ohhh ne güzel olmuşturrrbence bu yaşlarda dolu dolu bir şekilde kutalakamak lazım,küçükken anlamı var zaten doğum günlerinin bence,büyüünce hiiççççç anlamı yok,adıma havai fişek de patlatsalar hiç mutlu etmiyo beni nedense,doğum günüde neymiş yaaaaa
fir..t
canım benim benim regli dönemim 4-5 gün sürerdi şimdi ise 8-10 gün sürüyor ve 5 gün sonra 3 gün sürecek şekilde gene oluyor.böyle siyaha yakın sanki parça et gelir gibi oluyor.ben bundan korkuyorum.:18:kahve lekelenme değil yani anlayacağın...
kuzenim dediki ben bide yeni evliyim yaaher ilşkide biraz daha genişleme olabilrmiş ve otarz akıntılar olab,ilrmiş normalmiş. koyu renkli olunca korktuydum bende. bilmiom artık şükür olmadı bidaha ama çok korktum hemen gebelik testi yapmıştım
sooona herkeşler memleketine gideeeeooo bende gideorummmne gzel.
1 kepçe tel şehriye çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
koca bir kase ton balıklı salata
(pın..r ın light ton balığını almıştım ohh mis hiç yağ yok.süzmekle fln uğraşmadım hiç tavsiye ederim)
şimdik aldığım taze meyvelerden yiicem braz
genişleme ?
9:
agzına bi parça bişidemi atmadın
ben olsam atardım
yaa evde olupta diyet yapabilen siz sevgili kardeşlerime gıpta ediyorum
biri bana da ögretsin bunu
evde olsam ben paso yerdim
yiyiorum da zaten haftasonları hep çıkıyorum diyet miyet kalmıyooo
imdaat napim biri bana sölesin haftasonları napim. liste mi yapsam acaba sabahtan
afiyet olsunnn,38 beden olmuş sana heee pek sevindimm gıyzzzzsendede basen sorunu yok gerçi ah bide göbek şöle üstten pörtlemese pek iyi olacak emmeeee,kesip atasım var yaaaa
bende laght almayacağım.ben tonun kini aldım pişman oldum yiyemedim.ot gibi geldi birde dediğin gibi hem yağını almışlar hem parasını attırmışlar.
genişleme ?
ben memlekete gidemiyorum ama kocişin annesi gelin demiş sanırım biz de haftasonu gemlike gidicez.
o ton balıkları normal olanlarda %25 daha pahalı, bana süzmek mantıklı geliyor. hem yagı koymuyorlar maliyet düşüyo ama bakıyorum bütün light ürünler daha pahalı
bende almıyorum
şimdiye kadar light ürün tüketmedim. sadece o suntalardan yemişti
canım ben bir dönem bir kaçtane içtim fazla tüketmedim benim bu eylül ayından beri böyle sürekli yani.birde tamamen bitiyor.5 gün sonra tekrar başlıyor 3 gün gene devam ediyor.bakacağım artık.görüneceğim bir şekilde...cimiiiiiiiiiiiii sen 5i 1 eyrde içiyomuydunnnnnnnnnnnnnnnnnn:26unun içindeki mate varya adet kanamasını artırıyor çünkü
ohhh ne güzel olmuşturrrbence bu yaşlarda dolu dolu bir şekilde kutalakamak lazım,küçükken anlamı var zaten doğum günlerinin bence,büyüünce hiiççççç anlamı yok,adıma havai fişek de patlatsalar hiç mutlu etmiyo beni nedense,doğum günüde neymiş yaaaaa
fir..t
ben bide normal doğum yaptım bendeki genişlemeyi düşünmek bile istemiyorum
aman kıııss yolii napcan salla gitsin hafta sonu rahatca şöööle.valla bende hafta sonu cozutuorum.
olsun hafta içi herşeyimizi yapıoruz spor beslenemh erşey tmm.
seda sayanda öle demişti hafta sonu oda serbest bırakıomuş hafta içi yapıomuş.
hem hafta sonu istesende olmuo yani benm öle sennde öledir die diorum eşim evde geç kalkıorz. dışarı çıkıoruz derken olmuo ama ben yine ara öğünlerimi suyumu alıorum dışarı çıkarken.
