60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunu bende duymuştum basen eritmek için sporda sölemişlerdi
ama aç kalarak zayıflamak olmamış. kasları gitmiştir yazık
etleri ezilmiştir de abattıysa ivet

evet çok abartmış çocuklara mama yedirirken ağzını bağlıyormuşki tadına bakmasın.o derece yani.eşinin dükkanına gidermiş birşey yemez miş.oda elma verirmiş.sonra yerim dermiş.dükkandan çıkınca çöpe atarmışki yemesin diye..yıllardır bir daha almamış o kadar kilo..çünkü ben evlendiğimden beri böyle...yiyiyor ama çok almıyorum.eşi kilo vermesini istemiyormuş.verince her yanı felaket sarkıyormuş sömüş balon gibi eşide miğdem kaldırmıyor verme kilo diyiyormuş.şimdi saatlerce yürüyor.hiç arabaya otobüse binmiyor.yediklerini eritmek için..

canım sıkma canını hepimizde artışlarda azalışlarda oluyor moralini bozma sakın.devam et listen varsa uyabildiğin kadar uymaya çalış.bak hepsi nasıl da pıtır pıtır gidecek...

Son düzenleme:

yok annem yaa. arada öle fazla çıktığım benmde olduuydu hala olabilio. ne bilimm ödemmi oluo ne oluo öle bi kaç günde kilo alınmıo ya alınsaydı eminm ben 3265654 kilo olurdumdur bakalım sennde bi yoluna girer inş. verirsin sen bu azim bu spor olduktan sonraagazzz gazzzzz......

ayyy kkızlar bugün noldu bakın ne anlaticiim. bi akrabamız var oğlulları adam kendi acaip kilolular hepsi 120 kilo flnlar .annem oğlanı görmüş dün 22 kilo vermiş. nasıl verdin demiş diyetsyene gitmiş. dr.da demişki işe öncelkle çayın şekerini bırakmakla başlıycaz bırakmazsan hiç başlamayalaım demiş.
not:demekki okadar zararlı bi meret bu.nemenem bişii yağ yakımını zorlaştırıo die boşuna demiolar.
liste vermiş yapıomuş işte.
annemde dünden beri çayını şekersşiz içmeye başlamış ben yıllardır sölüomda beni dinlemion ismail söleince mi yapıon dedim
he dio.çok hoşunag itmiş acaip farketmiş kilosu dioee dedim bende 22 kilo dile kolay .bir küçük çocuk çıkmış içindne resmen Allah kolaylık versin herkesee .gitsin yağlarrrrrrrr

evet canım az görünüyor gözümüze şeker ama aslında ne kadar kötü birşey.ben tek şekerli içerdim .diyetisyene gittim gideli şekersiz içiyorum alıştım artık...anneler hep böyleler kızları söylese yapmazlar bir komşu söylesin hemen yaparlar.bizi hep küçük görürler engin bilgilerimizden faydalanmayı reddederler sürekli...

:13::13::13::13::13::13::13: ayyy evet birdan nasıl da ısındı burası da sıccak vallaaa orası da öyleymiş accuk daha verem yawww biran önceeee sağlıkla tabeeee geliiimm sen de git gel de gezelim bebeeemmmmm okeytoooooo

neruşumu bende özledimmmmşöleeeee antepten istanbula uçarkene ankara taraflarında donunu sütyenini neyim sallasa bariiiiiiii:92:ruhumu okşasa azcık

serserüüü manyakk valla vardı esenboğa aktarmalı ama almadım bilsem alırr bir dantelii bırakırdım sana hatıra gelirdin alana demüüü beni görmeeee accuk yirdim seniii:125::125: hıı fambıkkkkkk gelirmiydiiin tüh keşke alsaydımmm

17.05.2011 salı günkü menüm

sabah:1 bardak yeşil çay,1 dilim kepekli ekmek,3-4 çatal light peynir

öğlen:2 tavuk burger,bol yeşil salata

ara: 1 bardak sütlü sakkarinli nescafe

akşam bişey yemiycem acayip şişim

gün boyunca 12 bardak su,3 bardak şu elmalı karışımdan,2 bardak yeşil çay iiçmiş olacağım

unutmuşum 2 tane günkurusu kayısı yedimdi

evetttt bugün spora başladım,şükür:) slim in 6 nın ilk bölümünü yaptım bugün 25 dk.bundan sonra akşamları yapıcam duş alamıyorum çünkü kuzulardan,öyle işte:)

bir de bu şişkinliğin nedenini çözemedim,3 aylık iğne olmuştum ya regl olmuyorum,onun zamanımı acaba,koca bir göbeğim var,çok kaçamak yapmıyorum artık,tubaya duyurulurr:) en son şu çikolatalı dankeklerden yemiştim 1 tane,üzerinde 500 küsür kaloriyi görünce şok oldum,tüm gün aç otur,sonra hopp bir kerede geri al,yok öyle,bu sefer vericem kiloları Allahın izniyle,yalnız sütlü nescafeyi acayip canım çekiyor 2 gündür,tatlı isteğime de iyi geliyor:) zararlı mı bilmem ama içiyorum,su miktarımı arttırdım yarım kilocuk:)

