:79::79::79::79::79::79::79:iyi bir hafta diliyorum ben çıkıyorummm
benim gitme vaktim de yaklaştı
bugün iki vakam gemedi, iki vaka aldım sadece onlar da çok kolaydı
bugün sebze yedim akşam et ürünü yemem lazım ne yapsam acaba??:97::97::97::97:
öneriniz var mı
ben çokşükür iyiyimmmm regl oldum sabah biraz sancım var ama iyiyimmm
kahvaltıda
haşlanmış yumurta
3-4tk lıght krem beyaz
1,5 dilim çavdar ekmeee
domates-salatalık yedim bollca
sonra demleme yeşil çayımı içtimmm
arada
yarım muz (büyüktü yarım yedim)
3-4 yeni dünya yedimmm
sonra da annem 125gr orman meyveli yoort verdi elime nedensee:26::26::26: ben de yedimmm nedensee:26::26::26: neyse yoorttt çok ciddi bir kaçamaks ayılmaz hem de reglm paket pket çikolata yemedim yaaa
öğlen yemeğinde şehriyeli bulgur ppüülavı
kabak yemeee caccuuukkkk varrr
sonra çıkar parkta yürürüz sanırım 10.000 adımımı atayım reglm ama yürümek iyi geliyo
Tüm sayfaları okuyorum bişey kaçırmıyım diyeeama heran yazamıyorumm
fambıııımmm dümkü sernatına bayıldımmmbitaneciğimmm teşekkür ederimmm aşkın heran kalbimdee :125::125:ayrıca kızınla ilgili anıya da bayıldımmm minnak sultannn nekadar da tatlı maşallahhh
işte böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım benim mantar sote yapabilirsin yada taze fasulye,pırasa olabilir,
selaaaaammm kızlaaaaaaaaaaarrr
ben geldimmmm annemlere eşarp aldım.paraları bayıldım geldim.pazara da uğradım gelirken meyve aldım. ohh herşey ucuzlamış süper olmuşşş.. geçmişi okudum
katziiii osmancığa çok geçmiş olsun şükür bişii yokmuş..
ecrin ve cimcime öle koyu renkli bi akıntı bende de olmuştu aynen bende ya hamileyim yada çukutala kisti var diodum bi kaç gün devam etti ama sonra btti bi daha da olmadı hamile deilmişim üstelik
kuzenim dediki ben bide yeni evliyim yaaher ilşkide biraz daha genişleme olabilrmiş ve otarz akıntılar olab,ilrmiş normalmiş. koyu renkli olunca korktuydum bende. bilmiom artık şükür olmadı bidaha ama çok korktum hemen gebelik testi yapmıştım
sooona herkeşlere afiyetler olsunnn.
sooona herkeşler memleketine gideeeeooo bende gideorummmne gzel.
sooona giderkene yanıma kocaman bir kırmızı elma almıştım onu hüplettim sona yarım avuç beyaz leblebüüü yedim
soooonaa öğle yemaa yedim şimdik dee
1 kepçe tel şehriye çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
koca bir kase ton balıklı salata
(pın..r ın light ton balığını almıştım ohh mis hiç yağ yok.süzmekle fln uğraşmadım hiç tavsiye ederim)
şimdik aldığım taze meyvelerden yiicem braz
2 biber dolma(biri pek küçüktü)
1 kase mantar çorba
yidimmm
sonra yarımsaat yürüdüm ama temposuzdu kızıma çorap baktım,son hız dğumgünü hazırlıklarımız devam ediyooobugünde barbili pastalara bakicizzzz
ardından büroda
230 ml ayran
1 dlm kepek eppeğeeeee yidimm
2 biber dolma(biri pek küçüktü)
1 kase mantar çorba
yidimmm
sonra yarımsaat yürüdüm ama temposuzdu kızıma çorap baktım,son hız dğumgünü hazırlıklarımız devam ediyooobugünde barbili pastalara bakicizzzz
ardından büroda
230 ml ayran
hııııııııı afiyet olsun fambıkımm bende geçensene hep hazırlık yaptım kızım için melek kıyafeti almıştım doğumgününde giysin diye.ay fambıkkcan ben erken acıkıyorumya şu şeker yüklemesi yapıldıya bende ogündür iştahım açık bak 14:30 gelemden acıktım ayranla iki tane sunta yidimakşama kadar inşallah acıkmam
agzına bi parça bişidemi atmadınKızlar ara ara burda kim var kim yok bakıyorumhugocuk yok mu 2 gündür :44: bana mı öyle geldi ...