çişim çok gelio dıaşrdeyken pek içemiorum eve içiorum ama
işte bçöle bebeemm durmak yok yola devaammm
neruşcuuuuuuğummm özledimmmsenii
istanbul a çok feci yaz geldi herkes tişört badi etek elbiselerle sandaletlerle dolaşıo gelde gezelimmmmmm
neruşumu bende özledimmmmşöleeeee antepten istanbula uçarkene ankara taraflarında donunu sütyenini neyim sallasa bariiiiiiii :92:ruhumu okşasa azcık
Sağol canım benim..
Aynı göbekten bende var ama popomda çirkin duruyor bence ya...
hepsini kesip atsak ne güzel olardı...
haftaya size foto yollayayım da bakın ne kocaman...
bende indir,imde deüüü aldım zatiii
genişleme ?
ben memlekete gidemiyorum ama kocişin annesi gelin demiş sanırım biz de haftasonu gemlike gidicez.
o ton balıkları normal olanlarda %25 daha pahalı, bana süzmek mantıklı geliyor. hem yagı koymuyorlar maliyet düşüyo ama bakıyorum bütün light ürünler daha pahalı
bende almıyorum
şimdiye kadar light ürün tüketmedim. sadece o suntalardan yemişti
yokk kısss nerden bildinde öle olduunu o verdiğibn 10 küsür kiloyu kim verdii öleyse.
yaa öyle diyorsun da hafta sonuna dogru kiloları veriyorum. haftasonu geri geliyo .. sonra hafta başı üç gün boynca onu vermeye uğraşıyorum. çarşamba perşembe yine eski kiloya dönüyorum hoop. yine haftasonu geliyo
tam bir kısır döngü yaa
çıldırıcimmmmmmmmmmmm
kızlar c.tesi eşimin dayısı gildeydim.dayısını eşi eskiden 150 kilo fenamış ama şimdi 75-80 felan vardır.nasıl verdin dedim ne derse beğenirsiniz..tamamen aç gezmiş yetmezmiş gibi günün yarısı kalçalarını duvarlara vuruyormuç.şimdi kalçaları küçük ama çok sağlıksız birşey.o dönemde seda sayan yapın diyiyormuş o da yapmış.bende nasıl vuruyordun dedim.hem duvara vuruyodu poposunu hemde kapını arasında duruyordu bir sağa bir dola vuruyordu.eskiden kalçası koltuğa sımazmış ta şimdi kalçaları vücuduna göre küçük.tehlikeli geldi bana ama eti ezilir insanın.:26::26:
bende indir,imde deüüü aldım zatiiidediğin doğru dah pahalı evet bensevdim ama özellkle bundan aramam yani indimde olursa alırım
ne biliim kız genişleme dedi o işte.iç kısımlarda zar olayıylan alaklı sanırsam amann neyse derin konulara dalmayalım
yokk kısss nerden bildinde öle olduunu o verdiğibn 10 küsür kiloyu kim verdii öleyse.öle düşünme öle olm uo çünküm.
yani şimdi sen yavaşladı filan die öle düşünüo olabilersin ama biraz değişklik yapınca hızlanıo inan
4 çileak
4 erik
3 de malta eriği yedim
şekersiz 3 birarada(fammbıııkkkk) yarısını içtimm
şekersiz 3 birarada(fammbıııkkkk) yarısını içtimm
ne komiğim di mi gıııııııı,bi zamnlar bunu bile yaptım yaniiii,hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyyy:97::97:
bunu bende duymuştum basen eritmek için sporda sölemişlerdi
ama aç kalarak zayıflamak olmamış. kasları gitmiştir yazık
etleri ezilmiştir de abattıysa ivet
hmm indirimdeyse başka..
ay ne bileyim bi taaf geldi genişleme filan diyince. hakikaten derin mevzular girmiyelim. sonuçta yazan kadınlar olsa da okuyan erkek te olabilir
yaa kilo verdim geçen hafta ben haftanın sonuda dogru. toplam 1,2 kilo gitmişti sadece geçen haftaama araya haftasonu girince geri geldiler. bugün 63,7 çıktım dşün. geçen haftada böyle olmuştu snir oldum. haftasonları dikkat edicem gerekirse liste miste yapacam sinir oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?