Son düzenleme:
Kızlar yeşil çay metabolizmayı hzılandırıyormuş ama sürekli içince kiloyu sabitliyormuş, böyle bişey duyan var mı? ya da bilen? dün arkadaş tv de dinlemiş,2 kilosu var,20 kilo verdi doğumdan sonra uzun zamndır veremiyor,bıraktım diyo,Allah Allah hiç duymadım ben

Ben yavaş yavaş gidiyorum kızlar..
Öpüyorum sizi.. sabaha görüşürüz...
Kuaföre gidip saç boyatacağım...Süsleneyim azcık....

Kilo sabitlediğini ben de duymadım..
Diyetisyen bana günde 4 fincan verdi. Ben içiyorum..
Ama sonra azaltacak mı bilemiyorum tabi..

yaa evet geçen hafta iki gün spor yaptım bende. ondan mı gitti nee ? haklı olabilirsin fambukum :26::26::26:
kendimi tutabilsem de her gün tartılmasam

agzını mı bantlıyormuş. yok artık abartmış buda. ama geri de almamış diyorsun. bence o hala böyle yapıyorduır. elma atılır mı yaa.. işte bişi olmaz diye diye de kilo alabiliyo insan ama buda abartmış. bende eskiden tas tas çorba içerdim kilo yapmaz diye. mantıga bak bendeki. sanki su içiyorum

ayy 22 kilo mu vermiş ? benim de kocişi ikna etmem lazım ama hayatta dinlemez beni. ben onu bi diyetisyen götürim

canım benim afiyet olsun...ya birşey diyeceğim benim arkadaşım 3 aylık iğnelerden yaptırmıştı.adet düzensizliği başlamıştı.doktora gitti rahim duvarı çok incelmişti.doktor tedavi olmazsan çocuk sahibi olman zor olur demişti.allahtan erken fark etmişti.gerçi sonuç çok üzücü oldu tam iyleşti çoçuk düşünüyordular.eşi ile erkek kardeşi hız motoruyla hız yaparken bir kamyona arkadan vurmuştu.ikisinide kaybettik.çok kötüydü.arkadaşım istifa etti.şimdi kendisini sadece allaha adadı sadece gözleri acıkta her yerini kapattı normalde bayağı açıktı.cemat evlerinde kalıyor.neyse bu konu üzücü ama.sonuç olarak tehlikeli o iğneler...tahlil test yapmadan vurdurmamak lazım mış.

Peki poşet yeişl çaylardan mı içiyorsun yoksa taze alıp kendin mi demliyorsun.

canım benim işte gelen giden kilolusun diyince oda kendisine söz vermiş vereceğim demiş .çok hırslıyım diyiyordu...ama bende dedim elma atılırmı oda sanki onu yersem alırım diye düşünüp atıyormuş.günde sedece salatalık domates bazende 1 kase çorba içermiş çok aç kalmış yani...şimdi yiyiyor ama yürüyor...

Ben yavaş yavaş gidiyorum kızlar..
Öpüyorum sizi.. sabaha görüşürüz...
Kuaföre gidip saç boyatacağım...Süsleneyim azcık....
oyy oy git de bakımını yaptır gel bakalım,bende isityorum ama bakalım ne zaman olur
içmeye devam edek o zman bizde

oyy ya çok kötü,rabbim düşmanımın başına vermesin canım ben spiral taktırmak için kadın doğumcuya gittim,rahimim armut şeklinde diye olmaz dedi,korumazmış,birde 3,5 cm lik kistim varmış haberim yoktu,emzriyorum diye hap kullanamadım, 3 aylık iğne vurulmuştum hem kist için hemde korunma için,bakalım haziran 15 te kontrolüm var,rahim kalnılığı da varmış,belki normale dönmüştür benimki

o da benim gibi galiba,yemek görünce dayanamıyorum 1 kaşık bir kaşık derken tencere bitiyo

sen gel dersin de gelmem mi kızzzzzz,azcık eziyet olurdu bana emme nedemmm aşıkımmmmmmmmmmmaşıkımmmmmmmmmmmmmmmben aşıkımmmm arkadaşşşşşşşneruşum şu okullar bitsin,1 haftalığına şöleee bir istanbul yapmak istiyoruzzz,ozamn görüşürüz inşallahhhh,kukulim de gelir,yolide,yecalede buluşuruzzz ne küsel olurrrrrrrkukulim atanıp bi yerleer gitmedennnn buluşmak lazım
yaz tatili içinde antalyada oteli ayarladık bileee,nugimlede buluşabülürükkkkkkk

evet canım benim rabbim kimsenin başına vermesin....seninde gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…