sabah kahvaltımda ;
haşlanmış yumurtayla yapılmış salatamı yedim bol limonlu
eşimle anneme peynirli börek yaptım ama ben yemedim
annem ve eşim burda ama ben niyeti bozmadım çok şükür..
onların sevdiği şeyleri yapıyorum ama ben hala zeytin yağlı ağırlıklı sebzeli salatalı besleniyorum..
afiyet olsun canım benim.benim kızımada gelinlik aldılar kreşten tabi parasını biz verdik.29 maısta gösterisi var.bu onun ilk gösterisi ben çok heyecenlıyım.kızma bende dğum gününde büyük bir parti vermeyi düşünüyorum.bir yer tutacağım hatta.çocuklar rahatça eylensinler diye...2 biber dolma(biri pek küçüktü)
1 kase mantar çorba
yidimmm
ardından büroda
230 ml ayran
selaaaaammm kızlaaaaaaaaaaarrr
ben geldimmmm annemlere eşarp aldım.paraları bayıldım geldim.pazara da uğradım gelirken meyve aldım. ohh herşey ucuzlamış süper olmuşşş.. geçmişi okudum
katziiii osmancığa çok geçmiş olsun şükür bişii yokmuş..
ecrin ve cimcime öle koyu renkli bi akıntı bende de olmuştu aynen bende ya hamileyim yada çukutala kisti var diodum bi kaç gün devam etti ama sonra btti bi daha da olmadı hamile deilmişim üstelik
kuzenim dediki ben bide yeni evliyim yaaher ilşkide biraz daha genişleme olabilrmiş ve otarz akıntılar olab,ilrmiş normalmiş. koyu renkli olunca korktuydum bende. bilmiom artık şükür olmadı bidaha ama çok korktum hemen gebelik testi yapmıştım
sooona herkeşlere afiyetler olsunnn.
sooona herkeşler memleketine gideeeeooo bende gideorummmne gzel.
sooona giderkene yanıma kocaman bir kırmızı elma almıştım onu hüplettim sona yarım avuç beyaz leblebüüü yedim
soooonaa öğle yemaa yedim şimdik dee
1 kepçe tel şehriye çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
koca bir kase ton balıklı salata
(pın..r ın light ton balığını almıştım ohh mis hiç yağ yok.süzmekle fln uğraşmadım hiç tavsiye ederim)
şimdik aldığım taze meyvelerden yiicem braz
hııııııııııııı mıııı,ne gördün yinede beğenmedin di bakem banaaaa
valla nugicim kendini bastıracak şeyler yii,bak hurma al mesala çok iyi gelio biliyo musun acayip bastırıyo insanı kocca bir tatlu yemiş gibi oluyorummm.
heeeeeeeeeeeeeee bu arda dün fr..t sakız var ya onun sütlaçlı ve damla sakızlısı çıkmışşşş valla tatlı yemişşş kadar oluyosun heeeeee.aklımdayken diyim didimdimdi
yaseminli yeşil çayımı içiyorum(bol bol içemde bitsin hemnecik )
yanında 2 hurma
yanında da suu:86:
afiyet olsun canım benim.benim kızımada gelinlik aldılar kreşten tabi parasını biz verdik.29 maısta gösterisi var.bu onun ilk gösterisi ben çok heyecenlıyım.kızma bende dğum gününde büyük bir parti vermeyi düşünüyorum.bir yer tutacağım hatta.çocuklar rahatça eylensinler diye...
:
fir..tyoo bişey demiyecem kızgayet iyi menün beğendim hepicini.kızz bu fr...t uzunu neki bulamadım valla düşünüyom düşünüyom bulamıyom ne sakızıki bu :26:
ben de ben de ondan içiyorum yanında da su...
benim su kapasitem doldu sanırım..
artık çookk zor içiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?