60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim gitme vaktim de yaklaştı

bugün iki vakam gemedi, iki vaka aldım sadece onlar da çok kolaydı

bugün sebze yedim akşam et ürünü yemem lazım ne yapsam acaba??:97::97::97::97:

öneriniz var mı

anacığına selam söle kızzzzz,senün gübü tarçınlı kurabiyeyiii dünyaya getirmişşş,öperim onu pek çokkkk

selaaaaammm kızlaaaaaaaaaaarrr
ben geldimmmm annemlere eşarp aldım.paraları bayıldım geldim.pazara da uğradım gelirken meyve aldım. ohh herşey ucuzlamış süper olmuşşş.. geçmişi okudum

katziiii osmancığa çok geçmiş olsun şükür bişii yokmuş..

ecrin ve cimcime öle koyu renkli bi akıntı bende de olmuştu aynen bende ya hamileyim yada çukutala kisti var diodum bi kaç gün devam etti ama sonra btti bi daha da olmadı hamile deilmişim üstelik
kuzenim dediki ben bide yeni evliyim yaaher ilşkide biraz daha genişleme olabilrmiş ve otarz akıntılar olab,ilrmiş normalmiş. koyu renkli olunca korktuydum bende. bilmiom artık şükür olmadı bidaha ama çok korktum hemen gebelik testi yapmıştım

sooona herkeşlere afiyetler olsunnn.

sooona herkeşler memleketine gideeeeooo bende gideorummm ne gzel.

sooona giderkene yanıma kocaman bir kırmızı elma almıştım onu hüplettim sona yarım avuç beyaz leblebüüü yedim

soooonaa öğle yemaa yedim şimdik dee

1 kepçe tel şehriye çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
koca bir kase ton balıklı salata
(pın..r ın light ton balığını almıştım ohh mis hiç yağ yok.süzmekle fln uğraşmadım hiç tavsiye ederim)

şimdik aldığım taze meyvelerden yiicem braz

2 biber dolma(biri pek küçüktü)
1 kase mantar çorba
yidimmm
sonra yarımsaat yürüdüm ama temposuzdu kızıma çorap baktım,son hız dğumgünü hazırlıklarımız devam ediyooobugünde barbili pastalara bakicizzzz

ardından büroda
230 ml ayran
1 dlm kepek eppeğeeeee yidimm

ohhh işler görülmüş yemekler yinmiş ne güzel.benim evdede meyve kalmadı eşimi aradım emme cevap vermedi meyve al diyecektim

Afiyet olsun...
Biz daha bakamadık kıyafet falan..
son güne kalacak gene herşey...

hııııııııı afiyet olsun fambıkımm bende geçensene hep hazırlık yaptım kızım için melek kıyafeti almıştım doğumgününde giysin diye.ay fambıkkcan ben erken acıkıyorumya şu şeker yüklemesi yapıldıya bende ogündür iştahım açık bak 14:30 gelemden acıktım ayranla iki tane sunta yidim akşama kadar inşallah acıkmam

hııııııııııııı mıııı,ne gördün yinede beğenmedin di bakem banaaaa
valla nugicim kendini bastıracak şeyler yii,bak hurma al mesala çok iyi gelio biliyo musun acayip bastırıyo insanı kocca bir tatlu yemiş gibi oluyorummm.
heeeeeeeeeeeeeee bu arda dün fr..t sakız var ya onun sütlaçlı ve damla sakızlısı çıkmışşşş valla tatlı yemişşş kadar oluyosun heeeeee.aklımdayken diyim didimdimdi

agzına bi parça bişidemi atmadın
ben olsam atardım
yaa evde olupta diyet yapabilen siz sevgili kardeşlerime gıpta ediyorum
biri bana da ögretsin bunu
evde olsam ben paso yerdim
yiyiorum da zaten haftasonları hep çıkıyorum diyet miyet kalmıyooo
imdaat napim biri bana sölesin haftasonları napim. liste mi yapsam acaba sabahtan

afiyet olsun canım benim.benim kızımada gelinlik aldılar kreşten tabi parasını biz verdik.29 maısta gösterisi var.bu onun ilk gösterisi ben çok heyecenlıyım.kızma bende dğum gününde büyük bir parti vermeyi düşünüyorum.bir yer tutacağım hatta.çocuklar rahatça eylensinler diye...

canım benim benim regli dönemim 4-5 gün sürerdi şimdi ise 8-10 gün sürüyor ve 5 gün sonra 3 gün sürecek şekilde gene oluyor.böyle siyaha yakın sanki parça et gelir gibi oluyor.ben bundan korkuyorum.:18:kahve lekelenme değil yani anlayacağın...

yaseminli yeşil çayımı içiyorum(bol bol içemde bitsin hemnecik)
yanında 2 hurma
yanında da suu:86:

yoo bişey demiyecem kız gayet iyi menün beğendim hepicini.kızz bu fr...t uzunu neki bulamadım valla düşünüyom düşünüyom bulamıyom ne sakızıki bu :26:

ohhh ne güzel olmuşturrrbence bu yaşlarda dolu dolu bir şekilde kutalakamak lazım,küçükken anlamı var zaten doğum günlerinin bence,büyüünce hiiççççç anlamı yok,adıma havai fişek de patlatsalar hiç mutlu etmiyo beni nedense,doğum günüde neymiş yaaaaa

yoo bişey demiyecem kız gayet iyi menün beğendim hepicini.kızz bu fr...t uzunu neki bulamadım valla düşünüyom düşünüyom bulamıyom ne sakızıki bu :26:
fir..t

ben de ben de ondan içiyorum yanında da su...
benim su kapasitem doldu sanırım..
artık çookk zor içiyorum..

afiyet olsunnn,38 beden olmuş sana heee pek sevindimm gıyzzzzsendede basen sorunu yok gerçiah bide göbek şöle üstten pörtlemese pek iyi olacak emmeeee,kesip atasım var yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…