tok tutuyor onu iç bencede...

canım benim senin verdiğin kiloları görünce kıskançlığından çatlar eminim..kilosunu veremeyenler hep öyledir...biz devam edeceğiz hep birlikte...

Son düzenleme:

iyi bir hafta diliyorum ben çıkıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…